Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

teozoom

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι και εγω ταυλανδοπλικτοσ παταγιασ και ειδικοτιτα στα lady boy ο δονκτορ το ξερη καλα

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
νομίζω καλό θα ήταν να προσέχουμε λίγο ,

τι γράφουμε ,

πως το γράφουμε ,

και σε ποιον το γράφουμε .

(για αποφυγή παρεξηγήσεων)

teozoom

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΔΟΚΤΟΡΑ ΕΞΗΓΗΣΕ στους συμπολεμιστες
εχω η δεν εχω ειδηκοτητα στα LADY BOY?????? :rockon:
TA exΩ σακατεψει ΝΑΙ Η ΟΧΙ???????????

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αγορασα εισιτηρια  με την φθηνοτερη που βρηκα την R.J  με κοστος απο ΑΤΗ-ΒΚΚ με αναχωρηση την πρωτομαγια 640 EURO.φιλε JOHN666 θα φερω φρεσκα νεα . αν θα παω στην παταγια θα μετρησω την περιφημο οδο και θα σου το πω.μονο γραψε αν θελεις να την μετρησω μερα η νυκτα.

να σου δωσω night vision γυαλια να μπορεσεις να βλεπεις τη νυχτα στο μετρημα?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ερωτημα προς οποιο γνωριζει από Κrabi. θα ηθελα να ρωτησω που αρχικα να μεινω, , σε καποια απο πολλες παραλιες του ή στην πολη του Krabi. Ωστε να εχει μια μικρη νυκτερινη ζωη? Αρχικα αυτο, μετα ψαξω επιτοπου για να βρω σε ποιο απο νησια του θα καταληξω (οσο πιο παρθενο τοσο καλυτερο).
Σύντροφε και μέσα στην πόλη να μεινεις καλά είναι. Η πόλη είναι ήσυχη και γραφική και δεν θα έχεις πρόβλημα φασαριας ή προσανατολισμού. Και θάσαι δίπλα στο (μικρό) λιμάνι από όπου φεύγουν τα καραβάκια για εξορμήσεις στα νησιά και τις παραλίες. Για νυχτερινή ζωή δεν έχω δει κάτι, Η παραλία βέβαια (και ο από πάνω παράλληλος δρόμος) είναι γεμάτη από εξαιρετικές ψαροταβέρνες και ενδιαφέροντα μπαρ.
Αν θες (και όποιος άλλος ενδιαφερόμενος) χρησιμοποίησε αυτό το τηλέφωνο 01-691-0201 ή 075-612499 και ζήτα τον κ. Chao Fah. Έχει τουριστικό γραφείο και μιλά άριστα τα αγγλικά. Θα σε διευκολύνει στα πάντα αλλά μην πας στα μπανγκαλόου του (άσχετα αν πηγαίνω εγώ) :grin:.
Για νησάκια κλπ, αν και όταν αποφασίσεις θα τα πούμε σε πμ.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Κατοπιν απαιτησης του φιλοθεαμονος κοινου ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ και " διατασσω" για τους παλιους.
Αυριο Πεμπτη ωρα 9,30 στο πρωτο Ταυλανδεζικο Πειραια.
Όποιος δεν ξέρει πως και που ας μου στείλει πμ.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
(για αποφυγή παρεξηγήσεων)
φίλε παρεξήγηση δεν υπάρχει .... αν δεν έχεις εσύ την διάθεση να την παράγεις ;)
δυστυχώς πιεζόμαστε στην ελλαδίτσα και βλέπουμε παντού διώκτες και διωκόμενους  :cheesy:
εξάλλου δεν έχω το δικαίωμα να ασκό κριτική σε ανθρώπους που τους γνωρίζω  :think:
που στην προκειμένη περίπτωση είναι και φίλος (fantomas)
εξάλλου εδώ είμαστε για να χαρούμε και να θυμηθούμε τα ταξίδια μας προς την χώρα που αγαπάμε τόσο  :rockon:
προσπάθησε να μην είσαι νευρικός και σκέπτεσαι άσχημα ....θετική σκέψη .... μην ταλαιπώρησε  :cheesy:

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
όχι τίποτα άλλο έχουμε και άδεια στομάχια .... το πολύ πολύ για το tiger  :2funny:

[youtube=425,350]t1FboTlSVEg[/youtube]

και λίγο για το BANANA DISCO

[youtube=425,350]1tZ3JkAh_fY&feature[/youtube]
Πως μπορεις και συγκρινεις tiger με banana?
Και γιατι δεν postαρεις κατι για την taipan?
Διακρινω μια υποκειμενικοτητα. ;) ;) ;)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Πως μπορεις και συγκρινεις tiger με banana?
Και γιατι δεν postαρεις κατι για την taipan?
Διακρινω μια υποκειμενικοτητα. ;) ;) ;)
εσένα σε ταλαιπωρήσαμε σήμερα ......
μου φαίνεται ότι έχεις και δίκιο  :2funny: :2funny:
ο στόχος μου ήταν άλλος και όχι η παρουσίαση τον εν λόγο χορών διασκέδασης  :cheesy:
παρόλα αυτά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε  ;)

[youtube=425,350]046D2A6SYgQ&feature[/youtube]

στο βάθος φαίνεται και ο [size=10pt]DINOS[/size]  :2funny: :2funny:

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εσένα σε ταλαιπωρήσαμε σήμερα ......
μου φαίνεται ότι έχεις και δίκιο  :2funny: :2funny:
ο στόχος μου ήταν άλλος και όχι η παρουσίαση τον εν λόγο χορών διασκέδασης  :cheesy:
παρόλα αυτά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε  ;)

[youtube=425,350]046D2A6SYgQ&feature[/youtube]

στο βάθος φαίνεται και ο [size=10pt]DINOS[/size]  :2funny: :2funny:
Εγω δεν το βλεπω σαν ταλαιπωρια. Αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι ο εαυτος μου.
P.S. Τον γεναρη μου αρεσε και η seduction,μηπως εχω προβλημα? :think: :think: :think:

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εψαξα αρκετα αλλα δεν τον ειδα τον Ντινο στην Τάι Πέι αν και ξερω που καθεται συνηθως. Αν και σε πολλους εσπαγε αρχιδια, με συχνες επαναληψεις, εγω τον συμπαθουσα. Μαλιστα οργανωσε και μια εκδρομη, αρχες Μαρτιου, για τα παιδια εκει να καναν ενα ταξιδι οδικως, μεσω Καμποτζης για Βιετναμ. Ειναι το ονειρο μου και μενα οταν παρω συνταξη να μενω σε εναν σεξοτοπο. Για την ιστορια, ο Ντινος δεν ειναι κανενας τυχαιος, συνταξιουχος Ιπταμενος φροντιστης της Ολυμπιακης με πολυ μεγαλη περιουσια στην Ελλαδα.Αγορασε και ενα ωραιοτατο διαμερισμα στην Πατογκ και πλεον ειναι μονιμος κατοικος αφου μενει εκει 8 μηνες τον χρονο.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Εγω δεν το βλεπω σαν ταλαιπωρια. Αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι ο εαυτος μου.
P.S. Τον γεναρη μου αρεσε και η seduction,μηπως εχω προβλημα? :think: :think: :think:
[youtube=425,350]luFNSRz-Kds[/youtube]
thailand phuket seduction  :cheesy:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ειναι το ονειρο μου και μενα οταν παρω συνταξη να μενω σε εναν σεξοτοπο.
:2funny:  καλο αν και λιγο-πολυ με φωτογραφιζεις!
Βλαπτει σοβαρα τους παντρεμενους ομως και ακομα περισσοτερο τις παντρεμενες  ;) :2funny:
Ζαιτσικ νυχτερινη ζωη υπαρχει ελαχιστη στο Κραμπι. Αν ψαχνεις ομως αυτο που νομιζω οτι ψαχνεις, παντου μπορει να το βρει κανεις κατα τη γνωμη μου με το σχετικο ψαξιμο αλλα καλο ειναι να παιζει και λιγο η πολυ Ταυλανδικο  ;) Για τα υπολοιπα απαντω με πμ.

Ελληνάρας στην ΒΚΚ 
Ναι αλλα ξερεις ποσο τιπ του εδωσε? Δε με εκπλησσει...πολλοι Ταυλανδοι δεν εχουν ακουσει ποτε για Ελλαδα αλλα ξερουν να σου πουν για το σκορ του τελευταιου αγωνα ευρωπαικου πρωταθληματος με Ολυμπιακο η Παναθηναικο μεσα. Αφου καμια φορα με πιανουν και εμενα στα πρασσα και τους ρωταω για λεπτομερειες  :dancing:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπον
Κατοπιν απαιτησης του φιλοθεαμονος κοινου ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ και " διατασσω" για τους παλιους.
Αυριο Πεμπτη ωρα 9,30 στο πρωτο Ταυλανδεζικο Πειραια.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
Μιμικο εαν ξαναριχτεις στα φαγητα σαν λιμασμενος θα σε καπελωσω με την Tom Yam!!! :hammer:
Να ερθεις φαγωμενος.
Ντοχτωρ εαν δεν ερθεις υποσχομαι δημοσιως να μην σε αφησω σε χλωρο κλαρι.
Lorde θα είμαι εκεί στις 9-30 ακριβός γιατί στις 9 θα συναντισω στο δημοτικό θέατρο τον λεβέντη που η γκόμενα έκοψε φλέβες γι αυτόν τον φέρνω για να θαυμάσετε κάτι ξενέρωτη σαν και εσένα, τον μιμικο, τον  βαβανκουλι, τον Τάκη Λουτράκι, τον τεο καινούργιος από Λουτράκι που δεν αφήνει lady boys χωρίς να πηδήξει  τον τρελό και όλους τους άλλους που θα είναι εκεί εμένα δεν με πιάνει γιατί ήμαστε φίλοι. :headbang: :headbang:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
ειμαι και εγω ταυλανδοπλικτοσ παταγιασ και ειδικοτιτα στα lady boy ο δονκτορ το ξερη καλα
Φίλε τεο καλός ειρθαις και σε χερετο και ειδικά για να κάνης μαθήματα για lady boys που τόσο πολύ χριάζονται εδώ. Θέλω μόνο να προσέχεις τον mister ΡΩΤΑΩ γιατί θα σε ζαλίσει για τα lady boys, σαν πρώτες ερώτησης φαντάζομε θα σου κάνη αν τωχουν μεγάλο αν τους σηκώνετε τη το κάνουν αν κάνουν smoking καλό αν χύνουν αν το κάνουν πίσω κολιτω αν στα όρθια αν αν αν. και για τέλος πόσα μέτρα είναι η walking street.  :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
τώρα αυτό με θίγει και ας μην είμαι φαντάρος  :think:  :S
kyklades εγώ δεν ξέρω γιατί δεν πήγα φαντάρος είμαι ελληνοαμερικανος και θέλω την βοήθεια σου τη γνώμη να σχηματίσω για τον mister ΡΩΤΑΩ που έβγαλε τα αποθημενα του στα φανταράκια γιατί από ότι ξέρω στους αξιωματικούς δίνουν σαρδέλες και η σαρδέλες βρομάνε. :priest:

THAILOVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Lorde θα είμαι εκεί στις 9-30 ακριβός γιατί στις 9 θα συναντισω στο δημοτικό θέατρο τον λεβέντη που η γκόμενα έκοψε φλέβες
dr.tilak δώσε τα χαιρετισματά μου στο καψούρη και στον alex.Μπόρα πες του είναι θα περάσει.Οχι άλλες φλέβες.Δωσε του τα φώτα σου.Κώστας.- :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom