μην ανησυχεις..καθε ξεν/δοχειο κατηγοριας ανω του πολυ πολυ μετριου που σεβεται τον εαυτο του και δεν θελει να κλεισει σε χρονο ντε τε εαν βγαλει κακο ονομα, δεν επειτρεπει την εξοδο της εκαστοτε γκομενας χωρις την εγκριση σου και αυτο γιατι η ταυτοτητα της μενει στη ρεσεψιον μεχρι να δωσεις το ο.κΚαι τι γίνεται βρε παλληκάρια, αν το πρωί ξυπνήσεις και το μωρό που πέρασε μαζί σου το βράδυ, την έχει κάνει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, βάζοντας χ΄ρι στην τσέπη και τα πράγματα σου;
Ρωτάω για να μαθαίνω, αφού στο μυαλό μου γυρίζει ένα ταξιδάκι στην Ταϋλάνδη...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
μην ανησυχεις..καθε ξεν/δοχειο κατηγοριας ανω του πολυ πολυ μετριου που σεβεται τον εαυτο του και δεν θελει να κλεισει σε χρονο ντε τε εαν βγαλει κακο ονομα, δεν επειτρεπει την εξοδο της εκαστοτε γκομενας χωρις την εγκριση σου και αυτο γιατι η ταυτοτητα της μενει στη ρεσεψιον μεχρι να δωσεις το ο.κ
πιστοποιιμενο και εξακριβωμενο
επισης, κατ'αυτο τον τροπο μπορειτε κ ιδιοις ομμασι να διαπιστωσετε κ αν η συνοδος σας,σας ειπε τη πραγματικη της ηλικεια.
απ'οτι παρατηρησα το i.d. αναφερει δυο χρονολογιες, μια τη δικη τους τη βουδιστικη κ μια τη δικη μας τη χριστιανικη, βοηθωντας ετσι να βγαλετε ακρη.
απ'οτι παρατηρησα το i.d. αναφερει δυο χρονολογιες, μια τη δικη τους τη βουδιστικη κ μια τη δικη μας τη χριστιανικη, βοηθωντας ετσι να βγαλετε ακρη.
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
ρε παιδια τον ντειβιντ καρανταιν που τον βρηκαν δεμενο σε λαιμο και αρχιδια
ειναι κανα ταυλανδικο κολπο για μαλακια η ειχε κανα ταυλανδεζακι και του εκανε κολπα?
ειναι κανα ταυλανδικο κολπο για μαλακια η ειχε κανα ταυλανδεζακι και του εκανε κολπα?
μην ανησυχεις..καθε ξεν/δοχειο κατηγοριας ανω του πολυ πολυ μετριου που σεβεται τον εαυτο του και δεν θελει να κλεισει σε χρονο ντε τε εαν βγαλει κακο ονομα, δεν επειτρεπει την εξοδο της εκαστοτε γκομενας χωρις την εγκριση σου και αυτο γιατι η ταυτοτητα της μενει στη ρεσεψιον μεχρι να δωσεις το ο.κ
OOoooo...!!!!THAILAND RULEZ
Μεγαλη προσοχη χρειαζεται τωρα η Ταυλανδη ,γιατι με την κριση που εχει πεσει η αξιοπρεπεια και οι καλοι τροποι πανε περιπατο.
Τα κοριτσια εχουν αρχισει να κλεβουν το ενα το αλλο στους φαλανγκ θα σταματησουν;
Οσοι την πατησουν(γιατι θα την πατησουν) ας γραψουν για ενημερωση ;)
Στην Παταγια οι γριουλες με τα λουλουδια στην ws τουλαχιστον ελεγχονται απο τη μαφια
,που ψαχνει να βρει εξαθλιωμενες γριουλες,τις τροφοδοτει με λουλουδια και αυτες με το θλιβερο υφος σου ραγιζουν την καρδια :'(Δινετε οποτε μπορειτε και οποτε νοιωθετε, σε αναπηρους και ανημπορους λιγα για την τσεπη μας πολλα γι΄αυτους
Τα κοριτσια εχουν αρχισει να κλεβουν το ενα το αλλο στους φαλανγκ θα σταματησουν;
Οσοι την πατησουν(γιατι θα την πατησουν) ας γραψουν για ενημερωση ;)
Στην Παταγια οι γριουλες με τα λουλουδια στην ws τουλαχιστον ελεγχονται απο τη μαφια
,που ψαχνει να βρει εξαθλιωμενες γριουλες,τις τροφοδοτει με λουλουδια και αυτες με το θλιβερο υφος σου ραγιζουν την καρδια :'(Δινετε οποτε μπορειτε και οποτε νοιωθετε, σε αναπηρους και ανημπορους λιγα για την τσεπη μας πολλα γι΄αυτους
ενας φιλος με το p.m. του με βοηθησε να θυμηθω κ κατι αλλο που το θεωρω ιδιαιτερως σημαντικο να αναφερω.
ενα απο τα σιγουρα ατοπηματα στα οποια θα ειχα υποπεσει αν δεν ειχα διαβασει τις συμβουλες των αρχαιοτερων εδω μεσα ,ειναι οτι οποια γνωριζα θα την ειχα αρπαξει απο το σβερκο σαν τους
neaterdal κ θα τη τραβουσα στη σπηλια (βλ. ξενοδοχειο) να μη χανω πολυτιμο χρονο.
-ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ-
ευτυχως, ακουσα ο,τι ειχα διαβασει, με αποτελεσμα να περασω αξεχαστα κ το χρωσταω σ'αυτους.
προτεινα παντα λοιπον,στα μπιμπελο αυτα, πρωτα να παμε για φαγητο η' για ποτο κ ποτε δε βγηκα χαμενος.
εκτος οτι "λυνοντουσαν", ειχα την ευκαιρια να ανακαλυψω κ ποσο ευχαριστες ειναι σαν ατομα.
- ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ!!!!!!!!! -
μαλιστα σε σημειο, που ουτε καν ποτε φανταζομουνα....
συζητηστε τις, πειραξτε τις (με τον καλο εννοειται τροπο) Κ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ με το χιουμορ τους κ με το ποσο εξυπνες κ παιχνιδιαρες ειναι!!!!!!!!!
εγω συνηθιζα να τους λεω, οτι πριν απο bangkok ,ημουν σιγκαπουρη,μαλαισια,βιετναμ,καμποτζη,φιλιππινες (για πλακα,δεν ισχυει κατι τετοιο) κ ουρλιαζανε
" YOU ARE BUTTERFLY!!!!! - YOU ARE BUTTERFLY!!!!!!!!!!,,, I DON'T WANT YOU!!!!!!!!!!!!!!!!! " κ μου βγαζανε nicknames οπως 7-eleven κ mart (αν θυμαμαι καλα το ονομα του αλλου που ειναι
ολη μερα - νυχτα ανοιχτα) κ οποτε περνουσαμε εξω απο κανα τετοιο ,μου τα δειχνανε κ φωναζαν
" YOU!!!!!!!! - YOU!!!!!!!!!!!!!! "
γενικα θα περνατε τελεια μαζι ,διοτι σαν ασιατισσες ειναι κ τρελα περιποιητικες εκτος των αλλων....
ωστοσο, εξακριβωσα οτι ολα αυτα, γινοντουσαν εμφανη (και καπου ειναι λογικο αυτο) ,παντοτε την επομενη ημερα, αφου ειχαμε περασει πρωτα χρονο μαζι....
αυτο ειναι το μεγαλο συν που αποκτας με την εξοικειωση της "δευτερης ημερας"
,εναντι του one night stand.
εγκειται στη κριση του καθενος αν πηγαινει απλα να σπασει τα κοντερ, η' να περασει κ με διαφορετικο τροπο καλα ,το τι τακτικη θα επιλεξει να ακολουθησει. εγω παντως προτιμησα το δευτερο κ θα ειμαι παντοτε ευγνωμον γι'αυτο....
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Αφιερωμενο στους λατρεις των κατοεις ;)
ευχαριστω μου εφτιαξες τη μερα με τα θεεικα μωραΑφιερωμενο στους λατρεις των κατοεις ;)
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.158
- Πόντοι
- 5.595
Και αυτο αφιερωμενο σε ολους οσους διαβαζουν αυτο το topic... ;)
Μαλλον καπως ετσι 8ελουμε-ελπιζουμε να περασουμε τις διακοπες μας στην Ταιλανδη....ε?
[URL unfurl="true"]http://postyourgirls.com/june09/08/05/iframe12.html[/url]
Μαλλον καπως ετσι 8ελουμε-ελπιζουμε να περασουμε τις διακοπες μας στην Ταιλανδη....ε?
[URL unfurl="true"]http://postyourgirls.com/june09/08/05/iframe12.html[/url]
Μακελειό σε τέμενος στην Ταϊλάνδη
8 Ιουνίου 2009, 18:57
Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 13 τραυματίστηκαν, όταν αυτονομιστές αντάρτες εισέβαλαν σήμερα σε τέμενος του μουσουλμανικού νότου της Ταϊλάνδης και άνοιξαν πυρ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Μέχρι στιγμής δεν έγιναν γνωστές άλλες λεπτομέρειες της αιματηρής επίθεσης.
Πηγή απο Ζουγκλα.gr
8 Ιουνίου 2009, 18:57
Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 13 τραυματίστηκαν, όταν αυτονομιστές αντάρτες εισέβαλαν σήμερα σε τέμενος του μουσουλμανικού νότου της Ταϊλάνδης και άνοιξαν πυρ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Μέχρι στιγμής δεν έγιναν γνωστές άλλες λεπτομέρειες της αιματηρής επίθεσης.
Πηγή απο Ζουγκλα.gr
mikemeister
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΔΗΛΑΔΗ,ΜΙΑ ΝΥΚΤΑ ΜΕ ΠΟΥΤ... ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ,ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ?
ΔΗΛΑΔΗ,ΜΙΑ ΝΥΚΤΑ ΜΕ ΠΟΥΤ... ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ,ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ?
Αν ανατρέξεις σε παλιότερες σιλέδες θα δεις οτί πουθενά δεν αναγράφεται η λέξη Πουτάνα ή πόρνη ή ακόμα και ιερόδουλη.Ο λογός όχι γιατί είμαστε μια παρέα αγάμητων που πήγαμε με γυναίκα για πρώτη φορά και τις καψουρευτκαμε αλλά για τον σεβασμό που σου δείχνουν τα εκάστοτε κορίτσια..Στην Ταιλάνδη απο όσα ξέρω μπορείς να προχωρας στον δρόμο να δεις μια κοπέλα να σου χαμογελάσει να τις πεις ένα 'hi' και απο εκεί το πράγμα παίρνει την πορεία του.Μετά απο 1000 σελίδες και πάνω 9000 ποστ έχεις πολύ πράγμα για να διαβάσεις..Αν θες να μάθεις το Resume διάβασε απο την σελίδα 1 μέχρι και την 30 αν έχεις όρεξη 50 και θα έχεις μάθει το 50% περι Ταυλάνδης.Που πίστεψε με δεν είναι καθόλου μικρό ως ποσοστό.
mikemeister
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φίλε μου Αρίσταρχε,κάθε γυναίκα είναι πουτάνα,αφού πάνε με πολλούς άντρες.Δεν είναι ντροπή να τις λένε έτσι.Όλες είναι κρέας για τον γύπα!Τώρα παρέα αγαμήτων δεν θα την έλεγα,μάλλον παρέα γαμιάδων@
mikemeister
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ωραια τα ειπες markhsie, απιστευτος λαος, εμεινα εκπληκτος και εγω, οταν γυρισα δεν μπορουσα να προσαρμοστω, ηταν σαν να εζησα εκει για χρονια, γυρισα εδω και 4 μερες, και πριν λιγο εψαχνα για εισητηρια και ξενοδοχεια για τον απριλη, νομιζω αυτες οι γυναικες ειναι για μενα, εκτος απο κοντες ειναι και ανθρωπινες, τοσα χρονια εβλεπα μονο αρνητικες ελληνιδες.
να πατε ολοι μια φορα, ειναι μεγαλη ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ειναι πολιτισμικο ΣΟΚ
]Ρε φίλε,το ίδιο ισχύει και στην Μπανκονγκ.Αν ξέρεις πες μου γιατί είναι η Μπανκονγκ είναι η μόνη περιοχή που ξέρω!Εσύ για ποια περιοχή λες?
Ευχαριστω για την αφιερωση με τις post-op κουκλαρες,αλλα μονο για ματι γιατι απο sex...αφιερωμενες στον 31...
εφτασε ο καιρος ε?
Επιτελους εφτασε ο καιρος ,τεσσερις μηνες στο Ιραν της Ευρωπης ειναι πολλοι