Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Μα είναι αι κάπως φυσικό.Παμε σε ένα τουριστικό μέρος και λόγου του χρήματος παίρνουμε τα καλύτερα μουνιά άσε που πολλ΄ές έρχονται από πριν με σκοπό και το γάμο την εφ όρου ζωής εξασφάλιση.Πολύ φίλος κάτω είναι 73 χρονών και η γυναίκα του 38 και έχουν και μία κόρη 12 ετών.Εχει χρήμα έχει επενδύσει εκεί ,και εξασφάλισε στη γυναίκα του μια πολύ πιο άνετη ζωή.Δεν είναι φυσικό οι άντρες που τα βλέπουν και παίρνουν τόσα λίγα χρήματα να μας φθονούν....
Μη μπερδευεσαι εζησα εκει για 5 χρόνια, επένδυσα και έπαθα τα χειρότερα. Θα μιλησω όταν έρθει η ώρα και για τον φίλο σου 73 χρονών οπως λες και γενικά θα αναλύσω όλες τις περιπτώσεις. Μη το ψάχνεις με τους Thai... θα δεις εν καιρώ όταν αρχίσω να γράφω πως έχει το πράγμα..Σίγουρα σε πολλά που παθαίνουμε κ μας τυχαινουν πάμε 99/100 γυρευοντας στη ζωη. Όμως δεν είναι η πραγματική ζωή εκεί.
Τα όσα έζησα ήταν σοκαριστικά.
Υπόσχομαι πως θα βρω ευκαιρία σύντομα. Ελπίζω να μην κουράσω μόνο. Είναι πολλά..
Έτσι για να προλογίσω θα πω μόνο πως ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! ΑΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΕΚΕΙ!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Τελευταίες στιγμές στην Μπανγκόκ
Επιστροφή στην μίζερη πραγματικότητα

IMG_20220224_181659482_HDR~2.jpg

Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
261
Πόντοι
21
Καλημέρα απο την land of sportsfucking! Η κατάσταση εδώ ελαφρώς καλύτερη. Όλο και περισσότερα μαγαζια ανοίγουν και εμφανίζονται κάποιες γυναίκες που ήταν χαμένες ως τώρα. Ακόμη βέβαια το κλείσιμο είναι 11.15. Επίσης από 1η μαρτη Το pcr τεστ της 5ης μέρας καταργείται και παίρνει τη θέση του απλό atk test.

Συνημμένα

• patts.jpg
    patts.jpg
    4,4 MB · Εμφανίσεις: 101
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
261
Πόντοι
21
Η κρίση έπληξε όλους τους κλάδους ακομη και τις stippers!

Συνημμένα

• Astegi Stripper.mp4
    10,1 MB · Εμφανίσεις: 0

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Μη μπερδευεσαι εζησα εκει για 5 χρόνια, επένδυσα και έπαθα τα χειρότερα. Θα μιλησω όταν έρθει η ώρα και για τον φίλο σου 73 χρονών οπως λες και γενικά θα αναλύσω όλες τις περιπτώσεις. Μη το ψάχνεις με τους Thai... θα δεις εν καιρώ όταν αρχίσω να γράφω πως έχει το πράγμα..Σίγουρα σε πολλά που παθαίνουμε κ μας τυχαινουν πάμε 99/100 γυρευοντας στη ζωη. Όμως δεν είναι η πραγματική ζωή εκεί.
Τα όσα έζησα ήταν σοκαριστικά.
Υπόσχομαι πως θα βρω ευκαιρία σύντομα. Ελπίζω να μην κουράσω μόνο. Είναι πολλά..
Έτσι για να προλογίσω θα πω μόνο πως ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! ΑΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΕΚΕΙ!!!
ΑΝΑΛΥΣΗ?

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.187
Πόντοι
7.636

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Αγαπητό Μπου.

Αυτό το νήμα και τα ταξίδια του Δουση με ενέπνευσαν να έρθω στην Ταυλανδη στην οποία βρίσκομαι εδώ και σχεδόν τρεις βδομαδες. Σας γράφω από Πατονγκ και θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου. (Θα χρειαστούν πολλά ποστ πιστεύω)

Το ταξίδι ήταν με αρχικό προορισμό Μπανγκοκ και εν συνέχεια Πουκετ στο οποίο βρίσκομαι εδώ και δυο βδομαδες.

Καταρχάς πολλοί έλεγχοι για κορόνα. Έχω κάνει ήδη δυο pcr ένα πριν φύγω και ένα όταν εφτασα καθώς και ένα ακόμα τεστ την Πέμπτη μέρα. Γενικά πολύ γραφειοκρατία. Βίζα ευτυχως δεν χρειάστηκε. Μπήκα με τη φορμουλα test and go μιας και έχω κάνει τρία εμβόλια αλλά παίζουν και αλλά (όπως σαντμποξ το οποίο δεν έψαξα πολύ).

Από άποψη φυσικής ομορφιάς έχω δει ορισμένες από τις καλύτερες παραλίες της ζωής μου εδώ. Πήγα και στο παλάτι/ ναούς της μπανγκοκ ,δεν ξετρελάθηκα. Γενικά παίζει φτωχια. Προς το παρόν έχω γυρίσει το Πουκετ,έχω πάει Φιφι και τα γύρω νησιά καθώς και νησιά Σιμιλαν.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Από άποψη κόστους τα ξενοδοχεία είναι τρομερά φτηνά ,το φαγητο σχετικά φτηνά , αυτό που σε εκμεταλλεύονται στεγνά είναι οι εκδρομές και τα ταξί. Πρέπει να διαπραγματεύσεις τιμές για τα πάντα,αλλιώς σου τον πιάνουν μετά συγχωρήσεως τον κωλο κανονικότατα. Ποιότητα φαγητού δεν με εντυπωσίασε προς το παρόν,τουλάχιστον στα μέρη που πήγα είναι πολυ αμερικανοποιημενοι. Να θέλω να φάω ψάρια και να μου δίνουν μπεργκερ για παράδειγμα. Όταν κατάφερα να βρω τοπική κουζίνα ήταν γενικά καλής ποιότητας και υγιεινά/καθαρά. Κάτι καραγκιοζιλίκια τύπου πλανετ Χόλιγουντ/χουτερς κλπ αποφεύγεται τα σαν ο διάολος το λιβάνι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Και πάμε στο κυρίως γεύμα.

Μπανγκοκ και πατονγκ βίοι αντίθετοι.

Μπανγκοκ χωθείτε μέσω τιντερ,έβγαλα γκομενα τη πρώτη μέρα μετά την καραντίνα. Έχει άπειρες νορμαλ κοπέλες που ψάχνουν ένα ξένο να του δείξουν την πόλη η να εξασκήσουν αγγλικά η απλά να βγάλουν τα μάτια τους. Σαν λευκοί έχουμε το προβάδισμα(ο θεός ξέρει γιατί). Οι εμπειριες π είχα αυτές τις μέρες δείχνουν ότι γενικά θέλουν έναν άντρα να ηγηθεί να τους πει τι να κάνουν ,να τον ακολουθήσουν.

Επιπλέον είδα και έξτρα δόση δράματος με μια. Του στυλ γιατί δε θες να είμαστε κάθε μέρα μαζί, ξέρω ότι θες να δεις τα νησιά εμένα δε θες να με δεις κλπ, ούτε ελληνιδα τόσο δραμα.

Από σεξ δεν ενθουσιάστηκα,γενικά τα περιμένουν όλα από σένα, να τους πεις τι να κάνουν κλπ. Τρεις κοπέλες σε τρεις βδομαδες ,ακριβώς η ίδια ιστορία,όποτε δεν πιστεύω ότι έπεσα σε περίπτωση.

Τα από πάνω αναφορικά με Μπανγκοκ/απλές κοπέλες.

Πατονγκ είναι γεμάτο (τιντερ και δρόμοι) με πληρωμένες( εδώ ανοίγουμε ολοκληρο νήμα άνετα,έχω δει τα πάντα.

Το τιντερ είναι χάσιμο χρόνου ,μιας και το 95% είναι φριλανσερς (έτσι λένε τις εργαζόμενες εδώ) η τρανς

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Πατονγκ λοιπόν , μου δίνουν την εντύπωση πως το εθνικό τους προϊόν είναι να βγάζουν εργαζόμενες. Η πόλη είναι γεμάτη μασατζιδικα,δίπλα στο σούπερ μάρκετ δίπλα στο φαρμακείο παντού. Μια ώρα μασάζ κοστίζει 400 μπατ (δέκα ευρώ περίπου) ,με χάπι Έντινγκ όπου χουφτώνεις την κοπέλα πάει στα 1000. Οι τιμές προφανώς σηκώνουν διαπραγμάτευση.

Υπάρχει δε και ο κεντρικός δρόμος γεμάτος μπαρ,γνωστός σαν μπανγκλα Στρίτ. Την πρώτη μέρα σοκαρίστηκα ,είναι γεμάτος εργαζόμενες η τύπους που προσπαθούν να πουλήσουν σεξ σόου. Κάποιες από τις κοπέλες είναι πολύ μικρές (μικρό δείχνουν και οι ασιατισες) σε βαθμό να δείχνουν 16-17 χρόνων. Στο δρόμο αυτό είδα πολλές τρανς,πολλές ΜΟΥΝΑΡΕΣ, και παραδόξως έναν μεγάλο αριθμό δυτικών γυναικών που ήταν λεσβίες κάτι που δεν το περίμενα.

Γενικά βλέπεις παπουληδες και μη δυτικούς να χώνονται στα κορίτσια σαν πεινασμένα κοράκια αλλά οι λεσβίες ήταν πιο επιθετικές ,πιο θορυβώδης και γενικά αυτό που είδα δεν το περίμενα από γυναίκες.

Όπως ανέφερα ,την πρώτη μέρα ήμουν κάπως σοκαρισμένος. Όχι όμως και τη δεύτερη.

Πήγαμε με τον κολλητό κάτσαμε σε ένα μπαρ. Η μπυρα μισό λίτρο που πήραμε είχε εκατό μπατ. Η κοπέλα κάθονταν μαζί σου με ποτό που κόστιζε 220 μπατ.(100 μπατ είναι 3 ευρώ πάνω κάτω) και γενικά σε διασκέδαζε. Παίξαμε ένα είδους επιτραπέζιο ,ενώ μπορούσαμε να χουφτώσουμε και κάθε τόσο στα ξαφνικά μας τον έπιαναν αυτές ,λολ.

Για κάτι έξτρα έπρεπε να δώσουμε 3000 στην κοπέλα ,για δυο ώρες στο ξενοδοχείο συν ενα χιλιάρικο στο μπαρ σαν πρόστιμο που την παίρνεις. Συνολικό γύρω στα 4.5 χιλιάρικα μπατ (130 ευρώ πάνω κάτω). Δεν είναι λίγα, η τιμή μουνιού είναι μάλλον παγκόσμια σαν το πετρέλαιο, αλλα κάποιες από τις κοπέλες ήταν απίστευτα μουνια και άξιζαν και παραπάνω.

Στον ίδιο δρόμο έχει κοπέλες που απλά κάνουν πεζοδρόμιο. Αν και οι πιο πολλές δείχνουν αρκετά θηλυκές ,στην πλειοψηφία πιστεύω είναι τρανς είτε προ η και μετά εγχειρήσεως.

Ο καλύτερος τρόπος να το καταλάβεις είναι να ζητήσεις ταυτότητα(Ταϊλανδέζικες ταυτότητες είναι και στα αγγλικά και γράφουν ξεκάθαρα MR/MRS . Μια τρανς πήγε να μας ξεγελάσει αλλά ζητήσαμε ταυτότητα (έχοντας κάνει έρευνα αγοράς πριν) και έτσι γλυτωσαμε το φερμαρισμα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Και ένα τελευταίο που διαπίστωσα ξανά τώρα που έκατσα να φάω. Τραγικό επίπεδο αγγλικών. Ακόμα και σε χωριά με 50 τουρίστες στη Ελλάδα είναι Εγγλέζοι μπαμπινιωτηδες. Χρειάζεται τρομερή υπομονή. Το ίδιο και με γκόμενες.

Οι ακριβές βίζιτες των μπαρ πάντως μιλάνε καλύτερα :p

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Επιστροφή από Παραλία ενώ έχει νυχτώσει και αποψινό ραντεβού με ρεσεψιονίστ του προηγούμενου ξενοδοχείου που ήμουν. Άλλαξα ειδικά ώστε να μην κάνει πίσω η τυπισσα.

Να δούμε ,γενικά η συζήτηση έχει παραπάει σοβαρά.η συγκεκριμένη είχε και Φινλανδό γκόμενο ο οποίος μετακόμισε Ταυλανδη και μετά τη χώρισε για να χτυπάει ασιατισες. Τον είδα τον τύπο συμπαθέστατος αλλά κάπως φλωρακος. Μαλλον η ευκολία του σκανδιναβικού αιδοίου αποτελεί πλέον αστικό μύθο.

Θα είναι βραδυνο ραντεβού,αν και στο πρώτο τίποτα δεν παίχτηκε. Αυτή ίσως ψάχνεται για σχέση και να πείσει κάποιον ακόμα ασπρουλιάρη να μετακομίσει ΝΑ Ασία (για να της τον φάει καμία άλλη μετά) τι να πω καλό μου βόλι για την Ελλάδα ρε γαμωτο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Πατονγκ λοιπόν , μου δίνουν την εντύπωση πως το εθνικό τους προϊόν είναι να βγάζουν εργαζόμενες. Η πόλη είναι γεμάτη μασατζιδικα,δίπλα στο σούπερ μάρκετ δίπλα στο φαρμακείο παντού. Μια ώρα μασάζ κοστίζει 400 μπατ (δέκα ευρώ περίπου) ,με χάπι Έντινγκ όπου χουφτώνεις την κοπέλα πάει στα 1000. Οι τιμές προφανώς σηκώνουν διαπραγμάτευση.

Υπάρχει δε και ο κεντρικός δρόμος γεμάτος μπαρ,γνωστός σαν μπανγκλα Στρίτ. Την πρώτη μέρα σοκαρίστηκα ,είναι γεμάτος εργαζόμενες η τύπους που προσπαθούν να πουλήσουν σεξ σόου. Κάποιες από τις κοπέλες είναι πολύ μικρές (μικρό δείχνουν και οι ασιατισες) σε βαθμό να δείχνουν 16-17 χρόνων. Στο δρόμο αυτό είδα πολλές τρανς,πολλές ΜΟΥΝΑΡΕΣ, και παραδόξως έναν μεγάλο αριθμό δυτικών γυναικών που ήταν λεσβίες κάτι που δεν το περίμενα.

Γενικά βλέπεις παπουληδες και μη δυτικούς να χώνονται στα κορίτσια σαν πεινασμένα κοράκια αλλά οι λεσβίες ήταν πιο επιθετικές ,πιο θορυβώδης και γενικά αυτό που είδα δεν το περίμενα από γυναίκες.

Όπως ανέφερα ,την πρώτη μέρα ήμουν κάπως σοκαρισμένος. Όχι όμως και τη δεύτερη.

Πήγαμε με τον κολλητό κάτσαμε σε ένα μπαρ. Η μπυρα μισό λίτρο που πήραμε είχε εκατό μπατ. Η κοπέλα κάθονταν μαζί σου με ποτό που κόστιζε 220 μπατ.(100 μπατ είναι 3 ευρώ πάνω κάτω) και γενικά σε διασκέδαζε. Παίξαμε ένα είδους επιτραπέζιο ,ενώ μπορούσαμε να χουφτώσουμε και κάθε τόσο στα ξαφνικά μας τον έπιαναν αυτές ,λολ.

Για κάτι έξτρα έπρεπε να δώσουμε 3000 στην κοπέλα ,για δυο ώρες στο ξενοδοχείο συν ενα χιλιάρικο στο μπαρ σαν πρόστιμο που την παίρνεις. Συνολικό γύρω στα 4.5 χιλιάρικα μπατ (130 ευρώ πάνω κάτω). Δεν είναι λίγα, η τιμή μουνιού είναι μάλλον παγκόσμια σαν το πετρέλαιο, αλλα κάποιες από τις κοπέλες ήταν απίστευτα μουνια και άξιζαν και παραπάνω.

Στον ίδιο δρόμο έχει κοπέλες που απλά κάνουν πεζοδρόμιο. Αν και οι πιο πολλές δείχνουν αρκετά θηλυκές ,στην πλειοψηφία πιστεύω είναι τρανς είτε προ η και μετά εγχειρήσεως.

Ο καλύτερος τρόπος να το καταλάβεις είναι να ζητήσεις ταυτότητα(Ταϊλανδέζικες ταυτότητες είναι και στα αγγλικά και γράφουν ξεκάθαρα MR/MRS . Μια τρανς πήγε να μας ξεγελάσει αλλά ζητήσαμε ταυτότητα (έχοντας κάνει έρευνα αγοράς πριν) και έτσι γλυτωσαμε το φερμαρισμα
θα σου συνιστούσα να ψωνίζεις από μασατζίδικα, για τους εξής λόγους. Διαλέγεις όποια θέλεις και κανονίζεις να την πάρεις όταν σχολάσει. Πρώτα από όλα τις διαλέγεις την ημέρα με το φως του ήλιου. Το βράδυ, αν έχεις πιει και λίγο, ξεγελιέσαι. Ξέρεις που δουλεύουν και θα διστάσουν να κάνουν κάτι χοντρό, αφού μπορείς να τις βρεις εύκολα. Για να δουλεύουν εκεί σίγουρα είναι ενήλικες (υπάρχει μια φοβερή απάτη με συνεργασία διεφθαρμένους αστυνομικούς που σου πασάρουν ανήλικη και αν δεν δώσεις πάρα πολλά μπαίνεις μέσα) και σίγουρα δεν είναι κακότροπες, αφού μπορούν και συνυπάρχουν όλες μαζί μέσα σε τόσο μικρό χώρο. Γνωρίζουν το αντρικό σώμα καλύτερα από την παλάμη τους και είναι φροντισμένες στον απόλυτο βαθμό. Ο συναγωνισμός είναι τρομακτικός και είναι αναγκασμένες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, γι αυτό όση ώρα δεν έχουν δουλειά περιποιείται η μια την άλλη (φρύδια, νύχια κλπ). Όλες έχουν κάνει λεύκανση δοντιών και πολλές έχουν κάνει κάποιες πλαστικές αύξηση στήθους, εμφυτεύματα σιλικόνης κλπ. Αν και ξεκίναγα για τις freelancers σε αυτές κατέληγα τις περισσότερες φορές.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Από άποψη κόστους τα ξενοδοχεία είναι τρομερά φτηνά ,το φαγητο σχετικά φτηνά , αυτό που σε εκμεταλλεύονται στεγνά είναι οι εκδρομές και τα ταξί. Πρέπει να διαπραγματεύσεις τιμές για τα πάντα,αλλιώς σου τον πιάνουν μετά συγχωρήσεως τον κωλο κανονικότατα. Ποιότητα φαγητού δεν με εντυπωσίασε προς το παρόν,τουλάχιστον στα μέρη που πήγα είναι πολυ αμερικανοποιημενοι. Να θέλω να φάω ψάρια και να μου δίνουν μπεργκερ για παράδειγμα. Όταν κατάφερα να βρω τοπική κουζίνα ήταν γενικά καλής ποιότητας και υγιεινά/καθαρά. Κάτι καραγκιοζιλίκια τύπου πλανετ Χόλιγουντ/χουτερς κλπ αποφεύγεται τα σαν ο διάολος το λιβάνι
Ταξί και φαγητό κάτι κάνεις λάθος τυπε.

Για ταξί υπάρχει η εφαρμογή με τα ταξί GRAB που κλείνεις διαδρομή και είναι στάνταρ το κόστος που πληρώνεις.

Για φαγητό είτε στον δρόμο, είτε σε εστιατόρια έχουν απίστευτη κουζίνα με τοπικά πιάτα.
Δεν γίνεται να ζητάς τοπικό φαγητό και να τρως μπέργκερ στην Ταϋλάνδη.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
ΑγαπημένοΠΟΥΈΤ,πατόγκ και όχι μόνο,πηγαίνω εκεί από το2005.Μασάζ βρίσκεις τις καλύτερες τέσερις σχέσεις έχω κάνει όλες απόεκεί.Κάνεις ένα μασαζάκι μετά κάθεσε έξω αρχίχεις τη κουβέντα και μόλις σχολάσουν τις παίρνεις στο δωμάτιο ,εγώ τους έδεινα 1.000μπάτ για 2 ώρες βέβαια συνήθως ζητάνε 1.500 η και περισότερα αναλόγως πόσο μικρές και όμορφες είναι.Νοικιάζω δωμ΄τιο με το μήνα από Ελληνα μόνιμο παντρεμένο με Ταιλανδή και έτσι μου έρχεται πολύ φθηνότερα το ίδιο και με το μηχανάκι.Φαγητό επειδή τα ψάρια εκεί είναι πολύ φθηνά πάω σε Ται μπάρμπεκιου όπου τα ψήνεις μόνος σου ,έχει και έτοιμα και τα τελευταια χρόνια έχει και μικρή σχάρα για ψάρι μεγάλο μιλάμε με σύνολο 8-10 ευρώ το άτομο ξεσκίζεσαι σε ψάρια γαρίδες κλπ.Και πολύ ωραίο στρητ φούντ .Καλά να περνάς

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Ταξί και φαγητό κάτι κάνεις λάθος τυπε.

Για ταξί υπάρχει η εφαρμογή με τα ταξί GRAB που κλείνεις διαδρομή και είναι στάνταρ το κόστος που πληρώνεις.

Για φαγητό είτε στον δρόμο, είτε σε εστιατόρια έχουν απίστευτη κουζίνα με τοπικά πιάτα.
Δεν γίνεται να ζητάς τοπικό φαγητό και να τρως μπέργκερ στην Ταϋλάνδη.
Ωραίος θα την κοιτάξω για πουκετ.

Μπανγκοκ τα ταξί τρίχες μου πήραν ,εδώ πέρα είναι π φύγανε λεφτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom