κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Και εδώ αν πας σε πιο απόμακρη περιοχή από το κέντρο βρίσκεις με 300-350.
Blowjob bar πρέπει να είναι μια τουριστική μαλακεία και μισή. Από 800baht το είδα και έχουν κραχτες μπας και τσίμπησει κάνας πελάτης.Εγώ θέλω να πάω 12-/14 μέρες και κάθε μέρα να παίρνω τουλάχιστον μια δυο και να δίνω και καμία πίπα σε bj bar τι θα μου προσφέρουν οι κοπέλες girlfriend experience αφού όλες της δουλειάς είναι και γνωρίζονται καλό κρεβάτι θα κάνουν η μόνο καλα τσιμπουκια;
Τώρα πώς θα γυρίσεις πίσω μετά από όλα αυτά;Αφού ξεσάλωσα για καμιά δεκαριά μέρες και έκανα πράγματα που δεν φανταζόμουν καν ότι θα τα έκανα εδώ, τώρα εδώ και αρκετές μέρες, έχω αράξει με μία κοπέλα που γνώρισα. Εντάξει, πέρα από ότι είναι και γαμώ τα άτομα, κάνουμε και φοβερό σεξ. Πολύ προβληματισμένος είμαι!
Πολλά δεν είναι;
Στο Chiang Mai έχω ακούσει για 250-300€ τον μήνα.
Τώρα πώς θα γυρίσεις πίσω μετά από όλα αυτά;
Με στερητικά σύνδρομα μάλλον σίγουρα από την επόμενη μέραΤώρα πώς θα γυρίσεις πίσω μετά από όλα αυτά;
Από το ζενίθ στο τσεκ-ιν του Ελ. Βενιζέλος όταν φεύγεις, στο ναδίρ του τσεκ-ιν στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ όταν επιστρέφεις. Πόσες φορές το έχω ζήσει;Με στερητικά σύνδρομα μάλλον σίγουρα από την επόμενη μέρα
Chiang Mai είχα μείνει και με 3,500 μπαχτ ΜηνιαίαΠολλά δεν είναι;
Στο Chiang Mai έχω ακούσει για 250-300€ τον μήνα.
Eνα απο τα αρνητικά που έχουν αυτά τα ταξιδια εκτος απο το κόστος είναι οτι τελειωνουνΤώρα πώς θα γυρίσεις πίσω μετά από όλα αυτά;
Μπορω να πω οτι τη στιγμη της αναχωρησης στο αεροδρόμιο νιώθω έναν αερα ελευθερίας οσο σχεδον ποτε άλλωστε.Ισως μόνο τοτε που αποληθηκα απ το στρατοΑπό το ζενίθ στο τσεκ-ιν του Ελ. Βενιζέλος όταν φεύγεις, στο ναδίρ του τσεκ-ιν στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ όταν επιστρέφεις. Πόσες φορές το έχω ζήσει;
Eδω αμα δεις μια 100 κιλα και την πεις χοντρή θα σου κανει μήνυση για εξύβριση και χονδροφοβια
Ταυλανδεζικο σέρβις. Όποιος δεν έχει έρθει εδώ δεν μπορεί να καταλάβει.
Ακριβώς αυτό! Να σε έχει μία ώρα στο ντουζ και να σε σαπουνίζει ένα ένα τα δάχτυλα των ποδιών.
Μα γι αυτό πάω στα ελαιοτριβεία. Επειδή έχω την μέση μουτι ταυλανδεζικο σερβις και μαλακιες ρε μπαρμπα????!!!!!
αφου εχεις την μεση σου...δεν μπορεις να σκυψεις....
same same my friend.....Από το ζενίθ στο τσεκ-ιν του Ελ. Βενιζέλος όταν φεύγεις, στο ναδίρ του τσεκ-ιν στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ όταν επιστρέφεις. Πόσες φορές το έχω ζήσει;