Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Κουλιςπα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2023
Κριτικές
5
Like
438
Πόντοι
280
Ξέρει κανείς πού μπορώ να δω αν το ξενοδοχείο είναι guest friendly;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Γιατί δε ρωτάς αν επιτρέπεται να φέρεις δεύτερο άτομο;
Λες να μην τους έχει ρωτήσει ποτέ κανένας άλλος ξανά;
Εγώ έτσι κάνω.
Και μάλιστα μου είχαν διπλό σετ πετσετών από την αρχή, παρόλο που είχα κλείσει το δωμάτιο ως ένα άτομο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Τι 90,% τουλάχιστον ξενοδοχεία 3 αστέρων και πάνω, είναι γκεστ-φρεντλυ. Όπως και τα δωμάτια είναι δίκλινα, ελάχιστα δωμάτια είναι μονοκλινα στην Ταϊλάνδη, και οι κρατήσεις που κάνουν είναι για 2 άτομα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Το σορτ ποσες ωρες ειναι και απο ποιες ωρες και μετα ειναι πιο προσιτο? Χαραματα, η δεν αξιζει?
Τυπε έχουν απαντηθεί εκατό φορές αυτά.
Ψάξε λίγο στις προηγούμενες σελίδες.
Είναι σαν να ρωτάς αν θέλει διαβατήριο για να ταξιδέψεις.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.673
Πόντοι
506
Ήρθε και εμένα η ώρα μου να κάνω την πρώτη αναγνωριστική πτήση στα εξωδικά αυτά μέρη, αθήνα σιγκαπούρη και μετά πουκετ , 9 μέρες πουκέτ και τέσσερις σιγκαπούρη , δεν έχω βγει ποτέ από ευρώπη και ξέρω ότι όταν μπω στο αεροπλάνο θα με πιάσει το άγχος για το άγνωστο. 20/3 πετάω
Πάρε μια γευση απο το αεροδρόμιο της Σιγκαπουρης για να δεις τι παίζει
Screenshot_2024_0301_091642.png

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ήρθε και εμένα η ώρα μου να κάνω την πρώτη αναγνωριστική πτήση στα εξωδικά αυτά μέρη, αθήνα σιγκαπούρη και μετά πουκετ , 9 μέρες πουκέτ και τέσσερις σιγκαπούρη , δεν έχω βγει ποτέ από ευρώπη και ξέρω ότι όταν μπω στο αεροπλάνο θα με πιάσει το άγχος για το άγνωστο. 20/3 πετάω
Θα ειναι ταξιδι χωρις επιστροφή.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Το σορτ ποσες ωρες ειναι και απο ποιες ωρες και μετα ειναι πιο προσιτο? Χαραματα, η δεν αξιζει?
Κοπελες κάτω των 30 ετων, 2 ώρες και όσο πιο γρήγορα σε ξεπεταξουν. Μεταξύ 30-40 κανονικά 2ωρο. Άνω των 40, 2ωρο και θέλει κάποιο κόπο για να τις ξεφορτωθείς μετά.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Κωλογερε, συρρυ που σε λεω ετσι. Καποια στιγμη θα σε ρωτησω για...θεραπιες προσωπου....κοσμετικο τουρισμο! Για ακονισε... σιγα σιγα τις πληροφοριες.
Δεν έχω ασχοληθεί.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Τυπε έχουν απαντηθεί εκατό φορές αυτά.
Ψάξε λίγο στις προηγούμενες σελίδες.
Είναι σαν να ρωτάς αν θέλει διαβατήριο για να ταξιδέψεις.
Τύπε θέλει διαβατήριο για Μπανγκογκ ξέρεις ; Μπαίνω με ταυτότητα μου είπαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολλες Βιετναμεζες φετος στο σοι 4 αλλα και στο σοι 11 της Σουκχουμβιτ.
Χίλια χρόνια να ζήσεις τύπε μου , να σε καμαρώνουμε.

Όσο υπάρχει ταυλανδη δε θα πεθάνουμε κουφάλες ευρωπαιες

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.673
Πόντοι
506
Τύπε θέλει διαβατήριο για Μπανγκογκ ξέρεις ; Μπαίνω με ταυτότητα μου είπαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό το χω ζήσει στη Μαλαισια.
Οι μονιμοι κατοικοι της
χερσονήσου οταν πηγαίνουν στο Βορνεο πάνε με διαβατήριο και 90 μέρες βίζα σαν τους τουρίστες. Λενε οτι το κανουν επειδη ειναι τοπικιστες αλλα το κάνουν γιατι η κυβέρνηση ξεζουμιζει τα έσοδα απο τα πετρέλαια του βορνεο, τις φυτειες κλπ και τα ρίχνει στην πρωτεύουσα και στις τουριστικές περιοχες

leopold_00

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους,

Ο κολλητός πάει Πουκετ αλλά με την γυναίκα (μακακας ξέρω) και σκέφτεται να πληρώνει τα πάντα με κάρτα κ αν χρειαστεί να κάνει εκεί συνάλλαγμα. Συμφέρει ή να κάνει εδώ την αλλαγή? Ευχαριστώ!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα σε όλους,

Ο κολλητός πάει Πουκετ αλλά με την γυναίκα (μακακας ξέρω) και σκέφτεται να πληρώνει τα πάντα με κάρτα κ αν χρειαστεί να κάνει εκεί συνάλλαγμα. Συμφέρει ή να κάνει εδώ την αλλαγή? Ευχαριστώ!
Να την κάνει εκεί. Δε θα χρειαστεί πολλά ,μόνο για ταξί και τανες θα θέλει μετρητά

Για συναλλαγές αν έχει χρυσή βίζα είναι η καλύτερη επιλογή

Αλλιώς ρεβολουτ

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Καλησπέρα σε όλους,

Revolut εκεί και συνάλλαγμα επίσης εκεί οπότε χρειάζεται.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Πολλες Βιετναμεζες φετος στο σοι 4 αλλα και στο σοι 11 της Σουκχουμβιτ.
Συγνώμη που ρωτάω εσένα, αλλά σε θεωρώ περισσότερο έγκυρο. Ζητάνε Αποδεικτικό Εμβολισμού, κι αν ναι, το θέλουν πρόσφατο;

Κουλιςπα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2023
Κριτικές
5
Like
438
Πόντοι
280
Ξέρουμε που κινούνται οι υπηρεσίες των freelancers και όσες δουλεύουνε στα μπαρ στο Phuket ; κουλούρι δίνουνε, cim ,cif. Σκέφτομαι αν πετύχω καμιά καλή περιπτώση να την εχω μαζί μου για όλες τις ημέρες που θα είμαι εκεί , να κάνουμε εξετάσεις για αρρώστιες και σεξουαλικά μεταδεδομένα ώστε να της γεμίζω το κουλούρι με κρέμα φιλαδέλφεια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Ξέρουμε που κινούνται οι υπηρεσίες των freelancers και όσες δουλεύουνε στα μπαρ στο Phuket ; κουλούρι δίνουνε, cim ,cif. Σκέφτομαι αν πετύχω καμιά καλή περιπτώση να την εχω μαζί μου για όλες τις ημέρες που θα είμαι εκεί , να κάνουμε εξετάσεις για αρρώστιες και σεξουαλικά μεταδεδομένα ώστε να της γεμίζω το κουλούρι με κρέμα φιλαδέλφεια
Αμα μπορέσεις να πάρεις κουλούρι από Ταυλανδεζα, πες μου πώς, εγώ 15 χρόνια, ούτε το μικρό μου δακτυλακι δεν μπόρεσε να χωρέσει σε γυναικείο Ταυλανδεζικο κωλοτρυπιδι.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Αμα μπορέσεις να πάρεις κουλούρι από Ταυλανδεζα, πες μου πώς, εγώ 15 χρόνια, ούτε το μικρό μου δακτυλακι δεν μπόρεσε να χωρέσει σε γυναικείο Ταυλανδεζικο κωλοτρυπιδι.
Με σάλιο και υπομονή..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom