Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Δεν έχω πάει Ταυλανδη αλλά το έχω πρώτη λίστα... Μύστες θέλω πληροφορίες το τι πρέπει να προσέχεις από εγκληματικότητα εκεί από κλοπή μέχρι το να μπεις σε μασάζ και να βγεις χωρίς νεφρά και μπαλακια
1. Δεν σφυρίζεις, δεν φωνάζεις (χάνεις πρόσωπο), αν πέσει χαρτονόμισμα κάτω δεν το πατάς για να το πιάσεις, ας το να φύγει. Έχει πάνω τη μουτσούνα του Βασιλιά και είναι Μεγάλη προσβολή το χειρότερο τμήμα ενός ανθρώπου (πόδι) να αγγίξει το κεφάλι του Βασιλιά, το ανώτερο τμήμα ενός ανθρώπου. Βγάζεις τα παπούτσια σου όπου πας
2. Για κανένα λόγο δεν θα αγοράσεις ουσίες. Αυτός που θα στις πουλήσει είναι συνεννοημένος με μπάτσο και θα σε εκβιάσουν για να δώσεις χιλιάδες Ευρώ ή φυλάκα. Χρησιμοποίησε το μυαλό σου. Αν σε πλησιάσει κάποιος που μιλάει καλά Αγγλικά και σου κάνει ευθείες ερωτήσεις, είναι σίγουρα απατεώνας. Ο μέσος Ταιλανδός δεν γνωρίζει Αγγλικά και είναι ντροπαλός. Δεν ακολουθείς κανένα που σου λέει ότι θα σε πάει σε καλό μαγαζί με φτηνές και όμορφες κοπέλες.
3. Ακόμα κι αν σε κοροιδέψουν σε τιμή κλπ, χαμογελάς, κάνεις τον ηλίθιο και φεύγεις. Ακόμα και να έχεις πάρει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μποξ, ή σε άλλη Πολεμική τέχνη θα σου την πέσουν καμιά πενηνταριά. Αν μπορείς απόφυγε τα Ταξί, σταματάνε σε μαγαζιά, τάχα για να πιει νερό ο οδηγός, ελπίζοντας ότι θα αγοράσεις κάτι.
4. Βρες Girl Friendly Ξενοδοχείο. Εκεί οι υπάλληλοι φωτοτυπούν την ταυτότητα της κοπέλας, είναι δύσκολο να κάνει ματσαραγκιά. Απέφευγε τις Free Lancer, εκτός αν σου αρέσουν τα κασκαντερηλίκια. Συνήθως μόνες δουλεύουν όσες έδιωξαν από τα Μπαρ επειδή ήταν Ναρκομανείς ή κακότροπες ή κάτι άλλο. Εγώ διάλεγα ΠΑΝΤΑ από τα μασάζ. Με το φως της μέρας και χωρίς να έχεις πιει, βλέπεις καλύτερα, διαλέγεις, ρωτάς πότε σχολάει, έρχεσαι την φορτώνεις, φεύγεις. Οι Μασατζούδες είναι οπωσδήποτε ενήλικες, μπορούν και συνυπάρχουν πολλές στον ίδιο χώρο άρα έχουν καλό χαρακτήρα, έχουν άριστη γνώση του αντρικού σώματος, και λόγω μεγάλου συναγωνισμού είναι εξαιρετικά περιποιημένες. Μια απάτη είναι να σου στείλουν ανήλικη (ειδικά αν πας πρώτη φορά δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι 16χρονών ή 30) και από πίσω ο μπάτσος με εκβιασμό. Στα μασάζ αποφεύγεις τα παραπάνω, όπως και το να πληρώσεις Bar Fine, αν πάρεις την κοπέλα από το μπαρ όπου εργάζεται.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
1. Δεν σφυρίζεις, δεν φωνάζεις (χάνεις πρόσωπο), αν πέσει χαρτονόμισμα κάτω δεν το πατάς για να το πιάσεις, ας το να φύγει. Έχει πάνω τη μουτσούνα του Βασιλιά και είναι Μεγάλη προσβολή το χειρότερο τμήμα ενός ανθρώπου (πόδι) να αγγίξει το κεφάλι του Βασιλιά, το ανώτερο τμήμα ενός ανθρώπου. Βγάζεις τα παπούτσια σου όπου πας
2. Για κανένα λόγο δεν θα αγοράσεις ουσίες. Αυτός που θα στις πουλήσει είναι συνεννοημένος με μπάτσο και θα σε εκβιάσουν για να δώσεις χιλιάδες Ευρώ ή φυλάκα. Χρησιμοποίησε το μυαλό σου. Αν σε πλησιάσει κάποιος που μιλάει καλά Αγγλικά και σου κάνει ευθείες ερωτήσεις, είναι σίγουρα απατεώνας. Ο μέσος Ταιλανδός δεν γνωρίζει Αγγλικά και είναι ντροπαλός. Δεν ακολουθείς κανένα που σου λέει ότι θα σε πάει σε καλό μαγαζί με φτηνές και όμορφες κοπέλες.
3. Ακόμα κι αν σε κοροιδέψουν σε τιμή κλπ, χαμογελάς, κάνεις τον ηλίθιο και φεύγεις. Ακόμα και να έχεις πάρει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μποξ, ή σε άλλη Πολεμική τέχνη θα σου την πέσουν καμιά πενηνταριά. Αν μπορείς απόφυγε τα Ταξί, σταματάνε σε μαγαζιά, τάχα για να πιει νερό ο οδηγός, ελπίζοντας ότι θα αγοράσεις κάτι.
4. Βρες Girl Friendly Ξενοδοχείο. Εκεί οι υπάλληλοι φωτοτυπούν την ταυτότητα της κοπέλας, είναι δύσκολο να κάνει ματσαραγκιά. Απέφευγε τις Free Lancer, εκτός αν σου αρέσουν τα κασκαντερηλίκια. Συνήθως μόνες δουλεύουν όσες έδιωξαν από τα Μπαρ επειδή ήταν Ναρκομανείς ή κακότροπες ή κάτι άλλο. Εγώ διάλεγα ΠΑΝΤΑ από τα μασάζ. Με το φως της μέρας και χωρίς να έχεις πιει, βλέπεις καλύτερα, διαλέγεις, ρωτάς πότε σχολάει, έρχεσαι την φορτώνεις, φεύγεις. Οι Μασατζούδες είναι οπωσδήποτε ενήλικες, μπορούν και συνυπάρχουν πολλές στον ίδιο χώρο άρα έχουν καλό χαρακτήρα, έχουν άριστη γνώση του αντρικού σώματος, και λόγω μεγάλου συναγωνισμού είναι εξαιρετικά περιποιημένες. Μια απάτη είναι να σου στείλουν ανήλικη (ειδικά αν πας πρώτη φορά δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι 16χρονών ή 30) και από πίσω ο μπάτσος με εκβιασμό. Στα μασάζ αποφεύγεις τα παραπάνω, όπως και το να πληρώσεις Bar Fine, αν πάρεις την κοπέλα από το μπαρ όπου εργάζεται.
Φίλε συνάδελφε είσαι εγκυκλοπαίδεια .... Thanks

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δεν έχω πάει Ταυλανδη αλλά το έχω πρώτη λίστα... Μύστες θέλω πληροφορίες το τι πρέπει να προσέχεις από εγκληματικότητα εκεί από κλοπή μέχρι το να μπεις σε μασάζ και να βγεις χωρίς νεφρά και μπαλακια
Μελέτησε τας γραφάς για λεπτομέρειες.:grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
O Μποκολος εχει δικιο σε ολα τα παραπανω, τουλαχιστον οταν εισαι πρωταρης. Το κυριωτερο ομως ειναι να σεβαστεις τους ανθρωπους εκει και τις κοπελες, και τα οποια ηθη σου φανουν παραξενα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
O Μποκολος εχει δικιο σε ολα τα παραπανω, τουλαχιστον οταν εισαι πρωταρης. Το κυριωτερο ομως ειναι να σεβαστεις τους ανθρωπους εκει και τις κοπελες, και τα οποια ηθη σου φανουν παραξενα
Και επισης να ξερεις οτι ειναι απο τους πιο πουριτανους και συντηριτικους λαους.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Απέφυγε τις Free Lancer, εκτός αν σου αρέσουν τα κασκαντερηλίκια. Συνήθως μόνες δουλεύουν όσες έδιωξαν από τα Μπαρ επειδή ήταν Ναρκομανείς ή κακότροπες ή κάτι άλλο. Εγώ διάλεγα ΠΑΝΤΑ από τα μασάζ. Με το φως της μέρας και χωρίς να έχεις πιει, βλέπεις καλύτερα, διαλέγεις, ρωτάς πότε σχολάει, έρχεσαι την φορτώνεις, φεύγεις. Οι Μασατζούδες είναι οπωσδήποτε ενήλικες, μπορούν και συνυπάρχουν πολλές στον ίδιο χώρο άρα έχουν καλό χαρακτήρα, έχουν άριστη γνώση του αντρικού σώματος, και λόγω μεγάλου συναγωνισμού είναι εξαιρετικά περιποιημένες.
Φρι λανσερ δουλεύουν επίσης πολλές κοπέλες που δουλεύουν την ημέρα σε άλλες δουλειές, νοσοκόμες η, σούπερ μάρκετ, η σε εμπορικά και θέλουν να συμπληρώνουν το εισόδημα μια δυο φορές την εβδομάδα με ένα σεβαστό ποσό, σε σχέση με τον μισθό που παίρνουν. Επίσης πολλές, 30+ που ψάχνουν για τον φαλανγκ που θα τις παντρεύει και θα πάνε στο χωριό να τους φτιάξει σπίτι και θα τον δείχνουν μεταστις φίλες τους εκεί.
Γενικά αυτό που εμείς θεωρούμε πορνεία εδώ, εκεί είναι πολύ διαφορετικό. Ίσως κάποια μέρα καθήσω να γράψω την εμπειρία μου, από μια ας την πούμε σχέση 3 χρόνων με κοπέλα εκεί, που ελπίζω οτι μόλις κατάφερα να την τελειώσω.

Εγγρ.
13 Αυγ 2022
Κριτικές
11
Like
146
Πόντοι
10

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436

μια ταυλανδη που εχω στο Insta απο το thai friendly ποσταρει συνεχεια εικονες απο χασις...
ετσι εψαξα να μαθω τι γινετε σχετικα με αυτο στη ταυλανδη και απο οτι φαινετε εγινε προσφατα νομιμο ως ενα σημειο...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Επισης μια τελευταια συμβουλη για οσους πανε πρωτη φορα. Αποφευγουμε οποια κουνιεται προκλητικα σαν βαρκα. 99,9% ειναι λειντι-μποι.
Επισης αποφευγουμε χειλη και μαγουλα εξογκωμενα με κολαγονο.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16

μια ταυλανδη που εχω στο Insta απο το thai friendly ποσταρει συνεχεια εικονες απο χασις...
ετσι εψαξα να μαθω τι γινετε σχετικα με αυτο στη ταυλανδη και απο οτι φαινετε εγινε προσφατα νομιμο ως ενα σημειο...
Η κατασταση θυμιζει το ανεκδοτο με τη κοτα.."Της ειπαν να κανει ενα αυγο κι αυτη ξεκωλιαστηκε".
Δε χρειαζεται πια ουτε να αγορασεις.
Απλα περπατας στο δρομο και "γινεσαι" απο τα ντουμανια.
Ολοι με ενα μπαφο στο χερι.
Ανα 50 μετρα κι ενα μαγαζι που πουλαει μπαφο.Υπαρχουν και "γκουρμε" επιλογες,μπαφος σε κεικ,σε σαλατα,σε μακαροναδα,σε ποτο...Οτι θες..
Η Παταγια εχει γινει "Μπαφαγια" και η Πατονγκ "Μπαφονγκ".
Αλλο η αποποινικοποιηση της καλλιεργειας και χρησης μαριχουανας και αλλο αυτο που γινεται.
Καμμια σχεση με Αμστερνταμ πχ,που η κατασταση ειναι regulated...Στη Ταυλανδη πια πουλιεται ελευθερα ΠΑΝΤΟΥ και η κατασταση εχει ΞΕΦΥΓΕΙ.
Αποψη μου ειναι πως συντομα θα γινει "αναδιπλωση" απο τη κυβερνηση και θα μπουν καποιοι κανονες γιατι πληθαινουν οι φωνες του απλου κοσμου που δεν αντεχει απλα να κανει μια βολτα στο δρομο και να γυρναει σπιτι του μαστουρωμενος απο τα ντουμανια.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
Η κατασταση θυμιζει το ανεκδοτο με τη κοτα.."Της ειπαν να κανει ενα αυγο κι αυτη ξεκωλιαστηκε".
Δε χρειαζεται πια ουτε να αγορασεις.
Απλα περπατας στο δρομο και "γινεσαι" απο τα ντουμανια.
Ολοι με ενα μπαφο στο χερι.
Ανα 50 μετρα κι ενα μαγαζι που πουλαει μπαφο.Υπαρχουν και "γκουρμε" επιλογες,μπαφος σε κεικ,σε σαλατα,σε μακαροναδα,σε ποτο...Οτι θες..
Η Παταγια εχει γινει "Μπαφαγια" και η Πατονγκ "Μπαφονγκ".
Αλλο η αποποινικοποιηση της καλλιεργειας και χρησης μαριχουανας και αλλο αυτο που γινεται.
Καμμια σχεση με Αμστερνταμ πχ,που η κατασταση ειναι regulated...Στη Ταυλανδη πια πουλιεται ελευθερα ΠΑΝΤΟΥ και η κατασταση εχει ΞΕΦΥΓΕΙ.
Αποψη μου ειναι πως συντομα θα γινει "αναδιπλωση" απο τη κυβερνηση και θα μπουν καποιοι κανονες γιατι πληθαινουν οι φωνες του απλου κοσμου που δεν αντεχει απλα να κανει μια βολτα στο δρομο και να γυρναει σπιτι του μαστουρωμενος απο τα ντουμανια.
παιδια σοβαρα τωρα΄? εχω να παω 3 χρονια και δεν μπορω ουτε το καπνο του τσιγάρου ,

victoriatus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
714
Πόντοι
81
Είμαι παταγια τώρα . Αν είναι κάνα παλικάρι απ το site ας στείλει . Κατά τα αλλά πεσμένη η κίνηση και έχουν σκάψει την second road για αντιπλημμυρικά εδώ . Σαν να έπεσε βόμβα είναι το μέρος !!!

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.157
Πόντοι
201
Είμαι παταγια τώρα . Αν είναι κάνα παλικάρι απ το site ας στείλει . Κατά τα αλλά πεσμένη η κίνηση και έχουν σκάψει την second road για αντιπλημμυρικά εδώ . Σαν να έπεσε βόμβα είναι το μέρος !!!
θα είμαι εκεί στις 26/8 σε 1 εβδομάδα...
Αν είσαι εκεί μέχρι τότε στείλε μου μνμ, η κατάσταση πως είναι? Τα μαγαζιά μέχρι αργά? τιμές?

Τελευταία τροποποίηση:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Για πειτε ρε μαγκες σας παρακαλω.

Οταν θελουμε να παμε Ταυλανδη είναι συνιστομενο να κανουμε καποια εμβολια πρωτα; Οπως το εμβολιο για τον κιτρινο πυρετο για παραδειγμα;

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795

Οταν θελουμε να παμε Ταυλανδη είναι συνιστομενο να κανουμε καποια εμβολια πρωτα; Οπως το εμβολιο για τον κιτρινο πυρετο για παραδειγμα;

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Aν φορας προφυλακτικο, οχι. :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795

Για την εμπειρια και μονο αξιζει μια επισκεψη σε ενα τετοιο μερος. :erection:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Αυτά θα στα πει το υπουργείο Υγείας.
Η κάθε χώρα έχει κάποια συνιστώμενα εμβόλια για άλλες χώρες.
Αν θυμάμαι καλά από Κύπρο όταν πήγα μου είχαν προτείνει για κίτρινο πυρετό, ηπατίτιδα και τετανος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom