You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)
γιατι οι ιαπωνεζες ειναι καβλα και τρελλο απωθημενο μαζι..!
[/quote]
Συμφωνώ και επαυξάνω μεγάλο απωθημένο.
Η ποιό βατή περίπτωση είναι κάποιες citytours στο Λονδίνο (ωραία παιδιά).
Διαφορετικά στη πηγή καλύτερα. Όμως η πηγή έχει και διάφορα απροόπτα
Αλήθεια γνωρίζει κανείς κάτι περί τέτοιου ταξιδιού?
[/quote]
Συμφωνώ και επαυξάνω μεγάλο απωθημένο.
Η ποιό βατή περίπτωση είναι κάποιες citytours στο Λονδίνο (ωραία παιδιά).
Διαφορετικά στη πηγή καλύτερα. Όμως η πηγή έχει και διάφορα απροόπτα
Αλήθεια γνωρίζει κανείς κάτι περί τέτοιου ταξιδιού?
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Ροκο ξεχνα το εισαι εκτος συναγωνισμου εκτος πια κι αν καταφερεις και προσφερεις στις κοπελλες το μαγικο κωδικο 4-4-4 για τον οποιο οι Γιαπωνεζοι ειναι τοσο δημοφιλεις.ειναι μεχρι να με δουν και να τους ξεχασουν τους κακομουτσουνους..
4 λεπτα
4 χιλιαρικα Μπαχτ
4 ιντσες
Σωστος και παραδεχομαι. Οπως επισης υπαρχουν και ανθρωποι που δεν ξερουν οτι ισως τους αρεσει το ομοφυλοφυλικο, το μαστιγωμα, η ζωοφιλια, η κοπρολαγνεια κτλ. Αυτοι χανουν! Παντως σοβαρα τωρα οσο περισσοτεροι πηγαινουν με κατοει τοσο καλυτερα για τους υπολοιπους που θα εχουν περισσοτερες κοπελλες ελευθερες.παραδεχεσαι;
Λεγε λεγε ολο και καποιον θα τσιμπησεις,και να φανταστεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν το ξερουν οτι τους αρεσουν τα κατόι
Αυτοι χανουν
αγαπητοι συνταξιδιωτες μηπως εχει κανεις προσφατη πληροφορεια απο το gogo las vegas στη w.s αλλα οχι στο κεντρο καπου παραμερα soi bj λεγεται οτι το εχουν στησει με γυναικες απο ανατολικο μπλοκ και ντοπιες ετσι για αλλαγη και επισεις απο το club x-zyte 3road τι παιζει εκει μεσα ..ευχαριστω
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Ας μιλησουν οι ειδικοι της Παταγιας αλλα για το x-zyte να πω οτι ειναι καλο κλαμπ, μεγαλο και προσεγμενο που θα μπορουσε ανετα να σταθει και ΒΚΚ. Εχει αξιομαχες χορευτριες και αρκετα καλα shows. Ειδα μεσα ελαχιστες FLs (δεν ειμαι καν σιγουρος οτι ηταν FLs) οποτε καλυτερα να παρεις κοπελλα απο αλλου και να πας εκει να διασκεδασεις σαν ανθρωπος.επισεις απο το club x-zyte 3road τι παιζει εκει μεσα ..ευχαριστω
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
οποτε αυγουστο να μην πλησιασω ταυλανδη λολ
πιπινο χαιρομαι το τροπο που προσεγγιζεις το καθε θεμα επιστημονικα
Σε αυτο το σημειο θα κανω μια ακομα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ αναλυση του σεξ-τουρ στη Ταυλανδη για να μαθαινουν οι καινουριοι και να θυμουνται οι παλιοι..
Λοιπον...δε χρειαζεται να πας και μια ντουζινα ταξιδια στη Ταυλανδη για να καταλαβεις καποια πραγματα που ειναι αυτονοητα...Ισως βεβαια να χρειαζεται να εμβαθυνεις λιγο παραπανω σε καποιες συμπεριφορες που συναντας και να προσπαθησεις να κανεις ενα ψυχογραφημα του εκαστοτε λαου με τον οποιο συναναστρεφεσαι...
Απο τη στιγμη που μιλαμε για "παροχη υπηρεσιων",το σημαντικοτερο ειναι καταλαβεις τους νομους που διεπουν την εκαστοτε "αγορα"...
Τη πρωτη φορα που πηγα,το πρωτο βραδυ,η πρωτη γκομενα που γουσταρα μου ζητησε 3000 μπατ...Της λεω 2000...Μου λεει στο καπακι 2500..ΟΚ της λεω,φυγαμε...
Τη δευτερη βραδια,βρισκω ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και ειναι ενας κοιλαρας,60 χρονων,απλυτος Αγγλος και του ζητησε 4000...Ο Αγγλος δε δεχτηκε και την εκανε...Μετα απο 5 λεπτα,το προσεγγιζω και μου λεει ΕΜΕΝΑ,2000 μπατ...ΟΚ του λεω,φυγαμε..
Απο το συγκεκριμενα 2 παραδειγματα εξαγουμε τα εξης συμπερασματα.
α)Η καθε μια ζηταει οτι της κατεβει και ειναι σημαντικο να γνωριζεις τις τιμες που "παιζουν" στην αγορα...Στη συγκεκριμενη περιπτωση,η γκομενα της πρωτης βραδιας με επιασε Κωτσο γιατι τελικα δεν αξιζε τα 2500 μπατ,αφου την επομενη μερα βρηκα καλυτερο με 2000.
β)ΣΥΝΗΘΩΣ (οχι παντα δηλαδη),οι τιμες δεν ειναι στανταρ...Αναλογα με το ΠΟΙΟΣ και με ποιο τροπο τις προσεγγιζει,λενε και τη ταριφα...Ειναι βεβαια και καποιες γκομενες,που εχουν χρονια στο επαγγελμα και προτιμουν τους παππουδες,που τελειωνουν γρηγορα και δεν τις "ταλαιπωρουν".
γ)Παντου και παντα,σε ολες τις μορφες της "παροχης υπηρεσιων",ισχυει ο θεμελιωδης κανονας του "Value for money".ΕΓΩ εχω ΒΙΤΣΙΟ και θελω να βρισκω τα καλυτερα...Και δεν εχω προβλημα να δωσω και 4 και 5 χιλιαρικα,αρκει ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ματια το συγκεκριμενο μωρο να ειναι 10 φορες καλυτερο απο αυτα που ζητανε 1000 μπατ...
Οσον αφορα το κεφαλαιο "ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΔΗΜΑ ΣΤΗ ΤΑΥΛΑΝΔΗ"...
Εχω ενα φιλαρακι που εχει κανει το Αθηνα-ΒΚΚ,Πατησια-Κουκακι...Εχει πηδηξει πανω απο 100 Ταυλανδεζες,ΤΖΑΜΠΑ,χρησιμοποιωντας κατα βασην τα dating sites,το MSN,αλλα κανει και το καμακι του οταν παει εκει...
Κανει λοιπον μια λιστα φευγοντας απο εδω και οταν παει εκει,τις περνει τηλεφωνο,μια καθε μερα...Δεν τις καταφερνει ολες να τις ριξει στο κρεββατι,αλλα εχει αρκετα καλο ποσοστο επιτυχιας...
Εκμεταλευομενος λοιπον...
α)Τις "δεξιοτητες" του στο chating,και την "πειθω" του,
β)Οτι ειναι ΝΕΟΣ και ΩΡΑΙΟΣ (2 μετρα παλικαρι),
γ)Οτι ειναι ΛΕΥΚΟΣ,που ειναι ενα τεραστιο συγκριτικο πλεονεκτημα,
δ)Οτι ειναι ΔΥΤΙΚΟΣ και στα ματια των περισσοτερων γυναικων εκει,ειναι ενας ΙΔΑΝΙΚΟΣ γαμπρος,που θα μπορεσει να τους πραγματοποιησει το ονειρο,να ξεφυγουν απο τη φτωχια και τη μιζερια...
Ο ΤΥΠΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΖΑΜΠΑ...
Επειδη ομως δεν εχουμε ολοι τα δικα του προσοντα,την υπομονη,το χρονο,τα νειατα,την ομορφια και τη "δεξιοτητα" του στο ιντερνετ,καταφευγουμε στην αλλη λυση...ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.
ΤΕΛΟΣ..
πραγματικα θελω να δω μια φωτογραφια απο μια γκομενα που πηδηξες και της εδωσες 2500baht. οχι τιποτα αλλο για να την συγκρινω με αυτες που πηγα εγω με 1000 (δεν μιλαω γιαυτες που ποσταρα. εχω και αλλες). τι το περισσοτερο εχει αυτη....
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
τι το περισσοτερο εχει αυτη....
καλο managment
καλο managment
lol!!! για τι managment μιλαμε τωρα? για μαμησια παμε κατω, οχι για παντρεια η σοβαρη σχεση.
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
μηδενα προ του τελους κακαριζεγια μαμησια παμε κατω, οχι για παντρεια η σοβαρη σχεση.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Πρωτον,οι τιμες παιζουν αναλογα με τη περιοδο που πας(High η Low season)και σαφως με το μερος...πραγματικα θελω να δω μια φωτογραφια απο μια γκομενα που πηδηξες και της εδωσες 2500baht. οχι τιποτα αλλο για να την συγκρινω με αυτες που πηγα εγω με 1000 (δεν μιλαω γιαυτες που ποσταρα. εχω και αλλες). τι το περισσοτερο εχει αυτη....
Στη Μπανγκοκ,με 1000 μπατ λονγκ ταιμ δε πηδας ουτε τη γρια καθαριστρια του ξενοδοχειου...Η πρωτευουσα ειναι overpriced,αλλα μπορεις να βρεις απιστευτα πλασματα...Καλυτερα λοιποιν να μιλησουμε για τις 2 αλλες μεγαλες περιοχες,τη Παταγια και το Πουκετ.
Δευτερον,δεν εχω τη συνηθεια να τραβαω φωτογραφιες των μωρων που χτυπαω,αλλα θα σου δωσω ενα παραδειγμα,για να δεις τι υπαρχει στη Ταυλανδη...
Δανειζομαι τη φωτο απο το συναγωνιστη stefan που την ειχε ποσταρει πιο παλια και που θεωρω (παροτι λιγο ψηλη),οτι ειναι η ομορφοτερη Ταυλανδεζα που εχει ποσταριστει σε αυτο το φορουμ.
Συντροφε stefan στελνω και παλι το θαυμασμο μου για την επιλογη σου...
Και τωρα ελα και πες μου εσυ,ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ εχει απο αυτες που ποσταρες εσυ και αν αξιζει οχι μονο 2500 αλλα 3 και 4 χιλιαρικα...
Συνημμένα
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
Pipi αγορι μου ειπαμε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα .
Βιτσια ειναι αυτα και ο καθενας μας εχει πολλα .
Αλλοι θελουν το τελειο μωρο , αλλοι το τελειο gfe , αλλοι το μπαζο .... κλπ
Οτι για μενα ειναι καλο για αλλον ειναι μπαζο .....
Ετσι ειναι η ζωη
Υγ : θα τον πιουμε τον καφε που λεγαμε , εαν ναι αυτο το Σ/Κ αλλιως μετα απο 1 μηνα .........
λεγε περιμενω ......
Βιτσια ειναι αυτα και ο καθενας μας εχει πολλα .
Αλλοι θελουν το τελειο μωρο , αλλοι το τελειο gfe , αλλοι το μπαζο .... κλπ
Οτι για μενα ειναι καλο για αλλον ειναι μπαζο .....
Ετσι ειναι η ζωη
Υγ : θα τον πιουμε τον καφε που λεγαμε , εαν ναι αυτο το Σ/Κ αλλιως μετα απο 1 μηνα .........
λεγε περιμενω ......
και επαναλαμβανω οτι η αφροκρεμα ειναι στη πρωτευουσα τελος
συμφωνω μαζι σου πιπινο και παντα το σκεπτικο μου ηταν το επομενο ναναι καλυτερο απο το προηγουμενο
ποτε σχεσεις πανω απο 2 μερες γιατι χαλαει η συνταγη
κυκλοφορια οχι μονο σε μπαρακια με πουτανες αλλα και σε καλα μαγαζια της πολης οπου συχναζει ποιοτικοτερος κοσμος οπου ολα ειναι πιθανα.
μια καλη γνωριμια φερνει αλλη μια
τωρα για τις τιμες να πω οτι κατα κανονα οτι δινεις αυτο παιρνεις εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων
αυτα τα ολιγα
συμφωνω μαζι σου πιπινο και παντα το σκεπτικο μου ηταν το επομενο ναναι καλυτερο απο το προηγουμενο
ποτε σχεσεις πανω απο 2 μερες γιατι χαλαει η συνταγη
κυκλοφορια οχι μονο σε μπαρακια με πουτανες αλλα και σε καλα μαγαζια της πολης οπου συχναζει ποιοτικοτερος κοσμος οπου ολα ειναι πιθανα.
μια καλη γνωριμια φερνει αλλη μια
τωρα για τις τιμες να πω οτι κατα κανονα οτι δινεις αυτο παιρνεις εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων
αυτα τα ολιγα
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Η υπογραφη σου...επομενο ναναι καλυτερο απο το προηγουμενο
Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Κ Α Ν Ο Ν Α Σ
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Φροντιζω να το τηρω με θρησκευτικη ευλαβεια...
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Μωρε και για ΠΟΛΛΑ αλλα ειναι εκτος απο αγκαλιες,αλλα τελος παντων...Όχι και ψηλό το προηγούμενο...perfect είναι το κορίτσι..Να το πάρεις αγκαλία και χαθέι μέσα στα χέρια σου
Παντως για να μην παραμυθιαζομαστε,τετοια μωρα ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σπανιο να τα πετυχεις...Δεν κυκλοφορουν πολλα...ειδικα στις πουτανοπιατσες...ειναι Mission Impossible...
Εγω παντως κανω τη προσπαθεια μου...κι ας με θεωρουν καποιοι "γραφικο" για το "δυσκολο" γουστο που εχω...
Κι αν μου καθοταν κανενα τετοιο,σιγα μην εψαχνα την επομενη μερα για αλλο...
Εργολαβια θα το επαιρνα μεχρι να φυγω...
Πρωτον,οι τιμες παιζουν αναλογα με τη περιοδο που πας(High η Low season)και σαφως με το μερος...
Στη Μπανγκοκ,με 1000 μπατ λονγκ ταιμ δε πηδας ουτε τη γρια καθαριστρια του ξενοδοχειου...Η πρωτευουσα ειναι overpriced,αλλα μπορεις να βρεις απιστευτα πλασματα...Καλυτερα λοιποιν να μιλησουμε για τις 2 αλλες μεγαλες περιοχες,τη Παταγια και το Πουκετ.
Δευτερον,δεν εχω τη συνηθεια να τραβαω φωτογραφιες των μωρων που χτυπαω,αλλα θα σου δωσω ενα παραδειγμα,για να δεις τι υπαρχει στη Ταυλανδη...
Δανειζομαι τη φωτο απο το συναγωνιστη stefan που την ειχε ποσταρει πιο παλια και που θεωρω (παροτι λιγο ψηλη),οτι ειναι η ομορφοτερη Ταυλανδεζα που εχει ποσταριστει σε αυτο το φορουμ.
Συντροφε stefan στελνω και παλι το θαυμασμο μου για την επιλογη σου...
Και τωρα ελα και πες μου εσυ,ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ εχει απο αυτες που ποσταρες εσυ και αν αξιζει οχι μονο 2500 αλλα 3 και 4 χιλιαρικα...
τι παραπανω εχει? απολυτως τιποτα (για μενα). αφου λες και εσυ για τα ματια σου αξιζει να δωσεις και 4000. εγω δεν θα τα εδινα. θα προτιμουσα αυτα τα λεφτα να τα εδινα στο hell club στην πατταγια, να ημουν με 2 μωρα και να μου κανανε ολα τα κολπα που γινοντε σ'αυτο το μερος. οσοι εχουν παει ξερουν... και το θεωρω χαζο να δινεις τοσα λεφτα για μια γκομενα, την στιγμη που μ'αυτα τα λεφτα μπορεις να εχεις 2,3. εκτος και αν εισαι κανας 50αρης, κοιλαρας με φαλακρα και πολλα φραγκα και η γκομενα σου ζηταει τοσα για να ερθει μαζι σου.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Ενταξει φιλε μου...δεν προκειται να μπω στη διαδικασια να σε πεισω,οτι οι γυναικες χωριζονται σε ομορφες και ασχημες...Προφανως εισαι της αποψης,σβησθεντως του φωτος,πασα γυνη ομοια...Το σεβομαι,παρολο που θεωρω αυτη την αποψη 100% λαθος.
Αλλοι κοιταζουν τη ποιοτητα και αλλοι τη ποσοτητα...
Αλλοι κοιταζουν τη ποιοτητα και αλλοι τη ποσοτητα...