You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ψεύτικα μού ορκιζόσουνα ψεύτικα με φιλούσες ψεύτικα μου το έλεγες πιστά πως μ αγαπούσες και όλο με ξεγελούσες για μένα δεν πονούσες. Δεν πιστεύω πια στους όρκους και στα πλάνα σου φιλιά θα ευρώ αγάπη πιο μεγάλη να μου γιανη τη καρδιά. Δεν σου άξιζε εσένα μες τα μάτια να κοιτώ δεν σου άξιζε στα λιθια την καρδιά σου να αγαπώ.
ασε που δεν θέλω και πολύ ,να τα παρατήσω ολα ,
και να κάνω παρέα με τον fantoma ......
Αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να το κάνουν αυτό εδώ μέσα αλλά για ελάχιστους είναι εφικτό
ερωτηση: ποσες σελιδες πριν πρεπει να γυρισω για να διαβασω μια πραγματικη πληροφορια?
Αφου εχετε κανει τον κοσμο να ντρεπεται να ρωτησει πως να γραφτουν
πληροφοριες? Οποιος ρωτησει ολοι τον παραπεμπουν στα πρωτα 200 post
συνηθως...,συν το οτι προσπαθειτε να κανετε πλακα...εγω το εχω
ξαναπει οτι αλλο η πλακα και αλλο οι πληροφοριες,πρεπει να ξεχωρισετε
αυτα τα 2. Εμενα δε με πειραζει που πολλα ατομα απο εδω μεσα λογο φιλιας μεταξυ τους βρηκαν ευκαιρια και με πειραζουν λιγο η πολυ,αντεχω και πολυ
μαλιστα,και οταν βρεθουμε απο κοντα θα αντιστραφουν οι ρολοι,αλλα
υπαρχουν ατομα που ΔΕΝ θα ηθελαν κατι τετοιο. Ηδη μερικοι αρχισαν
και βαριουνται να διαβαζουν σαχλαμαρες εδω μεσα και στο τελος θα
μεινουνε 5-10 ατομα στο thread.
Οποτε φαντομα μην παραπονιεσαι...ετσι και χειροτερα θα ειναι παρακατω
αν δεν αλλαξουμε κατι.(βαζω και τον εαυτο μου μεσα).
Ετσι οπως το ξεκινησες καλα το πηγες λεγοντας "ΕΡΩΤΗΣΗ" !
μετα το χαλασες ομως...
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Καλα ρε σεις ενταξει.
Φετος δεν πηγα Ταυλανδη, δεν ηρθα προχτες στη συναντηση και δεν μπηκα στο site για 2 μερες και εγινε ΧΑΜΟΣ.
Ο ΣακηςΡουβιωτης ξεσπαθωσε εναντιων ολων(χεστηκαμε)
Ο ντοχτωρ γραφει τον πονο του σε ποιηματα, φταιω εγω τωρα να σε πειραξω ντοχτωρ;
Ο γιαννης 666 ορκιζεται οτι δεν ηταν αλλα ολοι οι αλλοι λενε οτι ηταν
Και μερικοι θελουν να βγαλουν τα αρχιδια τους εξω στο Συνταγμα.
ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Φετος δεν πηγα Ταυλανδη, δεν ηρθα προχτες στη συναντηση και δεν μπηκα στο site για 2 μερες και εγινε ΧΑΜΟΣ.
Ο ΣακηςΡουβιωτης ξεσπαθωσε εναντιων ολων(χεστηκαμε)
Ο ντοχτωρ γραφει τον πονο του σε ποιηματα, φταιω εγω τωρα να σε πειραξω ντοχτωρ;
Ο γιαννης 666 ορκιζεται οτι δεν ηταν αλλα ολοι οι αλλοι λενε οτι ηταν
Και μερικοι θελουν να βγαλουν τα αρχιδια τους εξω στο Συνταγμα.
ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
o ρουβας ειναι κλασικη περιπτωση καποιου που δεν θελει να τα χωσει με το κανονικο του νικ.Ο ΣακηςΡουβιωτης ξεσπαθωσε εναντιων ολων(χεστηκαμε)
εχει γινει ξανα πολλες φορες.
δεν θυμαστε τον soi 7 ?
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
κώστα κοπέλα είναι και μάλιστα πιτσιρικα ... αφήστε την , θα τα πει και θα φυγή ...έτσι γίνετε συνήθωςo ρουβας ειναι κλασικη περιπτωση καποιου που δεν θελει να τα χωσει με το κανονικο του νικ.
εχει γινει ξανα πολλες φορες.
δεν θυμαστε τον soi 7 ?
δεν κάνει να μαλώνουμε μικρά παιδιά (το μονο που θέλω να τις πω είναι ότι φαίνεται το [size=10pt]"IP" [/size]τις και μπορεί κάποιος να την βρει όταν γνωρίζει τον τρόπο )
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
κυκλαδες, να σου πω την αληθεια τις λυπαμαι τις ελλεεινιδες.κώστα κοπέλα είναι και μάλιστα πιτσιρικα ...
επομενο ειναι να εχουν νευρα και να ξεσπανε.
ισως οι αλβανοι τις κακοπηδανε.
γιατι μονο αυτοι τις προτιμανε πλεον.
εως οτου ξυπνησουν και αυτοι και τις παρατησουν οπως εκαναν καποτε οι ελληνες.
respect στις ελληνιδες λοιπον. καταφεραν και μας εδιωξαν απο τη χωρα.
Γεια σας παληκαρια της πιο καυτερης ελληνοταυλανδεζικης παρεας.
Θελω να δειξω στο φιλο με τον οποιο ειχαμε "κουβεντα" πριν μερικες μερες για το Σονγκκλα...το δρομο
(απο κει πολλα κοριτσια στο Πουκετ) . τελικα κατι ανακαλυψα...
Κυριοι απο δω πανε για τη φωλια των κυριων του Πουκετ.
Σου ευχομαι φιλε μου (αν εισαι εδω...) την αλλη φορα που θα επισκεφθεις την Ταυλανδη
να βρεθεις σ ενα μερος που δεν ειναι στιμενο μονο για περαστικους.
Υ.Γ. δεν θελω να πω οτι Πουκετ Παταγια δεν αξιζουν.
Βεβαιως αξιζουν γι αυτο για αυτο που πουλανε.
Θελω να δειξω στο φιλο με τον οποιο ειχαμε "κουβεντα" πριν μερικες μερες για το Σονγκκλα...το δρομο
(απο κει πολλα κοριτσια στο Πουκετ) . τελικα κατι ανακαλυψα...
Κυριοι απο δω πανε για τη φωλια των κυριων του Πουκετ.
Σου ευχομαι φιλε μου (αν εισαι εδω...) την αλλη φορα που θα επισκεφθεις την Ταυλανδη
να βρεθεις σ ενα μερος που δεν ειναι στιμενο μονο για περαστικους.
Υ.Γ. δεν θελω να πω οτι Πουκετ Παταγια δεν αξιζουν.
Βεβαιως αξιζουν γι αυτο για αυτο που πουλανε.
Συνημμένα
και αφου αρχισα να δωσω και κατι ακομα
(σορυ παιδια αν χαλαω κατι απ την κουβεντα σας αναφερομαι σε παλιοτερη συζητηση..)
Λεγαμε πριν μερικες μερες που πανε τα ωραια κοριτσια...
Να ενα μερος λοιπον που δεν πατησε φαρανγκ μαλλον ποτε.
απο μεσα δεν υπαρχουν φωτο...
(σορυ παιδια αν χαλαω κατι απ την κουβεντα σας αναφερομαι σε παλιοτερη συζητηση..)
Λεγαμε πριν μερικες μερες που πανε τα ωραια κοριτσια...
Να ενα μερος λοιπον που δεν πατησε φαρανγκ μαλλον ποτε.
Συνημμένα
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τζώννη έχεις δίκιο σ΄αυτά που λες, πρέπει όμως να καταλάβεις ότι σ΄αυτό το θρεντ όντως έχουν απαντηθεί πολλάκις τα περισσότερα ερωτήματα , με αποτέλεσμα ο γνώστης να βαριέται (κρίνω από τον εαυτό μου) να ξαναγράψει τα ίδια και τα ίδια. Δυστυχώς η μορφή του θρεντ είναι τέτοια που δεν είναι εύκολο να βρει κάποιος κάτι που έχει ήδη απαντηθεί στο παρελθόν. Οπότε ναι χρειάζεται διάβασμα , ταξινόμηση και οργάνωση των πληροφοριών που έχουν δημοσιευθεί.Αφου εχετε κανει τον κοσμο να ντρεπεται να ρωτησει πως να γραφτουνπληροφοριες? Οποιος ρωτησει ολοι τον παραπεμπουν στα πρωτα 200 post συνηθως...,συν το οτι προσπαθειτε να κανετε πλακα...εγω το εχω ξαναπει οτι αλλο η πλακα και αλλο οι πληροφοριες,πρεπει να ξεχωρισετε αυτα τα 2. Εμενα δε με πειραζει που πολλα ατομα απο εδω μεσα λογο φιλιας μεταξυ τους βρηκαν ευκαιρια και με πειραζουν λιγο η πολυ,αντεχω και πολυ μαλιστα,και οταν βρεθουμε απο κοντα θα αντιστραφουν οι ρολοι,αλλα υπαρχουν ατομα που ΔΕΝ θα ηθελαν κατι τετοιο. Ηδη μερικοι αρχισαν και βαριουνται να διαβαζουν σαχλαμαρες εδω μεσα και στο τελος θα μεινουνε 5-10 ατομα στο thread.
Και όσον αφορά το άλλο (περί πλάκας). Ναι είναι αλήθεια ότι έχουμε φτάσει στο σημείο που αρκετοί από μας έχουμε και προσωπική γνωριμία, με αποτέλεσμα όντως πολλά ποστ να φαίνονται ανούσια και άσχετα από τους νεότερους. Συμβαίνει όμως αυτό και δίνει μια ποικιλία στο θρεντ. Έτσι όμως δεν έγινες και εσύ κολλητάρι με το ροφό ?
Τέλος πάντων , προσωπική μου άποψη, συνέχισε να ρωτάς, αρκεί νάσαι εντός θέματος και θα λάβεις τις απαντήσεις σου. Στο φινάλε τα όποια ερωτήματά σου θα τα λύσεις επιτόπου.
[youtube=425,350]YwFzCV9P5X4&NR=1[/youtube]Ψεύτικα μού ορκιζόσουνα ψεύτικα με φιλούσες ψεύτικα μου το έλεγες πιστά πως μ αγαπούσες και όλο με ξεγελούσες για μένα δεν πονούσες. Δεν πιστεύω πια στους όρκους και στα πλάνα σου φιλιά θα ευρώ αγάπη πιο μεγάλη να μου γιανη τη καρδιά. Δεν σου άξιζε εσένα μες τα μάτια να κοιτώ δεν σου άξιζε στα λιθια την καρδιά σου να αγαπώ.
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
καραοκε+μασαζαδικο σε ενα...αυστηρως Ταυλανδικη διασκεδαση και ενας απο τους αγαπημενους μου συνδιασμους...φιλε πουτσααι βλεπω εχεις και εσυ ζορικα και τολμηρα γουστα...δε σε ρωταω απο που ειναι η φωτο, δεν εχει νοημα εξαλλου...αυτοι που εχουν εξασκημενο ματι ξερουν πως να τα βρουν οπου και αν βρισκονται...επιτελους μια οαση σε αυτο το θρεντ, βαρεθηκαμε να διαβαζουμε τα ιδια και τα ιδιαΝα ενα μερος λοιπον που δεν πατησε φαρανγκ μαλλον ποτε.
SakisRouvas
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κώστα κοπέλα είναι και μάλιστα πιτσιρικα ... αφήστε την , θα τα πει και θα φυγή ...έτσι γίνετε συνήθως
δεν κάνει να μαλώνουμε μικρά παιδιά (το μονο που θέλω να τις πω είναι ότι φαίνεται το [size=10pt]"IP" [/size]τις και μπορεί κάποιος να την βρει όταν γνωρίζει τον τρόπο )
Ευχαριστω τους παρτενερ στο διαδικτυακο σεξ...Θα ηθελα να ξερω στην κατ ιδια συναντηση αν θα μπορουσαν να ανταπεξελθουν ασφαλως... αυτο ομως ασ το αφησουμε για τη συνεχεια.ποιος ξερει καποιος μπορει να συνεβραιθει μαζι μου ερωτικα.
Ως αναφορα το ψευδωνυμο , ολοι το κατεχεται και το δουλευεται ευθαρσως.
Οσ αναφορα τις μπιχτες μου δεν αφορουν ολους εδω. αφορουν μονο εσας που προσβληθηκατε.Ως αναφορα τις "Ελεινιδες" τις Ελληνιδες για μενα τις καταπιεσμενες εκατονταδες χρονια , εΛΛηνιδα ειναι και η μανα σαυ.Γι αυτο εισαι ο ιδιος οτι προσδιδεις σε μενα...
Και ως αναφορα την ταυτοητα μου ειλικρινα θα θελα πολυ να σας τη δειξω και θα το κανω στο μελλον.
Και ως αναφορα το ΙΡ καλω και δημοσιως τους διαχειριστες να πραξουν τη νομικη υποχρεωση που εχουν συμφωνα με το Ελληνικο αλλα και το παγκοσμιο δικαιο και δημοσια εδω να παρουν θεση.Κνονικα τα μελη που εχουν αναφερθει στο ζητημα εχουν προσβαση στα προσωπικα δεδομενα και πρεπει να 'τιμωρηθουν" με την διαγραφη τους.
διαφορετικα ολοι εσεις δεν προστατευεστε οπως οριζει ο δεοντολογικος και ο νομικος κανονας.
ο ροφος κρυφτηκε στην τρυπα του...φοβηθηκε το ψαροντουφεκο μου!!!
* Μακη συμφωνω μαζι σου οποτε καλο ειναι να βρουμε μια μεση λυση
π.χ να ανοιχτει ενα thread που θα μεταφερονται ολες οι πολυτιμες
πληροφοριες...αυτο βεβαια εγκυμονει κινδυνουνς αφου τα δεδομενα
αλλαζουν καποια στιγμη οπως στη Βουλγαρια!
* Μακη συμφωνω μαζι σου οποτε καλο ειναι να βρουμε μια μεση λυση
π.χ να ανοιχτει ενα thread που θα μεταφερονται ολες οι πολυτιμες
πληροφοριες...αυτο βεβαια εγκυμονει κινδυνουνς αφου τα δεδομενα
αλλαζουν καποια στιγμη οπως στη Βουλγαρια!