Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Aυτο σκέφτομαι κι εγώ αλλα σε Μαλαισια μερια.
Βενζινη 0.40€
Ρευμα 30€ το μηνα.
Νερο 2€ το μηνα.
Φαι έξω 1-5€.
Απο γκομενες λιγότερες αλλα παίζουν πολλες ξενες που δουλευουν εκει. Ασε που πεταγεσαι ΣΚ για πλάκα ΒΚΚ η αμα μένεις βόρεια σε μια ωρα εισαι πουκετ
Ρε φίλε τι να λέμε πια

Δεν είμαι ωραίος , έχω μια μέτρια προς καλή δουλειά και οι γκόμενες το παίζουν ιστορία κι μένουν με γάτες

Πυρφορος δε θα γίνω , όποτε ξενιτιά όλη καλύτερη λύση

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.873
Πόντοι
19.795
Tο είδα και αυτό στη Σουκχουμβιτ. Γυναίκα οδηγός σε μηχανάκι -ταξι.
Θα πέφτει κολλητηρι κάργα. Που πάμε; θα ρωτάει.
Πάμε μέχρι να χύσω, θα της λέει ο άλλος.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Γιατί ήταν όμορφη;
Εγώ μόνο μια φορά πέτυχα όμορφη ταξιτζου στο Grab και δυστυχώς φορούσε μάσκα και είχα δει φώτο μόνο στο προφίλ του οδηγού στην εφαρμογή.
Επίσης μια γκόμενα που έβγαινα έκανε δεύτερη δουλειά το βράδυ ως ταξιτζου και ήταν ωραίο μουνί.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.873
Πόντοι
19.795
Γιατί ήταν όμορφη;
Εγώ μόνο μια φορά πέτυχα όμορφη ταξιτζου στο Grab και δυστυχώς φορούσε μάσκα και είχα δει φώτο μόνο στο προφίλ του οδηγού στην εφαρμογή.
Επίσης μια γκόμενα που έβγαινα έκανε δεύτερη δουλειά το βράδυ ως ταξιτζου και ήταν ωραίο μουνί.
Mιλφαρα, αλλά καλή
Αν την πετύχω πάλι θα προσπαθήσω για φώτο.

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
442
Πόντοι
21
Το είδα και εγώ αυτό αλλά νόμιζα ότι συνηθίζεται. Τετάρτη επιστρέφω Μπανγκόκ από Αο Ναγκ που βρίσκομαι αρκετές μέρες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.873
Πόντοι
19.795
Προσοχή με το Agoda. Ενώ κλείνεις τιμή σε ευρώ, σου λέει ότι θα πληρώσεις σε Μπατ όταν έρθει η ώρα (αν επιλέξεις δωρεάν ακύρωση και πληρωμή λίγες ημέρες πριν το τσεκ-ιν)
Όταν έρθει η ώρα όμως να σου κρατήσει τα χρήματα, η ισοτιμία ωπου δίνει στο Μπατ, είναι τουλάχιστον 10% λιγότερη από την πραγματική. Σήμερα πλήρωσε φίλος και του έβαλε ισοτιμία 35 Μπατ ενώ η ισοτιμία σήμερα ήταν 38,5.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.686
Πόντοι
506
Προσοχή με το Agoda. Ενώ κλείνεις τιμή σε ευρώ, σου λέει ότι θα πληρώσεις σε Μπατ όταν έρθει η ώρα (αν επιλέξεις δωρεάν ακύρωση και πληρωμή λίγες ημέρες πριν το τσεκ-ιν)
Όταν έρθει η ώρα όμως να σου κρατήσει τα χρήματα, η ισοτιμία ωπου δίνει στο Μπατ, είναι τουλάχιστον 10% λιγότερη από την πραγματική. Σήμερα πλήρωσε φίλος και του έβαλε ισοτιμία 35 Μπατ ενώ η ισοτιμία σήμερα ήταν 38,5.
Eχει και σαιτ που κλείνεις απ ευθείας πλεον γιατι να μπλέκεις με μεσιτες

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Μόνο booking.com χρησιμοποιώ και ποτέ δεν είχα τέτοια θέματα εκεί.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.873
Πόντοι
19.795
Eχει και σαιτ που κλείνεις απ ευθείας πλεον γιατι να μπλέκεις με μεσιτες
55 ευρώ έδινε το σάιτ του ξενοδοχείου το συγκεκριμένο δωμάτιο, χωρίς δωρεάν ακύρωση, 32 η Αγοδαμε ακύρωση.

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.157
Πόντοι
201
Μου έχει τύχει κι εμένα μία φορά απο Agoda, βέβαια η διαφορά τιμής ήταν πολύ μικρή, ίσως 10 ευρώ, στα 250-300, αν το πληρώσεις όμως κατ`ευθείαν χωρίς ακύρωση πληρώνεις σε ευρώ. Αν έχεις το email του ξενοδοχείου καλύτερα τους λες πως έχω βρει αυτή τη τιμή στο Agoda, δώστε το μου τόσο για να μη δίνετε προμήθειες, κανένας δεν είπε όχι ποτέ!

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.686
Πόντοι
506
55 ευρώ έδινε το σάιτ του ξενοδοχείου το συγκεκριμένο δωμάτιο, χωρίς δωρεάν ακύρωση, 32 η Αγοδαμε ακύρωση.
Mιλαω για δικά τους σαιτ τυπου Panda bed κλπ. Επισης πολλες εταιρείες διαχειρισεις ακινήτων εχουν δικές τους σελίδες. Εννοείται για κατοικίες οχι για ξενοδοχεία. Με ξενοδοχεία δεν ασχολουμαι αν είναι να μείνω παραπανω απο 1-2 βραδια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.873
Πόντοι
19.795
Mιλαω για δικά τους σαιτ τυπου Panda bed κλπ. Επισης πολλες εταιρείες διαχειρισεις ακινήτων εχουν δικές τους σελίδες. Εννοείται για κατοικίες οχι για ξενοδοχεία. Με ξενοδοχεία δεν ασχολουμαι αν είναι να μείνω παραπανω απο 1-2 βραδια
Και εγώ τα τελευταία 5 χρόνια μόνο Airbnb λόγω τιλακ.:grin:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.686
Πόντοι
506
Και εγώ τα τελευταία 5 χρόνια μόνο Airbnb λόγω τιλακ.:grin:
Nα σκας ενα σωρο λεφτα και να μην εχεις ενα μαχαίρι και παγάκια.
Νοικιάζεις ενα διαμερισμα και τα εχεις ολα, συν πισίνες, γυμναστηρια.
IMG_20230404_211203.jpg

20€ τη βραδιά opening promo

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.873
Πόντοι
19.795
Nα σκας ενα σωρο λεφτα και να μην εχεις ενα μαχαίρι και παγάκια.
Νοικιάζεις ενα διαμερισμα και τα εχεις ολα, συν πισίνες, γυμναστηρια.
IMG_20230404_211203.jpg

20€ τη βραδιά opening promo
21 δίνω τώρα στο Trendy, Sukhumvit 13, 4 λεπτά από το Νανά. Με μια από τις μεγαλύτερες πισίνες, 18 μέτρα ενηλίκων+ 18 μέτρα τζακουζι. Κριτήριο μου πάντα το μέγεθος της πισίνας και να είμαι κοντά σε σταθμό τρένου. Πάντα μεταξύ Σουκχουμβιτ 4 και Σουκχουμβιτ 24.
630 ευρώ για ένα μήνα.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.686
Πόντοι
506
21 δίνω τώρα στο Trendy, Sukhumvit 13, 4 λεπτά από το Νανά. Με μια από τις μεγαλύτερες πισίνες, 18 μέτρα ενηλίκων+ 18 μέτρα τζακουζι. Κριτήριο μου πάντα το μέγεθος της πισίνας και να είμαι κοντά σε σταθμό τρένου. Πάντα μεταξύ Σουκχουμβιτ 4 και Σουκχουμβιτ 24.
630 ευρώ για ένα μήνα.
Kαι ολα πληρωμενα. Ρευμα, ίντερνετ, νερο. Πιο φτηνα ζεις σαν τουρίστας εκει παρα σαν ντοπιος εδω

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
442
Πόντοι
21
Kαι ολα πληρωμενα. Ρευμα, ίντερνετ, νερο. Πιο φτηνα ζεις σαν τουρίστας εκει παρα σαν ντοπιος εδω
Ισχύει αυτό. Για ξεχειμώνιασμα αν μπορεί κάποιος, σίγουρα κάνει απόσβεση τα εισητήρια, περνάει τέλεια, οικονομικά και χορταινει το κόκκαλακι του ζέστη.

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
442
Πόντοι
21
Αφού ξεσάλωσα για καμιά δεκαριά μέρες και έκανα πράγματα που δεν φανταζόμουν καν ότι θα τα έκανα εδώ, τώρα εδώ και αρκετές μέρες, έχω αράξει με μία κοπέλα που γνώρισα. Εντάξει, πέρα από ότι είναι και γαμώ τα άτομα, κάνουμε και φοβερό σεξ. Πολύ προβληματισμένος είμαι!

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
442
Πόντοι
21
Έκλεισα ξενοδοχείο από Booking για μια μέρα 1400baht τις επόμενες από μόνος μου στην reception μου το έδινε 1050. Ωραίο δωμάτιο ξενοδοχείου. Γενικά για πολλές μέρες στο ίδιο μέρος, συμφέρει δωμάτιο. Εγώ τώρα βέβαια δεν πληρώνω τίποτα γιατί μένω στο σπίτι της κοπέλας που γνώρισα...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
630 ευρώ για ένα μήνα.
Πολλά δεν είναι;
Στο Chiang Mai έχω ακούσει για 250-300€ τον μήνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom