You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Γιατί δε ρωτάς αν επιτρέπεται να φέρεις δεύτερο άτομο;Ξέρει κανείς πού μπορώ να δω αν το ξενοδοχείο είναι guest friendly;
Λες να μην τους έχει ρωτήσει ποτέ κανένας άλλος ξανά;
Εγώ έτσι κάνω.
Και μάλιστα μου είχαν διπλό σετ πετσετών από την αρχή, παρόλο που είχα κλείσει το δωμάτιο ως ένα άτομο.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Τι 90,% τουλάχιστον ξενοδοχεία 3 αστέρων και πάνω, είναι γκεστ-φρεντλυ. Όπως και τα δωμάτια είναι δίκλινα, ελάχιστα δωμάτια είναι μονοκλινα στην Ταϊλάνδη, και οι κρατήσεις που κάνουν είναι για 2 άτομα.Ξέρει κανείς πού μπορώ να δω αν το ξενοδοχείο είναι guest friendly;
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Τυπε έχουν απαντηθεί εκατό φορές αυτά.Το σορτ ποσες ωρες ειναι και απο ποιες ωρες και μετα ειναι πιο προσιτο? Χαραματα, η δεν αξιζει?
Ψάξε λίγο στις προηγούμενες σελίδες.
Είναι σαν να ρωτάς αν θέλει διαβατήριο για να ταξιδέψεις.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.673
- Πόντοι
- 506
Πάρε μια γευση απο το αεροδρόμιο της Σιγκαπουρης για να δεις τι παίζειΉρθε και εμένα η ώρα μου να κάνω την πρώτη αναγνωριστική πτήση στα εξωδικά αυτά μέρη, αθήνα σιγκαπούρη και μετά πουκετ , 9 μέρες πουκέτ και τέσσερις σιγκαπούρη , δεν έχω βγει ποτέ από ευρώπη και ξέρω ότι όταν μπω στο αεροπλάνο θα με πιάσει το άγχος για το άγνωστο. 20/3 πετάω
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Θα ειναι ταξιδι χωρις επιστροφή.Ήρθε και εμένα η ώρα μου να κάνω την πρώτη αναγνωριστική πτήση στα εξωδικά αυτά μέρη, αθήνα σιγκαπούρη και μετά πουκετ , 9 μέρες πουκέτ και τέσσερις σιγκαπούρη , δεν έχω βγει ποτέ από ευρώπη και ξέρω ότι όταν μπω στο αεροπλάνο θα με πιάσει το άγχος για το άγνωστο. 20/3 πετάω
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Κοπελες κάτω των 30 ετων, 2 ώρες και όσο πιο γρήγορα σε ξεπεταξουν. Μεταξύ 30-40 κανονικά 2ωρο. Άνω των 40, 2ωρο και θέλει κάποιο κόπο για να τις ξεφορτωθείς μετά.Το σορτ ποσες ωρες ειναι και απο ποιες ωρες και μετα ειναι πιο προσιτο? Χαραματα, η δεν αξιζει?
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Δεν έχω ασχοληθεί.Κωλογερε, συρρυ που σε λεω ετσι. Καποια στιγμη θα σε ρωτησω για...θεραπιες προσωπου....κοσμετικο τουρισμο! Για ακονισε... σιγα σιγα τις πληροφοριες.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Πολλες Βιετναμεζες φετος στο σοι 4 αλλα και στο σοι 11 της Σουκχουμβιτ.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Τύπε θέλει διαβατήριο για Μπανγκογκ ξέρεις ; Μπαίνω με ταυτότητα μου είπανΤυπε έχουν απαντηθεί εκατό φορές αυτά.
Ψάξε λίγο στις προηγούμενες σελίδες.
Είναι σαν να ρωτάς αν θέλει διαβατήριο για να ταξιδέψεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χίλια χρόνια να ζήσεις τύπε μου , να σε καμαρώνουμε.Πολλες Βιετναμεζες φετος στο σοι 4 αλλα και στο σοι 11 της Σουκχουμβιτ.
Όσο υπάρχει ταυλανδη δε θα πεθάνουμε κουφάλες ευρωπαιες
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.673
- Πόντοι
- 506
Αυτό το χω ζήσει στη Μαλαισια.Τύπε θέλει διαβατήριο για Μπανγκογκ ξέρεις ; Μπαίνω με ταυτότητα μου είπαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι μονιμοι κατοικοι της
χερσονήσου οταν πηγαίνουν στο Βορνεο πάνε με διαβατήριο και 90 μέρες βίζα σαν τους τουρίστες. Λενε οτι το κανουν επειδη ειναι τοπικιστες αλλα το κάνουν γιατι η κυβέρνηση ξεζουμιζει τα έσοδα απο τα πετρέλαια του βορνεο, τις φυτειες κλπ και τα ρίχνει στην πρωτεύουσα και στις τουριστικές περιοχες
leopold_00
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα σε όλους,
Ο κολλητός πάει Πουκετ αλλά με την γυναίκα (μακακας ξέρω) και σκέφτεται να πληρώνει τα πάντα με κάρτα κ αν χρειαστεί να κάνει εκεί συνάλλαγμα. Συμφέρει ή να κάνει εδώ την αλλαγή? Ευχαριστώ!
Ο κολλητός πάει Πουκετ αλλά με την γυναίκα (μακακας ξέρω) και σκέφτεται να πληρώνει τα πάντα με κάρτα κ αν χρειαστεί να κάνει εκεί συνάλλαγμα. Συμφέρει ή να κάνει εδώ την αλλαγή? Ευχαριστώ!
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Να την κάνει εκεί. Δε θα χρειαστεί πολλά ,μόνο για ταξί και τανες θα θέλει μετρητάΚαλησπέρα σε όλους,
Για συναλλαγές αν έχει χρυσή βίζα είναι η καλύτερη επιλογή
Αλλιώς ρεβολουτ
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Revolut εκεί και συνάλλαγμα επίσης εκεί οπότε χρειάζεται.Καλησπέρα σε όλους,
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Συγνώμη που ρωτάω εσένα, αλλά σε θεωρώ περισσότερο έγκυρο. Ζητάνε Αποδεικτικό Εμβολισμού, κι αν ναι, το θέλουν πρόσφατο;Πολλες Βιετναμεζες φετος στο σοι 4 αλλα και στο σοι 11 της Σουκχουμβιτ.
Κουλιςπα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 438
- Πόντοι
- 280
Ξέρουμε που κινούνται οι υπηρεσίες των freelancers και όσες δουλεύουνε στα μπαρ στο Phuket ; κουλούρι δίνουνε, cim ,cif. Σκέφτομαι αν πετύχω καμιά καλή περιπτώση να την εχω μαζί μου για όλες τις ημέρες που θα είμαι εκεί , να κάνουμε εξετάσεις για αρρώστιες και σεξουαλικά μεταδεδομένα ώστε να της γεμίζω το κουλούρι με κρέμα φιλαδέλφεια
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Όχι πλέον, όλα ελεύθερα, ούτε καν το χαρτί που συμπληρωνες παλιά στο αεροπλάνο.Συγνώμη που ρωτάω εσένα, αλλά σε θεωρώ περισσότερο έγκυρο. Ζητάνε Αποδεικτικό Εμβολισμού, κι αν ναι, το θέλουν πρόσφατο;
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Αμα μπορέσεις να πάρεις κουλούρι από Ταυλανδεζα, πες μου πώς, εγώ 15 χρόνια, ούτε το μικρό μου δακτυλακι δεν μπόρεσε να χωρέσει σε γυναικείο Ταυλανδεζικο κωλοτρυπιδι.Ξέρουμε που κινούνται οι υπηρεσίες των freelancers και όσες δουλεύουνε στα μπαρ στο Phuket ; κουλούρι δίνουνε, cim ,cif. Σκέφτομαι αν πετύχω καμιά καλή περιπτώση να την εχω μαζί μου για όλες τις ημέρες που θα είμαι εκεί , να κάνουμε εξετάσεις για αρρώστιες και σεξουαλικά μεταδεδομένα ώστε να της γεμίζω το κουλούρι με κρέμα φιλαδέλφεια
Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 506
Με σάλιο και υπομονή..Αμα μπορέσεις να πάρεις κουλούρι από Ταυλανδεζα, πες μου πώς, εγώ 15 χρόνια, ούτε το μικρό μου δακτυλακι δεν μπόρεσε να χωρέσει σε γυναικείο Ταυλανδεζικο κωλοτρυπιδι.
Τι γλυκό πλασματακι!!