Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
ολοι οι κωστηδες τρελλοι με ταυλανδη, κανονιστε στα 1000 ποστ να κανουμε συναντηση, εμενα δε θα δυσκολευτειτε να με αναγνωρισετε, θα φοραω  t shirt απο πατταγια.
στο αεροδρομιο τον τελευταιο καιρο σκανε συνεχως κιτρινες, βεβαια τις εντοπιζω αναμεσα στο πληθος με ευκολια. επισης να πω οτι σε μια ωρα και 7 λεπτα απογειωνεται η thai airways, καλο ταξιδι σε οσους ταξιδευουν.
 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.282
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
16
ωραια τα βιντεακια φιλε κοσατς, τελικα δεν ειναι λαθος η επιλογη μου να παω μονο πουκετ τον αυγουστο. κωσταααα, παρατα την παταγια ρεεε..
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
ωραια τα βιντεακια φιλε κοσατς, τελικα δεν ειναι λαθος η επιλογη μου να παω μονο πουκετ τον αυγουστο. κωσταααα, παρατα την παταγια ρεεε..
με βλεπω πουκετ και μενα, στην πατταγια εχω ομως "υποχρεωσεις"
και θα παω σιγουρα και εκει. δεν ειναι και μακρια, ουτε αεροπλανα ουτε τιποτα, pussyland , πρεπει να εχει εκπροσωπο απο το bourdela.com παντα, να ελεγχει την κατασταση..
αληθεια υπαρχει κλαμπ φιλων της ταυλ. στην ελλαδα? αν οχι να κανουμε ενα.
 

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Μηνύματα
770
Like
2
Πόντοι
6
παιδια μια παρακληση...οποιος ξερει θελω τιτλο και στοιχεια γενικα
απο το βιντεακι
απο το φοβερο αυτο κοματι που παιζει !!!

το θελω...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πες μου τιτλο πλζ...ευχαριστω!

οσο για τα πιπινακια...καλοκαιρι σας ερχομαι !!!!

 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
οποιος μπορει κατα τη γνωμη μου να μεινει τουλαχιστον ενα 2μερο η 3μερο και σε αλλο ενα μερος να το κανει
ειναι αδικο να παει καποιος κατω και να παει μονο πουκετ η παταγια η μπανκονγκ η σαμουι η οπου αλλου
λιγο οργανωση θελει  και βεβαια ειναι θεμα χρονου αλλα οποιος κατεβαινει εχει τουλαχιστον 10 μερες στη διαθεση του οποτε κοβουμε και 2 μερες απο το βασικο προορισμο
γνωμη μου παντα βεβαια
εγω προσωπικα φετος θα το συνδυασω με σιγκαπουρη γιατι ειμαικαι φαν των ηλεκτρονικων οποτε θαναι 2 μερες σιγκαπουρη και 8 η 10 ταυλανδη.Ακομα δεν εχω αποφασισει που θαναι το ορμητηριο μου αλλα θαναι μαλλον ενα 3μερο μπανκονγκ 3 παταγια και 3 βορεια θα με παει τουρ μια φιλη με  δικο της τουτου (θελω να παω επαρχια εκει που δεν προκειται να παω ποτε μονος μου και η δικια μου θα με παει γιατι ειναι και η καταγωγη της βορεια).Εγω θα ριχνω βενζινη.
τελος να γραψει ο καθενας την ημερομηνια αναχωρησης του και προορισμο μη  τυχον και συμπιπτει  με καποιον ασχετα αν μεινουν μαζι γιατι μπορει και να ταξιδευει μαζι
ο πρωτος  θα γραψει και ο επομενος copy paste στο επομενο μυνημα
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Δηλ kostabmw θελεις να μου πεις πως θα πας Σινγκαπουρη και δεν θα περασεις καμμια βολτα απο το ΟΤ να τσεκαρεις τα μωρακια; :think:
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
εγω παω 5 με 16 ιουλιου το χω ξαναπει. οποιος ειναι κατω η θα παει, ας στειλει πμ. δεν αγορασα ακομα. για την ωρα σκεφτομαι 2 με 3 μερες πουκετ και μετα βουρ για πατταγια, εκτος και αν ειναι ολα πολυ καλυτερα στο πουκετ και μεινω εκει. γιαυτο δεν κλεινω ξεν. και εσωτερικες πτησεις, οτι κατσει, δεν ειναι καλυτερα ετσι?
παντως θα ερθει και η στιγμη που θα παω και εγω στην επαρχια, chiang mai κτλ.
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
ΜΙΛΑ  στο λαο, τι ειναι τα σαουνα κλαμπς? και τι γινεται εκει?
 

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Μηνύματα
369
Like
0
Πόντοι
1
Ουπς σόρρυ έσβησα κατα λάθος το πόστ μου...

Ξαναγράφω λοιπόν, γιατί θα ψάχνεστε που αναφέρετε ο Κώστας...

Είμαι λοιπόν και εγώ λάτρης των Ασιατικών γυναικών και με ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία, αφού ταξιδεύω 2-3 φορές το χρόνο στην Ασία γενικά (φυσικά και Ταϋλάνδη, αλλά όχι τόσο συχνά πια...)

Ανέφερα λοιπόν, ότι όσοι ταξιδεύουν Ασία (και οι πολύ ψαγμένοι θα καταλάβουν τι εννοώ) πρ΄πει να αρχίσετε να ψάχνετε για τα Sauna Clubs (σόνα όχι σάουνα τα προφέρουν οι ασιάτες) που πηγαίνουν επί το πλείστον οι ντόπιοι.

Sauna Clubs υπάρχουν μεικτά (όπου δέχονται και γυναίκες και άντρες, αλλά στην είσοδο χωρίζονται και έχουν εντελώς ξεχωριστές εγκαταστάσεις) και στα ανδρικά.

Μας ενδιαφέρουν μόνο τα ανδρικά λοιπόν ...

Αυτά υπάρχουν σε όλες τις μεγάλες ασιατικές πόλεις και συνήθως θα σας ενημερώσουν με τον σωστό τρόπο τα bell boy του ξενοδοχείου που μένετε (διακριτικά, καλό φιλοδώρημα) ή από ψαγμένο site του εξωτερικού... θα σας δώσω πληροφορίες...

Τα καλά sauna clubs είναι μεγάλα σε μέγεθος (τουλάχιστον 600 με 1000 τετραγωνικά μέτρα) και βρίσκονται σε άσχετη περιοχή της πόλης (όχι κοντά σε μπαρ). 'Εχουν επιβλητική είσοδο (μην μπερδευτήτε με τα KTV) έχουν καλοντυμένες κυρίες με ασυρμάτους. Η είσοδος είναι στο επίπεδο του δρόμου, αλλά τα μαγαζιά είναι πάντα σε όροφο κτηρίου (συνήθως ξενοδοχείου).

Σας υποδέχονται λοιπόν και σας οδηγούν στον όροφο αφού έχουν ενημερώσει στον ασύρματο πόσα άτομα ανεβαίνουν. Βγαίνετε από το ασανσερ και βρίσκεστε πάντα σε μία ρεσεψίον όπου υπάρχουν κοπέλες πίσω από τον πάγκο (νορμάλ ντυμένες, άλωστε αυτές δεν κάνουν τίποτα...) και σας ρωτούν τι χρειάζεστε (πρόγραμμα κλπ) υπόψιν το 50% των πελατών δεν πάει για sex, είναι μια συνήθεια για τους εύπορους ασιάτες. Διαλέγετε full προγραμμα σάουνα και σας δίνουν ένα κλειδί περαμένο σε βραχιολάκι. Έιδοποιούν ένα νεαρό που είναι μόνιμα στα αποδυτήρια και σαςοδηγεί εκεί.  Στα αποδυτήρια βγάζετε όλα τα ρούχα σας, κινητά κλπ τα τοποθετέιτε στο locker σας (το ντουλάπι σας) κλειδώνουν με το κλειδί σας και ένα δεύτερο που έχει ο νεαρός για ασφάλεια, φοράτε μια πετσέτα και σας οδηγούν στα ενδώτερα.

Το πρώτο στάδιο είναι ένας μεγάλος χώρος που έχει πισίνες με υδρομασάζ σε διάφορες θερμοκρασίες νερού, χαμάμ, σάουνα και πολλές ντουζιέρες. Κάνετε το ντουζάκι σας η κάθε ντουζίερα έχει τα πάντα (αφρόλουτρα, σαμπουάν κλπ) και δίπλα υπάρχει πάντα χώρος με μιας χρήσεως ξυραφάκια και αφρό ξυρίσματος καθώς και μιας χρήσεως οδοντόβουρτσες και οδοντόπαστες.

Πεντακάθαροι λοιπόν, κάνετε ότι σας ευχαριστεί (ο σκοπός σας είναι η απόλυτη χαλάρωση και μόνο. Έχετε απεριόριστο χρόνο, η τιμή είναι για όλη την ημέρα και συνήθως λειτουργούν 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα) μπαίνοβγαίνετε σε χαμάμ και πισίνα, σάουνα κλπ. Κάθε φορά που μπαίνετε κάπου είστε γυμνοί και κυκλοφορέιτε επί το πλείστων στους (υγρούς χώρους) γυμνοί. Παντού υπάρχουν πετσέτες καινούριες και κάδοι όπου πετάς την παλιά και παίρνεις καινούρια.

Τέλος 1ου πόστ συνεχίζεται...
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Ε αυτό ήτανε. Στο τσακ ήμουν αλλα το ποτήρι ξεχείλισε.

Είστε η κορυφαία ομάδα ρε παιδια.

Για πρώτη εβομάδα Ιουλίου - τουρκικές αερογραμμές 720 ευρώ.

Αντε τώρα να διαβάσω 62 σελίδες αλλα αξίζει
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
mgreek και enforcer,σας καλοσωριζω,εκ μερους ολης της παρεας που εχουμε φτιαξει εδω σε αυτο το θρεντ.
mgreek δωσε μας τα φωτα σου..πες μας πληροφορίες!
 

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Μηνύματα
369
Like
0
Πόντοι
1
2ο πόστ για sauna clubs.

Καλό είναι να έχετε παρέα γιατί οι περισσότεροι πελάτες (90-95%) είναι ασιάτες οπότε δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι αγγλικά, και δεν έρχονται για να μιλησουν έρχονται για να χαλαρώσουν.

Επήσις καλό είναι να έχετε παρέα για να γελάτε με το μέγεθος των μορίων των ασιατών!!! Εκεί καταλαβαίνετε γιατί οι ασιάτισες είναι γενετικά κατασκευασμένες στενές!!!


Στο θέμα μας λοιπόν, έχετε γίνει παπάρα από τις πισίνες και τα χάμαμ και θέλετε να στεγνώσετε και να χαλαρώσετε. Θα καταλάβετε που πρέπει να πάτε (συνήθως είναι ένας ενδιάμεσος χώρος που περιμένει άλλος νεαρός) και εκεί σας βοηθάει διακριτικά να σκουπιστείτε και σας δίνει ένα κιμονό (υφασμάτινο μπουρνουζί, φανταστείτε)και παντοφλίτσες και σας οδηγεί σε ένα χώρο με καθρέφτες όπου έχει τσατσάρες, βούρτσες, μπαμπακάκια για τα αυτιά, λοτιόν για το σώμα, ζελ για τα μαλιά κλπ. καθώς και τσιγάρα και αναπτήρες (όλα μέσα στην τιμή).

Αφού τελιώσετε και από εκεί σας οδηγούν σε ένα πολύ μεγάλο χώρο γεμάτο άνετες πολυθρόνες, όπου αφού τοποθετήσουν πετσέτα εκεί που θα κάτσετε σας φέρνουν σκαμπουδάκι για να ακουμπήσετε τα πόδια σας και σας σκεπάζουν με άλλη πετσέτα. Πριν φύγει η κοπέλα η ο άνδρας που σας έφερε  στον χώρο αυτό θα πάρει παραγγελία για ποτό ή φαγητό. Συνήθως σερβίρουν πολύ ζεστό τσάι, αλλά  και αναψυκτικά και ποτά (όχι τίποτα ψαγμένο). Από φαγητό εάν δεν έχει μπουφέ (στα πολύ καλά) σας φέρνουν κατάλογο με 4-5 φαγητά (τηγανιτό ρύζι, σούπες και νούντλς). Οι τιμές είναι τσάμπα 2-5 ευρώ φαγητό και ποτό.

Στον χώρο αυτό χαλαρώνετε, έχει δίπλα σας πάντα τσιγάρα, αναπτήρα και σταχτοδοχείο περιοδικά και εφημερίδες (όχι αγγλικά, μόνο στην τοπική γλώσσα) και τηλεοράσεις που παίζουν αθλητικά, ειδήσεις και ασιατικές σαπουνόπερες. Στα πιο καινούρια έχει σε κάθε πολυθρόνα υπολογιστή με σύνδεση στο internet.

Τέλος 2ου πόστ... συνεχίζεται...





 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
τελικα αυτο το θεμα δεν εχει τελειωμο, τι αλλο να πω
 

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Μηνύματα
369
Like
0
Πόντοι
1
3ο πόστ για Sauna Clubs.

Εάν δεν το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, διευκρινίζω ότι δεν έχετε μαζί σας χρήματα τα έχετε στο ντουλαπάκι σας, οπότε για ότι έξτρα κάνετε πλην του υγρού χώρου, θα το πληρώσετε στην έξοδο. πχ τα ποτά και φαγητό που έχω ήδη αναφέρει.

Συνεχίζω...

Στον χώρο που χαλαρώνετε (όποιος θέλει παίρνει και έναν υπνάκο, θα δείτε πολλούς να το κάνουν) θα σας διακόψουν κάποιες κοπέλες διακριτικά για να σας κάνουν μανικιούρ ή πεντικιούρ ή για να σας καθαρίσουν τα αυτιά (αξίζει να τα δοκιμάστε όλα) ίσως όχι όλα μαζί την πρώτη φορά γιατί δεν θα είστε εξοικιωμένοι και θα βιάζεστε να περάσετε στο ψητό!!!

Οι κοπέλες αυτές δεν κάνουν τίποτε άλλο παραπάνω από αυτό που σας λένε οπότε μην τους την πέφτετε. Το κόστος για μανικιούρ ή πεντικιούρ έιναι 3-8 ευρώ ανάλογα την ποιότητα του μαγαζιού.

Αφού έχετε χαλαρώσει κάπως σας πλησιάζει ο/η μαίτρ (θα καταλάβετε έχει ασύρματο πάνω του /της) και σας ρωτά εάν θέλετε μασάζ. Φυσικά εννοεί κανονικό μασάζ από άντρα και σπανιότερα από γυναίκα (και μιλάμε για απίστευτο μασάζ) αλλά εμείς δεν είμαστε κατά κύριο λόγο για αυτό, οπότε του λέμε με άνεση και φυσικά διακριτικά ότι θέλουμε sexy μασάζ (ή body μασάζ σε κάποιες χώρες) μην ανησυχήτε θα καταλάβει τι του λέτε (μιλάνε οι περισσότεροι μαίτρ σπαστά αγγλικά) και θα σας γράψει στο μπλοκάκι (έχουν πάντα μαζί τους) την τιμή της έξτρα περιποίησης. Σπανιότατα και έαν είστε καλός πελάτης θα δεχθούν παζάρι, οπότε εσείς δέχεστε αυτή που θα σας πει και σας λέει να περιμένετε.

Σε λίγο αφού συνενοηθεί στον ασύρματο θα έρθει να σας πάρει για να σας πάει σε άλλο χώρο.

Στα περισσότερα μαγαζιά περνάτε μπροστά από τους κανονικούς χώρους για μασάζ και μετά σας περνάνε σε ξεχωριστό διάδρομο όπου δεξιά και αριστερά έχει μικρά δωμάτια με χαμηλό φωτισμό.

Μέσα στο δωμάτιο έχει πάγκο για μασάζ και σε μερικά έχει ντουζιέρα και έξτρα κρεβάτι (τα δωμάτια είναι μικρά με χαμηλό φωτισμό, αλλά είναι πολύ καθαρά).

Στην είσοδο του δωματίου σας περιμένει μία κουκλίτσα με λίγα ρουχαλάκια(σε όλους του άλλους χώρους οι γυναίκες φοράνε κανονικά ρούχα), ή μπαίνετε στο δωμάτιο και σας φέρνουν την κοπέλα μετά. Εάν δεν σας αρέσει ζητάτε για μία άλλη φυσικά.

τέλος 3ου πόστ... συνεχίζεται
 

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Μηνύματα
369
Like
0
Πόντοι
1
4ο πόστ για Sauna Clubs.

Στο δωμάτιο μέσα θα φέρει η κοπέλα ένα λεκανάκι με διάφορα βαζάκια, αλειφές και δύο ποτήρια (το ένα με καυτό και το άλλο με παγωμενο τσάι!!!!!. Δεν θα ξεντυθεί, φοράεί λίγα ρούχα άλλωστε, θα σας βγάλει το κιμονό και θα σας βάλει μπρούμιτα για να ξεκινήσει το μασάζ. Ξεχάστε ότι ξέρετε και απολάυστε το! Θα σας κάνει αλοιφή πιστέψτε με. Οι περισσότερες ανεβαίνουν και όρθιες επάνω σας και σας κάνουν μασάζ με τα δάκτυλα των ποδιών τους!!! (θα δείτε έχει ειδικές λαβές από το χαμηλό ταβάνι για να κρατιούνται!)

Σε όλες τις περιπτώσεις σε κάποια στιγμή θα γθειθεί τελείως (ή εάν δεν είστε τυχεροί μπορεί να φοράει φουστίτσα και θα σας κάνει με το μπούτια της) και θα σας κάνει full body massage!!!

Θα τα έχετε δει ήδη όλα, αλλά πιστέψτε με όχι ακόμη!!!

Αφού τελιώσει με όλο σας το σώμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, θα σας γυρίσει ανάσκελα και θα ξαναξεκινήσει για μασάζ από την κορυφή μέχρι τα νύχια!!! εώς ότου φτάσει στο κατάλληλο σημείο και αρχίσει να σας χαϊδεύει τα μπαλάκια και το μόριό σας (θα κάνει απίστευτα πράγματα) και φυσικά έχετε φτάσει στο καλύτερο ever, θα σας φορέσει προφυλακτικό και θα σας κάνει στοματικό αφού βάλει στο στόμα της το ζεστό τσάι και μετά το αλλάξει με το παγωμένο!!!!!! Αυτό θα γίνει αρκετες φορές όσο αντέχετε εσείς ή τελειώσει το τσάι!!!!

Μετά θα προχωρήσετε στα κλασσικά (full service) με απόλυτη GFE εμπειρία ( αρκεί να είστε και εσείς λίγο ευγενικός και να την χαϊδέψετε και λίγο) Οι ασιάτες άνδρες δεν ασχολούνται μαζί τους, οπότε θα την ευχαριστήσει ιδιαίτερα...

Το όλο σκηνικό γίνεται με μεγάλη άνεση χρόνου και χωρίς πίεση από κανέναν. Σε αρκετές περιπτώσεις που έχετε τελιώσει νωρίς θα σας ξανακάνει μασάζ, χωρίς να αποκλείεται να σας κάνει και μία έξτρα φραπεδιά...

Έπειτα σας καθαρίζει εκτενέστερα (δεν κάνετε εσείς τίποτα), και αφού σας ντύσει σας παίρνει αγκαζέ και σας οδηγεί προς τον χώρο με τις πολυθρόνες (μέσχρι ένα σημείο) όπου και θα σας δώσει τον αριθμό της (πχ 55) ώστε εάν ξαναπάτε να προτιμήσετε την ίδια...

Μετά σας αναλαμβάνει πάλι ο μαίτρ, σας ρωτά εάν όλα πήγαν καλά και σας οδηγεί στην αίθουσα με τις πολυθρόνες για να χαλαρώσετε ή πηγαίνετε στα ντους. Κάνετε το ντουζ σας, ξυρίζεστε, πλένετε τα δόντια σας, στεγνώνετε, φτιάχνετε τα μαλιά σας κλπ και πηγαίνετε στα αποδυτήρια για να βάλετε τα ρούχα σας. Εκεί δίνετε ένα πουρμπουάρ 1 ευρώ στο παιδί που σας βοηθά και πάτε για την ρεσεψιόν.

Σας προσφέρουν νερό ή χυμό, κάθεστε σε καναπέ και έρχετε ο μαίτρ να σας φέρει τον λογαριασμό. 
Το γενικό σύνολο με όλα τα έξτρα κυμαίνεται από 40 έως 80 ευρώ για τα πολύ κυριλέ μαγαζιά!!!

Φανταστείτε όμως ότι έχετε περάσει τουλάχιστον 4-6 ώρες απόλυτης χαλάρωσης!!!!!

Ελπίζω να σας μην σας κούρασα με τις λεπτομέριες...
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
οι περιγραφες του mgreek νομιζω ηταν η χαριστικη βολη για τους δυσπιστους, εχει και στην πατταγια τετοια?
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
mgreek τι ειναι αυτα που γραφεις και διαβαζω πρωι πρωι!!! να μας τρελλανεις πας πρωινιάτικα?? Δεν μας λυπασαι καθολου? ρε μπας το καλό σου.... Τριτιάτικα...
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
LORDJIM
φυσικα και θα παω  ειπαμε  bussineςς and pleasure

τα κεντρα που αναφερει ο mgreek ειναι οντως  πολυ ενδιαφεροντα αλλα εκει ειναι για μια αρχικη και μια στο τελος που φευγεις επισκεψη πιστεψτε με
το καλυτερο ειναι στην αναχωρηση ετσι ωστε στο αεροπλανο να μην χαμπαριαζεις τιποτα νασαι στο κοσμο σου με τις καλυτερες αναμνησεις

αλλα για να ειμαστε πληρεις απο ενεργεια καλο ειναι ενα παραδοσιακο μασαζ οταν παμε και το αλλο στο τελος.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom