สุดยอดกระเทยไทย ..เป็นทันตแพทย์เชียวน๊า
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (1 μέλη και 43 επισκέπτες)
สุดยอดกระเทยไทย ..เป็นทันตแพทย์เชียวน๊า
Stunning Thai hermaphroditism. Dentists are really น๊า.
καλως τον γιανακη666, βασικα νομιζα οτι χαθηκες και φοβηθηκα μηπως γνωρισες καμια χαμηλοκωλα ελεεινιδα.
Οχι οχι,δε χαθηκα,παρακολουθω απλα δεν εβρισκα χρονο να γραψω...
Δεν εχω και νεα βεβαια αφου 1 ταξιδι το χρονο κανω προς το παρον.
Εσεις που πατε συχνα να γραφετε νεα!
Εχουμε τις ελλινιδες μας αλλα φυσικα παραταμε και την καλυτερη μοντελα
ελληνιδα για να παμε ταυλανδη...Καμια Ελληνιδα δεν αξιζει να ακυρωσεις αυτο το ταξιδι,οσο τελεια και να φαινεται. Πηγαινετε το ταξιδι σας
και οταν γυρισετε ισα ισα που θα σας θελει ποιο πολυ!
Που θα βρει καλυτερο ΑΤΜ απο εσας? :p
Ρε μαγκες για θυμηστε μου λιγο το φορουμ γνωριμιων της Ταυλανδης
να μπω να κανω λιγο χαβαλε! δεν εχω μπει ποτε αλλα καποια στιγμη καποια παιδια νομιζω ειχαν πει οτι "δουλευει"
ερωτηση προς τους γνωστες της bangkok.
που θα βρω γνησια japan κατασταση στην bangkok? καλες, χρυσες και αγιες οι ταυλανδες αλλα η μεγαλη αρρωστεια ειναι αλλη.
ειχα πετυχει ενα japaneese bar διπλα στο imperial queens park αλλα ηταν κλειστο, λογω της γιορτης της βασιλισσας.
τα φωτα σας παρακαλω..
που θα βρω γνησια japan κατασταση στην bangkok? καλες, χρυσες και αγιες οι ταυλανδες αλλα η μεγαλη αρρωστεια ειναι αλλη.
ειχα πετυχει ενα japaneese bar διπλα στο imperial queens park αλλα ηταν κλειστο, λογω της γιορτης της βασιλισσας.
τα φωτα σας παρακαλω..
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
ερωτηση προς τους γνωστες της bangkok.
τα φωτα σας παρακαλω..
Rajadamri Spa Bangkok
Sazanka Massage Bangkok
Sukhumvit Soi 22
Akane Fashion Massage
Ogoto Massage Bangkok
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Κοντες εναντιων ψηλων! Δε βαρεθηκατε να τσακωνεστε για το ποιες ειναι καλυτερες?
Γιατι πρεπει σωνει και καλα να πηγαινουμε απο το ενα ακρο στο αλλο, απο τις κοντες 1.50 στις ψηλες 1.80? Σε κανεναν εδω μεσα δεν αρεσουν πια οι μεσες καταστασεις? Τοσο δυσκολο ειναι να βρειτε μια της ταξεως 1.60 η σας χαλαει τοσο πολυ πια το "εξτρα" υψος? Τελος παντων για να μη μενουν λαθος εντυπωσεις εχει μπολικες τετοιες μεσου υψους και συνηθως τα πραγματικα αστερια στην Ταυλανδη που σπανια βλεπει κανεις στην σουκουμβιτ η στην walking street εχουν υψος 1.60-1.65. Ασε που οι περισσοτεροι απο εσας καποια στιγμη θα βαρεθειτε συνεχεια κοντες-κοντες...και για να μην παρεξηγηθω και εμενα μου αρεσουν οι κοντες αλλα οχι συνεχεια οπως παλαιοτερα αλλα για αλλαγη.
Κατα τα αλλα βλεπω οτι πολυ κατοει αρχισε και παιζει εδω μεσα. Ο προσυλητισμος αρχισε να πιανει τοπο
Στα μαγαζακια που ανεφερε ο φιλος cm615et δε δουλευουν γιαπωνεζες αν και το μασαζ ειναι γιαπωνεζικου στυλ. Μπορει στις ιστοσελιδες να εχουν γιαπωνεζικα ονοματα αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι γιαπωνεζες. Ταυλανδες ειναι που τις εχουν "βαφτισει" με γιαπωνεζικα ονοματα. Ροκο οταν λες γνησια japan κατασταση φανταζομαι εννοεις πραγματικες γιαπωνεζες. Αν ειναι ετσι καλυτερα να πας στην πηγη. Υπαρχει φυσικα το σοι japan κοντα στην Πατ-πονγκ αλλα και εκει απο οτι ξερω μονο Ταυλανδες εχει και τα μαγαζια που ειναι πανακριβα προτιμανε Γιαπωνεζους. Για Ταυλανδες με "look" γιαπωνεζας κανε μια βολτα στο πρωην θρυλικο Thermae cafe αλλα εχε υποψη σου οτι μπορει να μη γυρισουν να σε κοιτταξουν καν γιατι προτιμανε Γιαπωνεζους.
Αν θες να πετυχεις πραγματικες γιαπωνεζες κανε καμια βολτα στην Καο Σαρν να γνωρισεις τουριστριες η εναλλακτικα γραψου σε σχολειο εκμαθησης Ταυλανδικων να εχεις συμμαθητριες γιαπωνεζες
Γιατι πρεπει σωνει και καλα να πηγαινουμε απο το ενα ακρο στο αλλο, απο τις κοντες 1.50 στις ψηλες 1.80? Σε κανεναν εδω μεσα δεν αρεσουν πια οι μεσες καταστασεις? Τοσο δυσκολο ειναι να βρειτε μια της ταξεως 1.60 η σας χαλαει τοσο πολυ πια το "εξτρα" υψος? Τελος παντων για να μη μενουν λαθος εντυπωσεις εχει μπολικες τετοιες μεσου υψους και συνηθως τα πραγματικα αστερια στην Ταυλανδη που σπανια βλεπει κανεις στην σουκουμβιτ η στην walking street εχουν υψος 1.60-1.65. Ασε που οι περισσοτεροι απο εσας καποια στιγμη θα βαρεθειτε συνεχεια κοντες-κοντες...και για να μην παρεξηγηθω και εμενα μου αρεσουν οι κοντες αλλα οχι συνεχεια οπως παλαιοτερα αλλα για αλλαγη.
Κατα τα αλλα βλεπω οτι πολυ κατοει αρχισε και παιζει εδω μεσα. Ο προσυλητισμος αρχισε να πιανει τοπο
Στα μαγαζακια που ανεφερε ο φιλος cm615et δε δουλευουν γιαπωνεζες αν και το μασαζ ειναι γιαπωνεζικου στυλ. Μπορει στις ιστοσελιδες να εχουν γιαπωνεζικα ονοματα αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι γιαπωνεζες. Ταυλανδες ειναι που τις εχουν "βαφτισει" με γιαπωνεζικα ονοματα. Ροκο οταν λες γνησια japan κατασταση φανταζομαι εννοεις πραγματικες γιαπωνεζες. Αν ειναι ετσι καλυτερα να πας στην πηγη. Υπαρχει φυσικα το σοι japan κοντα στην Πατ-πονγκ αλλα και εκει απο οτι ξερω μονο Ταυλανδες εχει και τα μαγαζια που ειναι πανακριβα προτιμανε Γιαπωνεζους. Για Ταυλανδες με "look" γιαπωνεζας κανε μια βολτα στο πρωην θρυλικο Thermae cafe αλλα εχε υποψη σου οτι μπορει να μη γυρισουν να σε κοιτταξουν καν γιατι προτιμανε Γιαπωνεζους.
Αν θες να πετυχεις πραγματικες γιαπωνεζες κανε καμια βολτα στην Καο Σαρν να γνωρισεις τουριστριες η εναλλακτικα γραψου σε σχολειο εκμαθησης Ταυλανδικων να εχεις συμμαθητριες γιαπωνεζες
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Γιαννακη666,Αυγουστο θα πας πουλακι μου?
Κι εγω... 1-15 Αυγουστου..
Να πας Πατταγια...Γιατι εγω θα ειμαι ΒΚΚ,Πουκετ(Πατονγκ) και ισως Τσανγ Ραι(με περιμενει η γυναικα μου για να μου φτιαξει σπιτικο φαγητο,αλλα ειναι μακρυ το ταξιδι και μαλλον θα παω "για αλλα")...
Εμεις οι δυο δε χωραμε στην ιδια πολη!
Να πας Πατταγια...Γιατι εγω θα ειμαι ΒΚΚ,Πουκετ(Πατονγκ) και ισως Τσανγ Ραι(με περιμενει η γυναικα μου για να μου φτιαξει σπιτικο φαγητο,αλλα ειναι μακρυ το ταξιδι και μαλλον θα παω "για αλλα")...
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
εγω κατεληξα εδω και χρονια. ΚΟΝΤΕΣΚοντες εναντιων ψηλων! Δε βαρεθηκατε να τσακωνεστε για το ποιες ειναι καλυτερες?
μην ξεχασετε τον ντοκτορ σημερα στην τατιανα
εγω κατεληξα εδω και χρονια. ΚΟΝΤΕΣ
μην ξεχασετε τον ντοκτορ σημερα στην τατιανα
αλλαξε! την τριτη θα παει τελικα!
Ροκο οταν λες γνησια japan κατασταση φανταζομαι εννοεις πραγματικες γιαπωνεζες. Αν ειναι ετσι καλυτερα να πας στην πηγη.
ναι φαντομα, εννοω γνησιες ιαπωνεζες. στην πηγη θα παω καποια στιγμη, αλλα αργοτερα. θελει και παρεα αυτο το ταξιδι και κανενας δεν ακολουθει (ακριβα βλεπεις).
Υπαρχει φυσικα το σοι japan κοντα στην Πατ-πονγκ αλλα και εκει απο οτι ξερω μονο Ταυλανδες εχει και τα μαγαζια που ειναι πανακριβα προτιμανε Γιαπωνεζους. Για Ταυλανδες με "look" γιαπωνεζας κανε μια βολτα στο πρωην θρυλικο Thermae cafe αλλα εχε υποψη σου οτι μπορει να μη γυρισουν να σε κοιτταξουν καν γιατι προτιμανε Γιαπωνεζους.
ειναι μεχρι να με δουν και να τους ξεχασουν τους κακομουτσουνους..
η αληθεια παντως ειναι πως τουλαχιστον στη bangkok περιμενα να βρω κατι σε αυτο που ζηταω, δεν με ενδιαφερει ποσο ακριβα θα ειναι, το μονο που θελω ειναι να ικανοποιησω εστω και μια φορα την καβλα μου.
γιατι οι ιαπωνεζες ειναι καβλα και τρελλο απωθημενο μαζι..!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36125
Επισκέπτης
Ειναι σιγουρο αυτο? και εγω τα ακυρωσα ολα για να κατσω να το δω.Αρε Doctor τι μας κανεις!
Γιαννακη666,Αυγουστο θα πας πουλακι μου?
Το ηξερα απο ατην αρχη οτι φοβασαι το συναγωνισμό...
Ξέρεις πολυ καλα οτι αν ειμαι παρον τότε τερμα οι ομορφες αφου θα εχουν
ματια για αλλον!!!!!!!!!
Μην ανησυχεις ομως δεν ειμαι μοναχοφαις..ελα να κανουμε καλο διδυμο!!!
Ασε που φετος λεω να ξεκινησω με Πουκετ....!!!
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Ελα τοτε να σου δειξω τα κατατοπια της Πατονγκ...
Με μια προυποθεση...
Δε θελω τσιγκουνιες...
Γιατι υπαρχουν 2 τροποι να χτυπησεις το καλο πραμα στη Ταυλανδη...
α)ΤΖΑΜΠΑ,κανοντας καμακι και εχοντας υπομονη και
β)ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ...
Αν και πρεπει να περασεις και απο τη πρωτευουσα ΒΚΚ που εχει περισσοτερες ευκαιριες..ΕΙΔΙΚΑ για τη περιπτωση α...
Με μια προυποθεση...
Δε θελω τσιγκουνιες...
Γιατι υπαρχουν 2 τροποι να χτυπησεις το καλο πραμα στη Ταυλανδη...
α)ΤΖΑΜΠΑ,κανοντας καμακι και εχοντας υπομονη και
β)ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ...
Αν και πρεπει να περασεις και απο τη πρωτευουσα ΒΚΚ που εχει περισσοτερες ευκαιριες..ΕΙΔΙΚΑ για τη περιπτωση α...
ΠΙΠΙ δεν εχω χρονο για καμακι!!!!!!!!!!
Αυτο δε σημαινει οτι αμα θες δεν το δοκιμαζουμε καμια μερα να δουμε πως θα παει. Οσο για τα λεφτα αν κατι αξιζει και μου αρεσει πολυ δε θα κολησω
στα χρηματα...!
Για Μπαγκοκ ξεχνα το για τωρα,δε θελω μεγαλουπολη...θελω κατι ποιο
μικρο και τροπικο οπως το Πουκετ. Μεσα λοιπον,σε πρωτη σκεψη το βλεπω
καπου 8-23 Αυγουστου χωρις να ειναι απολυτο...αν εισαι και συ κατω το συζηταμε και για καπως ποιο νωρις. Να δω και το ρεμαλι ο κολητος αν θα ακολουθησει.
Αυτο δε σημαινει οτι αμα θες δεν το δοκιμαζουμε καμια μερα να δουμε πως θα παει. Οσο για τα λεφτα αν κατι αξιζει και μου αρεσει πολυ δε θα κολησω
στα χρηματα...!
Για Μπαγκοκ ξεχνα το για τωρα,δε θελω μεγαλουπολη...θελω κατι ποιο
μικρο και τροπικο οπως το Πουκετ. Μεσα λοιπον,σε πρωτη σκεψη το βλεπω
καπου 8-23 Αυγουστου χωρις να ειναι απολυτο...αν εισαι και συ κατω το συζηταμε και για καπως ποιο νωρις. Να δω και το ρεμαλι ο κολητος αν θα ακολουθησει.
παραδεχεσαι;Κατα τα αλλα βλεπω οτι πολυ κατοει αρχισε και παιζει εδω μεσα. Ο προσυλητισμος αρχισε να πιανει τοπο
Λεγε λεγε ολο και καποιον θα τσιμπησεις,και να φανταστεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν το ξερουν οτι τους αρεσουν τα κατόι
Αυτοι χανουν