giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Ε, ρε που "καταντάει" ο άνθρωπος όταν μένει χωρίς γκόμενα...
μα, αυτος εχει γκομενα, μία με κιτρινομαυρα φουστανια..
Ε, ρε που "καταντάει" ο άνθρωπος όταν μένει χωρίς γκόμενα...
Χε,χε,χε,χε
Θα πέσουν μάπες
κουφαλες με πεισατε!!και εγω θα παω....
ωραια ! βουρ για μπανγκοκ ? καλα κανω και δεν κλεινω ξενοδοχεια.. ε ρε μπλεξιμο, μου φαινεται θα παω εκει που ξερω και τελος, αλλιως κατευθειαν για κιτρινη γραμμη...Λοιπον.
1. Για τα κουνουπια, επειδη εχω γυρισει ολη την Ασια και σε ασχημες-μη τουριστικες περιοχες/ ζουγκλες το μονο που συστηνεται διεθνως απο γιατρους ειναι το γνωστο σε ολους μας AUTAN γιατι μονο αυτο και καποιο αλλο Ταυλανδεζικο πρασσινο / ασπρο χρωμα εχουν μια δραστικη ουσια που δεν αφηνει να σε πλησιασει τιποτε.
2. EDEN Club. Λεπτομερειες δεν θα δωσω απλως μπαινοντας αριστερα υπαρχει μια κιτρινη γραμμη και οσες κοπελλες καθονται πισω απο αυτη κανουν πρωκτικο. Συμβουλη: επειδη παντα θα παρετε 2 κοπελλες διαλεξτε τη 1 και αφηστε τη να διαλεξη αυτη τη 2η ωστε οταν ερθει η ωρα του λεσβιακου να τη ξερει και να τη γουσταρει.
Περισσοτερα οταν μπειτε μεσα.
Και κοστα F16 αμα μπεις ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ!!!
Ο Νταρκ σαιντ δε προκειται να μεινει ποτε χωρις γκομενα...Ε, ρε που "καταντάει" ο άνθρωπος όταν μένει χωρίς γκόμενα...
KOSTASF16, δεν έχω πάει ποτέ ταυλάνδη, τις πληροφορίες τις βρήκα σε διάφορα forums. Πετάω στις 3 Νοεμβρίου για Μπανγκόκ και Παττάγια, θα επισκεφτώ EDEN ή HELL club σίγουρα.φαντομα πες λιγο τι γινεται εκει? hell και eden.
θα παω βεβαια, καλη η εκπληξη, αλλα μια ιδεα ειναι οτι πρεπει, πιο ομορφες γυναικες? τις πηδας εκει? πες κατι ,αλλιως θα περιμενω τον vonmakoulis που ερχεται μεθαυριο απο τη μολδαβια, αυτος ειναι πιο ομιλητικος...
νομιζω ως που να φυγω δεν θα ανοιξω το σαιτ, γιατι ειναι τοσα πολλα που ανακαλυπτω , που νομιζω οτι πηγαινω πρωτη φορα.
Φιλε μην ξεγελιεσαι μερικα κομματια απο μια γρηγορη ματια που εριξα ειναι καραμπινατες περιπτωσεις ladyboys.