Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Aντε τωρα να εξηγησεις στον αλλον ποια ειναι η διαφορα μεταξυ του Σλαβικου κωλ-γκερλ, που θα εισαι ο 4ος-5ος πελατης της ημερας και θα κοιταει να σε ξεπεταξει οσο πιο γρηγορα μπορει, για να παει να ξεκουραστει, και του Ταυλανδεζικου μιλφακιου, που θα εισαι ο πρωτος πελατης της ημερας, ισως και του τριημερου και θα κανει τα παντα για να την εχεις σε ολο το διαστημα της παραμονης σου στην Ταυλανδη.
Και σε τιμή που δεν υπάρχει για τα ευρωπαϊκά δεδομένα ….

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.886
Πόντοι
19.795
Και σε τιμή που δεν υπάρχει για τα ευρωπαϊκά δεδομένα ….
Την ειχα 24 ημερες στο Αιρ-μπι-εν-μπι, διαμερισμα, απο το πρωι μεχρι το βραδι, γυρναγα το μεσημερι απο γτην δουλεια, μπανακι παρεα στην μπανιερα για να με καθαρισει απο τα βακτηρια, οπως μου ελεγε, μετα εβρισκα ετοιμο φαγητο, φρεσκοπλυμενα και σιδερωμενα ρουχα, και το βραδι σεξ , της εδωσα 25000 μπατ (690 ευρω) και μου εκανε πιπες και κυριολεκτικα και μεταφορικα και χιλια ευχαριστω και υποκλισεις.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Την ειχα 24 ημερες στο Αιρ-μπι-εν-μπι, διαμερισμα, απο το πρωι μεχρι το βραδι, γυρναγα το μεσημερι απο γτην δουλεια, μπανακι παρεα στην μπανιερα για να με καθαρισει απο τα βακτηρια, οπως μου ελεγε, μετα εβρισκα ετοιμο φαγητο, φρεσκοπλυμενα και σιδερωμενα ρουχα, και το βραδι σεξ , της εδωσα 25000 μπατ (690 ευρω) και μου εκανε πιπες και κυριολεκτικα και μεταφορικα και χιλια ευχαριστω και υποκλισεις.
24 μέρες ?? :grin: Εγώ στις 5 νοιώθω "παντρεμένος", με όλες τις συνέπειες !!:grin::grin::grin::grin:

Είσαι δυνατή κράση φίλε.:grin::grin::hi::hi:

Να δούμε αν θα τα καταφέρω να παω τον Οκτώβρη. Δε βλέπω την ώρα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.886
Πόντοι
19.795
24 μέρες ?? :grin: Εγώ στις 5 νοιώθω "παντρεμένος", με όλες τις συνέπειες !!:grin::grin::grin::grin:

Είσαι δυνατή κράση φίλε.:grin::grin::hi::hi:

Να δούμε αν θα τα καταφέρω να παω τον Οκτώβρη. Δε βλέπω την ώρα.
Είχα κάνει όμως μια εβδομάδα πριν Πουκετ, ελεύθερος.:grin:
Εγώ έχω βγάλει από τώρα για 1μηνα τον Φλεβάρη. Μπανγκόκ, φυσικά.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Ρε μάγκες , να Ρωτήσω κάτι που ίσως έχει ειπωθεί στο νημα
Από τσόντες που βλέπω με Thai hookers amateur βλέπω πολλά ακαποτα γαμησια
Γαμιουνται όλα εκεί ακαποτα ;
Αν ναι θα παίζουν πολλά παράσημα και σοβαρά …
Εκτός αν είναι fake και οι τσόντες είναι με ελεγμένες πουτανες

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.660
Πόντοι
456
πες τα να μαθαινουν , Πουκετ το 2009 Δεκεμβριος, ειχα μια μικρη 23 χρονων εκεινη ,43 εγω , πεταγεται μπροστα μου με ενα χαρτονι για μασαζ, μιλαμε προσωπο να ζαλιζεσαι απο την ομορφια ,δεν ειχ αορεξη για μασαζ για μπανιο μπηγαινα,αλλα αλαξα γνωμη.Μπαινουμε μεσα μου λεει εγω δεν κανω σεξ μασαζ ,υπαρχουν αλλες αν θες .Να μη λεω πολλά φυσικα και τη πηρα απο το μασαζ μειναμε μαζι ,παμε για το δωματιο μου και περιμενε να περασω εγω πρωτος και κατι τετοια ανατολιτικα .ΤΗ περιποιηση και στο σεξ και οπου πηγαιναμε ηταν πανω απο τελεια.Σε κανουν να αισθανεσαι σημαντικος.Εδσω ανοιγουν το στομα τους και ωρες ωρες ειναι σαν να μιλαει κανας λιμενεργατης.Ονειρο μου.οταν καταφερω να παρω καμμια κολοσυνταξη να πηγαινω 4-5 μηνες Πουκετ το Χειμωνα, να ηρεμω με τα μωρακια και οχι μονο.Περιτο να πω εδω πως εχω φιλους Ελληνες και ειδικα η γυναικα ενος,Ταιλανδή φυσικά , ολο θελει να με παντρεψει με φιλες της κλπ.....

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
  • Λύπη
Αντιδράσεις: 968

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
ναι, αυτά προσφέρει η Ταυλάνδη, και μόνο όποιος τα ζήσει μπορεί να το καταλάβει

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.118
Πόντοι
1.436
ποια ειναι η πιο καλη και οικονομικη εποχη για επισκεψη ταιλανδη?
θελω να κατσω μαλλον γυρω στις τρεις βδομαδες...ξενοδοχειο ή airbnb?30ευρο η νυχτα για bangkok?το φαι απο οτι εχω καταλαβει ειναι πολυ φτηνο

πηγα στο thaifriendly ειναι κατι σαν ταιλανδεζικο tinder μεσα σε μια ωρα 10 matches
καποιες προφανως επαγγελαματιες καποιες μαλλον semi pro και καποιες μαλλον κανονικες κοπελες..μιλησαμε whatsapp ανταλαξαμε insta και τα λοιπα

τα αεροπορικα ειναι 500 επιστροφη και 500 να πας απο οτι βλεπω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
ωπα ρε μεγαλε αλλου δεν γινονται? μονο ται?
Η Εξέλιξη έχει οδηγήσει κάθε Λαό σε διαφορετικά Μονοπάτια. Οι Βορειοευρωπαίες έχουν εκρηκτική εμφάνιση, όταν είναι νέες. Οι Λατίνες έχουν οδηγηθεί σε τύπο Γυναίκας όχι μόνο καλά εξοπλισμένο (μεγάλα βυζιά και κώλοι, λεπτές μέσες), αλλά με εκρηκτικό ταπεραμέντο και σεξουαλικότητα. Και δεν φτάνουν αυτά, η Σάμπα τους έχει γυμνάσει τους μόνους μύες που έχουν σημασία για μας, τους ηβοκοκκυγικούς. Προσφέρουν Θεϊκό Σεξ. Οι Ασιάτισσες υστερούν σε εμφάνιση. Η Εξέλιξη όμως τις έχει οδηγήσει στο να διατηρούν Κοριτσίστικη φιγούρα και στα 50 τους, και προσφέρουν Συναισθηματικό Σεξ, την επονομαζόμενη Girl Friend Experience. Προσφέρουν στον πελάτη σεξ, το οποίο θα κάνει μόνο με το κορίτσι του. Αμέτρητοι διψασμένοι για τέτοιου τύπου επαφή Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι, όταν γυρνάνε στις πατρίδες τους συνεχίζουν να τους στέλνουν χρήματα. Δεν το κάνουν επειδή είναι ηλίθιοι, το κάνουν επειδή τους προσέφεραν κάτι που είναι πολύ σπάνιο να ζήσουν στις χώρες τους. Διαλέγεις και παίρνεις, για άλλους αυτά που περιέγραψα είναι αδιάφορα, δεν μπορεί να συμφωνούμε σε όλα

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.722
Πόντοι
1.446
Συναγωνιστές στο Thaifriendly βρίσκετε και Ταιλανδεζες εκτός Ταϊλάνδης...
να μένουν Αθήνα, Λονδίνο... η οπουδήποτε αλλού...?

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.157
Πόντοι
201
Συναγωνιστές στο Thaifriendly βρίσκετε και Ταιλανδεζες εκτός Ταϊλάνδης...
να μένουν Αθήνα, Λονδίνο... η οπουδήποτε αλλού...?
Ναι. όπως κ άλλες εθνικότητες, πχ παλιότερα ρωσίδες, φιλιππινέζες, καμποτζιανες κλπ που ζουν Ται...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Δεν έχω πάει Ταυλανδη αλλά το έχω πρώτη λίστα... Μύστες θέλω πληροφορίες το τι πρέπει να προσέχεις από εγκληματικότητα εκεί από κλοπή μέχρι το να μπεις σε μασάζ και να βγεις χωρίς νεφρά και μπαλακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom