Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Δεν είσαι πια μαζί μου αγάπη μου και στην καρδιά μου έχω μοναξιά. Και δεν μπορώ να σε δω όπως σε θέλω. Στεναχωριέμαι πολύ. Πάντοτε ήσουν ο λόγος της επιβίωσης  μου να σε θαυμάζω για μένα ήτανε ευτυχία  αυτί είναι μια ιστορία αγάπης της δικιάς μου αγάπης. :rockon: :helpplea:

Παει αυτος τον χασαμε...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Δεν είσαι πια μαζί μου αγάπη μου και στην καρδιά μου έχω μοναξιά.
ρε ντοκτορ, εμεις οι πατταγιστας εννοηται ειμαστε σκληροι και δεν μασαμε. τζαμπα χτισαμε το ονομα μας τοσο καιρο?
τον george31 δεν τον σκεφτεσαι?
θα παρεξηγηθει.

προς mgreek,
φιλε, την παρασκευη μπαινουμε στο "μηνα" μας. σωστα?

antaeos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα απο μυτιλινη.εχουν πονεσει τα ματια μας απο το διαβασμα αλλα αξιζει
Σημερα κλεισαμε εισιτηρια παρεα 5 ατομα για Mpangkok με qatar 660 eyro χωρις διανυκτερευση
σε ξενοδοχειο αλλα με μερικεσ ωρες αναμονη για 13 με 26 οκτωμβριου.εχω καποιες ερωτησεις αλλα μεχρι τοτε πιστευω να εχουν λυθει.το μονο που φοβαμε ειναι οτι ενασ απο την παρεα αγαπαει ευκολα και μαλλον αυτο θα ειναι προβλημα.

13/10 athens -doha    13:30----17:45
13/10 doha- bangkok    20:45----07:45
26/10 bangkok-doha    08:30----12:05
26/10 doha-athens      13:55----17:50

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ιεροσυλε-εισαι κορυφη...πες μας κιαλλα ...φουντωσε μας λιγο εμας τους προταρηδες(60 κ σημερα)

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
antaeos-μυτηληνη που ακριβως?γιατι 2-12 αυγουστου θαμαι ταυλανδη και μετα ερχομαι στο νησι-για κανονισε να βρεθουμε να σου πω...

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ιεροσυλε ευχαριστουμε για το report σου

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
μ'αρεσει που μετρας leke αντε γιατι εγω οταν μετραω δεν περνανε με τιποτα

antaeos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
lake μεσα στην πολη.να κανονισουμε να τα πουμε

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
lostrome ....πλησιαζουμε το ονειρο...!

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
θα τα πουμε σιγουρα antaeos-αρκει να με περιμενεις με πορτοκαλαδα φρεσκια και redbull γιατι θαχω μεινει απο δυναμεις ....

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
συναγωνιστες ειναι επισημο πια  :dancing: εκλεισα αναχωρηση για 30/6 και επιστροφη 07/7 με egypt για 592€, βεβαια το ταξιδι θα ειναι κομματι μεγαλο 17 και 16 ωρ. αντιστοιχα , αλλα χωρις διανυκτερευση (αληθεια εχει πεταξει κανεις με egypt ποτε? :sunglasses:) .αυριο θα παρω και τα εισητηρια και μετραω μερες.τελικα ακουσα τη συμβουλη του f16 και θα παω μονος ,ειπα να παω εμπροσθοφυλακη και θα ξαναπαμε με την παρεα τον οκτωβριο.για τα διαδικαστικα τα διαβασα ,επιβεβαιωστε μου μονο οτι την visa την βγαζουμε ευκολα στο αεροδρομιο με την αφιξη στην μπανκογκ.μονο ενα θεμα με προβληματιζει λιγο ακομα , αφου κατσω ενα βραδυ πρωτευουσα για να συνελθω απο jetlang  :booty: να παω pattaya η να μπω αεροπλανο για phuket? περιμενω τα φωτα σας σ΄αυτο.τωρα αν καποιος απ τους συντροφους εδω πεταει εκεινη τη μερα η θα ειναι ταυλανδη εκεινο το διαστημα ας μου στειλει πμ η ενημερωνει στο thread να τα πουμε

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
επισης ιεροσυλε πολυ καλο το ποστ σου  και περιμενουμε και νεο με πιο πολλες λεπτομερειες ετσι για να δουμε και τι μας περιμενει .ξενοδοχειο ,μαγαζια, διαδρομες,μασατζιδικα,φαγητο,ποτα και πανω απ΄ολα γυναικες η οτι νομιζεις εσυ οτι αξιζει ακομα να αναφερθει.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
pcdirec εχω πεταξει με egypt και ηταν πολυ καλη.δεν ξερω ομως με τι αεροπλανα πεταν για μπαγκογκ κατι που θα πρεπει να λαβεις υποψειν σου.εμεις ειμαστε λιγο πιο μετα οποτε θα περιμενουμε να μας πεις πως τα πηγες οκ?αντε και καλες διακοπες

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
pcdirec εχω πεταξει με egypt και ηταν πολυ καλη.δεν ξερω ομως με τι αεροπλανα πεταν για μπαγκογκ κατι που θα πρεπει να λαβεις υποψειν σου.εμεις ειμαστε λιγο πιο μετα οποτε θα περιμενουμε να μας πεις πως τα πηγες οκ?αντε και καλες διακοπες

καταρχας λοστρομε ευχαριστω, λοιπον εχουμε και λεμε αθηνα-καιρο airbus A320 καιρο-μπανκογκ Boing 777 ,  μπανκογκ-καιρο 777 και καιρο-αθηνα Α320 σαρδελα με βλεπω να πηγαινω αλλα πιστευω οτι αφενος αξιζει και αφετερου ειναι μακραν η καλυτερη τιμη που βρηκα.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
συναγωνιστες ειναι επισημο πια  :dancing: εκλεισα αναχωρηση για 30/6 και επιστροφη 07/7 με egypt για 592€, βεβαια το ταξιδι θα ειναι κομματι μεγαλο 17 και 16 ωρ. αντιστοιχα , αλλα χωρις διανυκτερευση (αληθεια εχει πεταξει κανεις με egypt ποτε? :sunglasses:) .αυριο θα παρω και τα εισητηρια και μετραω μερες.τελικα ακουσα τη συμβουλη του f16 και θα παω μονος ,ειπα να παω εμπροσθοφυλακη και θα ξαναπαμε με την παρεα τον οκτωβριο.για τα διαδικαστικα τα διαβασα ,επιβεβαιωστε μου μονο οτι την visa την βγαζουμε ευκολα στο αεροδρομιο με την αφιξη στην μπανκογκ.μονο ενα θεμα με προβληματιζει λιγο ακομα , αφου κατσω ενα βραδυ πρωτευουσα για να συνελθω απο jetlang  :booty: να παω pattaya η να μπω αεροπλανο για phuket? περιμενω τα φωτα σας σ΄αυτο.τωρα αν καποιος απ τους συντροφους εδω πεταει εκεινη τη μερα η θα ειναι ταυλανδη εκεινο το διαστημα ας μου στειλει πμ η ενημερωνει στο thread να τα πουμε

πολλες οι ωρες ρε συ φιλε στα αεροδρομια και στα αεροπλανα και λιγες οι μερες που θα καθησεις κατω. δεν βαριεσαι ομως, απολαυσε το..
σφραγιδα εισοδου στη χωρα σου χτυπανε στο αεροδρομιο, μαζι συμπληρωνεις και το χαρτι με τα προσωπικα σου στοιχεια, τους λογους που πας κατω  :rockon: το οποιο θα επιστρεψεις πισω στην εξοδο σου απο τη χωρα.

δεν υπαρχει jetlang και τετοιες ιστοριες, φτανεις μπανγκοκ και ξαμολιεσαι. εκτος αν φυγεις καπακι για πουκετ, πραγμα που προτεινω, χωρις να εχω αποψη για την παταγια βεβαια, ξερω απο οσα γραφουν οι φιλοι εδω μεσα και φανταζομαι πως ειναι.
στο πουκετ θα κανεις και 2-3 αλλα πραγματακια εκτος απο το να γαμας ολη μερα.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
σημερα αγορασα και τh βαλιτσα για την ειδικο σκοπο...
ολο και ποιο κοντα στο ονειρο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom