η ταυλανδη δεν ειναι αθλημα για κοσμο με μαλακη καρδια ....
.... τους εχω δει πως καταληγουν .... πιστεψτε με ....
πως?
η ταυλανδη δεν ειναι αθλημα για κοσμο με μαλακη καρδια ....
.... τους εχω δει πως καταληγουν .... πιστεψτε με ....
πρεπει ναχω διαπραξει το μεγαλυτερο αμαρτημα του κοσμου ε?ημαρτον δεν θα το ξανακανω!δωστε μου την συνχωρεση σας παρακαλω!Δεν εχεις παει ακομα Παταγια????
Αυτο ειναι για εμενα.Bάλτε καμμιά φωτό...
Εδώ μια "μοντέλα" του Annies.
Bάλτε καμμιά φωτό...
Εδώ μια "μοντέλα" του Annies.
Δε συμφωνω με το συμπερασμα που εβγαλλες, συμφωνω με τον djzan ειναι καθαρα θεμα φορουμ και νοοτροπιας. Εχεις μπει ποτε στο pattaya-addicts να δεις κατι σαββουρες που ανεβαζουν? Ε λοιπον δεν εχω δει ουτε εναν να κοροιδευει ισα-ισα που τους παροτρυνουν να ανεβασουν κι αλλες.Ας δημοσιεύουμε λοιπόν τις καλύτερες από αισθητικής πλευράς.
αντε παλι τα ιδια"μοντελα" με χαλαρη κοιλια?
για να καταλαβω, εχει η δεν εχει χαλαρη κοιλια?αντε παλι τα ιδια
Αυτο ειναι για εμενα.
αυτες λετε?
διπλα στο ρατζα, μετριοτητες
Δε συμφωνω με το συμπερασμα που εβγαλλες, συμφωνω με τον djzan ειναι καθαρα θεμα φορουμ και νοοτροπιας. Εχεις μπει ποτε στο pattaya-addicts να δεις κατι σαββουρες που ανεβαζουν? Ε λοιπον δεν εχω δει ουτε εναν να κοροιδευει ισα-ισα που τους παροτρυνουν να ανεβασουν κι αλλες.
Συμφωνο απολυτα μαζι σου, καμια φορα το ντυμενο ειναι πολυ πιο sexy απο το γυμνο, εξαλλου το ρουχο καλυπτει και πολλες ατελειες στο κορμι τους.Ολες οι καλες ιδεες στη διασκεδαση για φαρανγκς γεννιουνται ΒΚΚ και μεταφερονται Παταγια . Σπανιως το αντιθετο. Θελετε παραδειγματα?
Angelwitch, Lolitas, Baccara, Eden, Hollywood
Κακως το σνομπαρετε το Χολιγουντ χιλιες φορες να βλεπω κογιοτι που σχεδον παντα γνωριζουν πως να λικνηθουν στο ρυθμο απο γκογκοβιες που σχεδον παντα βαριουνται που ζουν οταν και καλα "χορευουν" . Μπορει τα κογιοτι να μην ειναι τοσο αποκαλυπτικα αλλα κατα τη γνωμη μου δειχνουν αρκετα ασε που αν θελει καποιος να δει τσοντα καλυτερα ας παει στο windmill :S
απο τις φωτο μετριοτητες εε? φαντασου να τις δεις και απο κοντααυτες λετε?
διπλα στο ρατζα, μετριοτητες
Στο windmill και στο baby dolls ευχαριστως θα τους εδινα γερο τιπ να βαλλουν κανα ρουχαλακι πανω τουςεξαλλου το ρουχο καλυπτει και πολλες ατελειες στο κορμι τους.
Εχεις μπει ποτε στο pattaya-addicts να δεις κατι σαββουρες που ανεβαζουν? Ε λοιπον δεν εχω δει ουτε εναν να κοροιδευει ισα-ισα που τους παροτρυνουν να ανεβασουν κι αλλες.
Γουσταρω χαλαρες κοιλιες και σφιχτα κωλαρακια."μοντελα" με χαλαρη κοιλια?
Καπως ετσι. Αναλογα με την ποιοτητα τις βαζουνν και καθονται σε ξεχωριστο μερος.Fisbowl η sidelinesorry, τι είναι sideline και fishbowl ? αν μπορώ να κρίνω από την έννοια των λέξεων είναι κατηγορίες των κοριτσιών ανάλογα με το πόσο ωραίες είναι ?
sorry, τι είναι sideline και fishbowl ? αν μπορώ να κρίνω από την έννοια των λέξεων είναι κατηγορίες των κοριτσιών ανάλογα με το πόσο ωραίες είναι ?
Κακώς τους παροτρύνουν να ανεβάζουν σαβούρες, κάκιστα!
Και χαίρομαι που κάποιοι μου τα χώνουν γιατί θα μπορούσα να είχα ανεβάσει κάτι πιο αψεγάδιαστο.