Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ενταξει φιλε μου...δεν προκειται να μπω στη διαδικασια να σε πεισω,οτι οι γυναικες χωριζονται σε ομορφες και ασχημες...Προφανως εισαι της αποψης,σβησθεντως του φωτος,πασα γυνη ομοια...Το σεβομαι,παρολο που θεωρω αυτη την αποψη 100% λαθος.
Αλλοι κοιταζουν τη ποιοτητα και αλλοι τη ποσοτητα...

δηλαδη θες να πεις οτι οι γκομενες που ποσταρα (εκτος αυτην που αποκαλεις χοντρη) ειναι ασχημες? και θα σε χαλουσε να πας με μια απ'αυτες και να δωσεις μονο 1000? αφου δεν προκειτε να παντρευτεις καμια απ'αυτες και να τις απαλλαξεις απο την μιζερια και την φτωχεια, ποιος ο λογος να της δινεις 4000??? εκτος αν εισαι κανας φραγκατος... τοτε παω πασο! αλλα για εμας που θα παμε μια φορα και θα κατσουμε 2βδομαδες το πολυ, θα την βγαλουμε πιο οικονομικα και ας μην μαμησουμε και την θεα! οποτε καλυτερα ποσοτητα (που παλι σε σχεση με τις δικες μας θα ειναι ποιοτητα). και ποιος ο λογος να μεινω με μια γκομενα σε ολο μου το ταξιδι??? την στιγμη που υπαρχουν αμετρητες γυναικες... αν ειναι παντρεψου και'συ μια θεα και φερτην εδω, να γλιτωσεις και το πηγαινε-ελα...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως φέρνει και σε ladyboy η γκομενίτσα  :2funny:

τωρα που το λες σαν να βλεπω λιγο καρυδακι στο λαιμο της...  :think:

και οπως λενε παρα πολλοι στο forum pattaya-addicts αν δεις μια πολυ ομορφη ταυλανδεζα το πιο πιθανον ειναι να ειναι ladyboy!!!  :boobies:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πάντως φέρνει και σε ladyboy η γκομενίτσα  :2funny:
Κι ομως ειναι γυναικα...Επιβεβαιωμενο..
Αλλωστε ειναι κοντη για Ladyboy ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ...Λευκα ladyboys ειναι ελαχιστα...
Δεν σας παρεξηγω παντως που πηγατε να τη πατησετε...Πρεπει να κανετε μερικα ταξιδακια ακομα για να αποκτησετε εμπειρια και να μπορειτε σχεδον 99% να καταλαβαινετε αν ειναι ladyboy η οχι...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
δηλαδη θες να πεις οτι οι γκομενες που ποσταρα (εκτος αυτην που αποκαλεις χοντρη) ειναι ασχημες? και θα σε χαλουσε να πας με μια απ'αυτες και να δωσεις μονο 1000? αφου δεν προκειτε να παντρευτεις καμια απ'αυτες και να τις απαλλαξεις απο την μιζερια και την φτωχεια, ποιος ο λογος να της δινεις 4000??? εκτος αν εισαι κανας φραγκατος... τοτε παω πασο! αλλα για εμας που θα παμε μια φορα και θα κατσουμε 2βδομαδες το πολυ, θα την βγαλουμε πιο οικονομικα και ας μην μαμησουμε και την θεα! οποτε καλυτερα ποσοτητα (που παλι σε σχεση με τις δικες μας θα ειναι ποιοτητα). και ποιος ο λογος να μεινω με μια γκομενα σε ολο μου το ταξιδι??? την στιγμη που υπαρχουν αμετρητες γυναικες... αν ειναι παντρεψου και'συ μια θεα και φερτην εδω, να γλιτωσεις και το πηγαινε-ελα...
Γιατι το κουραζεις το θεμα?Ειπαμε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
Και οπως σου ειπα εγω εχω βιτσιο με τις θεες...Και δυστυχως οι θεες δεν ειναι αμετρητες,ειδικα στις πουτανοπιατσες..Μαλλον μετριουνται στα δαχτυλα των χεριων...
Και το προβλημα ειναι δικο μου..Εσυ τι ζορι τραβας??Ειπαμε..ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ..
Παντως αυτες που ποσταρες δεν τις πηδαγα ουτε που να με πληρωνανε,οχι και να τις πληρωσω...Και βεβαια τις συγκεκριμενες δεν τις πηδανε ΟΥΤΕ ΤΑΥΛΑΝΔΟΙ...Περιμενουν να βρουν κανενα πεινασμενο φαρανγκ μηπως δουν χαρα στα σκελια τους...Το γιατι,δε θα κατσω να στο εξηγησω,επειδη μαλλον δε θα το καταλαβεις...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Κι ομως ειναι γυναικα...Επιβεβαιωμενο..
Αλλωστε ειναι κοντη για Ladyboy ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ...Λευκα ladyboys ειναι ελαχιστα...
Δεν σας παρεξηγω παντως που πηγατε να τη πατησετε...Πρεπει να κανετε μερικα ταξιδακια ακομα για να αποκτησετε εμπειρια και να μπορειτε σχεδον 99% να καταλαβαινετε αν ειναι ladyboy η οχι...

Οπότε ούτε αυτη είναι ladyboy.... έτσι ?  :2funny:
ladyboy2.jpg

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλο πιπινι αυτο πιπινομανιακ???

post55601236023778.jpg

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Σβήστην ρε συ... αηδίασα  :badair:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η αληθεια ειναι οτι δε μπορω να τα καταλαβω απο τις φωτο...Οπως νομιζω και ΚΑΝΕΝΑΣ στο κοσμο...
Οι φωτο δεν δειχνουν το υψος,ουτε μιλανε για να ακουσεις τη φωνη και το τροπο που εκφραζονται,ουτε περπατανε για να δεις το πως κουνιουνται,και συνηθως κρυβουν το μηλο του αδαμ με ρετους...
Οποτε το παραδειγμα σου ειναι αστοχο.Γελα μονος σου λοιπον...
By the way..Εσυ θα πηγαινες με το συγκεκριμενο??Εστω μια πιπουλα θα του τον εδινες??

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πάντως αφου και οι δύο είστε ευτιχισμένοι με τις επιλογές σας, γιατι τσακώνεστε για μαλακίες?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η αληθεια ειναι οτι δε μπορω να τα καταλαβω απο τις φωτο...Οπως νομιζω και ΚΑΝΕΝΑΣ στο κοσμο...
Οι φωτο δεν δειχνουν το υψος,ουτε μιλανε για να ακουσεις τη φωνη και το τροπο που εκφραζονται,ουτε περπατανε για να δεις το πως κουνιουνται,και συνηθως κρυβουν το μηλο του αδαμ με ρετους...
Οποτε το παραδειγμα σου ειναι αστοχο.Γελα μονος σου λοιπον...
By the way..Εσυ θα πηγαινες με το συγκεκριμενο??Εστω μια πιπουλα θα του τον εδινες??

και'συ μια φωτογραφια μας εδειξες. που ουτε και αυτη δεν ειναι δικια σου, αρα πως εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν ειναι ladyboy? και αν ειναι αυτη παχουλη, τοτε η ζαρειφη απο το πρωινο καφε ειναι πετσι και κοκαλο...
ε τωρα για τις φωτο οι περισσοτερες κανουν μπαμ ρε συ οτι ειναι ladyboys. και στην συγκεκριμενη φωτο δεν προσεξες λιγακι παραπανω αν εχει καρυδι. φαινετε λιγο!!!
δεν ξερω αν θα πηγαινα με το συγκεκριμενο, αναλογα πως θα αισθανομουν εκεινη την στιγμη!
εσυ???  ;)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως αφου και οι δύο είστε ευτιχισμένοι με τις επιλογές σας, γιατι τσακώνεστε για μαλακίες?

μα δεν μαλωνουμε... απλα ανταλλασουμε αποψεις. εγω παχουλες και ασχημες, αυτος αδυνατες και πανεμορφες!!!  :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Το πηδημα ειναι σαν το φαι...
Οταν εχεις φαει και εισαι χορτασμενος,αν σου προσφερουν αλλη μια μεριδα φαγητο,θα την αρνηθεις...
Δεν θα ελεγες ομως οχι για ενα κομματακι γλυκο...Ειδικα αν ειναι φρεσκο,λαχταριστο και απο καλο ζαχαροπλαστειο...Αλλα και να μη σου προσφερουν γλυκακι,δεν εγινε και τιποτα...Ηδη εισαι χορτασμενος..
Αν ομως εισαι νηστικος,τρως οτι βρεις μπροστα σου,μιας και αυτο που προεχει ειναι η ικανοποιηση του αισθηματος πεινας...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το πηδημα ειναι σαν το φαι...
Οταν εχεις φαει και εισαι χορτασμενος,αν σου προσφερουν αλλη μια μεριδα φαγητο,θα την αρνηθεις...
Δεν θα ελεγες ομως οχι για ενα κομματακι γλυκο...Ειδικα αν ειναι φρεσκο,λαχταριστο και απο καλο ζαχαροπλαστειο...Αλλα και να μη σου προσφερουν γλυκακι,δεν εγινε και τιποτα...Ηδη εισαι χορτασμενος..
Αν ομως εισαι νηστικος,τρως οτι βρεις μπροστα σου,μιας και αυτο που προεχει ειναι η ικανοποιηση του αισθηματος πεινας...

αρα μου λες οτι θα την επαιρνες για επιδορπιο???  :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
αρα μου λες οτι θα την επαιρνες για επιδορπιο???  :grin:
Κανοντας αναγωγη στο συγκεκριμενο παραδειγμα,τα ladyboy για εμενα δεν ανηκουν στα ειδη που τρωγονται...Ουτε κυριως γευμα ειναι,ουτε επιδορπιο...
Δε μπορω καν να διαννοηθω οτι 2 αντρες (εστω κι αν ο ενας ειναι μεταμφιεσμενος γυναικα),μπορουν να συνευρεθουν σεξουαλικα...
Τωρα βεβαια,υπαρχουν και αλλοι που δεν το θεωρουν και μεγαλο πραγμα...
Ε,δεν θα βαλω και χωροφυλακα στο κωλο τους...Μακρυα απο μενα κι ας κανουν οτι θελουν...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κανοντας αναγωγη στο συγκεκριμενο παραδειγμα,τα ladyboy για εμενα δεν ανηκουν στα ειδη που τρωγονται...Ουτε κυριως γευμα ειναι,ουτε επιδορπιο...
Δε μπορω καν να διαννοηθω οτι 2 αντρες (εστω κι αν ο ενας ειναι μεταμφιεσμενος γυναικα),μπορουν να συνευρεθουν σεξουαλικα...
Τωρα βεβαια,υπαρχουν και αλλοι που δεν το θεωρουν και μεγαλο πραγμα...
Ε,δεν θα βαλω και χωροφυλακα στο κωλο τους...Μακρυα απο μενα κι ας κανουν οτι θελουν...

να προσεχεις ομως τις θεες που μαμας... μην σου τυχει καμια post-op ladyboy και δεν παρεις χαμπαρι!!!  :cheesy:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
να προσεχεις ομως τις θεες που μαμας... μην σου τυχει καμια post-op ladyboy και δεν παρεις χαμπαρι!!!  :cheesy:
Φιλε μου
Σε διαβαζω απο την αρχη και κρατηθηκα μεχρι τωρα αλλα αμαν πια να την λες σε ολους επειδη πηγες μια φορα στη ζωη σου ΚΑΤΩ χωρις να ξερεις εαν θα ξαναπας.
Την ειπες στον F16 την λες στον πιπιν
εεε χαλαρωσε επιτελους και φχαριστησου την ζωουλα σου με τις χοντρες/αδυνατες ψηλες/κοντες που γουσταρεις, γουστο σου και καλα κανεις.
Μη μας πρηζεις τωρα και μην θελεις να μας βαλεις στο τριπακι του ποιος την εχει πιο μεγαλη να τη βγαλουμε να τη μετρησουμε.
Κοντολογης για να το πω απλα ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
και παντα το σκεπτικο μου ηταν το επομενο ναναι καλυτερο απο το προηγουμενο

αυτο το σοφο ρητο σου ρε Κωστα με εχει φερει σε πολυ μεγαλο διλλημα. Το προβλημα μου ειναι οτι στο πρωτο μου ταξιδι, απο τις πρωτες κιολας μερες, βρηκα το τελειο πλασματακι (ειχα ποσταρει τον περασμενο Ιουλιο ολη την ιστορια). Ο κλοιος πλεον εχει στενεψει πολυ, και δεν υπαρχουν πλεον πολλες καλυτερες απο το συγκεκριμμενο μωρο. Που να βρω καλυτερη? Πολυ δυσκολα τα πραγματα για μενα πλεον... Μονοδρομος... Επρεπε να ειχα αρχισει με καποια πιο μετρια... Παρτα τωρα μαλακα σολφεζ...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
αυτο το σοφο ρητο σου ρε Κωστα με εχει φερει σε πολυ μεγαλο διλλημα. Το προβλημα μου ειναι οτι στο πρωτο μου ταξιδι, απο τις πρωτες κιολας μερες, βρηκα το τελειο πλασματακι (ειχα ποσταρει τον περασμενο Ιουλιο ολη την ιστορια). Ο κλοιος πλεον εχει στενεψει πολυ, και δεν υπαρχουν πλεον πολλες καλυτερες απο το συγκεκριμμενο μωρο. Που να βρω καλυτερη? Πολυ δυσκολα τα πραγματα για μενα πλεον... Μονοδρομος... Επρεπε να ειχα αρχισει με καποια πιο μετρια... Παρτα τωρα μαλακα σολφεζ...

ΟΧΙ Ρε μαθημα ΠΑΝΤΑ υπαρχουν εκει εξω καλλυτερα, ρωτα και τους παλιους να σου πουνε :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom