You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Akamatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2018
- Like
- 442
- Πόντοι
- 21
Μόνο κοτόπουλο με νουντλς, ρύζι και μουνάκια δοκίμασα, δεν ξέρω.Καλημέρα, ποιός από εσάς που μένει εκεί ή έχει επισκευτεί τη περιοχή έχει μπει στο πειρασμό να δοκιμάσει σκαθάρια ή κάποιο άλλο ζωϋφιο ?
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σουΌχι πλέον, όλα ελεύθερα, ούτε καν το χαρτί που συμπληρωνες παλιά στο αεροπλάνο.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Την πρώτη φορά που πήγα Πούκετ, τα μισά Μασαζοκόριτσα το έδωσαν χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία. Οι κωλοτρυπίδες τους ήταν μεν στενές, αλλά κάποιοι άλλοι τις είχαν παραβιάσει πριν από εμέναΑμα μπορέσεις να πάρεις κουλούρι από Ταυλανδεζα, πες μου πώς, εγώ 15 χρόνια, ούτε το μικρό μου δακτυλακι δεν μπόρεσε να χωρέσει σε γυναικείο Ταυλανδεζικο κωλοτρυπιδι.
Royal Thai Trepanator
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Like
- 261
- Πόντοι
- 21
Στο παρελθόν το 90% έδινε, τώρα το 90% δε δίνει. Ίσως αν βρεις κάποια μεγαλύτερης ηλικίας (παλιάς σχολής) να το κάνει.Ξέρουμε που κινούνται οι υπηρεσίες των freelancers και όσες δουλεύουνε στα μπαρ στο Phuket ; κουλούρι δίνουνε, cim ,cif. Σκέφτομαι αν πετύχω καμιά καλή περιπτώση να την εχω μαζί μου για όλες τις ημέρες που θα είμαι εκεί , να κάνουμε εξετάσεις για αρρώστιες και σεξουαλικά μεταδεδομένα ώστε να της γεμίζω το κουλούρι με κρέμα φιλαδέλφεια
Τα τεστ σε καλύπτουν για κάποια πράγματα αλλα πάλι θέλει προσοχή αν δεν την ξέρεις καλά.
Καλό είναι να ξέρεις ένα ουρολόγο και ενα δερματολόγο στην Ελλάδα. Πολλές φορές χρειάζεται ένας έλεγχος γύρω στον ενα μήνα μετά την επιστροφή
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Έχω δοκιμάσει σε τουριστικά μαγαζιά, αλλά δεν αποτελεί μέρος της βασικής διατροφής εκεί.Καλημέρα, ποιός από εσάς που μένει εκεί ή έχει επισκευτεί τη περιοχή έχει μπει στο πειρασμό να δοκιμάσει σκαθάρια ή κάποιο άλλο ζωϋφιο ?
Έχω φάει Σκορπιό.
Γιατί ρωτάς;
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Μόνο σαββατοκύριακα μετά τις 11, έξω από το ξενοδοχείο S15, στη Σουκχουμβιτ. Είναι επαγγελματίας θεραπευτικού μασσαζ, ετών 29.Τι γλυκό πλασματακι!!
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Πόσο είναι σχετικό.Καλησπέρα νέος εδώ θέλω να πάω Ταϊλανδή ποσό λέτε το ιδανικό να κάτσω για να το ευχαριστηθώ ; Αξίζει σόλο ή καλύτερα να πάρω και ένα φιλαράκι;
Για μένα μείνε όσο περισσότερο μπορείς.
Έχει τόσα πράγματα να κάνεις και να δεις.
Η ερώτηση είναι πόσο χρήμα έχεις να χαλάσεις.
Εγώ πάντως πιθανολογω ότι μέσα στο επόμενο εξάμηνο θα μπορέσω να αγοράσω διαμέρισμα, θα βγω από το γαμημένο νοίκι και επιτέλους θα μπορώ να φύγω Ασία για 1-3 μήνες το λιγότερο.
Όνειρο ζωής!
Akamatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2018
- Like
- 442
- Πόντοι
- 21
Αξίζει και σόλο. Όσο περισσότερο μείνεις τόσο καλύτερα.Καλησπέρα νέος εδώ θέλω να πάω Ταϊλανδή ποσό λέτε το ιδανικό να κάτσω για να το ευχαριστηθώ ; Αξίζει σόλο ή καλύτερα να πάρω και ένα φιλαράκι;
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Έχω πάει μια φορά σόλο και μια με κολλητό.Καλησπέρα νέος εδώ θέλω να πάω Ταϊλανδή ποσό λέτε το ιδανικό να κάτσω για να το ευχαριστηθώ ; Αξίζει σόλο ή καλύτερα να πάρω και ένα φιλαράκι;
Δεν ήμουν μόνος ποτέ τύπε μου. ένιωσα σπαλιαρας αντί για γκολουμν που είμαι
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Μονος στην Ταυλανδη;;;; Εχω ξαναπει, οποιος το καταφερει μπαινει στο βιβλιο Γκινες.Έχω πάει μια φορά σόλο και μια με κολλητό.
Δεν ήμουν μόνος ποτέ τύπε μου. ένιωσα σπαλιαρας αντί για γκολουμν που είμαι
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
φτάνω στο ξενοδοχείο. Κουρασμένος , με νεύρα από τη δουλειά ακόμα.Μονος στην Ταυλανδη;;;; Εχω ξαναπει, οποιος το καταφερει μπαινει στο βιβλιο Γκινες.
Στη μισή ώρα έχω κανονίσει ραντεβού από τιντερ. Ανεβαίνω στην πισίνα για βουτιά και με προσκαλεί για δείπνο μια που ήταν εκεί.
αν ήμουν και υπέρβαρος θα με έλεγα τελείως μπάζο, για όσους διστάζουν να πάνε η νομίζουν πως τα παραφουσκώνουμε
Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.882
- Πόντοι
- 456
Σκεφτομαι να παω για εναν μηνα ταιλανδη και θα ηθελα τα φωτα τον παλιων ταιλανδοπληκτων .
Εχω επιλογη ειτε να παω μεσα νοεμβρη ειτε μεσα γεναρη.Ποια εποχη ειναι καλυτερα?
Βρισκω εισητηριο με 700€ (οχι ΚΤΕΛ) ,να το κλεισω η θα βρω και καλυτερες τιμες? Καπου τελος καλοκαιριου συνηθως ειναι τα φτηνοτερα εισητηρια γενικα αλλα δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και για ταιλανδη.
Εχει κανεις εμπειρια με qatar στην οικονομικη?
Να μεινω 1 μηνα μπανγκοκ ή να το σπασω και να παω και μια βδομαδα παταγια?
Απο οτι εχω καταλαβει δεν πολυλενε οι παραλιες ,εχει κατι αλλο αξιολογο στην παταγια?
Βασικα ειμαι παραδοσιακος τουριστας δηλαδη θελω να δω τα αξιοθεατα ,να περπαταω κοιτωντας δεξια αριστερα σαν τουριστας και φυσικα να το συνδιασω με καλο μασαζακι και καλο ακι.
Τα φωτα σας παρακαλω.
Εχω επιλογη ειτε να παω μεσα νοεμβρη ειτε μεσα γεναρη.Ποια εποχη ειναι καλυτερα?
Βρισκω εισητηριο με 700€ (οχι ΚΤΕΛ) ,να το κλεισω η θα βρω και καλυτερες τιμες? Καπου τελος καλοκαιριου συνηθως ειναι τα φτηνοτερα εισητηρια γενικα αλλα δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και για ταιλανδη.
Απο οτι εχω καταλαβει δεν πολυλενε οι παραλιες ,εχει κατι αλλο αξιολογο στην παταγια?
Βασικα ειμαι παραδοσιακος τουριστας δηλαδη θελω να δω τα αξιοθεατα ,να περπαταω κοιτωντας δεξια αριστερα σαν τουριστας και φυσικα να το συνδιασω με καλο μασαζακι και καλο ακι.
Τα φωτα σας παρακαλω.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Eποχη Γεναρη νομιζω καλυτερα, λιγοτερες βροχες. 700 πολυ καλη τιμη. Καταρ πολυ καλη εταιρια, κοιτα ομως τι αναμονες εχεις στην αλλαγη στην Ντοχα.Σκεφτομαι να παω για εναν μηνα ταιλανδη και θα ηθελα τα φωτα τον παλιων ταιλανδοπληκτων .
Τα φωτα σας παρακαλω.
Η Μπανγκοκ ειναι μια πολη που η, θατην αγαπησεις, οπως εγω, η, θα την μισησεις. Για πρωτη φορα βρισκω υπερβολικο τον μηνα, γνωμη μου πρωτη εβδομαδα Μπανγκοκ, δυο εβδομαδες Παταγια, και αν σου αρεσε η Μπανγκοκ επιστροφη 1 εβδομαδα παλι Μπανγκοκ, αν δεν σου αρεσε επιστρεφεις τις τελευταιες 2 ημερες.
Ξενοδοχεια Μπανγκοκ στον αξονα της οδου Σουκχουμβιτ, απο σοι (καθετος δρομος) 2 εως σοι 24.
Αν αποφασισεις για ενα μηνα Μπανγκοκ κοιτα για airbnb μπορει να βρεις και κανενα μιλφακι να σου το καθαριζει και να σου μαγειρευει.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Τύπε ότι είπε ο τύπος κωλογερος ,όμως διαφωνώ με την παραμονή σε παταγια/μπανγκοκ για ένα μήναΣκεφτομαι να παω για εναν μηνα ταιλανδη και θα ηθελα τα φωτα τον παλιων ταιλανδοπληκτων .
Τα φωτα σας παρακαλω.
Θα δώσεις τόσα λεφτά , πήγαινε σε κάνα νησί για δέκα μέρες , δέκα μέρες μπανγκοκ και τι τελευταίες δέκα μέρες όπου σε φωτίσει. Να μη δεις μόνο μουνια και τσιμέντα κρίμα είναι
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Του απαντησα μονο για Παταγια-Μπανγκοκ επειδη αυτος το ανεφερε. Φυσικα σε νησι τουλαχιστον 10 ημερες ειναι καλυτερα απο Παταγια-Μπανγκοκ. Αν βρει και παρεα απο Μπανγκοκ η, απο Παταγια, ακομα καλυτερα. Εκτος αν παει Κο-Σαμουι που μπορει να βρει και εκει παρεα.Τύπε ότι είπε ο τύπος κωλογερος ,όμως διαφωνώ με την παραμονή σε παταγια/μπανγκοκ για ένα μήνα
Θα δώσεις τόσα λεφτά , πήγαινε σε κάνα νησί για δέκα μέρες , δέκα μέρες μπανγκοκ και τι τελευταίες δέκα μέρες όπου σε φωτίσει. Να μη δεις μόνο μουνια και τσιμέντα κρίμα είναι
Γνωριζεις τι παιζει με fiwfans? Εχω βρει καποιες αξιολογες περιπτωσεις θα ηθελα τη καθοδηγηση σου αν θελεις στειλε μου inboxΝα σε πληροφορήσω ότι όλα τα παλληκάρια εδώ μέσα πάνε στην Ταϊλάνδη αποκλειστικά και μόνο για τα γαμήσια. Όταν με το καλό πας, θα πάθεις vertigo, ειδικά στην Πατάγια που είναι ένα ανοικτό μπουρδέλο με χιλιάδες "παραστρατημένες".
Ωραίες μπορείς να βρεις και με 25€ σε fiwfans (επικοινωνία απευθείας με τα κορίτσια μέσω LINE). Παρεμπιπτώντως τον άλλο μήνα που πάω Ταϊλάνδη θα μείνω για δύο μέρες στο Kokotel, που είναι το άντρο τους στην περιοχή Σουκουμβιτ.
Για το Ανχελες των Φιλιππινών που λέει ο Λάκης, όντως γίνεται της κολάσεως και θα βρίσκομαι εκεί σε λίγες μέρες έτσι για να αλλάξω παραστάσεις. Αυτό που αξίζει κατά τη γνώμη μου όμως είναι να πας με παρέα σε κάποια καλή παραλία (σαφώς ανώτερες της Ταϊλάνδης). Την συνοδό σου θα την βρεις διαδικτυακά και πανεύκολα σε Pina Love ή Seeking. Άλλωστε και οι ίδιες το προμοτάρουν ανοικτά. Αν ψωνίσεις από Άνχελες απλά είναι ακριβότερα. Και όταν ξαναπάς μη μας πεις ότι σε ξετρελάνανε οι ναοί και το φαγητό. Γι' αυτά αρκεί ένα ταξείδι, άντε δύο.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Να πας Νοέμβρη.Σκεφτομαι να παω για εναν μηνα ταιλανδη και θα ηθελα τα φωτα τον παλιων ταιλανδοπληκτων .
Τα φωτα σας παρακαλω.
Εγώ βρήκα τέλειο καιρό τέτοια εποχή.
Επίσης εντελώς μαλακία να κάτσεις ένα μήνα στην πρωτεύουσα. Λάθος για πολλούς λόγους. Ακριβή ζωή, καυσαέριο, μεγαλούπολη κλπ.
Κάτσε 5 μέρες να δεις τους μεγάλους ναούς και μετά πήγαινε σε άλλα μέρη. Έχει τόσα όμορφα μέρη η Ταϊλάνδη.
Τι τουρίστας λες ότι θες να είσαι αν δεν πας επίσης σε κάποια από: Chiang Mai, Chiang Rai, Koh Tao, Kohpangan, Pipi islands, συν τα κλασικά Pattaya κλπ.
Όσο για την Qatar έχω ταξιδέψει μαζί τους και για Ταυλανδη και μέσα Ευρώπη.
Τι θες να μάθεις ακριβώς;
Είναι από τις καλύτερες αεροπορικές.
Τα 700 είναι με Qatar;
Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.882
- Πόντοι
- 456
Μικρες αναμονες (1.10h & 1.20h) εχει και φτανει και νωρις στο πηγαινε που το θελω.Για airbnb κοιταζω να ριξω λιγο το κοστος για να εχουν να τρωνε οι λαδοκορεςEποχη Γεναρη νομιζω καλυτερα, λιγοτερες βροχες. 700 πολυ καλη τιμη. Καταρ πολυ καλη εταιρια, κοιτα ομως τι αναμονες εχεις στην αλλαγη στην Ντοχα.
Η Μπανγκοκ ειναι μια πολη που η, θατην αγαπησεις, οπως εγω, η, θα την μισησεις. Για πρωτη φορα βρισκω υπερβολικο τον μηνα, γνωμη μου πρωτη εβδομαδα Μπανγκοκ, δυο εβδομαδες Παταγια, και αν σου αρεσε η Μπανγκοκ επιστροφη 1 εβδομαδα παλι Μπανγκοκ, αν δεν σου αρεσε επιστρεφεις τις τελευταιες 2 ημερες.
Ξενοδοχεια Μπανγκοκ στον αξονα της οδου Σουκχουμβιτ, απο σοι (καθετος δρομος) 2 εως σοι 24.
Αν αποφασισεις για ενα μηνα Μπανγκοκ κοιτα για airbnb μπορει να βρεις και κανενα μιλφακι να σου το καθαριζει και να σου μαγειρευει.
Θα εξηγησω την λογικη να μην κανω γυριστρουλα πιο κατω*Τύπε ότι είπε ο τύπος κωλογερος ,όμως διαφωνώ με την παραμονή σε παταγια/μπανγκοκ για ένα μήνα
Θα εξηγησω την λογικη να μην κανω γυριστρουλα πιο κατω*Του απαντησα μονο για Παταγια-Μπανγκοκ επειδη αυτος το ανεφερε. Φυσικα σε νησι τουλαχιστον 10 ημερες ειναι καλυτερα απο Παταγια-Μπανγκοκ. Αν βρει και παρεα απο Μπανγκοκ η, απο Παταγια, ακομα καλυτερα. Εκτος αν παει Κο-Σαμουι που μπορει να βρει και εκει παρεα.
700 (670 με ενα κουπονι που εχει τωρα τον μαρτη) ειναι με qatar την εχω ακουστα την εταιρεια αλλα δεν ξερω κανεναν να εχει πεταξει με αυτην να μου πει μια γνωμη.Εχει τιποτε σοβαρο να δεις στην οθονη να περασει η ωρα?Οι χωροι στο καθισμα πως ειναι?Eιμαι big sizeΝα πας Νοέμβρη.
Εγώ βρήκα τέλειο καιρό τέτοια εποχή.
Επίσης εντελώς μαλακία να κάτσεις ένα μήνα στην πρωτεύουσα. Λάθος για πολλούς λόγους. Ακριβή ζωή, καυσαέριο, μεγαλούπολη κλπ.
Κάτσε 5 μέρες να δεις τους μεγάλους ναούς και μετά πήγαινε σε άλλα μέρη. Έχει τόσα όμορφα μέρη η Ταϊλάνδη.
Τι τουρίστας λες ότι θες να είσαι αν δεν πας επίσης σε κάποια από: Chiang Mai, Chiang Rai, Koh Tao, Kohpangan, Pipi islands, συν τα κλασικά Pattaya κλπ.
Όσο για την Qatar έχω ταξιδέψει μαζί τους και για Ταυλανδη και μέσα Ευρώπη.
Τι θες να μάθεις ακριβώς;
Είναι από τις καλύτερες αεροπορικές.
Τα 700 είναι με Qatar;
*
Τωρα γιατι μονο μπανγκονγκ (ισως με ολιγην απο παταγια) ειναι μετα απο βαρια ,ασηκωτη σκεψη.
1)Ειμαι τυπος που το παει αργα ,θελω τον χρονο μου να δω τα αξιοθεατα δεν το μπορω το τρεχαλητο.Πηγα για μια εβδομαδα ρωμη και ειδα το 20% απο αυτα που ειχα στην λιστα.
Βαζω κατω τα βασικα αξιοθεατα στην μπανγκογκ και βγαινουν πολλα τα ρημαδια.
2)Χρονος και χρημα φευγουν ευκολα αν βαζεις πολλους προορισμους σε ενα ταξιδι.Μονο το chiang mai προσπαθησα να το χωσω μεσα στο προγραμα επειδη μου αρεσε πολυ αλλα δεν μου βγαινει.Εχω βαλει στοχο να ειμαι στα 1500€ για διαμονη και πηγαινε ελα.
3)Κακες εμπειριες ,οποτε εβαλα σε ενα ταξιδι πολλους προορισμους στο τελος δεν το ευχαριστηθηκα.
4)Εχω παρατηρησει στα ταξιδια μου οτι της τελευταιες μερες (που εχεις μαθει το μερος που εισαι) το χαιρεσαι περισσοτερο απο οταν εισαι ψαρακλας.
Ενα θεμα που εχω στην διαμονη ειναι οτι αν ειμαι κοντα στο "επικεντρο" δεν βρισκω κατι που να μου αρεσει ,ποσο ζορι ειναι οι μετακινησεις εντος της πολης?
Βρισκω καλη διαμονη 2-4 χιλιομετρα απο εκει που λεει ο κωλογερος ,παλευεται?
Ευχαριστω ολους σας για το ενδιαφερων