Εγω δεν καταλαβα η αξια 300κατι ευρω πως προεκυψαν.Ηταν με αντικαταβολη;Όλα τα δέματα πια που έρχονται εκτός ευρωπαϊκής ένωσης περνάνε απο τελωνείο.Και επειδή δεν κάθονται να αναλύσουν τα περιόμενα και να σου βάλουν τους αντίστοιχους δασμούς - φόρους (που πολλές φορές είναι πολλααααα) σε βάζουν να πληρώνεις το ΦΠΑ επί αξίας του πακέτου.Παλιά το έκαναν μόνο με κούριερ (χρόνο παράδοσης πχ από Αμερική έως 5-7 μέρες) τώρα το κάνουν και στα πακέτα του ΕΛΤΑ (παλιά αν αγόραζες κάτι πχ από Αμερική και έβαζες απλό ταχυδρομείο να έρθει σε 20-30 μέρες δεν το έλεγχαν και πέρναγε απευθείας στα ΕΛΤΑ Ελλάδας για παράδοση).
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)
SKORPIONTOUCH
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
20 και σήμερα για την Pattaya
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.999
- Πόντοι
- 3.506
Κοιτάω εισιτήρια για Νοέμβριο τώρα , μάλλον για απόβαση ,6 εβδομάδων.
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.658
- Πόντοι
- 456
παντως για Πουκετ μπηκε γερα η Ετιχαντ ,εχει με 523 ,βεβαια σημερα μου την εβγαλε 550, αλλαθα ξαναπεσει , με μολις 2 ξαι 3 ωρες αναμονη Αθηνα Πουκετ ειναι για 3 δεκ με 2 φεβρουαριου και κανα 2 ακιμη επθιλογεςω, ενω εγω που πηγα 2 μηνερς περσι και εκλεισα τελετυταια στιγμη ,αφου βρηκα δωρεαν διαμιονη και το μηχανακι ,ηταν με 548 , αλλα με 13 και 21 ωρες αναμονες ,μου βγηκε η πιστη
Όχι δηλώνεις εξαρχής το πακέτο που στέλνεις (περιγραφή,αξία).Απο εκεί υπολόγισαν το ΦΠΑ.Εγω δεν καταλαβα η αξια 300κατι ευρω πως προεκυψαν.Ηταν με αντικαταβολη;
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.714
- Πόντοι
- 506
Kαλα που ζεις.Συγνωμμη για το ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θεματακι που θα σας αναφερω αλλα Παρακαλω την βοηθεια σας......Μου εστειλε η αδελφη της γυναικας μου καποια πραγματα απο Ταυλανδη....και γινομαι πιο σαφης.....κατι καραμελες για την δυσκοιληοτητα.....ΚΑΡΑΜΕΛΕς για τον πονο στο στομαχι απο τα 7/11......2 οδοντκρεμες...........σοκολατες,,,,,,,,,,,καραμελες για δροσερη αναπνοη και δυσοσμια στοματος....ενα τζελ για σπυρακια.....ψευτικες βλεφαριδες...αποξηραμενα φρουτα σε σακουλακια....στικερ μυτης για αλλεργια και καλυτερη αναπνοη
ολο το πακετο ηταν 2,850 γραμμαρια και πληρωσε στο Ταυλανδικο Ταχυδρομεια 2800 Μπατ(περιπου 71 ευρω)
Ηρθε το πακετο σημερα στα ΕΛΤΑ και πηγα να το παραλαβω αλλα μου ειπαν οτι πρεπει να πληρωσω Δασμους(απο το Ελληνικο Τελωνειο) 102,34 ευρω για να το παραλαβω!!!!!!!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ????ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ??ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ???
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ Η ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 102 ΕΥΡΩ ΔΑΜΟΥΣ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ
Οτι έρχεται απο εε εχει 24% φπα + τελη ελτα. Βασει δηλωμενης αξιας.
Ληστεία νο1:
ΦΠΑ 24% επι των μεταφορικων επίσης
20€ εξοδα ελτα μόνο στο κουλισταν. Πάνε για την μαύρη τρύπα των ελτα
Όντως δεν κάνουν διαχωρισμό, ΦΠΑ επί συνόλου της αξίας μαζί και με τα μεταφορικά το υπολογίζουν.Kαλα που ζεις.
Οτι έρχεται απο εε εχει 24% φπα + τελη ελτα. Βασει δηλωμενης αξιας.
Ληστεία νο1:
ΦΠΑ 24% επι των μεταφορικων επίσης
20€ εξοδα ελτα μόνο στο κουλισταν. Πάνε για την μαύρη τρύπα των ελτα
Και δεν μπορουσε να δηλωσει αξια πχ 40 ευρω;Όχι δηλώνεις εξαρχής το πακέτο που στέλνεις (περιγραφή,αξία).Απο εκεί υπολόγισαν το ΦΠΑ.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.714
- Πόντοι
- 506
Που να ηξερε η γυναικαΚαι δεν μπορουσε να δηλωσει αξια πχ 40 ευρω;
Εγώ στη Μαλαισια ενα μηνα εκατσα, παραγγειλα απο Κινα και Ιαπωνια.
Στο eBay και Ali express εχουν ενσωματώσει φπα 8% επι της αξιας των εμπορευματων.
Απο Ιαπωνία δεν πλήρωσα τιποτα.
Παλια δεν πλήρωνα τιποτα γενικώς. Τα κουριερ είναι αλλη ιστορια
Εξαρτάται εγώ όταν παρήγγελνα παλιά από Ιαπωνία (cd,dvd,books) τα δηλώνανε ως gift και δεν πλήρωνα.Επειδή το κάνανε πολύ μετά από ένα σημείο ζητάγανε από την αρχική χώρα προέλευσης να δηλώνεις αναλυτικά τι και πως έχει μέσα και την αξία τους.Άλλοι ναι βάζουνε μικρό ποσό άλλοι (εξαρτάται απο που αγοράζεις από απλό ιδιώτη ή μαγαζάκι ή από μεγάλη εταιρεία) το δηλώνουν κανονικά.Πρέπει να το συνεννοηθείς εξαρχής.Και δεν μπορουσε να δηλωσει αξια πχ 40 ευρω;
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.560
- Πόντοι
- 206
Ωραίο νήμα με ωραίες ιστορίες εμπειρίες μύστες, γράφετε να διαβάζουμε οι ιθαγενείς εδω
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.999
- Πόντοι
- 3.506
Έκλεισα τα εισιτήρια. Πέντε βδομάδες τελικα , μέσα Νοέμβρη -τέλη Δεκέμβρη
Μυρίζω από τώρα μουνακια
Μυρίζω από τώρα μουνακια
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.940
- Πόντοι
- 19.795
Εγω αργω ακομα. Το προγραμμα φετος εχει και 144 ωρες τρανζιτ (6 ημερες) Κινα. Κινεζικη πρωτοχρονια στις 29 Γεναρη, αρα μετα απο 10 ημερες το ταξιδι, δηλ. στις 9 Φλεβαρη. 6 ημερες Κινα και μετα 25 ημερες Μπανγκοκ.Έκλεισα τα εισιτήρια. Πέντε βδομάδες τελικα , μέσα Νοέμβρη -τέλη Δεκέμβρη
Μυρίζω από τώρα μουνακια
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.999
- Πόντοι
- 3.506
Είμαι μισθωτός πρέπει να κάψω τις μέρες φέτος. Αν και ο Φλεβάρης είναι καλύτερη εποχή. Σκέφτομαι να πάω και Μαλαισία μιας και γνωστός μου γύρισε από εκεί (έκατσε τρεις μήνες ) και μου είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Λίγες οι μέρες ρε γμτ. Ίσως μια μέρα να καταφέρω να πάω μόνιμαΕγω αργω ακομα. Το προγραμμα φετος εχει και 144 ωρες τρανζιτ (6 ημερες) Κινα. Κινεζικη πρωτοχρονια στις 29 Γεναρη, αρα μετα απο 10 ημερες το ταξιδι, δηλ. στις 9 Φλεβαρη. 6 ημερες Κινα και μετα 25 ημερες Μπανγκοκ.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.940
- Πόντοι
- 19.795
Νομίζω κάποιος ρώτησε σε παλιότερο ποστάρισμα πόση ώρα είναι το σορτ ταιμ.
Αν η κοπέλα είναι κάτω από τα 28, όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Αν είναι μεταξύ 28-35 ένα δίωρο.
Αν είναι 35-40 μπορεί και όλη νύχτα. Αν είναι πάνω από 40 μπορεί και όλο το διάστημα που θα κάτσεις εκεί.
Τι πληρώνεις στις 2 τελευταίες περιπτώσεις; "Up to you."
Αν η κοπέλα είναι κάτω από τα 28, όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Αν είναι μεταξύ 28-35 ένα δίωρο.
Αν είναι 35-40 μπορεί και όλη νύχτα. Αν είναι πάνω από 40 μπορεί και όλο το διάστημα που θα κάτσεις εκεί.
Τι πληρώνεις στις 2 τελευταίες περιπτώσεις; "Up to you."
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.714
- Πόντοι
- 506
Λαγκαουι πανέμορφο. Και ανεπτυγμενο νησι. Και αφορολόγητο. Αλλα έχει πολύ ζεστη και η θάλασσα καμια σχεση με ταυλανδηΕίμαι μισθωτός πρέπει να κάψω τις μέρες φέτος. Αν και ο Φλεβάρης είναι καλύτερη εποχή. Σκέφτομαι να πάω και Μαλαισία μιας και γνωστός μου γύρισε από εκεί (έκατσε τρεις μήνες ) και μου είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Λίγες οι μέρες ρε γμτ. Ίσως μια μέρα να καταφέρω να πάω μόνιμα
Συνημμένα
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.714
- Πόντοι
- 506
Γατάκια ταυλανδοι εμείς το κάναμε πρώτοι
Thailand passes landmark Bill approving same-sex marriage
BANGKOK: Thailand on Tuesday (June 18) became the first country in South-East Asia to legalise same-sex marriage, in a historic parliamentary vote hailed as a "victory" by campaigners.
www.thestar.com.my
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.940
- Πόντοι
- 19.795
Αντε και στα δικα μαςΓατάκια ταυλανδοι εμείς το κάναμε πρώτοι
Thailand passes landmark Bill approving same-sex marriage
BANGKOK: Thailand on Tuesday (June 18) became the first country in South-East Asia to legalise same-sex marriage, in a historic parliamentary vote hailed as a "victory" by campaigners.www.thestar.com.my
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.516
- Πόντοι
- 12.756
ψοφας μωρη να γινεις κουμπαραΑντε και στα δικα μας
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.