Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τι ευτυχια αυτοι που βρισκονται κατω :dancing:μακρια απ τις ξενερωτες και ανοργασμικες ελεεινιδες!να ξερετε παιδια το πνευμα μου πλαναται μαζι σας στα μπαρακια στους δρομους στα μασατζιδικα στις παραλιες!ευχομαι να σας κανουν καλες τιμες αλλα γυρνωντας στο ελευθεριος βενιζελος να ειστε χλωμοι σχεδον για ασθενοφορο απ τα πολλα ΒΟΟΜ-ΒΟΟΜ που θα σας κανουν τα αγγελουδια!δωστε τα τα πιο καυτα φιλια μου!!θανατος στις δικες μας :ak:

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
τι ευτυχια αυτοι που βρισκονται κατω :dancing:μακρια απ τις ξενερωτες και ανοργασμικες ελεεινιδες!να ξερετε παιδια το πνευμα μου πλαναται μαζι σας στα μπαρακια στους δρομους στα μασατζιδικα στις παραλιες!ευχομαι να σας κανουν καλες τιμες αλλα γυρνωντας στο ελευθεριος βενιζελος να ειστε χλωμοι σχεδον για ασθενοφορο απ τα πολλα ΒΟΟΜ-ΒΟΟΜ που θα σας κανουν τα αγγελουδια!δωστε τα τα πιο καυτα φιλια μου!!θανατος στις δικες μας :ak:

Τώρα θα φταίω εγώ να μιλήσω και να βγώ εκτός θέματος;  :think:
Άντε κρατιέμαι ακόμα λίγο... :hammer: :hammer:

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
το καλυτερο που εχω ονειρευτει προσφατα ειναι οτι ερχονταν δυο τεραστια φερυ-μποτ στο νησι μου!το ενα φορτωνε ελεεινιδες με προορισμο τον βορειο πολο και το αλλο ξεφορτωνε χιλιαδες Ταυλανδεζες!λες ο καλος θεουλης........ :dancing:

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

"pantws blepw exoun megali krisi ta gogos. exthes bika se 3 kai bgika kateytheian."

Φίλε djzan τι εννοείς ? Χαμηλή ποιότητα κοριτσιών ? Μικρή ποσότητα κοριτσιών ? Κακό service ? Δεν είχε πελάτες ? Είχε πολλούς / κακούς πελάτες ? Δεν είχε χαβαλέ ?

Σε παρακαλώ διευκρίνισε τι εννοείς γιατί με ανησυχεί αυτό που λες.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
για να μας θυμησουν οι εμπειροι οταν σου παρει μετρα ο ραφτης μετα ποσες μερες ειναι ετοιμο το κοστουμι
γιαννακη σε ολα τα τουριστικα μερη ραβουν , μπορουν να στο ραψουν και σε μιαμιση μερα, με μια προβα, αλλα οσο πιο πολυ χρονο τους δωσεις  τοσο πιο καλο θα στο κανουν, οι ταιλανδοι ειναι ταλεντα στο ραψιμο, μη βλεπετε ινδους και πακιστανους στα ραφταδικα, το ραψιμο το κανουν ταιλανδοι,
με 240 ευρο κανεις 4 κουστουμια, κασμιρ μαλλι κτλ. και 4 πουκαμισα δωρο, και κατι γραβατες.
γιαννακη κανουν και γαμπριατικα, μην το ξεχνας,

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ξεχασες την tri trang καπως ετσι τη λενε,
η πρωτη νοτια της πατογκ, ονειρικη να τη βλεπεις, μαρτυριο να εισαι εκει,
φοινικες να πεφτουν πανω απο την παραλια, ασπρη αμμο, νεκρα κοραλια στο ρηχο βυθο να κοβουν τα ποδια, εξαντλητικη ζεστη υγρασια, χλιαρο νερο, ανελεητος ηλιος, στο μυαλο ειχα το πορτο κατσικι συνεχως....η συγκριση μοιραια,
στο αριστερο ακρο ειχε λιγες σαιζ λονγκ και ενα μαγαζακι για φαγητο διπλα στη θαλασσα, η αδελφουλα γκαρσονα μου μπερδεψε τη σουπα και μου εφερε τομ γιαμ, και εμεινα νηστικος.
απο κει κατω μου εμεινε η θεα των πι πι και τα απιστευτα μωρα στην ταιγκερ που δεν μπορουσα  να δοκιμασω.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
σιγα μη ραψω φιλε Κωστα γαμπριατικο! χαχαχα
αρα θα τα ραψω απο πουκετ για να τους δωσω αρκετο χρονο και να γινουν
ολα τζετ...

απο αυτες που εγραψα ποιες λες εσυ να αφησω τελευταιες η να μην παω καθολου αν
δεν προλαβω? παραλιες εννοω και νησια

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
"pantws blepw exoun megali krisi ta gogos. exthes bika se 3 kai bgika kateytheian."

Φίλε djzan τι εννοείς ? Χαμηλή ποιότητα κοριτσιών ? Μικρή ποσότητα κοριτσιών ? Κακό service ? Δεν είχε πελάτες ? Είχε πολλούς / κακούς πελάτες ? Δεν είχε χαβαλέ ?

Σε παρακαλώ διευκρίνισε τι εννοείς γιατί με ανησυχεί αυτό που λες.

xamili poiotita kai katholou pelates... 3 magazia doulevoun full me polla oraia pipinia. happy gogo, living dolls kai allo ena alla mou diafevgei to onoma ayti tin stigmi. simera ksanapiga boesche. pali tpt den eixe kai kanena kalo. aytes sto site pantws den yparxoun. sabotaz.... haha!!!  :tickedoff:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
απο αυτες που εγραψα ποιες λες εσυ να αφησω τελευταιες η να μην παω καθολου αν
δεν προλαβω? παραλιες εννοω και νησια
σιγα μην τρεχεις καθε μερα παραλιες, τρελλος εισαι?

αμα δεις μια, ειναι σαν να τις ειδες ολες,
μεγαλη ταλαιπωρια να ψαχνεις παραλιες, και αγγουρι οι μετακινισεις,
μηχανακι ειναι επικινδυνο, στροφες ανηφοριες μεθυσμενοι και βροχηγια ψυλλου πηδημα,
αμαξι?  μπελας,  ταξι? ακριβα, σπαστικα παζαρια και τηλεφωνα να τα βρεις,
παραλια = χασιμο δυναμεων, θες δυναμεις για ντισκο χορο, βολτουλα και πηδημα, ασε τους φυσιολατρες να κολυμπανε στα βραστα νερα ως τον αστραγαλο.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τοσο συχνα βρεχει ρε Κωστα Ιουλιο μηνα κατω?
Παταγια 1-2 φορες εβρεξε οσο ημουν απο 1 ωρα τη φορα περιπου
σε διαστημα 1 βδομαδας.

Η αληθεια ειναι οτι οι μετακινησεις με προβληματιζουν απο τωρα,σχεδον σιγουρο
ειναι οτι θα νοικιασουμε και μαλλον μας βλεπω για αμαξι στο τελος να μην εχουμε
και την εννοια της βροχης. Τι τιμες παιζουν για αμαξι? για μηχανακι ξερω.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
... 3 magazia doulevoun full me polla oraia pipinia. happy gogo, living dolls kai allo ena alla mou diafevgei to onoma ayti tin stigmi.
Πρέπει να είναι το Peppermint καλό gogo με ωραιότατα μωρά :tits:, :tits2:, αν ξαναπάς πολλά φιλιά στο Νούμερο..... :huh:ξέχασα, φιλιά σε όλα τα πιπίνια :kissass:

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ξεχασες την tri trang καπως ετσι τη λενε,
η πρωτη νοτια της πατογκ, ονειρικη να τη βλεπεις, μαρτυριο να εισαι εκει,
φοινικες να πεφτουν πανω απο την παραλια, ασπρη αμμο, νεκρα κοραλια στο ρηχο βυθο να κοβουν τα ποδια, εξαντλητικη ζεστη υγρασια, χλιαρο νερο, ανελεητος ηλιος, στο μυαλο ειχα το πορτο κατσικι συνεχως....η συγκριση μοιραια,
στο αριστερο ακρο ειχε λιγες σαιζ λονγκ και ενα μαγαζακι για φαγητο διπλα στη θαλασσα, η αδελφουλα γκαρσονα μου μπερδεψε τη σουπα και μου εφερε τομ γιαμ, και εμεινα νηστικος.
απο κει κατω μου εμεινε η θεα των πι πι και τα απιστευτα μωρα στην ταιγκερ που δεν μπορουσα  να δοκιμασω.

Τι φωτογραφίες απίστευτες είναι αυτές???

Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Σ Ο Σ..........ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
γιαννακη ο καιρος της πατταγια δεν εχει σχεση με το νοτο, το πουκετ ειναι 1000 χιλιομετρα νοτιοτερα, οποτε καταλαβαινεις τη διαφορα σε θερμοκρασιες και βροχες,
εγω ημουν νοεμβρη που θερωρειται χειμωνας για αυτους και καθε μερα εβρεχε, και ειχε πολυ υγρασια επισης, και ειναι σπαστικο να ψαχνεις για κλιματισμο, οταν γυρισα πατταγια τα βραδια κοιμομουν χωρις a/c.
βασικο μειονεκτημα στο πουκετ ειναι η ζεστη και οι βροχες,
αλλο μειονεκτημα ειναι η αποσταση απο την βκκ.
ολα αυτα δεν ειναι λογος να μην πας, αλλα pattaya, the end of the road

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Χαιρετώ το thread. Πραγματικά πολύ χάλιa ο καιρός στο Πούκετ όταν ήμουν κάτω (Μάρτιο). Όλο βροχές ήτανε. Χώρια το ότι ήταν... Πούκετ  >:(  Πατάγια rulez!

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γυρισα σημερα,το tour περιειχε bangkok pattaya koh chang και hua hin.
το ταξιδι ειχε μια ποικιλια απτο να μενω σε διαμερισμα των 3000 το μηνα στην πατταγια με ενα πιτσιρικι 21 ετων απο μασατζιδικο που γνωρισα στην μπανγκοκ και πηγαμε παταγια μαζι στην αδελφη της,μεχρι να βγαινω με την παρεα μιας ταυλανδεζας εκτος σεξ σκηνης και τους φιλους της που δεν μιλαγανε γρι αγγλικα.Ολα ηταν μια πολυ ωραια εμπειρια.
τωρα εδω παλι στην μαλακια,εκτος αν με προσλαβει η γκομενα στο γραφειο της.της ζητησα να μου δινει 150 baht την ημερα ισα ισα να μπορω να τρωω δυο πιατα φαι δεν ζηταω τιποτα αλλο!!!!

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Δυο μήνες ακόμα  :dancing: :rockon:

...βλέπω πάντως αυτά τα κωλαράκια κι αναρωτιέμαι τι ποσοστό των  :piss:  :badair: φακλάνων εδώ έχει τέτοιο μικροσκοπικό και τέλεια σχηματισμένο κωλαράκι: Πάντως λιγότερες από 1 στις 1000

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
pouket beaches

*  Patong Beach
    * Karon Beach
    * Kata Beach
    * Kata Noi Beach
    * Naiharn Beach
    * Kamala Beach
    * Singh Beach
    * Kalim Beach
    * Chalong Bay
    * Panwa Beach
    * Surin Beach
    * Pansea Beach
    * Bangtao Beach
    * Nai Ton Beach
    * Nai Yang Beach
    * Rawai Beach
    * Mittrapap Beach
    * Maikhao Beach
    * Promthep Cape
    * Ya Nui Beach
    * Ao Sein

Islands  near pouket

* Si-re
    * Raya Yai Island
    * Raya Noi Island
    * Maiton Island
    * Similan Island
    * Phi Phi Island
    * Coral Island
    * Kai Island
    * Bamboo Island
    * Naka Island
    * Yao Yai Island
    * Pire
    * Panyee

μαλιστα...
Για μενα η καλητερη ειναι η Surin αλλα εχει πολυ κυμα το καλοκαιρι.
Kata και Karon ειναι καλυτερες για κολυμπι,εχουν λιγοτερο κυμα.
Νοικιασε μηχανακι για να γυρνας την μερα,θα νοικιασεις ξενοδοχειο κοντα στην Bangla και το βραδυ θα βγαινεις με τα ποδια.
Για τον καιρο ειναι και θεμα τυχης..

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πρέπει να είναι το Peppermint καλό gogo με ωραιότατα μωρά :tits:, :tits2:, αν ξαναπάς πολλά φιλιά στο Νούμερο..... :huh:ξέχασα, φιλιά σε όλα τα πιπίνια :kissass:

to angelwitch einai to trito magazi. to eixa anaferei se alo post. exei fovero show meta tis 10 kai einai pita!
episis to airport doulevei poli kala. sto peppermint den exw paei akoma alla an tyxei tha paw kai ekei. 48.02 to baht simera!!!  :dancing: kai borei n'anevei kai allo! exthes lucifer kai insomnia xamos ginotan... polles gynaikes!!!  :rockon: pws pernane etsi oi meres... 10meres meinane...  :(

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
βρε κωστα τι να σε πεισω και τι να εμπεδωσεις

επιτρεπεται ενας που εχει κατεβει 10 φορες να εχει χαλασει καποια σεβαστο ποσο να μην ξερει που ειναι η σιγκαπουρη ? η το κουλα λαμπουρ η αλλες πολεις γυρω και νησια?
σου ευχομαι καποια στιγμη να κανεις την υπερβαση εστω και για αλλαγη και θα με θυμηθεις

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ρε συ κωστα, στο ταιλανδη sex trip γραφεις, οχι στο national geographic.

συμφωνω μαζι σου οτι πρεπει να την ψαχνεις λιγο περισσοτερο τη δουλεια, αλλα δεν μπορω να γραψω την αποψη μου αυτη στο συγκεκριμενο thread, ουτε καν στο συγκεκριμενο site.

γνωρισα εναν τυπο προ καιρου καπου στην πελοποννησο, που γυρω απο την pattaya και την bangkok δεν ηξερε τι υπηρχε. και μαλλον δεν τον ενδιεφερε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom