ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
1. Δεν σφυρίζεις, δεν φωνάζεις (χάνεις πρόσωπο), αν πέσει χαρτονόμισμα κάτω δεν το πατάς για να το πιάσεις, ας το να φύγει. Έχει πάνω τη μουτσούνα του Βασιλιά και είναι Μεγάλη προσβολή το χειρότερο τμήμα ενός ανθρώπου (πόδι) να αγγίξει το κεφάλι του Βασιλιά, το ανώτερο τμήμα ενός ανθρώπου. Βγάζεις τα παπούτσια σου όπου παςΔεν έχω πάει Ταυλανδη αλλά το έχω πρώτη λίστα... Μύστες θέλω πληροφορίες το τι πρέπει να προσέχεις από εγκληματικότητα εκεί από κλοπή μέχρι το να μπεις σε μασάζ και να βγεις χωρίς νεφρά και μπαλακια
2. Για κανένα λόγο δεν θα αγοράσεις ουσίες. Αυτός που θα στις πουλήσει είναι συνεννοημένος με μπάτσο και θα σε εκβιάσουν για να δώσεις χιλιάδες Ευρώ ή φυλάκα. Χρησιμοποίησε το μυαλό σου. Αν σε πλησιάσει κάποιος που μιλάει καλά Αγγλικά και σου κάνει ευθείες ερωτήσεις, είναι σίγουρα απατεώνας. Ο μέσος Ταιλανδός δεν γνωρίζει Αγγλικά και είναι ντροπαλός. Δεν ακολουθείς κανένα που σου λέει ότι θα σε πάει σε καλό μαγαζί με φτηνές και όμορφες κοπέλες.
3. Ακόμα κι αν σε κοροιδέψουν σε τιμή κλπ, χαμογελάς, κάνεις τον ηλίθιο και φεύγεις. Ακόμα και να έχεις πάρει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μποξ, ή σε άλλη Πολεμική τέχνη θα σου την πέσουν καμιά πενηνταριά. Αν μπορείς απόφυγε τα Ταξί, σταματάνε σε μαγαζιά, τάχα για να πιει νερό ο οδηγός, ελπίζοντας ότι θα αγοράσεις κάτι.
4. Βρες Girl Friendly Ξενοδοχείο. Εκεί οι υπάλληλοι φωτοτυπούν την ταυτότητα της κοπέλας, είναι δύσκολο να κάνει ματσαραγκιά. Απέφευγε τις Free Lancer, εκτός αν σου αρέσουν τα κασκαντερηλίκια. Συνήθως μόνες δουλεύουν όσες έδιωξαν από τα Μπαρ επειδή ήταν Ναρκομανείς ή κακότροπες ή κάτι άλλο. Εγώ διάλεγα ΠΑΝΤΑ από τα μασάζ. Με το φως της μέρας και χωρίς να έχεις πιει, βλέπεις καλύτερα, διαλέγεις, ρωτάς πότε σχολάει, έρχεσαι την φορτώνεις, φεύγεις. Οι Μασατζούδες είναι οπωσδήποτε ενήλικες, μπορούν και συνυπάρχουν πολλές στον ίδιο χώρο άρα έχουν καλό χαρακτήρα, έχουν άριστη γνώση του αντρικού σώματος, και λόγω μεγάλου συναγωνισμού είναι εξαιρετικά περιποιημένες. Μια απάτη είναι να σου στείλουν ανήλικη (ειδικά αν πας πρώτη φορά δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι 16χρονών ή 30) και από πίσω ο μπάτσος με εκβιασμό. Στα μασάζ αποφεύγεις τα παραπάνω, όπως και το να πληρώσεις Bar Fine, αν πάρεις την κοπέλα από το μπαρ όπου εργάζεται.