Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.792
Πόντοι
456
Φίλε εγω που είχα πάει θυμάμαι ότι στον κεντρικό δρόμο όλο μου την πέφταμε φαφουτηδες ξεδοντιαρηδες γονιοί κ με ρωτούσαν αν θέλουν το ανήλικο τέκνο τους για παρέα ένα δύο βράδυ ...για 10 ευρώ σούπερ μάρκετ ή ένα πακέτο τσιγάρα στον πατέρα ... Κάθε γωνιά μόνο τέτοιοι γονείς ...
Θυμάμαι στο δρόμο βγάζανε μερικοί δημοπρασία τα ανήλικα .....αισχος
Καλά τούς τα λες διότι τα ξέρεις από πρώτο χερι
και εσυ σαν σωστος ελεγες το τσιγαρο κανει κακο στην υγεια δεν θα σου δωσω για το καλο σου , ακου τσιγαρο ..πα πα πα εγκλημα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.103
Πόντοι
26.141

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.792
Πόντοι
456
Εγώ δεν αμφισβήτησα κάτι οι άλλοι αμφισβητούν το πρόβλημα που εξακολουθεί και έχει η χώρα , επειδή δεν έχει πάει ο άλλος εκεί δεν σημαίνει πως δεν έχει κάποιες πληροφορίες από επίσημη σελίδα απλά τα πράγματα
οχι θελεις να πεις πως τα ξερεις καλυτερα απο ολους που πανε χρονια εκει ,χωρις να εχεις παει ,παντως εγω θα ρωτησω στα ισια ,η λεσ οτι σου κατεβει ,η μας λες εμεσως πλην σαφως παιδεραστες που θελουμε να κρυψουμε το προβλημα ,περιμανω απαντηση αμεσα σε παρακαλω πολυ.

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
244
Πόντοι
21
Δεν αποκλείω αυτά που λες εσύ και οι άλλοι αλλά μην μου λέτε ότι δεν έχει πρόβλημα η χώρα πάνω σε αυτό το θέμα,στο νήμα μπορεί να συζητάτε για υγιείς σεξοτουρισμο που οκ καλά κάνουν δικαίωμα τους και δικαίωμα σας δεν κατακρίνει κανείς, απλούστατα εξελίχθηκε η κουβέντα πάνω στο dark side της υπόθεσης και πέσατε όλοι μαζί να με βγάλετε και τρελό επειδή δεν έχω πάει και ότι λέω αρλουμπες,αυτό εμένα με προβλημάτισε η παραδοχή του προβλήματος that's it

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.792
Πόντοι
456
Δεν σε βγαλαμε παπατζη. Να σε προστατεψουμε θελουμε και να μην αναμεταδιδεις τις μαλακιες που λεει και γραφει ο καθε ασχετος, οσο γουγλης και αν λεγεται.

Παω στην Μπανγκοκ καθε χρονο για ενα μηνα. Περπαταω τον πιο πουτανιαρικο δρομο της, την Σουκχουμβιτ, απο σοι 3 εως σοι 21, καθε βραδι 1300 μετρα + 1300 μετρα επιστροφη=2600 μετρα, επι 25 χρονια, δηλ εχω κανει 40 χιλιομετρα (το λιγοτερο) στον πιο πουτανιαρικο δρομο της Μπανγκοκ και δεν μου εχει τυχει να με πλησιασει καποιος, η, να αντιληφθω εναν γονιο να πουλαει το ανηλικο παιδι του.

Η, τυφλος ειμαι, η παιδεραστης που λεει ψεματα.
καταλαβες τωρα γιατι ειχα προτεινειθ αυτο για τη πρεσβεια ,αλλα δεν το εκαναν τελικα .Τωρα λοιπον οπιος ελεγε τετοια θα επρεπε να παει τη βολτα του απο τη πρεσβεια και αν δεν κατανομαζε τα ατομα που του τα ειπαν και πιθανως λοιπον εκαναν τετοια πραγματα ,θα ετρωγε και προσωπικα μηνυση ,για δυσφημιση αυτο σημαινει το παντος διαδιδει ψευδεις πληροφοριες που προσβαλουν το βασιλειο της Ταιλανδης , ε τωρα θα καθομαστε να ακουμε αυτα επειδη τα λεει το google που εχει μεινει στο μκεσαιωνα , και τελος παντων αυτοι που ολο για αυτο μιλουν ,ας πανε καμποτζη που εχει ακομη συμφωνα με ντοκιμαντερ του BBC , στη Ταιλανδη την εβαψαν

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
244
Πόντοι
21
οχι θελεις να πεις πως τα ξερεις καλυτερα απο ολους που πανε χρονια εκει ,χωρις να εχεις παει ,παντως εγω θα ρωτησω στα ισια ,η λεσ οτι σου κατεβει ,η μας λες εμεσως πλην σαφως παιδεραστες που θελουμε να κρυψουμε το προβλημα ,περιμανω απαντηση αμεσα σε παρακαλ

οχι θελεις να πεις πως τα ξερεις καλυτερα απο ολους που πανε χρονια εκει ,χωρις να εχεις παει ,παντως εγω θα ρωτησω στα ισια ,η λεσ οτι σου κατεβει ,η μας λες εμεσως πλην σαφως παιδεραστες που θελουμε να κρυψουμε το προβλημα ,περιμανω απαντηση αμεσα σε παρακαλω πολυ.
Αυτά τα λέει το φτωχό μυαλό σου δεν ευθύνομαι εγώ

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
244
Πόντοι
21
καταλαβες τωρα γιατι ειχα προτεινειθ αυτο για τη πρεσβεια ,αλλα δεν το εκαναν τελικα .Τωρα λοιπον οπιος ελεγε τετοια θα επρεπε να παει τη βολτα του απο τη πρεσβεια και αν δεν κατανομαζε τα ατομα που του τα ειπαν και πιθανως λοιπον εκαναν τετοια πραγματα ,θα ετρωγε και προσωπικα μηνυση ,για δυσφημιση αυτο σημαινει το παντος διαδιδει ψευδεις πληροφοριες που προσβαλουν το βασιλειο της Ταιλανδης , ε τωρα θα καθομαστε να ακουμε αυτα επειδη τα λεει το google που εχει μεινει στο μκεσαιωνα , και τελος παντων αυτοι που ολο για αυτο μιλουν ,ας πανε καμποτζη που εχει ακομη συμφωνα με ντοκιμαντερ του BBC , στη Ταιλανδη την εβαψαν
Τι πρεσβείες και τα σκαμπό μας μας λες ρε ανθρωπάκο πήγαινε και μήνυσε τοτε της πηγές της Google , ότι να ναι

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.792
Πόντοι
456
Αυτά τα λέει το φτωχό μυαλό σου δεν ευθύνομαι εγώ
οχι το μυαλο μου δεν ειναι φτωχο θα μιλησω με τη νομικη προστασια ( ARAG) Πως εμεσα πλην σαφως, ειναι σαν να λες πως παω για αυτο , και αν συμφωνησει , θα ζητησω τα στοιχεια σου απο τον admin και θα κανω αγωγη η οτι μου προτεινοιυν ,ελεος πια με αυτο το θεμα οταν λετε τετοια βρωμικα πραγματα να αναλαμβανετε και την ευθυνη των λεγομενων σας .

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
244
Πόντοι
21
οχι το μυαλο μου δεν ειναι φτωχο θα μιλησω με τη νομικη προστασια ( ARAG) Πως εμεσα πλην σαφως, ειναι σαν να λες πως παω για αυτο , και αν συμφωνησει , θα ζητησω τα στοιχεια σου απο τον admin και θα κανω αγωγη η οτι μου προτεινοιυν ,ελεος πια με αυτο το θεμα οταν λετε τετοια βρωμικα πραγματα να αναλαμβανετε και την ευθυνη των λεγομενων σας .
Α καλά νταξ ότι να ναι τελείως όμως

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.939
Πόντοι
506
Καλη φαση τo Chiang Mai
5.000 THB το μηνα αξιοπρεπεστατο δωματιο. Και λογικά θα παίζει κι εκεί παιχνίδι απλα θελει λιγο περισσότερο ψαξιμο. Θαλασσα δεν εχει αλλα δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.990
Πόντοι
3.656
Εγώ δεν αμφισβήτησα κάτι οι άλλοι αμφισβητούν το πρόβλημα που εξακολουθεί και έχει η χώρα , επειδή δεν έχει πάει ο άλλος εκεί δεν σημαίνει πως δεν έχει κάποιες πληροφορίες από επίσημη σελίδα απλά τα πράγματα
....επειδή δεν έχει πάει ο άλλος εκεί δεν σημαίνει πως δεν έχει κάποιες πληροφορίες .....

ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ. Αν σου φαίνεται λογικό, είναι αδύνατο να συνεννοηθούμε

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
244
Πόντοι
21
....επειδή δεν έχει πάει ο άλλος εκεί δεν σημαίνει πως δεν έχει κάποιες πληροφορίες .....

ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ. Αν σου φαίνεται λογικό, είναι αδύνατο να συνεννοηθούμε
Ναι τι? Δεν μπορείς να διαβάσεις εσύ πληροφορίες για μια χώρα χωρίς να έχεις πάει? Τι σου έκαψε το κύτταρο?

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.124
Πόντοι
206
Καλη φαση τo Chiang Mai
5.000 THB το μηνα αξιοπρεπεστατο δωματιο. Και λογικά θα παίζει κι εκεί παιχνίδι απλα θελει λιγο περισσότερο ψαξιμο. Θαλασσα δεν εχει αλλα δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα
Πώς το ανακαλυψες;
Εγώ θα πάω σύντομα 3η φορά εκεί.
Και φυσικά έχει παιχνίδι και εκεί.
Συνήθως όλοι πάνε στα γνωστά, Παταγια, Πουκετ κλπ.
Ναι τι? Δεν μπορείς να διαβάσεις εσύ πληροφορίες για μια χώρα χωρίς να έχεις πάει? Τι σου έκαψε το κύτταρο?
Εντάξει δεν είσαι παπατζης, απλά πιστεύεις ότι ναναι.
Και απλά βρήκες ένα άρθρο που έγραψε κάποιος κάποτε και το πιστεψες.
Αντί να πιστέψεις τα πραγματικά σχόλια ανθρώπων που είναι εδώ και δεν έχουν λόγο να γράψουν μαλακιες.

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
244
Πόντοι
21
Πώς το ανακαλυψες;
Εγώ θα

Πώς το ανακαλυψες;

Εντάξει δεν είσαι παπατζης, απλά πιστεύεις ότι ναναι.
Και απλά βρήκες ένα άρθρο που έγραψε κάποιος κάποτε και το πιστεψες.
Αντί να πιστέψεις τα πραγματικά σχόλια ανθρώπων που είναι εδώ και δεν έχουν λόγο να γράψουν μαλακιες.
Ρε φίλε σίγουρα έχουν πάει έχουν δει live ξέρουν πως είναι μέχρι εκεί δεν είπα γιατί πήγαν τι και πώς και καλά κάνουν που πάνε 10ετιες κλπ γαμω τις χώρες είναι δεν αντιλέγω και ωραίες γυναίκες έχει και φαγητά και φθηνά φιλόξενοι καλή άνθρωποι και εξωτικό μέρος σίγουρα και γω θέλω να πάω είναι στα πλάνα μου ούτως ή άλλως να το κάνω μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια,εγώ είπα ότι παίζουν γάμησετα σκηνικά διότι είναι παγκόσμιος προορισμός σέξοτουρισμού και δυστυχώς με βάση επίσημων στοιχείων γίνονται και άλλα θλιβερά γεγονότα, και κάποιοι ετσουξαν επειδή πάνε εκεί 10ετιες και λένε ότι μιλάω χωρίς να ξέρω,μα δεν τα λέω εγώ τα επίσημα στοιχειά τα λένε και επίσης αρκετοί άλλοι έχουν αναφέρει σχετικές πληροφορίες και άτομο που έχω συζητήσει μαζί του real live που έχει πάει μου έχει πει ότι παίζει πολύ βρωμιά γενικότερα στο κομμάτι σεξ ,τώρα τι να σου πω αλλά λέω αλλά καταλαβαίνουν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.990
Πόντοι
3.656
το ότι συνεχίζεις να παπαγαλίζεις αυτό που γράφει η βικιπαίδεια, κι ας είναι σε αντίθεση με όσα γράφουν τα άτομα τα οποία πηγαίνουν τακτικά στη χώρα

