Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ευχαριστω τους παρτενερ στο διαδικτυακο σεξ...Θα ηθελα να ξερω στην κατ ιδια συναντηση αν θα μπορουσαν να ανταπεξελθουν ασφαλως... αυτο ομως ασ το αφησουμε για τη συνεχεια.ποιος ξερει καποιος μπορει να συνεβραιθει μαζι μου ερωτικα.
Ως αναφορα το ψευδωνυμο , ολοι το κατεχεται και το δουλευεται ευθαρσως.
Οσ αναφορα τις μπιχτες μου δεν αφορουν ολους εδω. αφορουν μονο εσας που προσβληθηκατε.Ως αναφορα τις "Ελεινιδες" τις Ελληνιδες για μενα τις καταπιεσμενες εκατονταδες χρονια , εΛΛηνιδα ειναι και η μανα σαυ.Γι αυτο εισαι ο ιδιος οτι προσδιδεις σε μενα...
Και ως αναφορα την ταυτοητα μου ειλικρινα θα θελα πολυ να σας τη δειξω και θα το κανω στο μελλον.
Και ως αναφορα το ΙΡ καλω και δημοσιως τους διαχειριστες να πραξουν τη νομικη υποχρεωση που εχουν συμφωνα με το Ελληνικο αλλα και το παγκοσμιο δικαιο  και δημοσια εδω να παρουν θεση.Κνονικα τα μελη που εχουν αναφερθει στο ζητημα εχουν προσβαση στα προσωπικα δεδομενα και πρεπει να 'τιμωρηθουν" με την διαγραφη τους.
διαφορετικα ολοι εσεις δεν προστατευεστε οπως οριζει ο δεοντολογικος και ο νομικος κανονας.
Παράθεση από: SakisRouvas στις χθες στις 15:42
Ρε σεις γαμιαδες των 20 ευρω τι γνωμη εχεται  για τους ψωλαραδες που γαμανε εδω.
Πατε εκει κατω στις μαιμουδες γιατι δεν εχεται τ αρχιδια να βγειται παρα ωξο.
Φτου σας κανετε και συζητηση για το μουνι. καλυτερα να το κοιταξτε στα σκελια σας
Παράθεση από: kykladesgr
καλησπέρα σας από μύκονο όπως πάντα δηλαδή .... μήπως παραφέρεστε και έχετε ξεπεράσει κάποια όρια  :think: :think:
εδώ έχουμε να κάνουμε με καλοδιάθετη ανταλλαγή απόψεων ...προς τι όλα αυτά  :think: :think:
θα σας παρακαλέσω να ανακαλέσετε  :cheesy:

[size=10pt]όπως λοιπόν σας παρακάλεσα και προχθές θα ήθελα να είστε πιο ευγενική ... αυτό φυσικά αν το κάνατε θα σας τιμούσε αρκετέ, γιατί έως τώρα δείχνετε πολύ κακή εικόνα[/size]
παράλληλα δεν έχω το κουράγιο λόγο σεβασμού να παραθέσω τα στοιχεια σου ... οποτε δεν χρειάζεται να κανεις τον κόπο να μας τα πεις εσύ
τώρα ζητάς να σε προστατεύσουν η διαχειριστές ... νομίζω ότι μονη σου πρέπει να προστατεύσεις τον εαυτό σου μιλώντας ξεκάθαρα και περιορίζοντας τις προσβολές προς τους χρηστες αυτού του χορού
πραγματικά δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε εμείς η 2 και για αυτό προσπαθώ να σε συνετίσω
φυσικά δεν μπορώ να παρακολουθήσω ότι την κουβέντα σας για ώστε να έρθω σε λογικό συμπέρασμα γιατί τα κάνετε όλα αυτά
[sub][ μεταξύ μας Gender: Female • Birthday: 1/29/1994 (Age: 14)][/sub]

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε, το θέμα αυτό έχει συζητηθεί πολλές φορές και πλέον δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί. Αφού βλέπεις ότι και το ειδικά αφιερωμένο θρεντ της Παττάγιας δεν περπατάει. Καλώς ή κακώς έτσι είναι η μορφή του θρεντ και δεν πρόκειται να αλλάξει. Οπότε ...διάβασμα  :hmm:.
Για τα δεδομένα που αναφέρεσαι μην ανησυχείς. Η Ταϋλάνδη ΔΕΝ είναι Βουλγαρία.
Ειδικά η σεξ σκηνή της που την παρακολουθώ +25 χρόνια, σε διαβεβαιώ ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και οι όποιες αλλαγές είναι θετικές (μέτρα για το AIDS, καταπολέμηση παιδικής πορνείας, ιατρικοί έλεγχοι κλπ).

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω τους παρτενερ στο διαδικτυακο σεξ...Θα ηθελα να ξερω στην κατ ιδια συναντηση αν θα μπορουσαν να ανταπεξελθουν ασφαλως... αυτο ομως ασ το αφησουμε για τη συνεχεια.ποιος ξερει καποιος μπορει να συνεβραιθει μαζι μου ερωτικα.
Ως αναφορα το ψευδωνυμο , ολοι το κατεχεται και το δουλευεται ευθαρσως.
Οσ αναφορα τις μπιχτες μου δεν αφορουν ολους εδω. αφορουν μονο εσας που προσβληθηκατε.Ως αναφορα τις "Ελεινιδες" τις Ελληνιδες για μενα τις καταπιεσμενες εκατονταδες χρονια , εΛΛηνιδα ειναι και η μανα σαυ.Γι αυτο εισαι ο ιδιος οτι προσδιδεις σε μενα...
Και ως αναφορα την ταυτοητα μου ειλικρινα θα θελα πολυ να σας τη δειξω και θα το κανω στο μελλον.
Και ως αναφορα το ΙΡ καλω και δημοσιως τους διαχειριστες να πραξουν τη νομικη υποχρεωση που εχουν συμφωνα με το Ελληνικο αλλα και το παγκοσμιο δικαιο  και δημοσια εδω να παρουν θεση.Κνονικα τα μελη που εχουν αναφερθει στο ζητημα εχουν προσβαση στα προσωπικα δεδομενα και πρεπει να 'τιμωρηθουν" με την διαγραφη τους.
διαφορετικα ολοι εσεις δεν προστατευεστε οπως οριζει ο δεοντολογικος και ο νομικος κανονας.
Να καει γρηγορα στην πυρα ο κυκλαδες :2funny: :2funny: :2funny:

SakisRouvas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παράθεση από: SakisRouvas στις χθες στις 15:42
Ρε σεις γαμιαδες των 20 ευρω τι γνωμη εχεται  για τους ψωλαραδες που γαμανε εδω.
Πατε εκει κατω στις μαιμουδες γιατι δεν εχεται τ αρχιδια να βγειται παρα ωξο.
Φτου σας κανετε και συζητηση για το μουνι. καλυτερα να το κοιταξτε στα σκελια σας
Παράθεση από: kykladesgr
καλησπέρα σας από μύκονο όπως πάντα δηλαδή .... μήπως παραφέρεστε και έχετε ξεπεράσει κάποια όρια   :think: :think:
εδώ έχουμε να κάνουμε με καλοδιάθετη ανταλλαγή απόψεων ...προς τι όλα αυτά  :think: :think:
θα σας παρακαλέσω να ανακαλέσετε   :cheesy:

[size=10pt]όπως λοιπόν σας παρακάλεσα και προχθές θα ήθελα να είστε πιο ευγενική ... αυτό φυσικά αν το κάνατε θα σας τιμούσε αρκετέ, γιατί έως τώρα δείχνετε πολύ κακή εικόνα[/size]
παράλληλα δεν έχω το κουράγιο λόγο σεβασμού να παραθέσω τα στοιχεια σου ... οποτε δεν χρειάζεται να κανεις τον κόπο να μας τα πεις εσύ
τώρα ζητάς να σε προστατεύσουν η διαχειριστές ... νομίζω ότι μονη σου πρέπει να προστατεύσεις τον εαυτό σου μιλώντας ξεκάθαρα και περιορίζοντας τις προσβολές προς τους χρηστες αυτού του χορού
πραγματικά δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε εμείς η 2 και για αυτό προσπαθώ να σε συνετίσω
φυσικά δεν μπορώ να παρακολουθήσω ότι την κουβέντα σας για ώστε να έρθω σε λογικό συμπέρασμα γιατί τα κάνετε όλα αυτά
[sub][ μεταξύ μας Gender: Female • Birthday: 1/29/1994 (Age: 14)][/sub]

Το να εισαι μαγκας ανωνυμα ειναι συχνο στη σειρα σου..

Θελω να ζητησω ειλικρινα συγνωμη γιατι αναγκαζομαι να υπογραφω ανωνυμα και ηληθια ως Σακης και ...μω το ..υνι της ταξης του κυριου Ρουβα...
Εσυ ομως που λες οτι με ξερεις και μου στελνεις π.μ.  με διαφορετικο περιεχομενο απ αυτο που δημοσια  εμφανιζεις ...
Εχω διαθεση να πω ποιος ειμαι και ειμαι υπερηφανος μαλακακο γι αυτο .
Πρωτη φορα στη ζωη μου κανω κατι παρομοιο, να συμετεχω σε διαλογο μεσω ιντερνετ , αλλα καμια φορα η ζωη τα φαιρνει ετσι κ,τ.λ.
Αν πραγματικα με ξερεις δηλωσε το πρωτος και γω θα το δεχτω και θα σας δειξω ολο το βιογραφικο μου .
Μετα καν'το και συ.
Οσ αναφορα το 'η αυτη" που με αποκαλεις ντροπη σου αφου λες οτι με ξερεις.
Τελος παντων αυτα που ειπα για τους γαμιαδες των 20 ευρω ισχυουν και θα ισχυουν οχι μονο εδω αλλα παντου στη ζωη.
Και ως αναφορα τους 'προστατες" μου διαχειριστες θα τα πουμε στη συνεχεια.
Θελω αυτη η συζητηση να δημοσοποιηθει και σιγουρα οι ιδιοκτητες του μαγαζιου δεν θα ικανοποιηθουν

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Το να εισαι μαγκας ανωνυμα ειναι συχνο στη σειρα σου..

Θελω να ζητησω ειλικρινα συγνωμη γιατι αναγκαζομαι να υπογραφω ανωνυμα και ηληθια ως Σακης και ...μω το ..υνι της ταξης του κυριου Ρουβα...
Εσυ ομως που λες οτι με ξερεις και μου στελνεις π.μ.  με διαφορετικο περιεχομενο απ αυτο που δημοσια  εμφανιζεις ...
Εχω διαθεση να πω ποιος ειμαι και ειμαι υπερηφανος μαλακακο γι αυτο .
Πρωτη φορα στη ζωη μου κανω κατι παρομοιο, να συμετεχω σε διαλογο μεσω ιντερνετ , αλλα καμια φορα η ζωη τα φαιρνει ετσι κ,τ.λ.
Αν πραγματικα με ξερεις δηλωσε το πρωτος και γω θα το δεχτω και θα σας δειξω ολο το βιογραφικο μου .
Μετα καν'το και συ.
Οσ αναφορα το 'η αυτη" που με αποκαλεις ντροπη σου αφου λες οτι με ξερεις.
Τελος παντων αυτα που ειπα για τους γαμιαδες των 20 ευρω ισχυουν και θα ισχυουν οχι μονο εδω αλλα παντου στη ζωη.
Και ως αναφορα τους 'προστατες" μου διαχειριστες θα τα πουμε στη συνεχεια.
Θελω αυτη η συζητηση να δημοσοποιηθει και σιγουρα οι ιδιοκτητες του μαγαζιου δεν θα ικανοποιηθουν
επειδή κακός τελικά σου άνοιξα διάλογο γιατί μάλλον είσαι ουσιαστικά αγενής και δεν βλέπω να μετανιώνεις
απλός αποσύρομαι και σε αφήνω να πορευτείς όπως διάλεξες ...  :cheesy:
παραθέτω και το μήνυμα που σας έστειλα
kalispera sas
« Εστάλη στον/στην: SakisRouvas στις: σήμερα στις 18:06 »

pragmatika sas parakoloutho kai den exo katalabi pros ti ola afta ... anisixo mipos exete dikio kai to xanete milontas toso asxima
an katalathos sas adikise enas apo emas meta xaras na to sizitisoume kai ime bebeos oti tha brethi grigora lisi  Cheesy
pragmatika lipame otan dimiourgounte problimata kai tha ithela na ime agogos ebresis lisis  Grin
san parakalo na skeftite sobara tin protasi mou oste na exoume ena efxaristo apotelesma  Smiley
pola xeretismata apo kyklades  Cheesy

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Σακη να σου φτιαξω μακαρονια με κιμα για να φας?

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.fungreetz.com/newyear/newyearwish.gif[/img[/URL]]

Φεύγω,πάω στην άγρια Γραμβούσα,γειά σας και ευχαριστώ:headbang3: :headbang3: :headbang3:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ο ροφος κρυφτηκε στην τρυπα του...φοβηθηκε το ψαροντουφεκο μου!!!

Καλως τον "ρωταω" !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βρε γιαννακη... αφου τα ειπαμε στην συναντηση... θελεις να τα πουμε και δημοσια?  :grin:

ο ρωταω ρωταει και ο "ροφος" απανταει !!!  :grin:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω ρωτησα για ψαροσουπα στη συναντηση αλλα δεν ειχανε ροφο λεει!  :headbang:
και τους ειπα οτι εχουμε! αλλα θελανε ωρα για το μαγειρεμα  :tickedoff:
οποτε το αφησαμε για επομενη φορα!  :2funny: :2funny: :2funny:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
χαλασε το θρεντ, χαλασε παρα πολυ..

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ελα ρε Ρόκκο, πρωτάρης είσαι?
Κάθε φορά αυτό γίνεται. Μια πάνω μια κάτω πάει και λογικό είναι.
Αυτό   :referee:    για προχθές.

PHARELL

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδη να παει καποιος Ταυλανδη για να γαμησει???

12 ωρες με το αεροπλανο???

ελεος.........

αφηστε που παιζει 80% aids .........κολλας για πλακα..........

εχω παει κ ξερω! !

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Καλύτερα γράψε μας τις όποιες αρνητικές εμπειρείες σου για να ενημερώσεις και να προφυλάξεις παρά να παραθέτεις γενικούς αφορισμούς σαν τους παραπάνω.
Α και άλλαξε το φύλλο στο προφίλ σου για να μην υπάρχουν παρανοήσεις.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εσυ δηλαδη δεν πηγες για να γαμισεις αλλα για να προσκυνησεις το Βουδα?  :2funny: :2funny:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δεν είσαι πια μαζί μου αγάπη μου και στην καρδιά μου έχω μοναξιά. Και δεν μπορώ να σε δω όπως σε θέλω. Στεναχωριέμαι πολύ. Πάντοτε ήσουν ο λόγος της επιβίωσης  μου να σε θαυμάζω για μένα ήτανε ευτυχία  αυτί είναι μια ιστορία αγάπης της δικιάς μου αγάπης. :rockon: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom