kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Παράθεση από: SakisRouvas στις χθες στις 15:42Ευχαριστω τους παρτενερ στο διαδικτυακο σεξ...Θα ηθελα να ξερω στην κατ ιδια συναντηση αν θα μπορουσαν να ανταπεξελθουν ασφαλως... αυτο ομως ασ το αφησουμε για τη συνεχεια.ποιος ξερει καποιος μπορει να συνεβραιθει μαζι μου ερωτικα.
Ως αναφορα το ψευδωνυμο , ολοι το κατεχεται και το δουλευεται ευθαρσως.
Οσ αναφορα τις μπιχτες μου δεν αφορουν ολους εδω. αφορουν μονο εσας που προσβληθηκατε.Ως αναφορα τις "Ελεινιδες" τις Ελληνιδες για μενα τις καταπιεσμενες εκατονταδες χρονια , εΛΛηνιδα ειναι και η μανα σαυ.Γι αυτο εισαι ο ιδιος οτι προσδιδεις σε μενα...
Και ως αναφορα την ταυτοητα μου ειλικρινα θα θελα πολυ να σας τη δειξω και θα το κανω στο μελλον.
Και ως αναφορα το ΙΡ καλω και δημοσιως τους διαχειριστες να πραξουν τη νομικη υποχρεωση που εχουν συμφωνα με το Ελληνικο αλλα και το παγκοσμιο δικαιο και δημοσια εδω να παρουν θεση.Κνονικα τα μελη που εχουν αναφερθει στο ζητημα εχουν προσβαση στα προσωπικα δεδομενα και πρεπει να 'τιμωρηθουν" με την διαγραφη τους.
διαφορετικα ολοι εσεις δεν προστατευεστε οπως οριζει ο δεοντολογικος και ο νομικος κανονας.
Ρε σεις γαμιαδες των 20 ευρω τι γνωμη εχεται για τους ψωλαραδες που γαμανε εδω.
Πατε εκει κατω στις μαιμουδες γιατι δεν εχεται τ αρχιδια να βγειται παρα ωξο.
Φτου σας κανετε και συζητηση για το μουνι. καλυτερα να το κοιταξτε στα σκελια σας
Παράθεση από: kykladesgr
καλησπέρα σας από μύκονο όπως πάντα δηλαδή .... μήπως παραφέρεστε και έχετε ξεπεράσει κάποια όρια
εδώ έχουμε να κάνουμε με καλοδιάθετη ανταλλαγή απόψεων ...προς τι όλα αυτά
θα σας παρακαλέσω να ανακαλέσετε
[size=10pt]όπως λοιπόν σας παρακάλεσα και προχθές θα ήθελα να είστε πιο ευγενική ... αυτό φυσικά αν το κάνατε θα σας τιμούσε αρκετέ, γιατί έως τώρα δείχνετε πολύ κακή εικόνα[/size]
παράλληλα δεν έχω το κουράγιο λόγο σεβασμού να παραθέσω τα στοιχεια σου ... οποτε δεν χρειάζεται να κανεις τον κόπο να μας τα πεις εσύ
τώρα ζητάς να σε προστατεύσουν η διαχειριστές ... νομίζω ότι μονη σου πρέπει να προστατεύσεις τον εαυτό σου μιλώντας ξεκάθαρα και περιορίζοντας τις προσβολές προς τους χρηστες αυτού του χορού
πραγματικά δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε εμείς η 2 και για αυτό προσπαθώ να σε συνετίσω
φυσικά δεν μπορώ να παρακολουθήσω ότι την κουβέντα σας για ώστε να έρθω σε λογικό συμπέρασμα γιατί τα κάνετε όλα αυτά
[sub][ μεταξύ μας Gender: Female • Birthday: 1/29/1994 (Age: 14)][/sub]