Το εχω διαβασει ολο και τις τελευταιες 300 σελιδες 2 φορες. Βλεπεις εχω βγαλει εισητηριο πριν 4 μηνες. Και θελω ακομα 37 μερες. Θα πεσει πολυ διαβασμα ακομα.
και οταν φτασεις θα τα ξεχασεις ολα!!!
Το εχω διαβασει ολο και τις τελευταιες 300 σελιδες 2 φορες. Βλεπεις εχω βγαλει εισητηριο πριν 4 μηνες. Και θελω ακομα 37 μερες. Θα πεσει πολυ διαβασμα ακομα.
τι συμπερασμα εβγαλες, χυνουν οι ταιλανδεζες?Το εχω διαβασει ολο και τις τελευταιες 300 σελιδες 2 φορες.
και οταν φτασεις θα τα ξεχασεις ολα!!!
ναι οντως, οταν εφτασα παταγια θυμονουν τα βασικα!!!Τα υπολοιπα ερχονται μονα τους....
Oλες χυνουν φιλε μου. Η τουλαχιστον κανουν οτι χυνουν.Τι ψαχνεις να βρεις τωρα.Ζησε το παραμυθι και μην την ψαχνεις πολυ.τι συμπερασμα εβγαλες, χυνουν οι ταιλανδεζες?
Το ελπιζωκαι οταν φτασεις θα τα ξεχασεις ολα!!!
Το ελπιζω
Οντως φιλε Φυσαρμονικα με εξεπληξες!!!σορρυ που χαθηκα αλλα δεν ημουν και στα πολυ καλα μου......Την Πεμπτη το πρωι ερχονται τα παιδια απο Πατταγια....θα παω να τα παρω απ'το αεροδρομιο........μαλλον το βραδακι της Πεμπτης θα ειμαι στο μπαρακι...θα ερθεις???
best seller
Ένσταση, το Baccara πολύ ακριβό και τα κορίτσια είναι μητέρες με κρεμασμένα βυζιά και πλαδαρή κοιλιά και μεθυσμένα, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων, ζητάνε 2000 μπατ σόρτ τάιμ και 3 με 4 λονγκ. Επίσης πληρώνεις μπαρ φάιν 600 μπατόπουλα, μαζί με τα κεράσματα δηλαδη πάει κατοστάρικο,θα σε πρήξουν να ξαναπάρεις ποτό θα σε πρήξουν να αγοράσεις μπαλάκια άσε που απαγορεύεται το κάπνισμα αυστηρά, δεν είναι για μας τους έλληνες αυτά τα μαγαζιά.Μετά τα εξήντα μας ίσως.Προτείνω ΙΝΣΟΜΝΙΑ η απόλυτη μουνοκυψέλη,επιτυχία εκατό τοις εκατό, ελεύθερο κάπνισμα και φτηνό έως τζάμπα τίλακ.Τωρα το καλυτερο a go-go παντα στη Πατταγια ειναι το Baccara.
Εχει γυρω στα 45 κοριτσια στον ατμο.
Δηλαδη θες να πεις, αν παω Isomnia θα βγαλω γκομενα παρολο που οι Ταιλανδες εχουν δεξια την καρδια.Ένσταση, το Baccara πολύ ακριβό και τα κορίτσια είναι μητέρες με κρεμασμένα βυζιά και πλαδαρή κοιλιά και μεθυσμένα, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων, ζητάνε 2000 μπατ σόρτ τάιμ και 3 με 4 λονγκ. Επίσης πληρώνεις μπαρ φάιν 600 μπατόπουλα, μαζί με τα κεράσματα δηλαδη πάει κατοστάρικο,θα σε πρήξουν να ξαναπάρεις ποτό θα σε πρήξουν να αγοράσεις μπαλάκια άσε που απαγορεύεται το κάπνισμα αυστηρά, δεν είναι για μας τους έλληνες αυτά τα μαγαζιά.Μετά τα εξήντα μας ίσως.Προτείνω ΙΝΣΟΜΝΙΑ η απόλυτη μουνοκυψέλη,επιτυχία εκατό τοις εκατό, ελεύθερο κάπνισμα και φτηνό έως τζάμπα τίλακ.
Όσο υπάρχουν Ελληνες που θέτουν το κάπνισμα ως προαπαιτούμενο της διασκέδασης χαίρομαι διοτι σημαίνει αυξημένες επιλογές για τους υπόλοιπους!!!α άσε που απαγορεύεται το κάπνισμα αυστηρά, δεν είναι για μας τους έλληνες αυτά τα μαγαζιά.Μετά τα εξήντα μας ίσως.Προτείνω ΙΝΣΟΜΝΙΑ η απόλυτη μουνοκυψέλη,επιτυχία εκατό τοις εκατό, ελεύθερο κάπνισμα και φτηνό έως τζάμπα τίλακ.
Όσο υπάρχουν Ελληνες που θέτουν το κάπνισμα ως προαπαιτούμενο της διασκέδασης χαίρομαι διοτι σημαίνει αυξημένες επιλογές για τους υπόλοιπους!!!
Ναι ας πουμε μπορειτε να συζητησετε για το φαινομενο του θερμοκηπιου η να ζητησετε τη γνωμη της για τον ισλαμικο φονταμενταλισμο Καλα υπαρχουν ακομη ανθρωποι που καθονται και συζητανε με τις μπαροβιες με τις ωρες?πιαστε καμια καλη κουβεντα με καποια
Pleasure Domeγια να βαλω ενα κουιζ.
ποιο gogo bar προκειτε ν'ανοιξει με 100 μωρα και το target ξεκιναει στις 14φεβρουαριου???
Ναι ας πουμε μπορειτε να συζητησετε για το φαινομενο του θερμοκηπιου η να ζητησετε τη γνωμη της για τον ισλαμικο φονταμενταλισμο Καλα υπαρχουν ακομη ανθρωποι που καθονται και συζητανε με τις μπαροβιες με τις ωρες?
Pleasure Dome
μην περιμενεις να ανοιξει το Φλεβαρη παντως
Μιμικο τι αβαταρ ειναι αυτο εγινες φυσιολατρης?
Ναι ας πουμε μπορειτε να συζητησετε για το φαινομενο του θερμοκηπιου η να ζητησετε τη γνωμη της για τον ισλαμικο φονταμενταλισμο Καλα υπαρχουν ακομη ανθρωποι που καθονται και συζητανε με τις μπαροβιες με τις ωρες?
Pleasure Dome
μην περιμενεις να ανοιξει το Φλεβαρη παντως
Μιμικο τι αβαταρ ειναι αυτο εγινες φυσιολατρης?
1ον. διαφωνω.
2ον. διαφωνω.
3ον. διαφωνω.
4ον. διαφωνω.
5ον. διαφωνω.
6ον. διαφωνω.
7ον. διαφωνω,
8ον. σ'αυτο δεν εχω να διαφωνησω σε κατι, απλα να προσθεσω ενα μαγαζι λιγο πριν την walking street και με φοβερη θεα οπου μπορεις να πας την κοπελα για φαγητο και να εισαι σιγουρος οτι θα της αρεσει πολυ, αν δεν εχει ξαναπαει. pattaya beer garden.
9ον.το αφηνω οπως ειναι διοτι και'γω μονο μπυρες επινα.
10ον.no comments.
11ον. διαφωνω.
12ον.συμφωνω
13ον.να πω την αληθεια δεν μ'ενθουσιασε τοσο,
14ον.συνηθως ετσι ειναι στα clubs/discos αλλα ........
15ον.διαφωνω.
Μονο εχε το νου σου να μην κανεις σαν το Τζειμς που πρωτα εγραφε και μετα μαμουσε...εσυ θα τα κανεις απο την καλη