Οντως , δεν ειναι πλακα. Εμένα οι πηγες μου ειπαν οτι οποιος ελληνας τουριστας συλλαμβανεται θα στελνεται εξορια στο Πουκετ, στο Κριστινς οπου θα παραμεινει εγκλειστος μεχρι νεωτερας. Δεσμοφυλακες θα παραμεινουν οι γνωστες κοπελες του μαγαζιου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
Πράγματι τα νέα σιγά σιγά διέρρευσαν ,
ανοίξτε γρήγορα τις τηλεοράσεις ,
πριν απο λίγο είδα στην τν (live) τον Τόκο ,
σε απευθείας απο την εμπόλεμη ζώνη .
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν
οτι ήταν περικυκλωμένος ,απο όλο το team του lucifer και τον πρόσεχαν τι θα λέει ,
αλλά αυτός ρε παίδες τα έλεγε λίγο περίεργα ,δεν τα καταλάβαινα καλά ,
γιατί την ανταπόκριση την έκανε σε άλλη γλώσσα ,
έμοιαζαν με αγγλικά.............. δεν είμαι σίγουρος,
καθώς επίσης δεν έβλεπε καθόλου στην κάμερα,
αλλά συνέχεια δεξιά αριστερά σε αυτούς που τον πρόσεχαν .
Την πατήσαμε παίδες , την πατήσαμε .
Προλάβετε να ακυρώστε τα εισιτήρια σας .
Φίλε fantoma ενημέρωσέ μας αν αν υπάρχουν νέα , και αν έχεις πρόσβαση φυσικά .
ανοίξτε γρήγορα τις τηλεοράσεις ,
πριν απο λίγο είδα στην τν (live) τον Τόκο ,
σε απευθείας απο την εμπόλεμη ζώνη .
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν
οτι ήταν περικυκλωμένος ,απο όλο το team του lucifer και τον πρόσεχαν τι θα λέει ,
αλλά αυτός ρε παίδες τα έλεγε λίγο περίεργα ,δεν τα καταλάβαινα καλά ,
γιατί την ανταπόκριση την έκανε σε άλλη γλώσσα ,
έμοιαζαν με αγγλικά.............. δεν είμαι σίγουρος,
καθώς επίσης δεν έβλεπε καθόλου στην κάμερα,
αλλά συνέχεια δεξιά αριστερά σε αυτούς που τον πρόσεχαν .
Την πατήσαμε παίδες , την πατήσαμε .
Προλάβετε να ακυρώστε τα εισιτήρια σας .
Φίλε fantoma ενημέρωσέ μας αν αν υπάρχουν νέα , και αν έχεις πρόσβαση φυσικά .
Παιδια εχω συνταρακτικα νεα. Σας γραφω απο Καμποτζη αφου ημουν απο τους λιγους τυχερους που καταφεραν και ξεγλιστρησαν μεσα απο τα συνορα την τελευταια στιγμη.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞ/ΠΗΜΑ Ε? ΚΑΛΟ..
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
fantoma εισαι λογικος μην γραφης ΒΛΑΚΙΕΣ. τιποτα δεν εγηνε.
ντοκτορ πρωτος τσιμπησες?
Καλο Μηνα!!!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
πατταγια?Τα τανκς ξαναμπηκαν μεσα στους δρομους της Μπανγκοκ και αυτη τη φορα ακουσα οτι μπηκαν και σε αλλες μεγαλες πολεις (Παταγια, Τσιανγκ Μαι κτλ).
ποιος τρελλος κανει διακοπες σε ενα μπουρδελο?
χαιρετισμους απο το μετωπο, ολα ειναι φανταστικα, ακομα και τα τανκς...
flynow εδω δεν πινουν καφε, εδω κανουν αμαρτιες πολλες, θα δεις , εχε υπομονη.
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
είπαμε να έχουμε σοβαρό ανταποκριτή αλλά μας τα χαλάςΑν καποιος θελει να μαθει περισσοτερες λεπτομερειες, ας μου στειλει πμ, θα απαντησω σε ολους.
καλώ μήνα σε όλους (και στους έξω και στους μέσα)
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Και θα τσιμπαγαν και αλλοι αν δεν επεφταν μερικα καρφια να μαρτυρησουν αμεσως το μυστικο. Επρεπε να παιξετε λιγο παιχνιδι ρε παιδια να σπασουμε πλακα, στο τσακ τον γλιτωσατε τον ντοκτορ που τον ειχα και σπαρταραγε πανω στο αγγιστρι.ντοκτορ πρωτος τσιμπησες?
Κυκλαδες θα ανησυχουσα αν με βομβαρδιζαν στα πμς για να με ρωτησουν αν η Νανα ειναι ανοιχτη!
Καλο μηνα και απο εμενα.
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Σας ζητώ συγνώμη την πάτησα αλλά μόλις ξύπνησα βλέπω αυτά που έγραψε ο fantomas τρελάθηκα πήρα το tilac άμεσος μου λέει τίποτα δεν έγινε τη στέλνω μια βόλτα να δη μου λέει τίποτα δεν έχει γίνει παίρνω Bangkok άμεσος ρωτώ τον φίλο μου τον στρατηγό μου λέει τι μαλακιες μου λες πρωί –πρωι .τίποτε τότε έγραψα στον fantoma να μην λέει μαλακιες ΣΥΓΝΩΜΗ φίλε αλλά με χτύπησες εκεί που πονάω.
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Ντοκτορ δεν τρεχει τιποτα, αστειο ηταν και περασε. Αν ηξερα οτι θα εκανες τοσα τηλεφωνηματα θα σου εστελνα εγω πμ να σου ελεγα καλη πρωταπριλια.ΣΥΓΝΩΜΗ φίλε αλλά με χτύπησες εκεί που πονάω.
τελικα το εισιτηριο μου κοστιζει 645 ευρω αφου μου βρηκαν οικονομικη θεση!
Σε αυτους που πανε κυριακη επειδη τωρα η ΤΗΑΙ ξεκινησε να πεταει και Κυριακες εχει καποιες θεσεις πολυ φτηνες. Και μη μου πειτε οτι ειναι πολλα 605 ευρω με φορους μεσα γιατι οπως σας ξαναπα ειμαι επαρχια και παιρνω αεροπλανο για να παω πρωτα αθηνα. Με λιγα λογια, 4 αεροπλανα πηγαινε ελα απο επαρχια στο Βανγκοκ μολις 645 ευρω απευθειας!!!
Τον αυγουστο θα εχω ετσι και πολυ περισοτερο χρημα για περισσοτερες
μπουρδελο-καταστασεις!!!
Σε αυτους που πανε κυριακη επειδη τωρα η ΤΗΑΙ ξεκινησε να πεταει και Κυριακες εχει καποιες θεσεις πολυ φτηνες. Και μη μου πειτε οτι ειναι πολλα 605 ευρω με φορους μεσα γιατι οπως σας ξαναπα ειμαι επαρχια και παιρνω αεροπλανο για να παω πρωτα αθηνα. Με λιγα λογια, 4 αεροπλανα πηγαινε ελα απο επαρχια στο Βανγκοκ μολις 645 ευρω απευθειας!!!
μπουρδελο-καταστασεις!!!
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
μπουρδελο-καταστασεις!!!
απο που βρηκες για αυγουστο εισιτηριο με 645? για δωσε και καμια πληροφορια. εκτος του να ρωτας μονο !
μιμικο δεν υπαρχει τετοιο εισιτηριο αυγουστο. Μονο με κανενα γκαζαδικοαπο που βρηκες για αυγουστο εισιτηριο με 645? για δωσε και καμια πληροφορια. εκτος του να ρωτας μονο !
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
απο που βρηκες για αυγουστο εισιτηριο με 645? για δωσε και καμια πληροφορια. εκτος του να ρωτας μονο !
Αλλα ρε μιμικο αν εκανες κρατηση χθες,με 645 θα μπορουσες να κλεισεις businessαπο που βρηκες για αυγουστο εισιτηριο με 645? για δωσε και καμια πληροφορια. εκτος του να ρωτας μονο !
μπουρδελο-καταστασεις!!!
Δηλαδή.......605 (για thai)
=======> μήπος
και ..........40 (για 2 εσωτερικες)
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
καλα με τον fantoma την πατισα μονο εγω με τον ρωταω την πατισατε ολοι ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.τελικα το εισιτηριο μου κοστιζει 645 ευρω αφου μου βρηκαν οικονομικη θεση!
μπουρδελο-καταστασεις!!!
Καλο μηνα doctor,χωρις πραξικοπηματα. Αλλα επειδη την πατησες εσυ,ψαχνεις θυματα αριστερα και δεξια.ΜΟΝΟ ο μιμικος την πατησε και αξιζει την καζουρα μας.καλα με τον fantoma την πατισα μονο εγω με τον ρωταω την πατισατε ολοι ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.