iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Τον κωλόγερο τον σεβόμουν πάντα. Τώρα καλού κακού θα τον σέβομαι πιο πολύΛες τυπε ο κωλογερος να είναι ο Πούτιν κ να μας δουλεύει όλους εδώ μέσα;;
Τον κωλόγερο τον σεβόμουν πάντα. Τώρα καλού κακού θα τον σέβομαι πιο πολύΛες τυπε ο κωλογερος να είναι ο Πούτιν κ να μας δουλεύει όλους εδώ μέσα;;
Τι να το κάνει το μάμπα; Ο Πούτιν τις παίρνει τζάμπαΓράφει και ο Πούτιν εδώ πωπωπω καμμία πληροφορίες για καμμία Ρωσίδα να μας πει από το mamba
Για εμάς που πληρώνουμεΤι να το κάνει το μάμπα; Ο Πούτιν τις παίρνει τζάμπα
Αμοιβαίο.Τον κωλόγερο τον σεβόμουν πάντα. Τώρα καλού κακού θα τον σέβομαι πιο πολύ
สวัสดีตอนเช้าΟμίχλη σήμερα στην πρωτεύουσα. Σαν την καρδιά μου. Πάμε για την τελευταία εβδομάδα "εφήμερης" ευτυχίας.
Σαβαντι κααπ.สวัสดีตอนเช้า
A kαλα εσύ τα έμαθες να το λες κιολλας!?? Εγώ copy paste google.Σαβαντι κααπ.
Το κορίτσι έχει καταγωγή από Ισααν. Το επαγγελματικό πρόγραμμα όμως, δεν μου άφηνει ούτε μία ημέρα περιθώριο.Aμαρτωλε
Αν έχεις τιλακ iσανιωτισσα τότε ντροπή να μην πάτε κ κατά λαός luang prabang μεριά Μεκόνγκ ριβερ
Δεν το ήξερα το υπέθεσα ότι είναι ισανιωτισσαΤο κορίτσι έχει καταγωγή από Ισααν. Το επαγγελματικό πρόγραμμα όμως, δεν μου άφηνει ούτε μία ημέρα περιθώριο.
Τι πιο ωραίο πράγμα να ξυπνάς με μια σούπα pho bo ή tom yum με γαλαΣτα 15 χρόνια πού έρχομαι πρωτεύουσα έχω γνωρίσει πάνω από 200 κορίτσια εδώ. Ειδικά τα πρώτα 12 χρόνια που έκανα μηνιαίους σεξουαλικούς μαραθώνιους. Αυτή όμως είναι το κάτι άλλο.
Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο με τίτλο " τα κορίτσια της Σουκχουμβιτ". Κανείς όμως δεν θα το καταλάβαινε αν δεν έχει έρθει εδώ
Πρώτη φορά πού θα επιστρέψω σπίτι μου και θα φάω πολύ ξύλο. Ξέρεις γιατί; Πρώτη φορά που θα επιστρέψω με φρεσκοκομμένα και καλοσιδερωμενα ρούχα.Δεν το ήξερα το υπέθεσα ότι είναι ισανιωτισσα
Οι πιο.πολλοι.ελληνες ισανιωτισσες κάνουν χωριό
Φαίνεται είμαι νοικοκυρές όπως λέμε εδώ σμυρνιες
Και φουσκωμένη κοιλιά από το φαγητοΠρώτη φορά πού θα επιστρέψω σπίτι μου και θα φάω πολύ ξύλο. Ξέρεις γιατί; Πρώτη φορά που θα επιστρέψω με φρεσκοκομμένα και καλοσιδερωμενα ρούχα.