Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό  :referee:    για προχθές.

δουλεια μακη, δεν προλαβα. θα τα πουμε την τριτη, κανονιστε.

Δεν είσαι πια μαζί μου αγάπη μου και στην καρδιά μου έχω μοναξιά. Και δεν μπορώ να σε δω όπως σε θέλω. Στεναχωριέμαι πολύ. Πάντοτε ήσουν ο λόγος της επιβίωσης  μου να σε θαυμάζω για μένα ήτανε ευτυχία  αυτί είναι μια ιστορία αγάπης της δικιάς μου αγάπης. :rockon: :helpplea:

απο που το αντεγραψες ρε ντοκτωρα, πολυ ορθογραφημενο..  :cheesy:

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω τους παρτενερ στο διαδικτυακο σεξ...Θα ηθελα να ξερω στην κατ ιδια συναντηση αν θα μπορουσαν να ανταπεξελθουν ασφαλως... αυτο ομως ασ το αφησουμε για τη συνεχεια.ποιος ξερει καποιος μπορει να συνεβραιθει μαζι μου ερωτικα.
Ως αναφορα το ψευδωνυμο , ολοι το κατεχεται και το δουλευεται ευθαρσως.
Οσ αναφορα τις μπιχτες μου δεν αφορουν ολους εδω. αφορουν μονο εσας που προσβληθηκατε.Ως αναφορα τις "Ελεινιδες" τις Ελληνιδες για μενα τις καταπιεσμενες εκατονταδες χρονια , εΛΛηνιδα ειναι και η μανα σαυ.Γι αυτο εισαι ο ιδιος οτι προσδιδεις σε μενα...
Και ως αναφορα την ταυτοητα μου ειλικρινα θα θελα πολυ να σας τη δειξω και θα το κανω στο μελλον.
Και ως αναφορα το ΙΡ καλω και δημοσιως τους διαχειριστες να πραξουν τη νομικη υποχρεωση που εχουν συμφωνα με το Ελληνικο αλλα και το παγκοσμιο δικαιο  και δημοσια εδω να παρουν θεση.Κνονικα τα μελη που εχουν αναφερθει στο ζητημα εχουν προσβαση στα προσωπικα δεδομενα και πρεπει να 'τιμωρηθουν" με την διαγραφη τους.
διαφορετικα ολοι εσεις δεν προστατευεστε οπως οριζει ο δεοντολογικος και ο νομικος κανονας.
Ευχαριστω τους παρτενερ στο διαδικτυακο σεξ...Θα ηθελα να ξερω στην κατ ιδια συναντηση αν θα μπορουσαν να ανταπεξελθουν ασφαλως... αυτο ομως ασ το αφησουμε για τη συνεχεια.ποιος ξερει καποιος μπορει να συνεβραιθει μαζι μου ερωτικα.
Ως αναφορα το ψευδωνυμο , ολοι το κατεχεται και το δουλευεται ευθαρσως.
Οσ αναφορα τις μπιχτες μου δεν αφορουν ολους εδω. αφορουν μονο εσας που προσβληθηκατε.Ως αναφορα τις "Ελεινιδες" τις Ελληνιδες για μενα τις καταπιεσμενες εκατονταδες χρονια , εΛΛηνιδα ειναι και η μανα σαυ.Γι αυτο εισαι ο ιδιος οτι προσδιδεις σε μενα...
Και ως αναφορα την ταυτοητα μου ειλικρινα θα θελα πολυ να σας τη δειξω και θα το κανω στο μελλον.
Και ως αναφορα το ΙΡ καλω και δημοσιως τους διαχειριστες να πραξουν τη νομικη υποχρεωση που εχουν συμφωνα με το Ελληνικο αλλα και το παγκοσμιο δικαιο  και δημοσια εδω να παρουν θεση.Κνονικα τα μελη που εχουν αναφερθει στο ζητημα εχουν προσβαση στα προσωπικα δεδομενα και πρεπει να 'τιμωρηθουν" με την διαγραφη τους.
διαφορετικα ολοι εσεις δεν προστατευεστε οπως οριζει ο δεοντολογικος και ο νομικος κανονας.
Φιλε η φιλη αφου δεν γνωριζεις κανενα απο τα παιδια εδω ποιος η ποια νομιζεις οτι εισαι κ μιλας με τετοιο τροπο βριζοντας κ προσβαλοντας ολους εδω σαυτο το θρεντ?? Δεν φτανει που απο τα γραφομενα σου δεν εχεις ιδεα απο ταυλανδη καθεσε κ λες οτι μπουρδα σου κατεβει αμα βρεις πουθενα παγκοσμιο δικαιο να μου το πεις κ εμενα του αγραμματου που το σπουδαζουν κ σε ποια χωρα ισχυει κ που εχει γραφτει!! Κυκλαδες απορω με την ψυχραιμια σου!!

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πιασανε οι ζεστες για τα καλα....20 και σημερα ρεεεεεε...

SakisRouvas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε η φιλη αφου δεν γνωριζεις κανενα απο τα παιδια εδω ποιος η ποια νομιζεις οτι εισαι κ μιλας με τετοιο τροπο βριζοντας κ προσβαλοντας ολους εδω σαυτο το θρεντ?? Δεν φτανει που απο τα γραφομενα σου δεν εχεις ιδεα απο ταυλανδη καθεσε κ λες οτι μπουρδα σου κατεβει αμα βρεις πουθενα παγκοσμιο δικαιο να μου το πεις κ εμενα του αγραμματου που το σπουδαζουν κ σε ποια χωρα ισχυει κ που εχει γραφτει!! Κυκλαδες απορω με την ψυχραιμια σου!!

θα ηθελα να πω σε ολους εδω οτι λυπαμε πολυ για το χθεσινο ξεσπασμα και την αναστατωση στα ηρεμα νερα της παρεας και θα το κλεισω λεγοντας ενα τελευτεο .
Το ποστ με τα ....20 ευρω δεν αφορουσε ολους εδω αλλα καποιους που το παρακανουν.
Προσωπιλα με σενα κυκλαδες δεν εχω κατι οπως και με ενα αλλο φιλο που ειχαμε κοντρα και για να πω και του στραβου το δικαιο εσας τους δυο δεν σας βρισκω ουτε σας  βαζω στους προκλητικους.
Το χθεσινο σου ομως ποστ κυκλαδες  για το ΙΡ ηταν τραβιγμενο.
Ηρεμος τωρα ομολογω οτι μου την εδωσε και εφτασα στα ακρα.
Αυτα ειχα να πω και κλεινω . Ναστε καλα

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Doctortilac, ελπίζω να μην σε ενοχλεί που σε ρωτάω, γιατί είσαι τόσο στενοχωρημένος.Τι έγινε η αγάπη σου(=tilac); Διαβασμένη,ε;Μεσα στο θεμα αυτο συζητησης,βρηκα και τι σημαινει η λεξη tilac.
η  κλωνος εισαι η διαβαζεις το θρεωτ μηνες!!!! :2funny: :2funny:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Doctortilac
Με εχεις κανει και απορω με τον εαυτο μου. :think:
Εχεις ριξει τοση καψουρα εδω μεσα και δεν σε εχω πειραξει ακομη. :grin:
Μπραααβο μου. :bounce:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
λορδε απλα δεν το πιστευες οταν τα εγραφε αυτα ο ντοκτορ!!!!! ελεγες οτι καποιος θα χακεψε τον λογαριασμο του!! :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη να παει καποιος Ταυλανδη για να γαμησει???

12 ωρες με το αεροπλανο???

ελεος.........

αφηστε που παιζει 80% aids .........κολλας για πλακα..........

εχω παει κ ξερω! !

Τι λες βρε παιδί μου... έχεις πάει και ξέρεις ...

Συγχαρητήρια... ελπίζω να μας δώσεις απλόχερα τις πολύτιμες γνώσεις σου...

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
λορδε απλα δεν το πιστευες οταν τα εγραφε αυτα ο ντοκτορ!!!!! ελεγες οτι καποιος θα χακεψε τον λογαριασμο του!! :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κάτι δεν πάει καλά με τον Δόκτορα...

Μας έχει τρελάνει με τα τελευταία του πόστ...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ναι ρε παιδια ΕΠΑΘΑ!!! :headbang: :headbang:
Και το χειροτερο ηταν οταν σκεφτηκα τι ειδους σκεψεις και καψουροποιηματα θα κανει οταν ειναι μεσα στο  αεροπλανο ολες αυτες τις ωρες πηγαινοντας να βρει την αγαπη του, ε αυτο με τελειωσε. :S
Φανταστειτε ποσο ψαρωσα που δεν μπορεσα να τον πειραξω.
Και κατι για τον/την Σακη Ρουβα.
Σου ηταν πολυ ευκολο να γραψεις την παπαρια σου και τις βρισιες σου ΑΛΛΑ οταν σου βγαλανε το IP σου στην φορα αρχισες να τσιριζεις ζητωντας την εφαρμογη των νομων για τη προστασια του απορρητου σου απο τους διαχειριστες.
Ξερεις ετσι για να σφιξουν λιγο  οι κολοι ψηνομαι να σε παρω τηλεφωνο, στο σταθερο σου και λες να το εβγαζα και στη φορα;
Πλακα δεν θα ειχε; :tooth:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Μια ωραία ημέρα η σημερινή - αγορά εισιτηρίων προς τον παράδεισο :dancing: 19 Αυγούστου - 3 Σεπτεμβρίου, τιμή 683 ευρώ, Gulf Air.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Αθήνα-Μπαχρέιν-Μπανγκόκ-Μπαχρέιν-Αθήνα για τα 683. Πολύ καλή τιμή κατά την γνώμη μου.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
[youtube=425,350]s_jDoDQxgU0&feature[/youtube]
.
.
[size=10pt]Μετανοείτε[/size]  :cheesy:

ιεροσυλος

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας συναγωνιστες κι απο μενα...
βασικα διαβαζω αυτο το θρεντ σχεδον απο τη στιγμη που το ξεκινησε ο κωστας...οταν ξεκινησα δεν ειχα ιδεα απο ταιλανδη ,τωρα εχοντας ταξιδεψει 2 φορες πλεον κι εχοντας καθισει 25 και 28 ημερες αντιστοιχα νομιζω οτι μπορω να πω λιγα πραγματα για πατταγια κυριως,(μπανγκοκ εχω καθισει 5 μερες συνολο οποτε δεν ειμαι κι ο πλεον ειδικος)κι ισως να βοηθησω καποιοιυς απο τους επιδοξους ταξιδιωτες ,οπως με βοηθησαν κι εμενα αρκετα μελη του φορουμ με τις πληροφοριες τους...
μπανγκοκ...δεν μου αρεσει,ειναι χαωδης και σπαστικη πολη...δεν ξερω,γουστα ειναι αυτα βεβαια...παντως αν αποφασισετε να καθισετε καποιες μερες επισκεφτειτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το pegasus...αξιζει τον κοπο,παρολο που για ταιλανδη ειναι πανακριβο(εμενα μου ειχαν φυγει καμια 200αρια ευρω συνολο αν θυμαμαι καλα,μη ρωτατε πως...)...θυμιζει καπως φκκ αν και πιστευω οτι η ατμοσφαιρα ειναι καλυτερη απο τα περισσοτερα απο τα αντιστοιχα της γερμανιας...αν ηθελα να το περιγραψω επακριβως,θε ελεγα οτι οταν μεγαλωσει θα ηθελε να γινει babylon(αυστρια),αλλα ειναι δυσκολο να φτασεις το βασιλια... επισης και τα μασαζαδικα γυρω απο τη νανα ειναι καλυτερα απο τα αντιστοιχα της πατταγια,προσωπικη μου αποψη...για εμπειρια επισκεφτειτε και το θρυλικο εντεν...ολα αυτα με επιφυλαξη καθως εχω να μεινω βκκ απο το πρωτο μου ταξιδι,καμποσο καιρο πριν ,δεν πιστευω να εχουν αλλαξει δραματικα τα πραγματα..
    πατταγια...τα εχουν πει ολα πιο εμπειροι απο μενα...συνοπτικα θα ελεγα...ST 1000+-  LT 1500-2000 εξαρταται βεβαια την εποχη και το επιπεδο της γκομενας...οι τιμες περισσοτερο περιγραφουν τα δικα μου τα ορια,αφου στην πραγματικοτητα οι τιμες καθοριζονται οπως σε ολα απο την προσφορα και τη ζητηση...
    προσωπικα προτιμω της ελευθερας βοσκης παρα απο μαγαζια,δεν πιστευω αυτα που λενε οτι και καλα αυτες απο τα μαγαζια ειναι πιο καθαρες κλπ...αν και σε αυτο το θεμα θα με ενδιεφερε η αποψη εμπειροτερων εμου...
    μην κανετε το λαθος να κλεισετε ξενοδοχειο απο εδω,παιζει η περιπτωση να σας ζητανε μετα λεφτα για καθε γκομενα που θα φερνετε...αλλιως ειναι να μπορειτε να φυγετε ανα πασα στιγμη,αλλιως σας υπολογιζουν...αν παλι εχετε καποια ανασφαλεια κλειστε για τις πρωτες μια δυο μερες και μετα βλεποντας και κανοντας...ενα καλο σαιτ ..
          οι ταιλανδες εχουν μανια με την υγιεινη ,καλο θα ηταν να ειστε κι εσεις καθαροι και περιποιημενοι...επισης,μη νομιζετε οτι οποια θελετε μπορειτε νατην εχετε,παιζει και περιπτωση χυλοπιτας,εχω εισπραξει καμποσες απο ελευθερας βοσκης...το νου σας λοιπον και μη σας κανει εντυπωση...
    για εισιτηρια το καλυτερο σαιτ ειναι αυτο κατα τη γνωμη μου...
          για βιζα μην ανησυχειτε...ειναι πανευκολα ολα,γινονται μπαμ μπαμ...
    επισης μην ψαρωνετε με τα βιντεακια στο διαδικτυο...στην πραγματικοτητα τα πραγματα ειναι ακομα καλυτερα...αν ειστε ευαισθητοι και συναισθηματικοι,προσοχη γιατι oi γυναικες εκει ειναι απολυτα ερωτευσιμες...
      τελος,προσωπικη μου αποψη μην δισταζετε να ταξιδεψετε μονοι,επειδη ειναι μακρια,και μη τυχει τιποτα κι οι υπολοιπες  βλακειες που λεμε ολοι πριν παμε σε μια αγνωστη χωρα...ολα εκει ειναι ρυθμισμενα για να περασετε εσεις καλα...οπως ειχε πει και καποιος παλαιοτερα,θα κανετε το reset που,κακα τα ψεμματα χρειαζομαστε ολοι...
      αν επανελαβα καποια πραγματα που ειχαν ηδη γραφει σορρυ εκ των προτερων...
      α,και μην ξεχασω... για ολα τα παιδια που μοιραστηκαν πληροφοριες κι εμπειριες μεσα στο θρεντ(φ16,κυκλαδες,φαντομας,ντοκτορ,μιμικος,λορντ τζιμ κλπ κλπ κλπ)αν και δεν σας ξερω προσωπικα,thanks guys...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
flynow , καλές τιμές όντως.

Stories