doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
δεν φτανουν βαλε κατι ακομα.Κανα 1200 ρι λεω να φαω,αλλα ολα πληρωμενα.Εισητηρια,ξενοδοχεια αξιοπρεπη,μουνια,κερασματα,φαγητα,μεταφορες.Ειναι ουτοπικο το ποσο?
δεν φτανουν βαλε κατι ακομα.Κανα 1200 ρι λεω να φαω,αλλα ολα πληρωμενα.Εισητηρια,ξενοδοχεια αξιοπρεπη,μουνια,κερασματα,φαγητα,μεταφορες.Ειναι ουτοπικο το ποσο?
φιλε 100 ευρω την ημερα χωρις το αεροπλανο. ;)ε δωσε ενα estimate να ξερω που πατω και που βρισκομαι!!!
Το σωστο ειναι να μιλαμε για νυχτες ;) ;) ;) και οχι για ημερεςsilver για 5 μερες ξεχασετω.
φιλε 100 ευρω την ημερα χωρις το αεροπλανο. ;)
Κανα 1200 ρι λεω να φαω,αλλα ολα πληρωμενα.Ειναι ουτοπικο το ποσο?
Αρα μισο εκατομμυριακι παλιες δραχμουλες θα μου παει η δουλεια...
φιλε ξερης πολη καλλα οτι οπως θελη ο φιλος ολλα τα εξοδα δεν πεφτη κατο απο 100 την ημερα.ξενοδοχιο, ποτα, γυνεκες, φαη,καποτες,τσιγαρα,ψωνια,lady boys, και αυτα στο προγραμα.ε με 50 η 30 δεν γηνοντε. :oΌλα αυτά είναι υποκειμενικά.Άλλος τρώει 100 ευρώ τη μέρα,άλλος 50 και άλλος 30.Δεν σημαίνει οτι όλοι κάνουμε τα ίδια έξοδα.
Όλα αυτά είναι υποκειμενικά.Άλλος τρώει 100 ευρώ τη μέρα,άλλος 50 και άλλος 30.Δεν σημαίνει οτι όλοι κάνουμε τα ίδια έξοδα.
Εγω παλι γιατι εχω πολυ περισσοτερα εξοδα ποτε δεν το καταλαβα. Για να σας πω την αληθεια ποτε δεν με ενοιαξε ιδιαιτερα. Εχουμε πει πολλες φορες οτι εκει δεν κανουμε "οικονομια".φιλε ξερης πολη καλλα οτι οπως θελη ο φιλος ολλα τα εξοδα δεν πεφτη κατο απο 100 την ημερα.ξενοδοχιο, ποτα, γυνεκες, φαη,καποτες,τσιγαρα,ψωνια,lady boys, και αυτα στο προγραμα.ε με 50 η 30 δεν γηνοντε. :o
Διευκρινησε λιγο το υψοςλοιπον δεν ειμαι λατρης κ δεν γνωριζω τιποτα σε σχεση με τα σχιστοματικα κ δει τις ταιλανδεζες... ειδα μια ταυλανδεζα ΤΟ ΜΟΥΝΙ σχετικα ψηλο κορμι
Διευκρινησε λιγο το υψος
κουράγιο ;)Καλημερα παιδες
6 και σημερα λεμε
Τωρα ντοχτωρ με πατησες εκει που ποναω.