Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
42
Πόντοι
1
Οντως , δεν ειναι πλακα. Εμένα οι πηγες μου ειπαν οτι οποιος ελληνας τουριστας συλλαμβανεται θα στελνεται εξορια στο Πουκετ, στο Κριστινς οπου θα παραμεινει εγκλειστος μεχρι νεωτερας. Δεσμοφυλακες θα παραμεινουν οι γνωστες κοπελες του μαγαζιου.

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Πράγματι τα νέα σιγά σιγά διέρρευσαν ,
ανοίξτε γρήγορα τις τηλεοράσεις ,

πριν απο λίγο είδα στην τν (live) τον Τόκο ,
σε απευθείας απο την εμπόλεμη ζώνη . :uzi:

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν
οτι ήταν περικυκλωμένος ,απο όλο το team του lucifer και τον πρόσεχαν τι θα λέει ,
αλλά αυτός ρε παίδες τα έλεγε λίγο περίεργα ,δεν τα καταλάβαινα καλά ,
γιατί την ανταπόκριση την έκανε σε άλλη γλώσσα ,
έμοιαζαν με αγγλικά.............. δεν είμαι σίγουρος, :think:
καθώς επίσης δεν έβλεπε καθόλου στην κάμερα,
αλλά συνέχεια δεξιά αριστερά σε αυτούς που τον πρόσεχαν .

Την πατήσαμε παίδες , την πατήσαμε .

Προλάβετε να ακυρώστε τα εισιτήρια σας .

Φίλε fantoma ενημέρωσέ μας αν αν υπάρχουν νέα , και αν έχεις πρόσβαση φυσικά .

THAILOVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια εχω συνταρακτικα νεα. Σας γραφω απο Καμποτζη αφου ημουν απο τους λιγους τυχερους που καταφεραν και ξεγλιστρησαν μεσα απο τα συνορα την τελευταια στιγμη.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ  ΤΟ ΠΡΑΞ/ΠΗΜΑ Ε? ΚΑΛΟ..

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
15 και σήμερα έμειναν. Συνάντηση με τον kostasf16 στην Παττάγια στις 17 Απρίλη για καφέ...

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Σας ενημερώνω οτι

Το Thai TV 5 Global Network σταμάτησε να εκπέμπει απο τον Hotbird 1
και συνεχίζει μόνο απο τον Hotbird 3 στη συχνότητα 12,111 V.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Τα τανκς ξαναμπηκαν μεσα στους δρομους της Μπανγκοκ και αυτη τη φορα ακουσα οτι μπηκαν και σε αλλες μεγαλες πολεις (Παταγια, Τσιανγκ Μαι κτλ).
πατταγια?
ποιος τρελλος κανει διακοπες σε ενα μπουρδελο? :2funny: :2funny:
χαιρετισμους απο το μετωπο, ολα ειναι φανταστικα, ακομα και τα τανκς...
flynow εδω δεν πινουν καφε, εδω κανουν αμαρτιες πολλες, θα δεις , εχε υπομονη. :dancing:

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
παμε τοτε ολοι κατω το Πασχα να οργανωσουμε την αντισταση των κοριτσιων

Αντε και καλο μηνα σε ολους μας

17 και σημερα για Pattaya

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Αν καποιος θελει να μαθει περισσοτερες λεπτομερειες, ας μου στειλει πμ, θα απαντησω σε ολους.
είπαμε να έχουμε σοβαρό ανταποκριτή αλλά μας τα χαλάς  :2funny: :2funny:

καλώ μήνα σε όλους (και στους έξω και στους μέσα)  :cheesy:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ντοκτορ πρωτος τσιμπησες?  :dancing: :dancing: :dancing:
Και θα τσιμπαγαν και αλλοι αν δεν επεφταν μερικα καρφια να μαρτυρησουν αμεσως το μυστικο. Επρεπε να παιξετε λιγο παιχνιδι ρε παιδια να σπασουμε πλακα, στο τσακ τον γλιτωσατε τον ντοκτορ που τον ειχα και σπαρταραγε πανω στο αγγιστρι.

Κυκλαδες θα ανησυχουσα αν με βομβαρδιζαν στα πμς για να με ρωτησουν αν η Νανα ειναι ανοιχτη!  :2funny:

Καλο μηνα και απο εμενα.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Σας ζητώ συγνώμη την πάτησα αλλά μόλις ξύπνησα βλέπω αυτά που έγραψε ο fantomas τρελάθηκα πήρα  το tilac άμεσος μου λέει τίποτα δεν έγινε τη στέλνω μια βόλτα να δη μου λέει τίποτα δεν έχει γίνει παίρνω Bangkok άμεσος ρωτώ τον φίλο μου τον στρατηγό μου λέει τι μαλακιες μου λες πρωί –πρωι .τίποτε τότε έγραψα στον fantoma να μην λέει μαλακιες  ΣΥΓΝΩΜΗ φίλε αλλά με χτύπησες εκεί που πονάω.  :uzi: :sleeping: :tired: :shower:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ΣΥΓΝΩΜΗ φίλε αλλά με χτύπησες εκεί που πονάω.  :uzi: :sleeping: :tired: :shower:
Ντοκτορ δεν τρεχει τιποτα, αστειο ηταν και περασε. Αν ηξερα οτι θα εκανες τοσα τηλεφωνηματα θα σου εστελνα εγω πμ να σου ελεγα καλη πρωταπριλια.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τελικα το εισιτηριο μου κοστιζει 645 ευρω αφου μου βρηκαν οικονομικη θεση!
Σε αυτους που πανε κυριακη επειδη τωρα η ΤΗΑΙ ξεκινησε να πεταει και Κυριακες εχει καποιες θεσεις πολυ φτηνες. Και μη μου πειτε οτι ειναι πολλα 605 ευρω με φορους μεσα γιατι οπως σας ξαναπα ειμαι επαρχια και παιρνω αεροπλανο για να παω πρωτα αθηνα. Με λιγα λογια, 4 αεροπλανα πηγαινε ελα απο επαρχια στο Βανγκοκ μολις 645 ευρω απευθειας!!!  :boobies:

Τον αυγουστο θα εχω ετσι και πολυ περισοτερο χρημα για περισσοτερες
μπουρδελο-καταστασεις!!!  :dancing:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Σε αυτους που πανε κυριακη επειδη τωρα η ΤΗΑΙ ξεκινησε να πεταει και Κυριακες εχει καποιες θεσεις πολυ φτηνες. Και μη μου πειτε οτι ειναι πολλα 605 ευρω με φορους μεσα γιατι οπως σας ξαναπα ειμαι επαρχια και παιρνω αεροπλανο για να παω πρωτα αθηνα. Με λιγα λογια, 4 αεροπλανα πηγαινε ελα απο επαρχια στο Βανγκοκ μολις 645 ευρω απευθειας!!!  :boobies:

απο που βρηκες για αυγουστο εισιτηριο με 645? για δωσε και καμια πληροφορια. εκτος του να ρωτας μονο !

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
απο που βρηκες για αυγουστο εισιτηριο με 645? για δωσε και καμια πληροφορια. εκτος του να ρωτας μονο !
μιμικο δεν υπαρχει τετοιο εισιτηριο αυγουστο. Μονο με κανενα γκαζαδικο :2funny: :2funny: :2funny:

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αλλα ρε μιμικο αν εκανες κρατηση χθες,με 645 θα μπορουσες να κλεισεις business :2funny: :2funny: :2funny:

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1

Δηλαδή.......605 (για thai)        :think:
                                              =======> μήπος  :jerking:
και ..........40 (για 2 εσωτερικες)  :think:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6

καλα με τον fantoma την πατισα μονο εγω με τον ρωταω την πατισατε ολοι ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.  :jerking:

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλα με τον fantoma την πατισα μονο εγω με τον ρωταω την πατισατε ολοι ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.  :jerking:
Καλο μηνα doctor,χωρις πραξικοπηματα. :2funny: :2funny: :2funny: Αλλα επειδη την πατησες εσυ,ψαχνεις θυματα αριστερα και δεξια.ΜΟΝΟ ο μιμικος την πατησε και αξιζει την καζουρα μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom