Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Άγρια θηλυκά, ζόρικα, με ιδιότροπο γούστο...
Αυτές είναι δυνατές καταστάσεις.
Φίλτατε George μας έφτιαξες βραδιάτικα.
Ήδη παράτησα τον "ταξιτζή" και πήρα σβάρνα τα βιντεοκλιπάκια των Wonder Girls. :cum:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
σκεφτομαι ποια σημαια να βαλω ρε συ γιωργο. μαλλον προς φιλιππινες παει παλι με ολιγον απο thai και μια τζουρα σιγκαπουρη.

marine

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
0
Καταρχην ελπιζω να με συνχωρεσεται που το θεμα ειναι ασχετο με την Ταιλανδη.

Επειδη στο forum για Cambodia δεν εχει και πολυ υλικο, αμα γνωριζει καποιος περισσοτερα για Sihanousvill (ειναι το παραλιακο θερετρο της Καμποτζης), οπου θα παω σε μια εβδομαδα ας κανει τον κοπο να με εννημερωση με καποιον τροπο (θα βρισκομαι εκει για περιπου ενα μηνα).

Σας ευχαριστω.

Συνχαρητηρια σε ολους σας για τον τουριστικο οδηγο που προσφερεται για την Ταιλανδη, αν βρω χρονο θα την επισκεφτω σιγουρα και παντα με την βοηθεια σας.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
την Ταιλανδη, αν βρω χρονο θα την επισκεφτω
Κατ'αρχήν συγχωρεμένος, αλλά για να πας Sihanoukville δεν θα πας μέσω Ταιλάνδης;
Θα πας από Σιγκαπούρη;
Ή μήπως πάει κανείς και από Doha,Dubai κλπ...

marine

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
0
Αθηνα - Μπανγκοκ - Πνομ Πεχ
Αμα βρω χρονο θα επισκεφτω Ται στον γυρισμο.

Πληροφορειακα ΑΤΗ-ΒΚΚ 440 ευρο με επιστροφη Gulf air. kai 70 e gia PHOM P. asia air(μονο να παω)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Οσοι δεν εχουνε κλεισει αεροπορικα για αυγουστο η emirates εχει γαμω τις προσφορες! Βρηκα με 425 ευρω :rockon: :rockon: εχει αναμονη με διανυκτερευση στο ντουμπαι οι ημερομηνιες που κοιταξα ηταν 17 αυγ με 2 σεπτ. Σε αλλη αναζητηση 3 αυγ με 23 αυγ το βρηκα 461 ευρω. Γενικα αναλογα με το πηγαινε ελα εχει παρα πολυ καλες τιμες! Γιαννακη,<ρωταω> ποσο ειπες οτι εκλεισες με thai?????  Σε πειραζω φιλε αλλα μαλλον βιαστικες να τα κλεισεις.
αυτες ειναι απιστευτες ,
ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα θα φανταζομουν τετοιες τιμες σε τικετς,
επειδη μερικοι αναρωτιουνται αν ειναι καλες οι τιμες που αγορασαν τους λεω ποσο τα πληρωνα εγω ως τωρα.
λοιπον
3/2  2007  gulf air      640 euro
8/4  2007  thai airways  750 euro
5/7  2007  turkish airlines 860 euro
3/11 2007  thai airways  770 euro
18/1 2008  thai airways  770 euro
3/3  2008  thai airways  750 euro
28/3 2008  thai airways  750 euro
10/7 2008  gulf air      735 euro
4/9  2008  gulf air      890 euro

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αρα καλα ειμαι εγω με τα 900 και 3 αεροπλανα και απευθειας με ΤΑΙ

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Συνταρακτικα νεα ο θρυλος του κουνγκ φου David Caradine βρεθηκε νεκρος στο πολυτελες ξενοδοχειο Conrad της ΒΚΚ

Αρκετα περιπολικα και αστυνομια γυρω απο το ξενοδοχειο σημερα. Εδω θα αφησουμε τα κοκκαλα μας ολοι  :2funny:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
σε 1 μηνα ακριβως πεταω........οεο

γραφτε τιποτα για πουκετ καλε να βοηθησετε τον πρωταρη :P

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Συνταρακτικα νεα ο θρυλος του κουνγκ φου David Caradine βρεθηκε νεκρος στο πολυτελες ξενοδοχειο Conrad της ΒΚΚ

Αρκετα περιπολικα και αστυνομια γυρω απο το ξενοδοχειο σημερα. Εδω θα αφησουμε τα κοκκαλα μας ολοι   :2funny:

Aπο ότι δίαβασα μπορεί και να είναι δολοφονία.

Παιδία και εγώ έχω βάλει τα πρώτα λεφτά στην άκρη για οκτωμβρη..Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να το πραγματοποιήσω το παρθενικό μου ταξιδι στην  :boobies:land

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Πληροφοριακα κατι που δεν αναφερθηκε καθολου και ειναι σημαντικο. Τα ΑΤΜ στην Ταυλανδη κρατανε απο τα μεσα Απριλιου μια ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (εκτος της κανονικης προμηθειας) των 150 Μπατ. Τα μοναδικα ΑΤΜ που ΔΕΝ κανουν κατακρατηση της επιπλεον προμηθειας ειναι τα ΑΤΜ της UOB Bank. Θα τα βρειτε στην Soi Post office, στην 2nd. Road γωνια Boyz Town διπλα στο 7/11, και στην 2nd. Road 100 μετρα πριν το καινουριο εμπορικο. Μην αφηνετε τους Ταυλανδους να σας τα τρωνε κοροιδιστικα. Χθες ειχα συναντηση με τον djzan σε ενα καινουριο γκο γκο. Εκει πρεπει να εχασα το κινητο μου γαμω το. Και δεν εχω γραψει πουθενα τον αριθμο μου για να με παρω τηλεφωνο μηπως και βρω ακρη. djzan μοις διαβασεις αυτα παρε ενα τηλεφωνο ρε... μηπως και την βρεις την ακρη εσυ.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
bravo solfez,καιρο ειχε να γραψει καποιος εδω μια ουσιωδη πληροφορια!

ισως ηρθε ο καιρος να ανοιξει ενα νεο thread με ταυλανδη οπου θα αρχισουμε απο την αρχη,και θα γραφουμε τα νεα δεδομενα σιγα σιγα,αφου και ποιο εμπειροι ειναι καποιοι,και νεα μαγαζια εχουν ανοιξει (π.χ insomnia-pattaya) κτλ κτλ.
Και οποιος θελει βιασυνες χωρις να ρωταει να πηγαινει στο παλιο thread και οσο διαβασει διαβασε.Προτεινω επισης το διαχωρισμο των σχολιων σε
Πατταυα-Πουκετ-Βαγκοκ-Υπολοιπη Ταυλανδη ωστε να ειναι ποιο συγκεντρωμενες οι πληροφοριες και ενα Γενικης φυσεως που θα λεμε την καθε λογης μαλακια που θελουμε ολοι μαζι με εμενα πρωτο!
Νομιζω καιρος ειναι να βοηθησουμε τους νεους!

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Ξέρει κανείς αν υπάρχουν χάρτες της Ταϋλάνδης για το Destinator;

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Πληροφοριακα κατι που δεν αναφερθηκε καθολου και ειναι σημαντικο. Τα ΑΤΜ στην Ταυλανδη κρατανε απο τα μεσα Απριλιου μια ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (εκτος της κανονικης προμηθειας) των 150 Μπατ. Τα μοναδικα ΑΤΜ που ΔΕΝ κανουν κατακρατηση της επιπλεον προμηθειας ειναι τα ΑΤΜ της UOB Bank. Θα τα βρειτε στην Soi Post office, στην 2nd. Road γωνια Boyz Town διπλα στο 7/11, και στην 2nd. Road 100 μετρα πριν το καινουριο εμπορικο. Μην αφηνετε τους Ταυλανδους να σας τα τρωνε κοροιδιστικα. Χθες ειχα συναντηση με τον djzan σε ενα καινουριο γκο γκο. Εκει πρεπει να εχασα το κινητο μου γαμω το. Και δεν εχω γραψει πουθενα τον αριθμο μου για να με παρω τηλεφωνο μηπως και βρω ακρη. djzan μοις διαβασεις αυτα παρε ενα τηλεφωνο ρε... μηπως και την βρεις την ακρη εσυ.

Για πιο λογο ATM ? αφου τα EXCHANGE Δουλευουν χωρις προμηθεια (Οτι γραφει το Panel) !!
Βλεπεις--> Παιρνεις.....εγω παντως σε ΑΤΜ δεν πηγα ποτε. (εκτος και αν αλαξε και αυτο απο τον Απριλη)
Ειδικα Pattaya Walking Street βρισκεις και μετα τα μεσανυχτα να αλαξεις..
βαζεις 150 Euro στην τσεπη και περνας την μερα/νυχτα σου τζαμι..
Και για να σε ληστεψουν δεν παιζει...

Για πειτε μας ποσο ειναι το Baht Τωρα στα EXCHANGE ?  και ποσο το αλλαζουν τα ATM..

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ξέρει κανείς αν υπάρχουν χάρτες της Ταϋλάνδης για το Destinator;

Φιλε..Τους εψαχνα και εγω για (Destinator 7) αλλα δυστυχως δεν τους βρηκα.. αν τα καταφερεις και τους βρεις...
στειλε ΠΜ..

Σε αλλη περιπτωση αν μπορεις βαλε iGo και ψαξε χαρτη...θα βρεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom