You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
δεν ειναι σιγουρο ακομα αν θα παω.
εμεινα 3 μερες στη ραγιονγκ και φρικαρα, το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ.
εκτος πατταγιας μπανγκοκ και πατονγκ ολα ειναι ιδια.
απιστευτα ιδια.
ολοι στη ραγιονγκ με κοιτουσαν σαν αξιοθεατο, τα παιδια με γουρλωμενα ματια, παραλιγο να κοψω εισιτηριο για να με βλεπουν...
Κώστα σε καταλαβαίνω απόλυτα ......χαχα
και συμφωνώ με όσα λες
Εγω έμενα Korat περίπου 20 ημέρες ,και εννοείτε οτι δεν παίζει sex σκηνή .
Ανεβοκατεβέναμε σχεδόν καθε ημέρα απο το χωριό της ,
που ήταν μιάμιση ώρα περίπου μακρυά ,
ενα όμορφο μικρό χωριουδάκι , (παίζει να ήμουν ο πρώτος λευκός που πάτησε το πόδι του εκεί),
όπου να φανταστείς το λεωφορείο δεν πήγαινε καν , απλά μας άφηνε σε κάποιο σημείο ,
και μετά συνεχίζαμε με μηχανάκι, (που του δίναμε περίπου 50 batt),
και μερικές φορές και τρικάβαλο . (άστα)
Την δε πρώτη ημέρα μαζεύτηκε όλο το σόι ,καμιά εικοσαριά άτομα ..........(να δουν τον γαμπρό).
Ασε που ο πατέρας της δεν με άφηνε να φεύγουμε τα βράδια ,
(θα κοιμηθείς εδώ μου έλεγε) ,
και θέλεις να μάθεις τι έγινε ?
κοιμήθηκα , και μάλιστα ίσιωσε και η σπονδυλική μου στήλη .
Απλός , φτωχός , αλλά όμορφος λαός που σε κάνει να τον αγαπήσεις .
Γλυκιές αναμνήσεις που αναπολώ και νοσταλγώ καθημερινά ,
και που θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας .
keep walking
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δηλαδή τι να πω ...σας προειδοποιώ μήπως και ...... και εσείς την απαντάτε ...έλεοςψαρακεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
πω πω...η παει συννεφο!
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αμαρτωλοί μόνο η pattaya σας σώνει. Μόλις φτάσω στην pattaya θα προσευχηθώ για σας που δεν μετανοηται .και επειδή είσαστε πολλοί κάθε βράδυ θα πηγαίνω σε ένα go-go για τον καθένα σας. Και για τον λόρδο θα πάω σε αυτό που μαστιγώνουν για να με μαστιγώσουν και να πιάσουν η ευχές μου. Και για τον john 666 (mister ρωταω) θα πάω σε ένα go-go πολύ σπέσιαλ για να προσευχηθώ για να πάρει την βίζα του χωρίς πρόβλημα. Χαχαχα. Για τον mimiko θα πάω σε ένα με τζακουζη για να τον βοηθήσει ο θεός να πάει στο πουκετ και να ξεθυμάνει. Όσο για την Κατερίνα θα αλαφρώσω της αμαρτίες της με ένα body 2 body masaz. Ο Τάκης Λουτράκι τι να πω θέλει πολύ δουλειά για να πάρει άδεια από την Gestapo θα πάω στις Ρωσίδες αν και λήγω ακριβές θα μου κάνουν τη χάρη να προσευχηθούνε μαζί μου. Όσο για τον τύπο που η γκόμενα κόβει φλέβες θα πάω σε αυτό που είναι 20 υπό το μηδέν να πιω σφηνακη για να τον παγώσω και να μην ξανακατέβει pattaya γιατί δεν θα αφήσει γκόμενα για γκόμενα χωρίς να κόψουν της φλέβες τους. και όσο για τον vonmakouli θα πάρω 3 για μια καλή παρτουζα ( χρειάζομαι 3 λόγω δικού μου και δικού του μεγέθους ) θα της γδύσω και γονατιστές θα της βάλω να καπνίσουν την πίπα της ειρήνης. Teozoum για αυτόν τον φίλο επειδή ξέρω την αδυναμία του στα lady boys θα πάω soi4 να πάρω ένα lady boy και θα το βάλω να προσευχηθεί για τον φίλο μου. ερώτηση πως το προτιμά με η χωρίς. Μάθημα σολφες για τον φίλο αυτόν θα πάω σε ένα μπαρ και θα κερνάω της γκόμενες ώσπου θα μου πουν που είναι η δικιά του. Γιατί δεν την βρήκα τελευταία φορά δοκιμασία και αυτή Και όσο για τον τρελό που θα κατέβη μαζί μου pattaya αυτός αν θα μετανοήσει. Σας υπόσχομαι και το γράφω ότι θα πάθη τα πάθη του κυρίου και μετά όνομα και πράμα. Τον βλέπω ομόνοια θα νοικιάσει και ένα μικρό για να μαζεύει χρήμα για να ξανακατέβει pattaya αλλά έλα δεν. Η κυρία με της σαρδέλες δεν δίνη πια άδεια μετανόησε τρελέ θα σου μήνη το κουσουρη που λέγετε pattaya. Επανέρχομαι αμαρτωλοί.
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
yessssssssssssss το ελαβα το πμ.Οχι ρε ντοχτωρα να μαστιγωθεις και για χαρη μου.
Απλα θελω να μου στειλεις μια φωτο αραχτος σε μπαρακι με τη πουρακλα!!
Το πμ το ελαβες;
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ασε mister ρωταω το πουρο μου και οχι στο πονηρω δεν υπαρχη Ελλαδα. ροτα και τον mcgreek. :ontoktor βλεπω ενα πουρο εδω σπιτι μου που το εχω εδω και 1 χρονο
και εψαχνα μια καλη χρονικη στιγμη για να το καπνισω μονος η με παρεα.
Νομιζω βρηκα με ποιον θα το καπνισω και ποτε!
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
ntoktor βλεπω ενα πουρο εδω σπιτι μου που το εχω εδω και 1 χρονο
και εψαχνα μια καλη χρονικη στιγμη για να το καπνισω μονος η με παρεα.
Νομιζω βρηκα με ποιον θα το καπνισω και ποτε!
Πουρο? Τι πουρο?
Μαρκα?
Τι μηκος εχει το πουρο?
Ποσο καιρο το ειχες παρατημενο?
Και που το ειχες? στο συρταρι? στο ψυγειο? στη ντιβανοκασελλα?
Ελπιζω να μην ξεχασα κατι. Οι απαντησεις στις ερωτησεις ειναι ζωτικης σημασιας. Βοηθηστε...
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Ασε ρε Κωστη υποκλινοσουνα με το gfe μαζι.μη μου πειραζετε τον ντοκτορ τωρα που λειπω.
χθες παιδια η τραγουδιστρια ηταν ολα τα λεφτα, θεομουνο...
υποκλινομουν ολη νυχτα μπροστα της
Ζητα της να γινει κουμπαρα.
Ντοχτωρ ΑΡΧΟΝΤΑΣ μονο και μονο για αυτο θα κατεβαινα 2 μερουλες Πατταγια για παρτη σου.
Νασαι καλα
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ημουν χωρις gfe ρε λορδε,Ασε ρε Κωστη υποκλινοσουνα με το gfe μαζι.
Ζητα της να γινει κουμπαρα.
αυριο παω βορρα τελικα , επιτελους.
ασε mister ρωταω το πουρο μου και οχι στο πονηρω δεν υπαρχη Ελλαδα. ροτα και τον mcgreek. :o
εμενα παλι Ντοκτορα το πουρο μου δεν υπαρχει παγκοσμιως. Ρωτα και τις πρωην μου
Παντως το αλλο πουρο το ΜΗ πονηρο εισαι σιγουρα μικροτερο απο το δικο σου αλλα εχει
Συλλεκτικη σημασια η μαλλον Ιστορικη σημασια για μενα. Δεν καπνιζω βεβαια ουτε τσιγαρα
ουτε πουρα αλλα αυτο το πουρο λεω να το χτυπησω στον Παραδεισο που λεγεται ΤΑΥΛΑΝΔΗ.
Και όσο για τον τρελό που θα κατέβη μαζί μου pattaya αυτός αν θα μετανοήσει. Σας υπόσχομαι και το γράφω ότι θα πάθη τα πάθη του κυρίου και μετά όνομα και πράμα. Τον βλέπω ομόνοια θα νοικιάσει και ένα μικρό για να μαζεύει χρήμα για να ξανακατέβει pattaya αλλά έλα δεν. Η κυρία με της σαρδέλες δεν δίνη πια άδεια μετανόησε τρελέ θα σου μήνη το κουσουρη που λέγετε pattaya. Επανέρχομαι αμαρτωλοί.
Μακαρι να δηλωσω τρελος εκει και να μην γυρισω πισω στις 4 του μηνα και να με βρισκετε ολοι σας να περναμε παρεα καλα οταν ερχεστε κατω
11 και σημερα
οι πουτανες οι μερες δεν περνουν γαμωτο
Δημητρη να δωσω χαιρετισματα στο τιλακ σου και να την παω για υπερυχογραφιμα να δω αν ειναι αγορι ή κοριτσι???
Ντοκτορα οπου βγει αρχοντα
Μακαρι να δηλωσω τρελος εκει και να μην γυρισω πισω στις 4 του μηνα και να με βρισκετε ολοι σας να περναμε παρεα καλα οταν ερχεστε κατω
11 και σημερα
Δημητρη να δωσω χαιρετισματα στο τιλακ σου και να την παω για υπερυχογραφιμα να δω αν ειναι αγορι ή κοριτσι???
11 και σημερα
takis loutraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αμαρτωλοί μόνο η pattaya σας σώνει. Ο Τάκης Λουτράκι τι να πω θέλει πολύ δουλειά για να πάρει άδεια από την Gestapo θα πάω στις Ρωσίδες αν και λήγω ακριβές θα μου κάνουν τη χάρη να προσευχηθούνε μαζί μου.
Teozoum για αυτόν τον φίλο επειδή ξέρω την αδυναμία του στα lady boys θα πάω soi4 να πάρω ένα lady boy και θα το βάλω να προσευχηθεί για τον φίλο μου.
Φιλε DOCTORRR ετσι ειναι οσο αφορα εμενα
θελει πολυ ψησιμοοοοο αλλα θα τα καταφερω..
να πας στις Ρωσιδες ειναι καλα κοριτσια
εγω πολλα χρονια τωρα αυτες με φτιαχνουν
Ο φιλος μασ ο ΤεοZOUM τα αγαπαει τα LADY BOY
τους εχει αδυναμια αυτο μου ειπε, ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΓΑ...ΡΓΑΛΑΕΙ...
ΠΟΛΛΑ χαιρετισματα σε ολους
κ περισοτερα σε οσους παρευρεθησαν
στο δειπνο........