Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
δοκτορ βοηθεια!!!Ταξειδευαμε μαζι για thai εμεις πηγαιναμε patong ειχες δικιο περασαμε τελεια!!! :dancing:Την πρωτη μερα ξεσκιστηκαμε μασαζ,γκομενες,μεχρι το πρωι.Την επομενη αφου εκανα το μασαζακι μου πηγαμε να βρουμε κανα μικρο για το βραδυ.Βλεπω ενα και κολαω!!! :oΤο περνω και παμε και μια tiger, μετα αρχιζουν ζηλειες και αλλα τετοια,γουσταρε η μικρη!!Μετα στο ΗΟΤΕL εγινε της που....ς(Ηταν real)δεν το πιστευω ακομα!!!!Αποφασησα να το κρατησω οσο θα ειμουν εκει και περασα τελεια!!!λεφτα δεν μου ζηταγε(εγω της εδινα)μου αγοραζε διαφορα ακομα και κατι cd που μου αρεσαν!!Εχω ακομα               
επικοινωνια με sms και τηλ.Μου ζητησε οταν κατεβω να παμε στο χωριο της στο buriram τι λες να παω η δεν θα με ξαναδει 
ποτε κανεις? :idiot: SOS

στο buriram ειναι και ο κωσταςΦ16 ... αντε συγχωριανοι θα γινετε !!! χαχα

stef73

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
XAXA θα οργωνουμε μαζι τα χωραφια
Εχει κανεις πληροφοριες για buriram?
ο kostasΦ16 ποτε θα κατεβει buriram?
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
αυτο τον καιρο την ψαχνω μηπως κατεβω και γω ταιλαντ με τοσα καλα που ακουω,αλλα θελω πληροφοριες...σκεφτομαι για πενθημερο,μπορει καποιος χοντρικα να μου κοστολογησει τα εξοσδα?εισητηρια,γυναικες,φαι κτλ κτλ

επισης αν και ειναι νωρις ακομα για να το σκφτομαι, δε θα με χαλαγε να κατεβω με κανα συναδελφο να ξερει τα κατατοπια και τους τοπικους κινδυνους...ομολογω ειμαι τελειως ψαρακας στην ολη φαση

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε καλώς ήρθες.
    Βρες και άλλες μέρες. 5θήμερο δεν λέει. Δεν θα καταλάβεις τπτ.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Χαλκου ανευ, Φοιβος ου μαντευεται

Πες καμια τιμη να ξερω ποσα μεροκαματα να κανω....

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Χαλκου ανευ, Φοιβος ου μαντευεται

Πες καμια τιμη να ξερω ποσα μεροκαματα να κανω....

Τα θες σε ευρω?
10 ο αστακος, 10 το μουνακι 10 το δωματιο.
Αν εχεις τα αεροπορικα πληρωμενα, με 100 ευρω την ημερα εισαι αρχοντας. Κανε και μερικα μεροκαματα παραπανω και πηγαινε να σου ραψουν κανενα κουστουμι παμφτηνα (λιγοτερο απο 50 ευρω. Παλι αρχοντας...)

stef73

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το ξερω καλα αυτο μου εσπασαν τα νευρα μεχρι να το βρω!!! :headbang:
bulilam μου το ελεγε και αυτη!!! :idiot:
Μετα θυμηθηκα οτι δεν μπορουσε να πει το ρρρρρρρ!!!!! :dancing:

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το ξερω καλα αυτο μου εσπασαν τα νευρα μεχρι να το βρω!!! :headbang:
bulilam μου το ελεγε και αυτη!!! :idiot:
Μετα θυμηθηκα οτι δεν μπορουσε να πει το ρρρρρρρ!!!!! :dancing:
Το εχω νιωσει και εγω αυτο. Εκανα ενα τεταρτο να καταλαβω το αγαπημενο της χρωμα. Το led. :think: :think:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
το αλλο που την πιπα την λενε smoke?

βεβαια ενιωσα πολυ χαρουμενος οταν μου εμαθα τι σημαινει το Boom-Boom !!!  ;)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Χαλκου ανευ, Φοιβος ου μαντευεται. Πες καμια τιμη να ξερω ποσα μεροκαματα να κανω.
Δικιο έχεις, δίκιο έχω , δίκιο έχει και ο σ. σολφέζ. Πες μπατζετ να σου βγάλω πρόγραμμα.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
δοκτορ βοηθεια!!!Ταξειδευαμε μαζι για thai εμεις πηγαιναμε patong ειχες δικιο περασαμε τελεια!!! :dancing:Την πρωτη μερα ξεσκιστηκαμε μασαζ,γκομενες,μεχρι το πρωι.Την επομενη αφου εκανα το μασαζακι μου πηγαμε να βρουμε κανα μικρο για το βραδυ.Βλεπω ενα και κολαω!!! :oΤο περνω και παμε και μια tiger, μετα αρχιζουν ζηλειες και αλλα τετοια,γουσταρε η μικρη!!Μετα στο ΗΟΤΕL εγινε της που....ς(Ηταν real)δεν το πιστευω ακομα!!!!Αποφασησα να το κρατησω οσο θα ειμουν εκει και περασα τελεια!!!λεφτα δεν μου ζηταγε(εγω της εδινα)μου αγοραζε διαφορα ακομα και κατι cd που μου αρεσαν!!Εχω ακομα               
επικοινωνια με sms και τηλ.Μου ζητησε οταν κατεβω να παμε στο χωριο της στο buriram τι λες να παω η δεν θα με ξαναδει 
ποτε κανεις? :idiot: SOS
Φίλε καλός ειρθαις στην παρέα μας. Φυσικά θα πας κάτω πάλι γιατί μόλις πηδήσεις την πρώτη ξενέρωτη Ελληνίδα και ξενερώσεις θα την ξανά θημηθης γι αυτό μάζευε χρήμα θα σου χριαστη και μην τρέπεσαι σε 21 μέρες θα πάω και αν θέλεις οτιδήποτε να στήλης εδώ είμαστε.απο το bulilam ειναι και η δικια μου. :rockon:

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Ντοκ, λαθος καταλαβες. Αλλο εννοουσε ο στεφ. Αν δλδ εισαι της γνωμης να ακολουθησει την προσκληση που του εκανε η μικρη να παει στο Μπουλιλαμ. Οχι αν ξαναπαει Ται η οχι.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ντοκ, λαθος καταλαβες. Αλλο εννοουσε ο στεφ. Αν δλδ εισαι της γνωμης να ακολουθησει την προσκληση που του εκανε η μικρη να παει στο Μπουλιλαμ. Οχι αν ξαναπαει Ται η οχι.
οχι μονο μπουλιλαμ αλλα παντου θα παει την πατησε και αυτος. :headbang:

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Κανα 1200 ρι λεω να φαω,αλλα ολα πληρωμενα.Εισητηρια,ξενοδοχεια αξιοπρεπη,μουνια,κερασματα,φαγητα,μεταφορες.Ειναι ουτοπικο το ποσο?

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
digi0390gw5.jpg

F16 τούς αμόλησα έρχονται πρόσεχε. Λόρδε έχω και για σένα μην ανήσυχης. :rockon: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom