You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Φυσικά, αν δεν ξέρεις πως, στείλε πμ .
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
φαντάσου τι τραβάνε και τραβήξαμε και εμείς , χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγοkyklades εγώ δεν ξέρω γιατί δεν πήγα φαντάρος είμαι ελληνοαμερικανος και θέλω την βοήθεια σου τη γνώμη να σχηματίσω για τον mister ΡΩΤΑΩ που έβγαλε τα αποθημενα του στα φανταράκια γιατί από ότι ξέρω στους αξιωματικούς δίνουν σαρδέλες και η σαρδέλες βρομάνε.
takis loutraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΝΤΟΚΤΟΡ το βραδυ παιζει να φερω
ενα εκλεκτο μουνι made in ygoslavia
Ετων 24
ενα εκλεκτο μουνι made in ygoslavia
Ετων 24
Είμαι φάν του συγκεκριμένου thread και το έχω διαβάσει απ΄την πρώτη σελίδα...απίστευτο και όμως αληθινό
Δεν είχα σκοπό να κάνω post εδώ πριν γυρίσω από το ταξίδι που κανονίζω για κάτω τον ιούνιο, για να έχω προσωπική άποψη.
Όμως μιά ιστορία από ένα thread στο pattayasecrets.com του οποίου είμαι επίσης μέλος, με συγκίνησε και είπα να την μοιραστώ μαζί σας. Την μετέφρασα από τα αγγλικά που ήταν γραμμένη. Το μέλος που την γράφει είναι στο στύλ του kostasf16 και τον φτάνει ή και τον ξεπερνάει στις αφηγήσεις από τις περιπέτειες του στην παττάγια (μέγας butterfly).
Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν κουράσω με το μεγάλο post...
Mar 4 2008, 08:49 PM / Gabor
Ξανα πίσω στον κρύο και υγρό φαρανγκό-τοπο... μετά απο μιά βδομάδα. Έγραψα τα προηγούμενα καταρακομένος, όχι μόνο επειδή επέστρεψα αλλά επειδή η κακοτυχεία μου συνεχίστηκε στην Παττάγια. Υποφέρω ακόμα από το κρύωμα που κόλησα στον καταθλιπτικό καιρό του Φεβρουαρίου, μου έπεσε το κινητό και προσγειώθηκε στην μοναδική λακούβα-λιμνούλα του δρόμου, χαλώντας και χάνοντας όλες τις επαφές μου, τα σμς, κλπ. Εδώ στο σπίτι μου έσπασε ο σωλήνας του νεροχύτη.... Και το τραγικό φινάλε του ταξιδιού μου.... Η πρώην φίλη μου (ταυλανδή) έβηχε για λίγο καιρό και την είχα πάει στην τοπική Jomtien κλινική, οπού της έκαναν δύο ενέσεις και ελπίζαμε να το ξεχάσουμε το θέμα...αλλά η κατάσταση χειροτέρεψε και έτσι επισκευθήκαμε το Memorial Hospital όπου πήραμε κάποια άλλα φάρμακα....Πήγαμε πίσω εκει δύο φορές και τελικά της έδωσαν εννιά διαφορετικά χάπια για την πνευμονική ίυωση, την οποία είχε προκαλέσει κάποια αμοιβάδα... Την επόμενη ημέρα μου τηλεφώνησε η φίλη της, λέγοντάς μου οτι είναι στην εντατική, το αναπνευστικό της έχει καταρεύσει, έχει 38,7 πυρετό, το σώμα της είναι γεμάτο αλλεργικά εξανθήματα και πρέπει να μείνει στο νοσοκομείο. Εγώ έτρεξα αμέσως στο νοσοκομείο... Οι γαμημένοι γιατροί δεν την άγκιζαν μέχρι να υπογράψω τα χαρτιά οτι θα πληρώσω τους λογαριασμούς (8-14000 BHT/ημέρα) Αφού υπέγραψα ο γιατρός σχολίασε: Σοφή η επιλογή σας, μπορεί να πέθαινε και την προηγούμενη νύχτα... ήταν πολύ αδύναμη και πεσμένη...
Δύο μέρες στο νοσοκομείο και καλυτέρευσε, σταμάτησε να βήχει, έπεσε ο πυρετός... αλλά εδείχνε οτι δεν ήταν αρκετό, η αλλεργία επέμενε... έγεινε υστερική, τσίριζε και αποφάσισε να φύγει από το νοσοκομείο, να πάει σπίτι στο αγαπημένο της δωμάτιο και αρνιόταν να πάρει άλλα φάρμακα καθώς οι γιατροί ανακάλυψαν οτι ένα από τα φάρμακα της δημιουργούσε την αλλεργία.... Ήταν πάντα περήφανη για το όμορφο λευκό της δέρμα και σπάραζε η καρδιά μου να την βλέπω να κλαίει με λυγμούς και να λέει: ¨Θέλω πίσω το δέρμα μου ! Δεν μπορώ να εμφανίζομαι μπροστά σε άλλους σαν τέρας !¨ Την επόμενη μέρα υποτροπίασε... όταν έφτασα στο δωμάτιό της ήταν γεμάτη δάκρυα, κράυγαζε σαν πληγωμένο ζώο, έτριβε το ερεθισμένο της δέρμα και φώναξε: ¨Πούλα τα όλα. Δεν χρειάζομαι τίποτα, πέταξε τα στα σκουπίδια, θέλω πίσω το δέρμα μου!¨ Έτσι και εγώ την πήγα πίσω στο νοσοκομείο... Ο γιατρός μου είπε οτι χρειάζεται άλλες δύο μέρες, και εγώ πλήρωσα για τρείς, της έδωσα έξτρα χρήματα.... και έπρεπε να φύγω, γιατί το αεροπλάνο πέταγε σύντομα... Ήξερε οτι αν δεν είμαι στην πόλη μπορούσε να πεθάνει και εγώ καταλάβαινα τους φόβους της... μόνη, χωρίς βοήθεια και ακόμα άρρωστη... ¨Ηταν πολύ θλιβερό να την βλέπω να με αγκαλιάζει χωρίς ελπίδα σαν να με αποχωριζόταν για τελευταία φορά. Η τελευταία της επιθυμία από εμένα ήταν: ¨Προτού επιστρέψεις στην πατρίδα, επισκέψου το Wat Chai, αγόρασε μιά χελώνα στην αγορά και ελευθέρωσε την πίσω από το ναό, για να έχω μακροζωία. Αν πεθάνω πάρε τα κόκκαλα μου στην Ουγγαρία μαζί σου.¨ Και έτσι έβγαλε την πιό πολύτιμη και αγαπημένη θιβετιανή πέτρα της και μου την έδωσε...
Περπατώντας στον παραλιακό δρόμο προς το Wat Chaimongkorn έκλαψα βουβά και αμίλητα....
Δεν είχα σκοπό να κάνω post εδώ πριν γυρίσω από το ταξίδι που κανονίζω για κάτω τον ιούνιο, για να έχω προσωπική άποψη.
Όμως μιά ιστορία από ένα thread στο pattayasecrets.com του οποίου είμαι επίσης μέλος, με συγκίνησε και είπα να την μοιραστώ μαζί σας. Την μετέφρασα από τα αγγλικά που ήταν γραμμένη. Το μέλος που την γράφει είναι στο στύλ του kostasf16 και τον φτάνει ή και τον ξεπερνάει στις αφηγήσεις από τις περιπέτειες του στην παττάγια (μέγας butterfly).
Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν κουράσω με το μεγάλο post...
Mar 4 2008, 08:49 PM / Gabor
Ξανα πίσω στον κρύο και υγρό φαρανγκό-τοπο... μετά απο μιά βδομάδα. Έγραψα τα προηγούμενα καταρακομένος, όχι μόνο επειδή επέστρεψα αλλά επειδή η κακοτυχεία μου συνεχίστηκε στην Παττάγια. Υποφέρω ακόμα από το κρύωμα που κόλησα στον καταθλιπτικό καιρό του Φεβρουαρίου, μου έπεσε το κινητό και προσγειώθηκε στην μοναδική λακούβα-λιμνούλα του δρόμου, χαλώντας και χάνοντας όλες τις επαφές μου, τα σμς, κλπ. Εδώ στο σπίτι μου έσπασε ο σωλήνας του νεροχύτη.... Και το τραγικό φινάλε του ταξιδιού μου.... Η πρώην φίλη μου (ταυλανδή) έβηχε για λίγο καιρό και την είχα πάει στην τοπική Jomtien κλινική, οπού της έκαναν δύο ενέσεις και ελπίζαμε να το ξεχάσουμε το θέμα...αλλά η κατάσταση χειροτέρεψε και έτσι επισκευθήκαμε το Memorial Hospital όπου πήραμε κάποια άλλα φάρμακα....Πήγαμε πίσω εκει δύο φορές και τελικά της έδωσαν εννιά διαφορετικά χάπια για την πνευμονική ίυωση, την οποία είχε προκαλέσει κάποια αμοιβάδα... Την επόμενη ημέρα μου τηλεφώνησε η φίλη της, λέγοντάς μου οτι είναι στην εντατική, το αναπνευστικό της έχει καταρεύσει, έχει 38,7 πυρετό, το σώμα της είναι γεμάτο αλλεργικά εξανθήματα και πρέπει να μείνει στο νοσοκομείο. Εγώ έτρεξα αμέσως στο νοσοκομείο... Οι γαμημένοι γιατροί δεν την άγκιζαν μέχρι να υπογράψω τα χαρτιά οτι θα πληρώσω τους λογαριασμούς (8-14000 BHT/ημέρα) Αφού υπέγραψα ο γιατρός σχολίασε: Σοφή η επιλογή σας, μπορεί να πέθαινε και την προηγούμενη νύχτα... ήταν πολύ αδύναμη και πεσμένη...
Δύο μέρες στο νοσοκομείο και καλυτέρευσε, σταμάτησε να βήχει, έπεσε ο πυρετός... αλλά εδείχνε οτι δεν ήταν αρκετό, η αλλεργία επέμενε... έγεινε υστερική, τσίριζε και αποφάσισε να φύγει από το νοσοκομείο, να πάει σπίτι στο αγαπημένο της δωμάτιο και αρνιόταν να πάρει άλλα φάρμακα καθώς οι γιατροί ανακάλυψαν οτι ένα από τα φάρμακα της δημιουργούσε την αλλεργία.... Ήταν πάντα περήφανη για το όμορφο λευκό της δέρμα και σπάραζε η καρδιά μου να την βλέπω να κλαίει με λυγμούς και να λέει: ¨Θέλω πίσω το δέρμα μου ! Δεν μπορώ να εμφανίζομαι μπροστά σε άλλους σαν τέρας !¨ Την επόμενη μέρα υποτροπίασε... όταν έφτασα στο δωμάτιό της ήταν γεμάτη δάκρυα, κράυγαζε σαν πληγωμένο ζώο, έτριβε το ερεθισμένο της δέρμα και φώναξε: ¨Πούλα τα όλα. Δεν χρειάζομαι τίποτα, πέταξε τα στα σκουπίδια, θέλω πίσω το δέρμα μου!¨ Έτσι και εγώ την πήγα πίσω στο νοσοκομείο... Ο γιατρός μου είπε οτι χρειάζεται άλλες δύο μέρες, και εγώ πλήρωσα για τρείς, της έδωσα έξτρα χρήματα.... και έπρεπε να φύγω, γιατί το αεροπλάνο πέταγε σύντομα... Ήξερε οτι αν δεν είμαι στην πόλη μπορούσε να πεθάνει και εγώ καταλάβαινα τους φόβους της... μόνη, χωρίς βοήθεια και ακόμα άρρωστη... ¨Ηταν πολύ θλιβερό να την βλέπω να με αγκαλιάζει χωρίς ελπίδα σαν να με αποχωριζόταν για τελευταία φορά. Η τελευταία της επιθυμία από εμένα ήταν: ¨Προτού επιστρέψεις στην πατρίδα, επισκέψου το Wat Chai, αγόρασε μιά χελώνα στην αγορά και ελευθέρωσε την πίσω από το ναό, για να έχω μακροζωία. Αν πεθάνω πάρε τα κόκκαλα μου στην Ουγγαρία μαζί σου.¨ Και έτσι έβγαλε την πιό πολύτιμη και αγαπημένη θιβετιανή πέτρα της και μου την έδωσε...
Περπατώντας στον παραλιακό δρόμο προς το Wat Chaimongkorn έκλαψα βουβά και αμίλητα....
takis loutraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γιατί από ότι ξέρω στους αξιωματικούς δίνουν σαρδέλες και η σαρδέλες βρομάνε.
doctor κανεις ενα λαθος στους αξιωματικους δεν δινουν σαρδελες
σαρδελες δινουν στα μουνια που μας γαμισανε εμας που υπηρετισαμε
τα μουνια εφιγαν απο τα γιδια καταχτικαν στο στρατο και το παιζαν
αξιωματικοι..........
papdhmhtrhs1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
την καλησπερα μου στον ταιλοβερ.φιλε ο δημητρης ειμαι.που θα γινω πατερας σε 9 μηνες....
Είμαι φάν του συγκεκριμένου thread και το έχω διαβάσει απ΄την πρώτη σελίδα...απίστευτο και όμως αληθινό
Καλώς μας ήρθες captain69
και η ιστορία good καλά έκανες .
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
περασμενα μεγαλεια φιλε.Το μέλος που την γράφει είναι στο στύλ του kostasf16 και τον φτάνει ή και τον ξεπερνάει στις αφηγήσεις από τις περιπέτειες του στην παττάγια (μέγας butterfly).
ποια πατταγια?
ποιες αφηγησεις?
τωρα ειμαι στη rayong εως τη δευτερα που θα παμε βορεια για συναντηση με mgreek sto korat.
το gfe πριν δυο ωρες ειχε 37.4 και παω να του ξαναβαλω θερμομετρο.
μονο θερμομετρο...
αστα να πανε λοιπον.
ω ρε λεβεντοπαιδια! παλιοφανταρα! οπως εγω ετρεξα μερικα μουνακια που το αξιζαν αφου εκαναν συνεχως μαλακιες,ετσι και εμενα με ετρεξαν καποιοι μονιμαδες ανωτεροι που εχουν καλλο στον εγκεφαλο. Ειμαι κατα του θεατρου στο στρατο που ασχολειται με μαλακιες! για αυτο και δεν εμεινα αλλο βεβαια. Την κοπανισα νωρις νωρις.
Μην ανησυχεις ΔΟΚΤΟΡ, δε με ενδιαφερουν καθολου τα lady boys και δε θα κανω καμια ερωτηση
περι αυτων ατυχσησες...
Βεβαια θα ρωτησω αλλα πραγματα σιγα σιγα αφου μεχρι 9 Αυγουστου που πεταω εχουμε ακομα
χρονο... 4 μηνες ειναι πολλοι?
Η αποφαση μου εχει παρθει οπως ξαναπα,θα παω ΜΟΝΟ Παταγια και δυσκολα θα αλλαξει αυτο
κυριως λογο χρονου (9-17 Αυγουστου).
Ξερει κανεις τιτλο τραγουδιου που παιζει στο πρωτο βιντεακι απο τις Ντισκο που ανεβασατε?
Μην ανησυχεις ΔΟΚΤΟΡ, δε με ενδιαφερουν καθολου τα lady boys και δε θα κανω καμια ερωτηση
περι αυτων ατυχσησες...
Βεβαια θα ρωτησω αλλα πραγματα σιγα σιγα αφου μεχρι 9 Αυγουστου που πεταω εχουμε ακομα
χρονο... 4 μηνες ειναι πολλοι?
Η αποφαση μου εχει παρθει οπως ξαναπα,θα παω ΜΟΝΟ Παταγια και δυσκολα θα αλλαξει αυτο
κυριως λογο χρονου (9-17 Αυγουστου).
Ξερει κανεις τιτλο τραγουδιου που παιζει στο πρωτο βιντεακι απο τις Ντισκο που ανεβασατε?
Lorde θα είμαι εκεί στις 9-30 ακριβός γιατί στις 9 θα συναντισω στο δημοτικό θέατρο τον λεβέντη που η γκόμενα έκοψε φλέβες γι αυτόν τον φέρνω για να θαυμάσετε κάτι ξενέρωτη σαν και εσένα, τον μιμικο, τον βαβανκουλι, τον Τάκη Λουτράκι, τον τεο καινούργιος από Λουτράκι που δεν αφήνει lady boys χωρίς να πηδήξει τον τρελό και όλους τους άλλους που θα είναι εκεί εμένα δεν με πιάνει γιατί ήμαστε φίλοι.
Συνάδελφοι sorry, αλλά σήμερα θα απουσιάζω... δεν προλαβαίνω ...
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Καλημερα και απο εμενα.
Φχαριστηθηκα πολυ τη χτεσινη συναντηση, και υποσχομαι να την επαναλαβουμε.
Και μια παρατηρηση για να υπερασπιστω τον ντοχτωρ στα δικια του.
Σε οσους κακοηθεις του λενε οτι βαφει τα μαλλια του εγω τον πιστευω οταν λεει ΟΧΙ δεν τα βαφει οτι ετσι τα αγορασε!!
Καλημερα μεγαλε ντοχτωρα, μην κολωνεις πουθενα ;)
Φχαριστηθηκα πολυ τη χτεσινη συναντηση, και υποσχομαι να την επαναλαβουμε.
Σε οσους κακοηθεις του λενε οτι βαφει τα μαλλια του εγω τον πιστευω οταν λεει ΟΧΙ δεν τα βαφει οτι ετσι τα αγορασε!!
Καλημερα μεγαλε ντοχτωρα, μην κολωνεις πουθενα ;)
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Καλημερα Συντροφοι Ταυλανδοπληκτοι !!!
papdhmhtrhs1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα και απο μενα.πολυ ωραια η χθεσινη συναντηση.να την επαναλαβουμε...
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
τι εγινε?Καλημερα και απο εμενα.
.
τα φτιαξατε εσεις?
θυμαμαι "μαλωνατε"
mgreek εφτασε η ωρα? ετοιμα ολα?
ελπιζω στο κορατ να μην εχει κουνουπια οπως εδω που με εχουν γαμησει.
ελπιζω στο κορατ να μην εχει κουνουπια οπως εδω που με εχουν γαμησει.
Thai lotion
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εδώ είναι πιο ολοκληρωμένο το προϊόν ;)Thai lotion