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.792
Πόντοι
456
το ότι συνεχίζεις να παπαγαλίζεις αυτό που γράφει η βικιπαίδεια, κι ας είναι σε αντίθεση με όσα γράφουν τα άτομα τα οποία πηγαίνουν τακτικά στη χώρα
μπα επιτηδες το κανει , στο μεταξυ η Αθηνα ειναι η πιο φθηνη Ευρωπαικη πρωτευουσα του σεξ , με ως γνωστον μπουρδελα που γαμας ακομη ξκαι απο 10 ευρω.Εδω λοιπον ο νομος οπως εμαθα πριν κανα 2 χρονια και εγω , απο τη υποθεση με 28 υποθεσεις παιδεραστιας και βιασμου , απο τον προπονητη μπασκετ και γυμναστη στο Πεθυμνο .αυτος λοιπον βγηκε νομιμοτατα εξω στα 8 χρονια , επειδη λεει το συστημα δεν ειναι τιμωρητικο αλλα σωφρονισυικο , οσες φορες ισοβια και να φας, συνοψιζονται σε μια, και η πονη ειναι 25 χρονια , αν λοιπον εργαστεις στη φυλακη γινεται 12,5 χρονια αφου μετρα η μια ημερα για 2.και εχει δικαιωμα οταν φτασεις στα 3/5 της ποινης σου να κανεις αιτηση αναστολης του υπολοιπου της ποθνης και αν εχεις καλη διαγωγη στη φυλακη , που οπως ειχαν πει στου Παπσδαδκη το πρωιναδικο ηταν ,οι δικηγορορροι , το 90% και πλεον γινεται δεκτη η αιτηση.Ετσι λοιπον στα περιπου 8 χρονια εξω ο παιδεραστης ,ο ποιος πιαστηκε οταν ειχε παραβιασει τους ορους αναστολης αφου ηταν εξω απο ενα δημοτικο μκαι προσπαθοθυσε να πιασει συζητηση με παιδακια ,γιατι ως γνωστων αυτοι δεν γιατρευονται ποτε .Ενω στη Ταιλανδη οπως πολυ σωστα ποσταραμε εδω μεσα εκει που σε στελνουν στη φυλακη Χιλτον με τους σκληροτερους εγκληματιες και με την ενημερωση πως προκειτε για παιδεραστη ,δεν το βλεπω να ζεις και πολυ ,καποπιες μερες μαλλον οταν βαρεθουν να σου κανουν το κολο σουρωτηρη ,Δεν βλεπω να συγκινουνται λοιπον ολοι αυτοι για το απαισιο εδω συστημα πουντους βγαζει εξω σε 8 χρονια ,αλλα μονο με τη Ταιλανδη ασχολουνται, ε κατι υπαρχει κατω απο ολο αυτο , για αυτομκαι ειπα ,πως εχει αλλου αφου οπως φαινεται ενδιαφερονται τοσο πολυ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.990
Πόντοι
3.656
μπα επιτηδες το κανει , στο μεταξυ η Αθηνα ειναι η πιο φθηνη Ευρωπαικη πρωτευουσα του σεξ , με ως γνωστον μπουρδελα που γαμας ακομη ξκαι απο 10 ευρω.Εδω λοιπον ο νομος οπως εμαθα πριν κανα 2 χρονια και εγω , απο τη υποθεση με 28 υποθεσεις παιδεραστιας και βιασμου , απο τον προπονητη μπασκετ και γυμναστη στο Πεθυμνο .αυτος λοιπον βγηκε νομιμοτατα εξω στα 8 χρονια , επειδη λεει το συστημα δεν ειναι τιμωρητικο αλλα σωφρονισυικο , οσες φορες ισοβια και να φας, συνοψιζονται σε μια, και η πονη ειναι 25 χρονια , αν λοιπον εργαστεις στη φυλακη γινεται 12,5 χρονια αφου μετρα η μια ημερα για 2.και εχει δικαιωμα οταν φτασεις στα 3/5 της ποινης σου να κανεις αιτηση αναστολης του υπολοιπου της ποθνης και αν εχεις καλη διαγωγη στη φυλακη , που οπως ειχαν πει στου Παπσδαδκη το πρωιναδικο ηταν ,οι δικηγορορροι , το 90% και πλεον γινεται δεκτη η αιτηση.Ετσι λοιπον στα περιπου 8 χρονια εξω ο παιδεραστης ,ο ποιος πιαστηκε οταν ειχε παραβιασει τους ορους αναστολης αφου ηταν εξω απο ενα δημοτικο μκαι προσπαθοθυσε να πιασει συζητηση με παιδακια ,γιατι ως γνωστων αυτοι δεν γιατρευονται ποτε .Ενω στη Ταιλανδη οπως πολυ σωστα ποσταραμε εδω μεσα εκει που σε στελνουν στη φυλακη Χιλτον με τους σκληροτερους εγκληματιες και με την ενημερωση πως προκειτε για παιδεραστη ,δεν το βλεπω να ζεις και πολυ ,καποπιες μερες μαλλον οταν βαρεθουν να σου κανουν το κολο σουρωτηρη ,Δεν βλεπω να συγκινουνται λοιπον ολοι αυτοι για το απαισιο εδω συστημα πουντους βγαζει εξω σε 8 χρονια ,αλλα μονο με τη Ταιλανδη ασχολουνται, ε κατι υπαρχει κατω απο ολο αυτο , για αυτομκαι ειπα ,πως εχει αλλου αφου οπως φαινεται ενδιαφερονται τοσο πολυ
κοίτα, ζούμε στη χώρα στην οποία ένα πολύ μεγάλο τμήμα του πληθυσμού έχει Ναρκισσιστικές Αυταπάτες. Τους ακούγαμε παλιά να λένε στα Καφενεία ....Κάντε με εμένα μια βδομάδα Πρωθυπουργό, και θα τα φτιάξω όλα...... Τους είδαμε στον Κόβιντ να ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια έχουν μέσα τους υγρό τσιπάκι (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) για να σε ελέγχουν, και συνάδελφος φίλου μου τον έψαχνε με το κινητό της αν εκπέμπει wiFi. Κρίνουν δικαστικές αποφάσεις χωρίς να γνωρίζουν την τύφλα τους, και νομίζουν ότι μπορούν να έχουν την απόλυτη γνώμη για τα πάντα. Μέχρι και η Σκορδά που νόμιζε ότι το Αίγιο είναι πέλαγος, θεώρησε ότι μπορεί να κρίνει τι είπε ένας Ψυχίατρος. Η συνηθισμένη στάση αυτών των ατόμων είναι όταν συναντούν κάποιο άλλο άτομο το οποίο είναι σαφές ότι γνωρίζει περισσότερα από τα ίδια, αντί να σωπάσουν και να ακούσουν τι λέει όχι μόνο να επιμένουν στην εκδοχή τους, αλλά και να εμμένουν ακόμα περισσότερο.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.939
Πόντοι
506
Πώς το ανακαλυψες;
Το ειχα ακουσει απο παλια σαν προορισμο αλλα νομιζα οτι ήτα κανα γραφικο χωριουδακι 30-40.000 κατοίκων αλλα εχει 1.2 εκατομμύρια.
Πάντως θέλει προσοχη στην περιοδο γιατί την ξηρη εποχη που αρπανε οι φωτιές στο Βορνεο οι καπνοι πνοίγουν την περιοχή. Ετσι τουλάχιστον λενε

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.649
Πόντοι
2.546
Η συνηθισμένη στάση αυτών των ατόμων είναι όταν συναντούν κάποιο άλλο άτομο το οποίο είναι σαφές ότι γνωρίζει περισσότερα από τα ίδια, αντί να σωπάσουν και να ακούσουν τι λέει όχι μόνο να επιμένουν στην εκδοχή τους, αλλά και να εμμένουν ακόμα περισσότερο.
Τα πες ολα!

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
452
Πόντοι
21

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!