Άγρια θηλυκά, ζόρικα, με ιδιότροπο γούστο...ωραια μουνακια
Αυτές είναι δυνατές καταστάσεις.
Φίλτατε George μας έφτιαξες βραδιάτικα.
Ήδη παράτησα τον "ταξιτζή" και πήρα σβάρνα τα βιντεοκλιπάκια των Wonder Girls.
Άγρια θηλυκά, ζόρικα, με ιδιότροπο γούστο...ωραια μουνακια
Κατ'αρχήν συγχωρεμένος, αλλά για να πας Sihanoukville δεν θα πας μέσω Ταιλάνδης;την Ταιλανδη, αν βρω χρονο θα την επισκεφτω
αυτες ειναι απιστευτες ,Οσοι δεν εχουνε κλεισει αεροπορικα για αυγουστο η emirates εχει γαμω τις προσφορες! Βρηκα με 425 ευρω εχει αναμονη με διανυκτερευση στο ντουμπαι οι ημερομηνιες που κοιταξα ηταν 17 αυγ με 2 σεπτ. Σε αλλη αναζητηση 3 αυγ με 23 αυγ το βρηκα 461 ευρω. Γενικα αναλογα με το πηγαινε ελα εχει παρα πολυ καλες τιμες! Γιαννακη,<ρωταω> ποσο ειπες οτι εκλεισες με thai????? Σε πειραζω φιλε αλλα μαλλον βιαστικες να τα κλεισεις.
μακρια απο τους ελληνες του πουκετ...γραφτε τιποτα για πουκετ καλε να βοηθησετε τον πρωταρη
μακρια απο τους ελληνες του πουκετ...
Συνταρακτικα νεα ο θρυλος του κουνγκ φου David Caradine βρεθηκε νεκρος στο πολυτελες ξενοδοχειο Conrad της ΒΚΚ
Αρκετα περιπολικα και αστυνομια γυρω απο το ξενοδοχειο σημερα. Εδω θα αφησουμε τα κοκκαλα μας ολοι
Πληροφοριακα κατι που δεν αναφερθηκε καθολου και ειναι σημαντικο. Τα ΑΤΜ στην Ταυλανδη κρατανε απο τα μεσα Απριλιου μια ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (εκτος της κανονικης προμηθειας) των 150 Μπατ. Τα μοναδικα ΑΤΜ που ΔΕΝ κανουν κατακρατηση της επιπλεον προμηθειας ειναι τα ΑΤΜ της UOB Bank. Θα τα βρειτε στην Soi Post office, στην 2nd. Road γωνια Boyz Town διπλα στο 7/11, και στην 2nd. Road 100 μετρα πριν το καινουριο εμπορικο. Μην αφηνετε τους Ταυλανδους να σας τα τρωνε κοροιδιστικα. Χθες ειχα συναντηση με τον djzan σε ενα καινουριο γκο γκο. Εκει πρεπει να εχασα το κινητο μου γαμω το. Και δεν εχω γραψει πουθενα τον αριθμο μου για να με παρω τηλεφωνο μηπως και βρω ακρη. djzan μοις διαβασεις αυτα παρε ενα τηλεφωνο ρε... μηπως και την βρεις την ακρη εσυ.
Ξέρει κανείς αν υπάρχουν χάρτες της Ταϋλάνδης για το Destinator;