Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
261
Πόντοι
21
Καλησπερα μαγκες και ελπιζω καλο μηνα .. Μην κραξετε απλως αμα μπορειτε να μου λυσετε καποιες αποριες γιατι σκεφτομαι να δοκιμασω διακοπες ταιλανδη συν φιλιππινες αν τα καταφερω με την δουλεια.
Αξιζει να πας σε 2 χωρες για 20 μερες η μονο μια καλυτερα ;
Τι μπατζετ χρειαζεται ;
Παλευεται τοσες μερες μονοι ; (χωρις γνωστο εννοω για οτι υπαρχει παρεα το ξερω)
Στους γνωστους σας λετε θα παω διακοπες μονος απο κει ;
Αυστηρα μονο Δεκεμβριο με απριλιο ;
Σκεφτομαι σοβαρα να βρω μια γυναικα απο κει μιας και οι δικες μας μπροστα στο να φερω μια απο κει μου φαινεται ποιο πολυ τζογος (εμφανισιμος ειμαι αρκετα αλλα τα κοριτσια εδω δεν κανουν για οικογενεια κτλ) .. τι διαδικασια θα παιξει για να την φερω (27 ειμαι μην με παρεξηγησετε)

Αμα καποιος ξερει και δεν βαριεται να απαντησει ευχαριστω .. συν οποια συμβουλη ειναι δεκτη
Καλησπέρα, θέλει έρευνες για αρκετο καιρό. Κυρίως εκτός τουριστικών περιοχών, για να εντοπίσεις κάποια που να αξίζει να έρθει. Και εκεί έχει αρκετές δυσκολίες.... Υπόψιν, οι περισσότερες απο τις αμόρφωτες Ταϊλάνδες (που αυτές ειναι οι πιο προσέγγισιμες) μισούν τους ξένους. Αν θες νύφη από εκεί λοιπόν, κάνε πολύμηνες διακοπές για τα επόμενα 5 χρονια τουλάχιστον και μετα το ξανασκεφτεσαι.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.378
Πόντοι
506
Καλησπερα μαγκες και ελπιζω καλο μηνα .. Μην κραξετε απλως αμα μπορειτε να μου λυσετε καποιες αποριες γιατι σκεφτομαι να δοκιμασω διακοπες ταιλανδη συν φιλιππινες αν τα καταφερω με την δουλεια.
Τι μπατζετ χρειαζεται ;
Παλευεται τοσες μερες μονοι ; (χωρις γνωστο εννοω για οτι υπαρχει παρεα το ξερω)
Σκεφτομαι σοβαρα να βρω μια γυναικα απο κει μιας και οι δικες μας μπροστα στο να φερω μια απο κει μου φαινεται ποιο πολυ τζογος (εμφανισιμος ειμαι αρκετα αλλα τα κοριτσια εδω δεν κανουν για οικογενεια κτλ) .. τι διαδικασια θα παιξει για να την φερω (27 ειμαι μην με παρεξηγησετε)

Αμα καποιος ξερει και δεν βαριεται να απαντησει ευχαριστω .. συν οποια συμβουλη ειναι δεκτη
Ολα λύνονται εκτος απο το τελευταίο. Πολυ τρέξιμο. Κι αμα χωρισεις ακομα πιο πολυ τρέξιμο. Στα 27 ειναι μαλακια να σκέφτεσαι τετοια φαση. Μετα τα 40 μη σου πω μετα τα 50

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.153
Πόντοι
201
Τι μπατζετ χρειαζεται ;

Για 1η φορά θα σου έλεγα να προτιμήσεις να δεις 1 χώρα. Άσε τις Φιλιππίνες για άλλη φορά, που έτσι κι αλλιώς θα ξαναπάς. Το μπατζετ μπορείς να το ορίσεις εσύ, αεροπορικά απο Αθήνα 600-700 ευρώ, ξενοδοχείο 20-30 ευρώ την ημέρα, και βάλε κανένα 100 ευρώ ανα μέρα για οτιδήποτε άλλο, γυναίκα, φαγητό, ποτά, μετακίνηση, μασαζ. Φυσικά μπορεί να ξεφύγεις πολύ αλλά και κάποιες μέρες να το μειώσεις αρκετά. Φυσικά έχει να κάνει και που ακριβώς θα πας, Μπανγκοκ πιό ακριβά, Πουκέτ επίσης, Πατάγια φτηνότερα. Για το μόνος μην σε αγχώνει, θα βρεις την άκρη σε όλα, λίγο μελάτη, internetική, youtube κλπ και για τα υπόλοιπα εδώ είμαστε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.669
Πόντοι
19.795
Τι μπατζετ χρειαζεται ;

Γαμος;;;;;;;Τρελος εισαι;;;;;;;;Στα 27;;;;;;;;;Θες να αυτοκτονησεις;Λυπησου τα νειατα σου;;;;;;;;;;;;;Με ταυλανδεζα;;;;;;;;;;Ασχολιαστο.

Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
261
Πόντοι
21

kwstas977

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2018
Like
32
Πόντοι
0
Royal το τερματισες .. υποκλεινομαι
Ρε μαγκες δεν λεω για τωρα αλλα στα 30 σιγουρα .. σιγα μην φτασω 40-50 για οικογενεια και δεν ειμαι της φασης να βρω γυναικα απλως για να χω η να ειναι καμια 10-20 χρονια μικροτερη (δεν ειναι οτι θα μεινω και θρησκος στο γαμο αλλα ουτε ρεμαλι)

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.378
Πόντοι
506
Ρε μαγκες δεν λεω για τωρα αλλα στα 30 σιγουρα .. σιγα μην φτασω 40-50 για οικογενεια και δεν ειμαι της φασης να βρω γυναικα απλως για να χω η να ειναι καμια 10-20 χρονια μικροτερη (δεν ειναι οτι θα μεινω και θρησκος στο γαμο αλλα ουτε ρεμαλι)
30 στη Ταυλανδη ειναι 15 με τοσα μουνια εκεί. Θα σκέφτεσαι με το κατω κεφαλι 102%. Εδω εμείς που είμαστε κωλογεροι και κάνουμε μαλακιες

Εγγρ.
2 Σεπ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Χαμένη υπόθεση. Μην ασχολείστε.

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
441
Πόντοι
21
Δυσκολο να ξοδεψεις 10000 σε δεκα ημερες στην Ταυλανδη. Αν βαλεις 800-900 τα αεροπορικα και αλλα τοσα για 4στερο-5στερο ξενοδοχειο, με αλλα 2-3 χιλιαρικα, ακομα και πρωταρης, την βγαζεις πολυ καλα και με κοριτσια απο το πανω ραφι.
Και πάλι παρά πολλά είναι. Πως να χαλάσεις τόσα χρήματα σε τόσες λίγες μέρες;

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
441
Πόντοι
21
Ξενοδοχείο μπορεις να βρεις ωραιοτατο από 25€. Το φαγητό είναι φθηνό.Οι μπυρες που είναι ενα safe ποτό επισης σε νορμαάλ τιμες. Γυναίκες με 1500 μπατ για σορτ με 3000 δηλαδή 75€ ολο το βράδυ . Οι μερες ειναι λιγες.

1000 ευρώ περίπου αεροπορικά, άλλα 1000-1500 ξενοδοχείο, 500 διάφορα μεταφορικά,κανά 500 ευρώ σαν πρωτάρης να τα ξοδέψω ερήμη.Μετά το θέμα είναι γκόμενα μαζί μου όλη μέρα φαγητά,καφέδες ποτά,κανά δώρο θα πέσω και σε καμία που θα μου φάει ερήμη κάποια λεφτά.Αμά αρχίσω και τίποτα κλαμπ,καμια μονοήμερη εκδρομή;μιας και δεν έχω ξανακάνει τέτοιο ταξίδι ας έχω και καβάτζα μην γίνουν στραβές.Γιατί μέχρι να ψαχτώ με γκόμενες τις 2-3 πρώτες μέρες θα χαλάσω λεφτά.
7.3€ μαζί με 3 παγωτά.
Ρε παίδες επειδή το σκέφτομαι να πάω 8-10 μέρες Χριστούγεννα μόνος για την ώρα.Τι προϋπολογισμός χρειάζεται για να καλοπεράσω;με κανά 10.000 ευρώ αεροπορικά-ξενοδοχείο 3-4 αστέρια και γκομενάκι κάθε μέρα για βόλτες-γαμησάκια είναι οκ;Υπόψιν 1η φορά.

Ρε παίδες επειδή το σκέφτομαι να πάω 8-10 μέρες Χριστούγεννα μόνος για την ώρα.Τι προϋπολογισμός χρειάζεται για να καλοπεράσω;με κανά 10.000 ευρώ αεροπορικά-ξενοδοχείο 3-4 αστέρια και γκομενάκι κάθε μέρα για βόλτες-γαμησάκια είναι οκ;Υπόψιν 1η φορά.

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
441
Πόντοι
21
Airarabia για πουκέτ 495 με βαλιτσα 10κιλα χωρίς γεύματα

Airarabia για πουκέτ 495 με βαλιτσα 10κιλα χωρίς γεύματα
Πέταξα μέσα Αυγούστου με 315€ με βαλίτσα. Άλλαξα θέση από το σάιτ και με έβαλα σε μια τριθέσια που ήμουν μόνος. Και Ω του θαύματος ήμουν μόνος με αποτέλεσμα να απλωθω και να ρίξω κάτι υπνους που ούτε κατάλαβα πως έφτασα Μπανγκόκ. Και στις δύο πτήσεις αυτό.

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
441
Πόντοι
21
Terminal 21 στην Rama3
Αυτά συν 2 νερά και 3 παγωτά 7.3€ only

Συνημμένα

• IMG_20240910_134300.jpg
    IMG_20240910_134300.jpg
    5,2 MB · Εμφανίσεις: 33
  • IMG_20240910_134300.jpg
    IMG_20240910_134300.jpg
    5,2 MB · Εμφανίσεις: 37

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.378
Πόντοι
506
Πέταξα μέσα Αυγούστου με 315€ με βαλίτσα. Άλλαξα θέση από το σάιτ και με έβαλα σε μια τριθέσια που ήμουν μόνος. Και Ω του θαύματος ήμουν μόνος με αποτέλεσμα να απλωθω και να ρίξω κάτι υπνους που ούτε κατάλαβα πως έφτασα Μπανγκόκ. Και στις δύο πτήσεις αυτό.
Kαλο αυτο. Αρα εχει κενες θέσεις αρκετές στη χαμηλη περίοδο. Συνήθως οι 2-3 τελευταίες σειρές είναι οι πιο αδειες

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.605
Πόντοι
456
Kαλο αυτο. Αρα εχει κενες θέσεις αρκετές στη χαμηλη περίοδο. Συνήθως οι 2-3 τελευταίες σειρές είναι οι πιο αδειες
Πάντως η φθηνότερη τιμη με κανονικό εισιτήριο, όχι λοου κοστ ,βαλιτσα 20 κιλά συν 8 μαζί κακ όλα τα γεύματα ήταν το 506 που ειχα βρει για Δεκεμβριο με επιστροφή τέλος Φεβρουαρίου κακ μόνο 2 ώρες αναμονή, και 3μστην επιστροφή, ήταν με Ετιχαντ, αλλά δεν το αγόρασα από το Μάιο, αφοη δεν ήξερα αν και ποτε ακριβώς θα μπορούσα, κάποτε με τη scoot ,μόνο με τα 10 κιλά ατομική χωρις τίποτα άλλο ήταν 365 ,μιλάμε μόνο για Αθήνα Πουκετ ,για πηγαινε, έλα, όχι μόνο να πας, μακάρι οταν βγω στη σύνταξη, που δεν θα εχω θέμα για ακριβώς ποτα και αν , θα κλείνω οπότε δω τη πολύ καλή τιμή. Πάντως το 2018 τη πάτησα οταν αγόρασα , για να παω την αλλη χρονια ,μια προσφορά, που έλεγε σε 10 ημερες με όλες 583 πήγαινε έλα, με scoot , δυστυχως μια εξέλιξη απρόοπτη με έκανε να μην πάω και πανε τα λεφτά, τελικα είναι χρηματιστήριο, το θέμα με το να πετύχεις τη χαμηλή τιμή

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.378
Πόντοι
506
Πάντως η φθηνότερη τιμη με κανονικό εισιτήριο, όχι λοου κοστ ,βαλιτσα 20 κιλά συν 8 μαζί κακ όλα τα γεύματα ήταν το 506 που ειχα βρει για Δεκεμβριο με επιστροφή τέλος Φεβρουαρίου κακ μόνο 2 ώρες αναμονή, και 3μστην επιστροφή, ήταν με Ετιχαντ, αλλά δεν το αγόρασα από το Μάιο, αφοη δεν ήξερα αν και ποτε ακριβώς θα μπορούσα, κάποτε με τη scoot ,μόνο με τα 10 κιλά ατομική χωρις τίποτα άλλο ήταν 365 ,μιλάμε μόνο για Αθήνα Πουκετ ,για πηγαινε, έλα, όχι μόνο να πας, μακάρι οταν βγω στη σύνταξη, που δεν θα εχω θέμα για ακριβώς ποτα και αν , θα κλείνω οπότε δω τη πολύ καλή τιμή. Πάντως το 2018 τη πάτησα οταν αγόρασα , για να παω την αλλη χρονια ,μια προσφορά, που έλεγε σε 10 ημερες με όλες 583 πήγαινε έλα, με scoot , δυστυχως μια εξέλιξη απρόοπτη με έκανε να μην πάω και πανε τα λεφτά, τελικα είναι χρηματιστήριο, το θέμα με το να πετύχεις τη χαμηλή τιμή
Eιναι θεμα ευελεξιας. Αν εισαι συνταξιούχος εισαι άνετος. Αν είσαι υπαλληλακος με αδεια το 15αυγουστο πας Σαλαμινα και πολύ σου ειναι

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
441
Πόντοι
21
Δεν ξέρω αν είναι πάντα άδειο. Δεν αξίζει όμως σαν εταιρεία να πληρώσεις 500€ εισιτήριο. Είναι εταιρεία χαμηλού κόστους. Με 500€ ταξιδεύεις με εμιρατες, Κατάρ, τούρκισ ή ετιχαντ και είσαι άρχοντας.

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
441
Πόντοι
21
Περιοχή Silom. Αξίζει για βόλτα. Έχει στάση μετρό και υπέργειος. Πιάτσα με πολλές γυναίκες και μπαρ και απ' όλα.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.378
Πόντοι
506
Δεν ξέρω αν είναι πάντα άδειο. Δεν αξίζει όμως σαν εταιρεία να πληρώσεις 500€ εισιτήριο. Είναι εταιρεία χαμηλού κόστους. Με 500€ ταξιδεύεις με εμιρατες, Κατάρ, τούρκισ ή ετιχαντ και είσαι άρχοντας.
Kαλα ουτε άρχοντας είσαι ούτε ταξιδευεις με 500€
Η etihad υπολειπεται της Emirates και της Qatar, τουλάχιστον στην economy.
Tην πέρασε και η Turkish. Μαζι με τη Saudia ειναι

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.605
Πόντοι
456
Kαλα ουτε άρχοντας είσαι ούτε ταξιδευεις με 500€
Η etihad υπολειπεται της Emirates και της Qatar, τουλάχιστον στην economy.
Tην πέρασε και η Turkish. Μαζι με τη Saudia ειναι
Ναι φυσικά καιμειναιμφανεραωπιο κάτω, το θέμα είναι αν όπως εγώ το Δεκέμβριο πηγα με Etihad με 548 ευρώ, η Καταρ πουνειναι μια κλαση ανώτερη τοτε δεν είχε κάτω από 890 και ήταν και προσφορά, μιλάω πάντα για Αθήνα Πουκέτ. Με τη διαφορά των χρημάτων πληρώνω πχ το διαμέρισμα ολο τον ένα μήνα συν το μηχανάκι.Εξαρταται λοιπόν από τα οικονομικά δεδομένα που έχει ο κάθε ένας. Αν πχ ειχα εσοδα 4.000 το μήνα δεν νομίζω να το σκεφτόμουν για τη διαφορά. Ο καθε ένας λοιπόν κανει τον υπολογισμό του , βάσει των εσόδων, εκτός αν ειναι πολιτικός κακ δεν τον νοιάζει, ε με τα λεφταβτων άλλων κάνουμε όλοι μαγκιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom