Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.608
Πόντοι
506
Πολυ ενδιαφέρον
Υπαρχει ενας ανταγωνισμος μεταξυ των χωρων να προσελκύσουν ξένους, ειτε τουρίστες ειτε συνταξιούχους.
Στις φιλιππινες μπορεις να πάρεις μόνιμη βίζα στα 50 αν παρκάρεις 19.000€ και χωρίς καμία αλλη υποχρέωση.
Επισης για εσας που πηγαινοερχεστε συχνά Ταυλανδη μπορείται με το διαβατήριο να ανοίξετε λογαριασμό σε ντοπιο νομισμα με cashcard

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Πολυ ενδιαφέρον
Υπαρχει ενας ανταγωνισμος μεταξυ των χωρων να προσελκύσουν ξένους, ειτε τουρίστες ειτε συνταξιούχους.
Στις φιλιππινες μπορεις να πάρεις μόνιμη βίζα στα 50 αν παρκάρεις 19.000€ και χωρίς καμία αλλη υποχρέωση.
Επισης για εσας που πηγαινοερχεστε συχνά Ταυλανδη μπορείται με το διαβατήριο να ανοίξετε λογαριασμό σε ντοπιο νομισμα με cashcard
Ξέχασες να αναφέρεις τους digital nomads που αυτοί βασικά σπρώχνουν την τοπική οικονομία.
Βγάζουν χιλιάδες ευρώ) δολάρια και τα χαλάνε σε διαμερίσματα, εξοπλισμό, γυναίκες, ποτά κλπ.
Ούτε ο συνταξιούχος, ούτε ο τουρίστας τους πλησιάζουν σε έξοδα.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.608
Πόντοι
506
Ξέχασες να αναφέρεις τους digital nomads που αυτοί βασικά σπρώχνουν την τοπική οικονομία.
Βγάζουν χιλιάδες ευρώ) δολάρια και τα χαλάνε σε διαμερίσματα, εξοπλισμό, γυναίκες, ποτά κλπ.
Ούτε ο συνταξιούχος, ούτε ο τουρίστας τους πλησιάζουν σε έξοδα.
Kοιτα ο βορειοευρωπαιος συνταξιούχος παίρνει 3-5κ συνταξη. Αγοράζει σπιτια, ανοιγει κανα μαγαζι να περναει την ωρα του. Οι αλλοι ειναι συνηθως μπατηρια αλλα ειναι πολλοί
Ποιοτητα vs Ποσοτητα. Ολοι είναι ευπροσδεκτοι

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Kοιτα ο βορειοευρωπαιος συνταξιούχος παίρνει 3-5κ συνταξη. Αγοράζει σπιτια, ανοιγει κανα μαγαζι να περναει την ωρα του. Οι αλλοι ειναι συνηθως μπατηρια αλλα ειναι πολλοί
Ποιοτητα vs Ποσοτητα. Ολοι είναι ευπροσδεκτοι
Ο μέσος νομας εκεί βγάζει 3-4 φορές τον μήνα αυτά τα ποσά που λες.
Μάλλον ξέρεις λάθος άτομα.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.712
Πόντοι
1.446
Συναγωνιστές ας μιλήσουμε για τιμές κοριτσιων γιατί βλέπω κάτι κουλά στο you tube για το 2024.

Thermae Cafe Bangkok : ζητάνε 5000 Baht / 125 EUR short time

Short time Bar girl : 3000 Baht + 1000 Bar fine = 4000 Baht / 100 EUR

Με αυτές τις τιμές γαμαμε ταιλανδεζες στο Sensuality στην Αθήνα...!

Υσχυουν αυτές οι τιμές η είναι παπαριες φλωρων που τους πιάνουν μαλακές...?

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
442
Πόντοι
21
Ο Τουρκος νομιζω ανταγωνιζεται πλεον τους Καταριανους με το καινουργιο αεροδρομιο που εφτιαξε.
Μια μαλακία ακατανόητη των Τούρκων το μόνο μια ώρα free wifi στο αεροδρόμιο. Σαν το Changi της Σιγκαπούρης δεν είναι κανένα νομίζω.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Συναγωνιστές ας μιλήσουμε για τιμές κοριτσιων γιατί βλέπω κάτι κουλά στο you tube για το 2024.

Thermae cafe, στα 2,5 με 3000 μπατ. Αν όμως μένεις σε κοντινό ξενοδοχείο και μπορούν να γυρίσουν και να πάρουν και δεύτερη βίζιτα, η, αν είναι αργά και βλέπουν ότι δεν τις φορτώνει κανείς, η τιμή μπορεί να πέσει κανένα πεντακοσαρικο. Σόι 4 οι τιμές γύρω στα 1500, συνήθως, ορισμένες και 1000, όπως κάποιες άλλες στα 2000.

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
442
Πόντοι
21

Δεν έχω δώσει σε καμιά πάνω από 1500 σε short. Τρίο με δύο φίλες που περάσαμε τέλεια 3000. Αλλά μου έτυχαν και τα δωρεάν με κοπέλες εκεί. Πρώτη φορά και άσχετος στα τυφλά.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Δεν έχω δώσει σε καμιά πάνω από 1500 σε short. Τρίο με δύο φίλες που περάσαμε τέλεια 3000. Αλλά μου έτυχαν και τα δωρεάν με κοπέλες εκεί. Πρώτη φορά και άσχετος στα τυφλά.
Πριν πόσα χρόνια όλα αυτά;
Έχω αναφέρει σε προηγούμενα ποστ ότι πέρυσι στο Chiang Mai είχα μέτριες γκόμενες να ζητάνε 2000-3000baht για short. Και δεν έπαιρναν παζάρια.
Με ψάξιμο βρήκα στα 1000-1500, αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο ότι οι τιμές πάνε προς τα πάνω.

• Like
Αντιδράσεις: GRxx
Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
2
Like
319
Πόντοι
21
Καλησπερα στους συναγωνίστες - λάτρες των ασιατικών κορμίων , λέμε με ένα φιλαράκι να επισκεφτούμε Ταϋλάνδη αυστηρά και μόνο για τις πουτανες , Bangkok ή Pattaya να προτιμήσουμε ;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556

Οταν λες να παρκαρεις για ποσο καιρο ειναι η υποχρεωση να τα εχεις δεσμευμενα εκει;

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.608
Πόντοι
506
Οταν λες να παρκαρεις για ποσο καιρο ειναι η υποχρεωση να τα εχεις δεσμευμενα εκει;
Yποθετω για οσο καιιρο εισαι εκεί. Είναι το μαξιλαρι ασφαλειας τους. Οτι δε θα κλεβεις για να ζεις.
Στο Μπαλι η ταριφα ειναι 100.

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.153
Πόντοι
201

Το ζητούμενο είναι να μην σου ορίσει το κορίτσι τη τιμή αλλά εσύ. Οι τιμές δεν έχουν να κάνουν μόνο με το κορίτσι αλλά και απο που ψωνίζεις. Η ίδια κοπέλα που δουλεύει σ`ενα gogo, θεωρητικά οι ακριβότερες, μέσα στο μπαρ θα σου ζητήσει 3000 +bar fine, αν όμως κάνεις κάποια συνεννόηση για την άλλη μέρα το μεσημέρι για short στο ξενοδοχείο θα έρθει το πολύ με 2000, αν τη πετύχεις μετά τη δουλειά στο Club, πάλι θα έρθει μαζι σου για 2000.
Πως το χειρίζομαι εγώ, αν μου αρέσει κάποια, οπουδήποτε, δεν θα ρωτήσω ποτέ πόσο θέλει, της εξηγώ πως τη θέλω και τα λεφτά είναι δευτερεύον ζήτημα, όταν πιά τα έχετε βρεί σε όλα τα άλλα, λές αυτό που δίνεις μέσα στο πλαίσιο της αξίας της και όχι να την πιάσεις κορόιδο γιατί φυσικά θα φας πόρτα.

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
442
Πόντοι
21
Πριν πόσα χρόνια όλα αυτά;
Έχω αναφέρει σε προηγούμενα ποστ ότι πέρυσι στο Chiang Mai είχα μέτριες γκόμενες να ζητάνε 2000-3000baht για short. Και δεν έπαιρναν παζάρια.
Με ψάξιμο βρήκα στα 1000-1500, αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο ότι οι τιμές πάνε προς τα πάνω.
Φέτος τον Φεβρουάριο. Από Thai friendly Tinder και μασατζίδικα όλες. Σε μπαρ δεν έψαξα καθόλου. Στον δρόμο που ρωτούσα περιοχές μεταξύ Nana και Asok για σορτ από 2000 μεχρι 5000 έβρισκα τιμές. Μου έτυχε και δωρεαν να ερθει καποια στο ξενοδοχειο μονο για το πήδημα. Πλήρωσε και το φαγητό που αγοράσαμε. Γενικά αυτά που έζησα ήταν απίστευτα. Τελικά γνώρισα μια πολύ καλή περίπτωση και το υπόλοιπο ταξίδι ηταν μαζι της. Χωρίς πληρωμή φυσικά.
Όταν επιστρέψαμε Μπαγκονγκ έμενα σπίτι της.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.396
Πόντοι
2.036
Μία σχετικά άσχετη ερώτηση, όταν πάτε το τριπ, σε φίλους/οικογένεια τι λέτε, πώς το δικαιολογείτε ?
Γιατί έχω και αυτό το άγχος, οι παρέες μου οι κοντινές είναι σχεδόν όλοι ζευγαρωμένοι και ψιλό-φλώροι από άποψη αγοραίου, πόσο μάλλον γονείς κλπ.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Μία σχετικά άσχετη ερώτηση, όταν πάτε το τριπ, σε φίλους/οικογένεια τι λέτε, πώς το δικαιολογείτε ?
Γιατί έχω και αυτό το άγχος, οι παρέες μου οι κοντινές είναι σχεδόν όλοι ζευγαρωμένοι και ψιλό-φλώροι από άποψη αγοραίου, πόσο μάλλον γονείς κλπ.
Τύπε έχεις υπόψη σου ότι η χώρα αυτή έχει απίστευτη ομορφιά, ιστορία, ναούς, φαγητό κλπ;
Αν δεν το ξέρεις, διάβασε τίποτα και ενημέρωσε και όλους τους άλλους άσχετους γύρω σου.

Ξεφτίλα να είναι γνωστή μόνο για τις γυναίκες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Η μέση χωριατα ελλεηνιδα πιστεύει πως στην Ταϋλάνδης πας αν είσαι παιδόφιλος και πως όλες οι πολωνες είναι πουτανες και άσχημες…..μην ασχολείσαι με το τι λένε

exemi8os

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Πες ότι πας Λάος. Είναι δίπλα, και κανένας δεν θα θέλει να έρθει μαζί. Πας για 2 μέρες και βγάζεις μερικές φωτογραφίες ώστε να έχεις αποδείξεις ότι πήγες.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.608
Πόντοι
506
Πες ότι πας Λάος. Είναι δίπλα, και κανένας δεν θα θέλει να έρθει μαζί. Πας για 2 μέρες και βγάζεις μερικές φωτογραφίες ώστε να έχεις αποδείξεις ότι πήγες.
Επειδη υπαρχουν πολλοί μπετοβλακες εγω θα το τραβαγα πιο περα.
Ιαπωνία τουλάχιστον. Μη σου πω Αυστραλία η Μανχαταν
Ποτέ δεν τους ειχα πει οτι παω Ταυλανδη και παντα μου ελεγαν
"Πως περασες Ταυλανδη"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom