Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
31.489
Κριτικές
1
Like
35.652
Πόντοι
6.256
ΑΙΤΗΣΗ:
Θα ηθελα παρακαλω μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ,
α)κοντουλα-αδυνατουλα (μικροκαμωμενη δηλαδη για να κανουμε τρελλιτσες στο κρεββατι),
β)χωρις κυτταριτιδα,
γ)18-20 ετων,
δ)να μου δινει τη "ψευδαισθηση" τουλαχιστον για οσο ειμαστε μαζι,οτι "τα εχουμε",
ε)να μη μουρμουραει και γκρινιαζει συνεχεια,
ζ)να παμε μαζι διακοπες σε εξωτικο μερος,
η)να μου στοιχιζει 50 ευρω την ημερα (σεξ,ξενοδοχειο,φαγητα,διασκεδαση,τσιγαρα)..
ΜΠΟΡΩ??!!
:idiot:

Αγαπητε συναγωνιστη αυτο το ΘΑΥΜΑ ζηταμε και εμεις και επειδη
ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θελουν `η δεν μπορουν να μας το προσφερουν οι
ελληνιδες εχουμε πεσει στα `υποκαταστα` δηλαδη thai-lady ,
ρωσιδες , βουλγαρες , ρουμανες κ.λ.π. Πιστευω οτι μας `καλυψα`
ΟΛΟΥΣ.... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Σε μια χώρα πολυπρόσωπη όπως η Ταϊλάνδη περιμένω να δω πάρα πολλά πράγματα. Αυτό που με προβλημάτισε είναι αναφορές που διάβασα σε ξένα forums είναι ότι η νοοτροπία ?moving atm? που έχουν οι ταϊλανδοί έχει αρχίσει να γίνεται αρκετά φανερή. Ελπίζω ότι έχει να κάνει με τα a-go-go κυρίως και τις πολύ τουριστικές και μεγάλες πόλεις, αφού οι καθημερινές αναφορές έρχονται κυρίως από εκεί. Με τον καιρό τη γίνεται? Έχει πολύ ζέστη και τη περιμένουμε για Αύγουστο?
Sa wat dee-khrap Σύντροφε.
      Με το παραπάνω πόστ σου έθιξες ένα φαινόμενο , που πράγματι έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις τα τελευταία χρόνια. Επειδή ένα μεγάλο μέρος του ΑΕΠ της χώρας προέρχεται από τον τουρισμό, πολλοί είναι αυτοί που πράγματι βλέπουν τους τουρίστες σαν κινούμενες ΑΤΜ και προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν με κάθε δυνατό τρόπο. Συνεχώς χτίζονται τεράστια οικοδομήματα σε πανέμορφα μέρη, υποβαθμίζοντας το περιβάλλον, δημιουργούνται διαρκώς διάφοροι τεχνητοί "πόλοι" έλξης των τουριστών (και του συναλλάγματος τους) όπως fake εορτές και εκδηλώσεις (αλήθεια γιατί οι ταϊλανδοί γιορτάζουν με πάθος τα Χριστούγεννα ή την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου -αν είναι δυνατόν- που πέφτούν στην πιο full season ?), υπερπολυτελή ξενοδοχεία σε πανέμορφα νησάκια, πλήρως οργανωμένα άλλα και παράλληλα αποκομμένα από το έξω κόσμο, οργανωμένες  "εκδρομές" σε παραδοσιακά χωρία του βορρά κλπ, κλπ . Το θέμα δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασία αν γινόταν με κεντρικό σχεδιασμό και οργάνωση και το συνάλλαγμα θα χρησιμοποιείτο για την ανάπτυξη της χώρας. Το κακό είναι ότι όλοι δρουν ανεξέλεγκτα με μοναδικό σκοπό το 'να τα πάρουμε από τους ξένους" , με άμεσα αποτελέσματα τον βιασμό του περιβάλλοντος, την υπέρμετρη ανάπτυξη των πόλεων, αλλά το κυριότερο με την αλλοίωση του χαρακτήρα των κατοίκων της χώρας, που μετατρέπονται σιγά-σιγά σε χρηματοφονιάδες, αφήνοντας κατά μέρος τις παραδοσιακές τους αξίες και κουλτούρα. Φαινόμενα αντίστοιχα με αυτά που παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα από το 1980 και ύστερα και φτάσαμε σ΄αυτό το χάλι που λέγεται "διακοπές σε ελληνικό νησί". Οι παλαιότεροι θα καταλάβουν απόλυτα αυτό που εννοώ.
Βέβαια γίνονται κάποιες προσπάθειες κεντρικά (Εθνικά πάρκα, περιορισμός στις βίζες διαρκείας, πάταξη της παιδοφιλίας κλπ), αλλά η διαφθορά που επικρατεί στο δημόσιο τομέα είναι τόσο μεγάλη που δύσκολα θα καταφέρουν να κερδίσουν το στοίχημα που έχουν βάλει οι ιθύνοντες.
Συμβουλή μου. Την πραγματική ταϋλάνδη θα την ανακαλύψετε μακριά από τα οργανωμένα τουριστικά κέντρα, στα δάση του βορρά, στα νησάκια του νότου, στις ζούγκλες και στα μαγγρόβια δάση, στις ξεχασμένες παραλίες της κεντρικής ταύλάνδης , στα ντόπια ταβερνάκια των πόλεων... 
Και φυσικά, και για να μην ξεφύγουμε από τη θεματολογία του σαίτ, πάντα με μια κοντή μελαψή κοπελίτσα δίπλα μας.
:sunglasses:
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
ευστοχος παντα ο συντροφος vonmakoulis δινει τη σωστη διασταση στα της ταυλανδης, η πατταγια πχ ειναι γεματη τεραστιους γερανους και χτιζουν ξεν. και εμπορικα κεντρα, να δειτε που σε λιγα χρονια θα ειναι μια μικρη μπανγκοκ..
δυστηχως ομως με τα χρονικα περιθωρια που εχει ενας τουριστας στα τουριστικα μερη πηγαινει, οι ομορφιες ειναι αλλου, συμφωνω, εμεις για την ωρα χαιρομαστε τις γυναικειες ομορφιες και λιγες απο τις φυσικες.
ο mathima solfez αυτες τις μερες πρεπει να ειναι στην πατταγια,
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
το μυαλο ειναι ηδη εκει, η βαλιτσα στο δωματιο ετοιμοπολεμη, δεν εφυγε εδω και 6 μηνες, εχουν αγοραστει οι "σφαιρες durex" απο εδω, ειναι ιεροτελεστια ολα αυτα, και φυσικα αναποφασιστος για το που θα παω ακομα, πουκετ- πατταγια? μπανγκοκ - πατταγια ? πατταγια - κο σαμετ?. η πατταγια ειναι σιγουρη  :rockon:
με βλεπω να αποφασιζω μολις φτανω σουβαρναμπουμι, και το γουσταρω πολυ αυτο της τελευταιας στιγμης.
φυσικα θα παρω τηλεφωνο το φιλο φαντομα.
το διαβατηριο τσεκαρεται εβδομαδιαιως μαζι με την εφεδρικη πιστωτικη αν βρισκονται στη θεση τους. και ολα καλα.
 

rey(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Μηνύματα
17
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες γεια.
Οτι επεστρεψα σημερα 5:30 το χαραμα απο κρητη (κατακουρασμενος)αλλα και με μια καταπληκτικη εμπειρια στις αποσκευες μου,φυσικα αφορα γυναικες...αλλα μιας και δεν ηταν ταυλανδες δεν αναφερομε στο θεμα  (παροτι με τρωει ο κολος μου να το κανω)χαχαχα... προκειμενου να μην κουραζω το trhead.

Πολυ λυπαμαι ομολογω που δεν μπορεσα να παραστω στην 2η σας συναντηση πραγμα που πολυ θα ηθελα προκειμενου να περασω ευχαριστα αλλα και να μαζεψω νεες πληροφοριες για το θεμα που με καιει.
αυτα για την ωρα να ειστε ολοι καλα.
REY
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
μια ινδονησια κοπελα για τον λορδο, εξαιρετικα.
 

Συνημμένα

  • 800px-Mis39h.jpg
    800px-Mis39h.jpg
    99,8 KB · Εμφανίσεις: 21

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
31.489
Κριτικές
1
Like
35.652
Πόντοι
6.256
κωστακη μηπως τελικα εχει δικιο ο Λορδος για το Μπαλι???
:think: :think: :think:
 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.282
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
16
προσωπικα πιστευω, ετσι που ειδα τον κωστα και τον γνωρισα και απο κοντα, ουτε μια στο εκατομυριο!!..
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
ταυλανδεζικο ledyboy.  ΠΡΟΣΕΞΤΕ "boys will be girls and girls will be boys".
 

Συνημμένα

  • l.jpg
    l.jpg
    69,8 KB · Εμφανίσεις: 72

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Μηνύματα
196
Like
1
Πόντοι
1
Νομιζω οτι για Bachelor 10 ημερες ειναι οτι πρεπει... αν ξανα-γυρίσεις βεβαια!
 

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.626
Like
5
Πόντοι
16
Λιπων στην προηγουμενη σελιδα ειχα βαλει ενα βιντεακι..τωρα θα τα βαλω ολα μαζι,το πρωτο για οσους το εχουν κατεβασει θα ειναι πανω πανω το πρωτο οκ...ξεκιναω    Α1  Α2  Β1    Β2    Β3      Γ1    Γ2      Δ1    Δ2        Θα λιωσετε  :boobies: :boobies: :boobies:     ​
 

Επισκέπτης
δόξα και τιμή στους γιαπωνέζους συνάδελφους΄, είναι πολύ μπροστά
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Αυτό που με προβλημάτισε είναι αναφορές που διάβασα σε ξένα forums είναι ότι η νοοτροπία ?moving atm? που έχουν οι ταϊλανδοί έχει αρχίσει να γίνεται αρκετά φανερή. Ελπίζω ότι έχει να κάνει με τα a-go-go κυρίως και τις πολύ τουριστικές και μεγάλες πόλεις, αφού οι καθημερινές αναφορές έρχονται κυρίως από εκεί.  Με τον καιρό τη γίνεται? Έχει πολύ ζέστη και τη περιμένουμε για Αύγουστο?
Πολλα θεματα θιγονται ας τα παρουμε ενα-ενα.

Moving ATΜs: Ο φιλος vonmakoulis ειπε αρκετες αληθειες. Το φαινομενο οξυνεται και οσο παει μαλλον θα χειροτερευει. Πραγματικα τυχεροι ηταν αυτοι που επισκεφτηκαν τη χωρα τη δεκαετια του 80 η και νωριτερα. Ο μονος τροπος να αποφυγετε αυτα τα φαινομενα ειναι να μην πατατε στα τουριστικα μερη (φημισμενοι για τη διψα για χρημα ειναι για παραδειγμα οι οδηγοι τουκ-τουκ της Πατονγκ στην Πουκετ που σε χρεωνουν 200 Μπαχτ οταν η ταριφα δεν επρεπε να ξεπερναει τα 50). Αλλος τροπος ειναι να μαθετε την τοπικη γλωσσα (τα βασικα τουλαχιστον) ωστε να γνωρισετε το αληθινο προσωπο της χωρας επικοινωνοντας με ντοπιους εκτος τουριστικης ζωνης που δε βλεπουν δολλαρια οταν βλεπουν τουριστες.
Βεβαια οσον αφορα την εμπορικη εκμεταλευση των φυσικων πορων στο βωμο του κερδους δεν ειμαι σιγουρος οτι η κατασταση στην Ελλαδα σημερα ειναι χειροτερη. Η Ταυλανδη δεν εχει την πολυτελεια να χαλαει τα νησακια της γιατι πολυ απλα δεν της περισσευουν. Αν τα βαλλετε κατω, δεν υπαρχουν και τοσα πολλα νησια και μαλιστα τετοια ωστε να επιδεχονται χτισιμο. Η Ελλαδα εχει πολυ περισσοτερα νησια και θελω να πιστευω οτι υπαρχουν ακομη μερη που δεν εχουν καταντησει Μυκονος. Επισης η Ελλαδα αν και μικροτερη συγκριτικα εχει πολυ περισσοτερες παραλιες καταλληλες για κολυμπι. Τα βουνα/ζουγκλες και αυτα πια δεν ειναι και τοσα πολλα. Τα περισσοτερα ειναι βορεια και ηδη τα διαφορα resorts στα πιο απιθανα μερη σκανε μυτη συνεχεια. Ουτε συγκριση να γινεται με την Ελλαδα που ειναι κατα κυριο λογο ορεινη χωρα και εχει μπολικα βουνα για ολα τα γουστα (παρτακηδες και ερημιτες).

Χριστιανισμος και Ταυλανδη: Tα Χριστουγεννα και ο Αγιος Βαλεντινος δεν εχουν να κανουν με τις προσπαθειες των ντοπιων για ευκολο κερδος (τουλαχιστον οχι κερδος απο τουριστες) φιλε vonmakoulis. Ειναι καθαρα μια προσφατη, ξενοφερτη μοδα η οποια αρεσει πραγματικα στους Ταυλανδους (παρολο που 9 στους 10 δε γνωριζουν τι εορταζεται τα Χριστουγεννα) και η οποια μοδα ηρθε εδω για να μεινει. Οι Ταυλανδοι δε μοιαζουν σε τιποτα με τους Ελληνες εκτος ισως απο ενα σημειο. Δηλαδη ενω ειναι ξενοφοβικοι και αρκετα ρατσιστες (εχετε αναρωτηθει ποτε γιατι δεν υπαρχουν πολλοι μαυροι, τουριστες και μη) ειναι αθεραπευτα ξενομανεις. Καπως οπως και εμεις δηλαδη. Γιορταζοντας τα Χριστουγεννα ο μεσος Ταυλανδος νιοθει "cool", ξεφευγει απο τη ρουτινα, κανει "φιγουρα" στους αλλους κτλ. Εδω γιορταζουν το αμερικανικο Helloween και δε θα γιορταζουν τα Χριστουγεννα?!
Βεβαια ας μην υποτιμαται το χριστιανικο στοιχειο στην Ταυλανδη. Πολλοι ντοπιοι ειναι οντως χριστιανοι (εγω προσωπικα εχω συναντησει πολλους στα πιο απιθανα μερη). Δυστυχως η προσπαθεια προσυλητισμου της Ταυλανδης στο χριστιανισμο εχει ξεκινησει εδω και αιωνες. Λεω δυστυχως γιατι εγω προσωπικα δε συμφωνω. Μαλιστα ενας απο τους πρωτους διδαξες ηταν και ενας Ελληνας, σε νευραλγικη θεση διπλα απο τον τοτε Βασιλια ο οποιος προσπαθησε να εισαγει τον Χριστιανισμο στην Ταυλανδη πολλα χρονια πριν. Αν καποιος εχει την περιεργεια να μαθει περισσοτερα ας μου στειλει πμ. Σημερα υπαρχουν πολλοι ιεραποστολοι (οι λεγομενοι missionaries) οι οποιοι κανουν προσυλητισμο και μαλιστα μιλανε και Ταυλανδικα για να εχουν καλυτερη προσβαση στους ντοπιους.   

Καιρος: Η ταυλανδικη ΕΜΥ αδυνατει να προβλεψει τοσο μακρια φιλε mind! Παντως την τελευταια εβδομαδα εβρεχε καθημερινα. Κανα-δυο νυχτες πραγματικα ανοιξαν οι ουρανοι. Χθες ηταν η πιο δροσερη μερα μετα απο πολυ καιρο. Δεν αναμενω οτι θα κρατησει για πολυ.
 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
31.489
Κριτικές
1
Like
35.652
Πόντοι
6.256
Κωστακη ποσες εμειναν???? :bounce: :bounce: :bounce:
 

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.626
Like
5
Πόντοι
16
παρτε παιδια και ενα dvd αναμνηστικο απο την ταυλανδη
για τις μοναχικες νυχτες εδω στην Ελλαδα...
να κατεβαζεις απο εκει DVD πρεπει να εισαι γραμενος....θελει προσκληση????        ρε παιδια κατεβασε κανενας αυτα που εβαλα...???
 

drantonis

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Μηνύματα
19
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Συγχαρητήρια στο site και ειδικά στον kostasf16 για την πολύ καλή ενημέρωση,μπράβο παιδιά...
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
thai girl :rockon: :rockon:
 

Συνημμένα

  • 05.jpg
    05.jpg
    63,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 07.jpg
    07.jpg
    60,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 13.jpg
    13.jpg
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 20

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom