You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
έχω πολλά στο μυαλό μου τελευταίαπουσαι συ βρε ?
αν ανεβεις αθηνα ασε ενα μυνημα να παμε για καφε
όμως σίγουρα θα έρθω και θα συναντηθούμε όλη μαζί
takis loutraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σιμπολεμιστες 8ελω να σας κανω μια εροτηση και αν μπορει καπιος ας μ απαντιση...
σημερα μ ελεγε ενας παππους π ειναι ο 85 age οτι ακομα γαμαει γιατι εχει κρατιση σφαιρες...Μ ειπε οτι ο αντρας στη ζωη του εχει 3200 σφερες αν τις σπαταλισι οι σφαιρες τελιωνουν και το εργαλιο παυει να δουλευει...
Ο καλος φιλος μας doctor tilak π εχει γαμισι 3000 tilak πρεπει να κανει κρατη γιατι 8α του τελιοσουν οι σφαιρες...Παιδια αυτο ειναι στεκη η οχι???
σημερα μ ελεγε ενας παππους π ειναι ο 85 age οτι ακομα γαμαει γιατι εχει κρατιση σφαιρες...Μ ειπε οτι ο αντρας στη ζωη του εχει 3200 σφερες αν τις σπαταλισι οι σφαιρες τελιωνουν και το εργαλιο παυει να δουλευει...
Ο καλος φιλος μας doctor tilak π εχει γαμισι 3000 tilak πρεπει να κανει κρατη γιατι 8α του τελιοσουν οι σφαιρες...Παιδια αυτο ειναι στεκη η οχι???
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εξαρτάται από που αγόρασες το όπλο (USA-ΡΩΣΊΑ-ΚΊΝΑ)....... από που είναι τα πυρομαχικά ....(ΤΑΪΛΑΝΔΗ - ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ - CAMBODIA - ΒΙΕΤΝΑΜ - ΚΊΝΑ - ΙΑΠΩΝΊΑ -ΜΑΛΑΙΣΊΑ)σιμπολεμιστες 8ελω να σας κανω μια εροτηση και αν μπορει καπιος ας μ απαντιση...
πιστευω οτι κανεις αθεμιτο ανταγωνισμο στον JOHN666. τοσο δυσκολες ερωτησεις μονο εκεινος κανει..(σιμπολεμιστες 8ελω να σας κανω μια εροτηση και αν μπορει καπιος ας μ απαντιση...
Ο καλος φιλος μας doctor tilak π εχει γαμισι 3000 tilak πρεπει να κανει κρατη γιατι 8α του τελιοσουν οι σφαιρες...Παιδια αυτο ειναι στεκη η οχι??? )
να ρωτησω και εγω κατι μαγκες , αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι σχετικο με το thread..
λοιπον αν ξερει κανεις , θελω να φερω στην Ελλαδα για λιγες μερες ενα μουνακι απο Ουκρανια , για να γνωριστουμε απο κοντα , για πρωτη φορα.
Εκεινη ισχυριζετε πως ρωτησε σε ταξιδιωτικο γραφειο και της ειπαν πως ειναι πολυ δυσκολο να της βγαλουν βιζα για Ελλαδα, αλλα και αν γινει αυτο θα κοστισει απο 800-1200 δολλαρια. Επειδη ειμαι παντελως ασχετος με αυτα , ξερει κανεις κατα ποσο μου λεει αληθεια , και τι μπορω να κανω εγω απο εδω , για να μην με πιασει κωτσο;
απο αλλο thread μου ειπαν πως ειστε πολυταξιδευμενοι και ξερετε απο αυτα..
λοιπον αν ξερει κανεις , θελω να φερω στην Ελλαδα για λιγες μερες ενα μουνακι απο Ουκρανια , για να γνωριστουμε απο κοντα , για πρωτη φορα.
Εκεινη ισχυριζετε πως ρωτησε σε ταξιδιωτικο γραφειο και της ειπαν πως ειναι πολυ δυσκολο να της βγαλουν βιζα για Ελλαδα, αλλα και αν γινει αυτο θα κοστισει απο 800-1200 δολλαρια. Επειδη ειμαι παντελως ασχετος με αυτα , ξερει κανεις κατα ποσο μου λεει αληθεια , και τι μπορω να κανω εγω απο εδω , για να μην με πιασει κωτσο;
καλα αυτο με τις 3200 σφαιρες ειναι σωστο...
αμα γαμισεις 3200, την 3201 δε θα σου σηκωνεται με τιποτα...
ας σου φερουν εναν μουναρο και θα σου πω εγω αν θα σου γινει ΚΑΤΑΡΤΙ ο πουτσος σου η οχι!
ρε αυτα ειναι μαλακιες...με την ηλικια παει γενικα και κατα δευτερο λογο οργανικα...
εχει και 30ριδες που θελουν γερανο για να σηκωθει και ιδιως μετα την πρωτη φορα
ας υποθερουμε οτι ειχε καποια βαση αυτο...πως εβγαλαν τετοιο επιστημονικο συμπερασμα?
μετρουσανε 3200 γαμισια? και μετα ειδαν οτι δεν τραβουσε το καραβι?
οταν εχις τετοιες περιπτωσεις ---> να εισαι σιγουρος οτι θα σηκωθει λοιπον.
απλα να μην εχεις αγχος.
και μην κανετε τετοιες ερωτησεις......
τετοια ερωτηση ουτε εγω δε θα εκανα... ουτε για πλακα...βαλτε και λιγο το μυαλο να δουλεψει!
ενω εγω με τι μυαλο να μετρησω τη ws?! χρειαζομουνα μετρο-ταινια
αμα γαμισεις 3200, την 3201 δε θα σου σηκωνεται με τιποτα...
ας σου φερουν εναν μουναρο και θα σου πω εγω αν θα σου γινει ΚΑΤΑΡΤΙ ο πουτσος σου η οχι!
ρε αυτα ειναι μαλακιες...με την ηλικια παει γενικα και κατα δευτερο λογο οργανικα...
εχει και 30ριδες που θελουν γερανο για να σηκωθει και ιδιως μετα την πρωτη φορα
ας υποθερουμε οτι ειχε καποια βαση αυτο...πως εβγαλαν τετοιο επιστημονικο συμπερασμα?
μετρουσανε 3200 γαμισια? και μετα ειδαν οτι δεν τραβουσε το καραβι?
οταν εχις τετοιες περιπτωσεις ---> να εισαι σιγουρος οτι θα σηκωθει λοιπον.
απλα να μην εχεις αγχος.
και μην κανετε τετοιες ερωτησεις......
τετοια ερωτηση ουτε εγω δε θα εκανα... ουτε για πλακα...βαλτε και λιγο το μυαλο να δουλεψει!
ενω εγω με τι μυαλο να μετρησω τη ws?! χρειαζομουνα μετρο-ταινια
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
john666 ελα στο τσατ να σου εξηγησουμε παιδι μου !!!
Παει απλα να σου φαει λεφτα. Γινεται με τον εξης τροπο:1)της κανεις προσκληση(με υπογραφη απο αστυν.τμημα)2)πρεπει να αποδειξεις οτι εχεις πανω απο 10000 euro εισοδημα 3)της στελνεις με ταχυδρ. την προσκληση και αυτη παει στην πρεσβεια για βιζα ενος μηνα. Ακομα και ετσι ομως υπαρχει περιπτωση να την κοψουν στην συνεντευξη αν νομισουν οτι θα παραμεινει στην χωρα περισσοτερο απο οτι λεει η βιζα της.να ρωτησω και εγω κατι μαγκες , αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι σχετικο με το thread..
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Παιδια εχω συνταρακτικα νεα. Σας γραφω απο Καμποτζη αφου ημουν απο τους λιγους τυχερους που καταφεραν και ξεγλιστρησαν μεσα απο τα συνορα την τελευταια στιγμη.
Χθες, δηλαδη σημερα (μερικες ωρες μετα τα μεσανυχτα εγιναν ολα) εκδηλωθηκε νεο πραξικοπημα. Τα τανκς ξαναμπηκαν μεσα στους δρομους της Μπανγκοκ και αυτη τη φορα ακουσα οτι μπηκαν και σε αλλες μεγαλες πολεις (Παταγια, Τσιανγκ Μαι κτλ). Απο οτι εχω μαθει πολλοι ξενοι που δεν προλαβαν να περασουν τα συνορα επειδη δεν γνωριζαν εχουν αποκλειστει στο εσωτερικο της χωρας. Δυστυχως λογω της σκληρης λογοκρισιας στα μεσα μαζικης ενημερωσης ελαχιστα ειναι τα νεα που καταφερνουν και περνουν τα συνορα της χωρας. Προσπαθω εδω και πολυ ωρα να βρω ειδησεις αλλα τα περισσοτερα ειδησεογραφικα πρακτορεια δε το εχουν τσιμπησει ακομη. Τα νεα μου τα μαθαινω ολα μεσω κολλητου μου φιλου και γειτονα Ταυλανδου (ανωτατος στρατιωτικος στο επαγγελμα) ο οποιος με πληροφορει μεσω Ιντερνετ. Ευτυχως στην Καμποτζη το Ιντερνετ δουλευει αψογα και ο φιλος μου ως ανωτατος στρατιωτικος εχει ακομα προσβαση στο ιντερνετ.
Η νεα διοικηση πηρε καποια πρωτα μετρα τα οποια και σας παραθετω.
1) Απαγορευση κυκλοφοριας για ολους απο τις 6μμ μεχρι τις 6πμ.
2) Αυστηρη απαγορευση συγκεντρωσεων 3 ατομων και πανω.
3) Διακοπη ολων των τηλεοπτικων καναλιων εκτος ολιγων κρατικων τα οποια μεταδιδουν μονο στρατιωτικα εμβατηρια.
4) Διακοπη προσβασης ολων των τηλεπικοινωνιων με το εξωτερικο της χωρας.
5) Παυση ολων των υπηρεσιων παροχης ιντερνετ.
6) Παυση ολων των εστιατοριων με ζωντανη μουσικη, κεντρων διασκεδασεως, μπαρς, ντισκοτεκ κτλ. Αυτο φυσικα συμπεριλαμβανει και γκο-γκος.
7)Οσοι παραβαινουν τα παραπανω μετρα θα συλλαμβανονται χωρις δευτερη προειδοποιηση και θα στελνονται για ανακριση στα κεντρικα γραφεια της ασφαλειας στην Μπανγκοκ.
Παιδια καντε υπομονη να δουμε πως θα εξελιχτουν τα πραγματα. Εχω στενη επικοινωνια με τον Ταυλανδο φιλο μου τον οποιο σημερα τα ξημερωματα τον κανανε μεταθεση απο την κεντρικη διοικηση της Μπανγκοκ στην Παταγια ως επικεφαλης. Στο τελευταιο του εμαιλ μου ειπε οτι ολα ειναι νεκρα, φυσικα και η Walking street, δεν κυκλοφορει κουνουπι εξω. Μου ειπε επισης οτι ολα τα μασαζαδικα παραμενουν ανοιχτα αλλα με αυστηρες διαταγες να εξυπηρετουν μονο πελατες που ειναι Ταυλανδοι υπηκοοι. Μου εκμυστηρευτηκε οτι μεσα στα αμεσα πλανα της νεας διοικησης ειναι η αμεση κατεδαφιση (ή μετατροπη οπου ειναι εφικτο) ολων των κτιριων που στεγαζουν υπηρεσιες παροχης λευκης σαρκος. Απο τα λεγομενα του με αφησε να καταλαβω οτι απωτερος στοχος τους ειναι η μετατροπη της Παταγιας απο σεξοπροορισμο σε ακριβο θερετρο μεσω προσελκυσης οικογενειων, τουριστων με υψηλα εισοδηματα κτλ οταν ηρεμησουν τα πραγματα.
Παιδια καταλαβαινω την αναστατωση που σας προκαλεσα αλλα φανταστειτε και τη δικη μου που εγκατελειψα το σπιτι μου κακην-κακως σαν τον κλεφτη. Θα επανελθω παλι το συντομοτερο με νεωτερα, θα ειμαι συνεχεια στο ιντερνετ τις επομενες ωρες. Αν καποιος θελει να μαθει περισσοτερες λεπτομερειες, ας μου στειλει πμ, θα απαντησω σε ολους.
Χθες, δηλαδη σημερα (μερικες ωρες μετα τα μεσανυχτα εγιναν ολα) εκδηλωθηκε νεο πραξικοπημα. Τα τανκς ξαναμπηκαν μεσα στους δρομους της Μπανγκοκ και αυτη τη φορα ακουσα οτι μπηκαν και σε αλλες μεγαλες πολεις (Παταγια, Τσιανγκ Μαι κτλ). Απο οτι εχω μαθει πολλοι ξενοι που δεν προλαβαν να περασουν τα συνορα επειδη δεν γνωριζαν εχουν αποκλειστει στο εσωτερικο της χωρας. Δυστυχως λογω της σκληρης λογοκρισιας στα μεσα μαζικης ενημερωσης ελαχιστα ειναι τα νεα που καταφερνουν και περνουν τα συνορα της χωρας. Προσπαθω εδω και πολυ ωρα να βρω ειδησεις αλλα τα περισσοτερα ειδησεογραφικα πρακτορεια δε το εχουν τσιμπησει ακομη. Τα νεα μου τα μαθαινω ολα μεσω κολλητου μου φιλου και γειτονα Ταυλανδου (ανωτατος στρατιωτικος στο επαγγελμα) ο οποιος με πληροφορει μεσω Ιντερνετ. Ευτυχως στην Καμποτζη το Ιντερνετ δουλευει αψογα και ο φιλος μου ως ανωτατος στρατιωτικος εχει ακομα προσβαση στο ιντερνετ.
Η νεα διοικηση πηρε καποια πρωτα μετρα τα οποια και σας παραθετω.
3) Διακοπη ολων των τηλεοπτικων καναλιων εκτος ολιγων κρατικων τα οποια μεταδιδουν μονο στρατιωτικα εμβατηρια.
4) Διακοπη προσβασης ολων των τηλεπικοινωνιων με το εξωτερικο της χωρας.
5) Παυση ολων των υπηρεσιων παροχης ιντερνετ.
6) Παυση ολων των εστιατοριων με ζωντανη μουσικη, κεντρων διασκεδασεως, μπαρς, ντισκοτεκ κτλ. Αυτο φυσικα συμπεριλαμβανει και γκο-γκος.
7)Οσοι παραβαινουν τα παραπανω μετρα θα συλλαμβανονται χωρις δευτερη προειδοποιηση και θα στελνονται για ανακριση στα κεντρικα γραφεια της ασφαλειας στην Μπανγκοκ.
Παιδια καντε υπομονη να δουμε πως θα εξελιχτουν τα πραγματα. Εχω στενη επικοινωνια με τον Ταυλανδο φιλο μου τον οποιο σημερα τα ξημερωματα τον κανανε μεταθεση απο την κεντρικη διοικηση της Μπανγκοκ στην Παταγια ως επικεφαλης. Στο τελευταιο του εμαιλ μου ειπε οτι ολα ειναι νεκρα, φυσικα και η Walking street, δεν κυκλοφορει κουνουπι εξω. Μου ειπε επισης οτι ολα τα μασαζαδικα παραμενουν ανοιχτα αλλα με αυστηρες διαταγες να εξυπηρετουν μονο πελατες που ειναι Ταυλανδοι υπηκοοι. Μου εκμυστηρευτηκε οτι μεσα στα αμεσα πλανα της νεας διοικησης ειναι η αμεση κατεδαφιση (ή μετατροπη οπου ειναι εφικτο) ολων των κτιριων που στεγαζουν υπηρεσιες παροχης λευκης σαρκος. Απο τα λεγομενα του με αφησε να καταλαβω οτι απωτερος στοχος τους ειναι η μετατροπη της Παταγιας απο σεξοπροορισμο σε ακριβο θερετρο μεσω προσελκυσης οικογενειων, τουριστων με υψηλα εισοδηματα κτλ οταν ηρεμησουν τα πραγματα.
Παιδια καταλαβαινω την αναστατωση που σας προκαλεσα αλλα φανταστειτε και τη δικη μου που εγκατελειψα το σπιτι μου κακην-κακως σαν τον κλεφτη. Θα επανελθω παλι το συντομοτερο με νεωτερα, θα ειμαι συνεχεια στο ιντερνετ τις επομενες ωρες. Αν καποιος θελει να μαθει περισσοτερες λεπτομερειες, ας μου στειλει πμ, θα απαντησω σε ολους.
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Τι γινεται αν θελεις να κανεις παρτουζα με παραπανω απο 2 κοπελλες μαζι? Πρεπει σε αυτη την περιπτωση να γινονται εξαιρεσεις. Δεν μπορει το νεο καθεστως να ειναι τοσο απανθρωπο.
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Συγκλονιστικα νεα. Το νεο καθεστως αποφασισε και διεταξε οτι στο εξης το σορτ ταιμ θα στοιχιζει 2000 μπατ. Αν συνεχιστουν ετσι τα πραγματα με βλεπω και εμενα να την κοπαναω κρυφα απο τα συνορα για Καμποτζη. Φαντομα, ποσο παει στην Καμποτζη το σορτ ταιμ, μια και εισαι εκει?
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Δεν εχω προβλημα. Με ενα καλο λονγκ ταιμ υποφερεται.
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
fantoma εισαι λογικος μην γραφης ΒΛΑΚΙΕΣ. τιποτα δεν εγηνε.
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Ντοκτορ, δαγκωνεις καλαμι.
llllllllll
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δυστυχώς σύντροφοι όλα τα παραπάνω ισχύουν στο ακέραιο. Δεν είναι πλάκα, το είπε και ο Αυτιάς πριν από λίγο. Το ευχάριστο είναι ότι σύμφωνα με το Μνημόνιο Κατανόησης που υπέγραψε η Πετραλιά με τους ταϊλανδούς θα επιτραπεί σε όλους εμάς, που ήδη έχουμε κλείσει εισιτήριο, να πάμε. Η συμφωνία δεν προβλέπει αν στη συνέχεια θα μας αφήσουν να φύγουμε, το οποίο είναι μάλλον θετικό.