Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
και κατι αλλο...νομιζεις οτι δεν εχω βαλιτσες? σε πληροφορω οτι με
σιγουρια εχω περισοτερες απο εσενα και εχω ταξιδεψει και περισοτερες
φορες απο σενα. (γενικα-οχι προς Ταυλανδη).Επισης εχω παει και εξωτερικο
και οχι μονο μια φορα.Επειδη με λες πρωταρη ΧΩΡΙΣ να ξερεις...

Ο μονος λογος που αγορασα βαλιτσα ειναι για να εχει και κλειδωμα
με αριθμους ωστε να μη φοβαμαι η εστω να φοβαμαι λιγοτερο απο κλεψιμο...
Αλλιως οι βαλιτσες που εχω σας χωρανε ολους μαζι τους Ταυλανδοπληκτους!

εκτος απο εμενα. χι,χι,χι, :idiot:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
βρε τζονι
θα δεις και συ μονος σου οτι δεν αξιζει να παιρνεις βαλιτσα μαζι
γενικα
ενα σακ βουαγιαζ με τα βασικα και τα υπολοιπα τα ψωνιζεις εκει

σωβρακα μπλουζακια παπαριες και μια βαλιτσα παμφθηνη τα ριχνεις ολα μεσα και τελος
χρηματα και διαβατηρια εχεις φορετο συστημα
στη βαλιτσα παντα απο πανω βαζουμε τα απλυτα και τα καθαρα η ψωνια απο κατω
εγω δεν εχω χασει ποτε τιποτα γιατι απλα δεν παιρνω και τιποτα μαζι μου

μερικοι κουβαλανε λαπτοπ και φωτογραφικες ακριβες(μια ψηφιακουλα φτηνη κανει τη δουλεια της)
αν θελεις να τραβιεσαι βιντεο νοικιασε μια καμερα και το ελυσες το θεμα

σημερα εριξα μια ματια και ειδα πολυ καλες τιμες απο την singapoore airlines
αυτο βεβαια μερικους δεν τους ενδιαφερει αλλα εχει ενδιαφερον για καποιον που θελει να κανει και καποια ψωνια αξιολογα ηλεκτρονικα και συναφη οποτε μπορει φευγοντας να κατσει 2 μερες μετα τη παταγια και το μπανκονγκ να κανει και λιγο shopping χωρις να πληρωσει επιπλεον τιποτα στο εισητηριο αλλα μονο τη διανυκτερευση αναλογα αν θα κατσει 1 η 2 μερες και να φυγει με το επομενο
εχει και τα καλυτερα μωρα στα αεροπλανα της

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
john άκου τις συμβουλές του BMW. Είναι ο πιο ταξιδεμένους απ'όλους. Αλήθεια Κώστα υπάρχει καμιά χώρα που να μην πήγες ακόμα;  :cheesy: Πολύ θα ήθελα να δω τις σφραγίδες στο διαβατήριό σου.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
σιγα ρε μαγκες,τι νομιζετε οτι θα κουβαλησω για 1 βδομαδα?!!?!
τα βασικα θα παρω ετσι και αλλιως.Ομως δεν προκειται να χανω ασκοπο
χρονο για ψωνια κτλ,αλλωστε δεν παω να ψωνισω.Οχι οτι δε θα παρω τιποτα
απλα οσο κανω τη βολτα μου οτι δω να μου αρεσει θα το παρω.Οπως ειπατε και εσεις διαβατηρια καρτες και χρηματα ναι συμφωνω θα τα εχω στο safe
toy ξενοδοχειου αλλα δεν γινεται να κυκλοφορεις χωρις 2000-3000 (μπαχτ)πανω σου σωστα? ε αυτα μπορω να τα εχω στι βαλιτσα κλειδωμενα οταν ανεβενω με το γκομενακι,εκτος αν εχετε την αποψη οτι παμε στο safe τα αφηνουμε ολα μεχρι τελευταιας δεκαρας και μετα ανεβενουμε...και το πρωι για να πληρωσουμε κατεβενουμε... :uglystupid:
Δοκτορ στη βαλιτσα μου μπορει να μη χωρας φιλε αλλα εσυ γενικα χωρας ΠΑΝΤΟΥ. Αν θες μπορω να φορτωσω τη βαλιτσα μου με ΠΟΥΡΑ !!!  :grin:

* δεν προκεται να παρω laptop ουτε φωτογραφικη μηχανη. Οτι κανω με το κινητο
για καμια φωτο. Α και το κινητο μπορει να κλειδωθει στη βαλιτσα οσο ειμαι με girl.  :rockon:

antaeos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Welcome παίδες.....

πηγαίνετε καλή εποχή κάτω ,  :rockon:

αλλά , πως είστε σίγουροι οτι μόνο αυτός θα αγαπήσει  ? ? ?

γιατι οπου παμε αυτo γινετε συνεχεια.παντου δινει το τηλ του.τουλαχιστον δεν το τυπωνει σε καρτες να το μοιραζει  :idiot:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
lol
ακη
τωρα τα πραγματα ειναι ποιο απλα και μπορει καποιος με λιγο συστημα  να κανει 50 χωρες (παλια βιζες δυσκολιες εμβολια)
η φιλοσοφια μου ειναι οταν πας καπου το συνδυαζεις και με μια γειτονικη χωρα πχ βιετναμ ινδονησια μαλαισια  φοβερα εισητηρια για θιβετ νεπαλ οπου ζεις μια εμπειρια τρομερη εστω και 3 μερες
εδω ειναι παιδια που δεν εχουν παει σιγκαπουρη ενω εχουν κανει 5 η 10 ταξιδια ταυλανδη
συντονισμο θελει

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Κώστα συμφωνώ αλλά και +50 χώρες να πιάσουμε πάλι απέχουμε πολύ από σένα  :grin:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
lol
ακη
τωρα τα πραγματα ειναι ποιο απλα και μπορει καποιος με λιγο συστημα  να κανει 50 χωρες (παλια βιζες δυσκολιες εμβολια)
η φιλοσοφια μου ειναι οταν πας καπου το συνδυαζεις και με μια γειτονικη χωρα πχ βιετναμ ινδονησια μαλαισια  φοβερα εισητηρια για θιβετ νεπαλ οπου ζεις μια εμπειρια τρομερη εστω και 3 μερες
εδω ειναι παιδια που δεν εχουν παει σιγκαπουρη ενω εχουν κανει 5 η 10 ταξιδια ταυλανδη
συντονισμο θελει

και ξεκολλημα..

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η σιγκαπουρη κωστα ειναι συγκεκριμενος προορισμος.Εχεις ιδιαιτερους λογους για να πας.Αλλιως την βαριεσαι την δευτερη μερα. Εχει φθηνα ηλεκτρονικα και ειναι πεντακαθαρη.Απο κει και περα ουτε sentosa ουτε night safari ουτε τιποτα.Σεξ σκηνη και μαλιστα καλη υπαρχει αλλα προσοχη στα philipina ladyboys στην orchid.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Τζώννυ, σωστα στα λένε οι σύντροφοι παραπάνω. Εγώ πχ ρούχα δεν παίρνω πέρα από αυτά που φοράω (+ σώβρακα και 2 τζιν γιατί δεν βρίσκω στην Ταϋλάνδη το μέγεθός μου :2funny: ), και όλα τα άλλα τα αγοράζω από εκεί + βαλίτσα.
Έχε επίσης υπόψη σου ότι είναι απίθανο να σε κλέψει κοπέλα στο δωμάτιο καθώς θα έχουν κρατήσει τα στοιχεία της στην ρεσέψιον του ξενοδοχείο. Πιό πιθανό είναι να στα βουτήξει κανένας απόκληρος Δυτικοευρωπαίος παρά Ταϋλανδός.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Πιό πιθανό είναι να στα βουτήξει κανένας απόκληρος Δυτικοευρωπαίος παρά Ταϋλανδός.
+ 1.000.000.000  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και αυτό που λες ακούγεται αστείο αλλα συνήθως κλέβουν λευκη στην Thailand  ;)

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χεχεχε εχει την πλακα του οταν πλησιαζει η ωρα να "παρουσιαστουμε"!!18 και σημερα και μου φαινεται απιστευτο...αντε να εχω και γω να λεω καμμια ιστορια εδω μεσα..23 ιουνιου στο πουκετ..ρε μηπως ο βασκο ντε γκαμα ητανε ελληνας οπως λεει και ο χελακης?

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τζώννυ, σωστα στα λένε οι σύντροφοι παραπάνω. Εγώ πχ ρούχα δεν παίρνω πέρα από αυτά που φοράω (+ σώβρακα και 2 τζιν γιατί δεν βρίσκω στην Ταϋλάνδη το μέγεθός μου :2funny: ), και όλα τα άλλα τα αγοράζω από εκεί + βαλίτσα.
Έχε επίσης υπόψη σου ότι είναι απίθανο να σε κλέψει κοπέλα στο δωμάτιο καθώς θα έχουν κρατήσει τα στοιχεία της στην ρεσέψιον του ξενοδοχείο. Πιό πιθανό είναι να στα βουτήξει κανένας απόκληρος Δυτικοευρωπαίος παρά Ταϋλανδός.
Vonmakoulis. Μην τον Κοροϊδεύεις τον φίλο σου τον john666  γιατί τα lady boys κλέβουν και μάλιστα πολύ αν δεν προσέξεις. :rockon:

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδη να παει καποιος Ταυλανδη για να γαμησει???

12 ωρες με το αεροπλανο???

ελεος.........

αφηστε που παιζει 80% aids .........κολλας για πλακα..........

εχω παει κ ξερω! !

Δηλαδή ρε φιλαράκι για να καταλάβω εσύ γιατί πήγες? Και όταν λες κολλάς για πλάκα το λες τα προφυλακτικά τα ξέρεις? :2funny:

stef73

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Προσοχη στα ladyboys εχουν πολυ ελαφρυ χερι μην αφηνετε να ερχονται πολυ κοντα στις τσεπες σας
Εγω την γλυτωσα την τελευταια στιγμη
5 και σημερααααα :rockon:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Η σιγκαπουρη κωστα ειναι συγκεκριμενος προορισμος.Εχεις ιδιαιτερους λογους για να πας.Αλλιως την βαριεσαι την δευτερη μερα. Εχει φθηνα ηλεκτρονικα και ειναι πεντακαθαρη.Απο κει και περα ουτε sentosa ουτε night safari ουτε τιποτα.Σεξ σκηνη και μαλιστα καλη υπαρχει αλλα προσοχη στα philipina ladyboys στην orchid.

μην τρελλαθουμε που δεν εχει σεξ σκηνη στη σιγκαπουρη

απολα εχει αρκει να εχεις ορεξη και χρημα

εγω προτιμω τη singapoore για να παω bankong για να το συνδυασω και με τα ψωνια μου ρουχα ηλεκτρονικα φωτογραφικα
πολλες φορες παω και την air malaisia αλλα εχει ανταποκριση απο κωνσταντινουπολη μεσω μαδριτης με 500 ευρω ειχα 2 διανυκτερευσεις κουαλα λαμπουρ δωρεαν εκανα 3 πενανγκ και μετα απο κει για μπανκονγκ
απλα ειπαμε θελει λιγο ορεξη για περιπετεια αλλα και ξεκολλημα οπως ειπε ο ροκος

poochay

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Vonmakoulis. Μην τον Κοροϊδεύεις τον φίλο σου τον john666  γιατί τα lady boys κλέβουν και μάλιστα πολύ αν δεν προσέξεις. :rockon:

Το αντικειμενικο νομιζω , θα ηταν να πουμε οτι η κατασταση δεν ειναι τοσο πολυ ανησυχητικη...
Οποιος βεβαια φιλαει τα ρουχα του η αν θελετε τα σωβρακα του ....
Προσοχη παιδια στους ταξιτζιδες.
Οπως και παντου αλλωστε στο κοσμο , πολλοι απ αυτους  οταν βρουν ευκαιρια σε κλεβουν ητε στην ταριφα ητε τα πραγματα σου
.Ενα παραδειγμα πιο κατω (φωτο 1), ενος γερμανου ο οποιος με την κοπελα (γερμανιδα επισης)  πηραν απο καπου ενα ταξι και οταν πηγαν να πληρωσουν ο ταξιτζης την κοπανησε... 
Η καμερα ασφαλειας του ξενοδοχειου (φωτο 2) κατεγραψε το ταξι αλλα οχι τα νουμερα....
Καλο ειναι πρωτα να παιρνεται τα πραγματα σας και μετα να πληρωνεται !!
Δεν υπαρχει ζητημα αγχους αλλαα καλο ειναι να προσεχεις....

Συνημμένα

• bord 101.jpg
    bord 101.jpg
    130,2 KB · Εμφανίσεις: 69

poochay

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γινεται πολυ κουβεντα εδω-και δικαιολογημενα- για το πως μπορει να παει καποιος Ταυλανδη με φθηνα εισητηρια.... Πονεμενη Ιστορια.
Να σας πω μονο -πληροφοριακα μονο - οτι τα εισητηρια ταυλανδικων εταιρειων που ταξιδευουν ευρωπη οπως η THAI εκδιδουν φθηνοτερα εισητηρια(για διαδρομες ευρωπη και πισω) στηΤαιλανδη απ οτι στην Ευρωπη....
Παντως το ζευγαρι της πιο κατω φωτογραφιας μη μπορωντας να βρει φθηνα εισητηρια ξεκινησε απ την Ελβετια και πηγε Ταιλανδη με το αυτοκινητο.
Την πατησαν ομως γιατι τους προλαβε η αυξηση του πετρελαιου....

Συνημμένα

• bord 007.jpg
    bord 007.jpg
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 60

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom