Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
αυτα θα τα ξεκαθαρισω απο πριν τι ΣΟΙ ειναι,και αν πει ψεματα και κανω λαθος (δεν τον κοψω
οπτικα δηλαδη) αλιμονο του!

Μάλλον .........αλίμονο σου ,

και να΄σε τυχερός να μην σου τύχει ,

διοτι δεν ξέρεις το τι μπορεί να πάθεις ,

αν τις/τους  απορρίψεις .

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Μάλλον .........αλίμονο σου ,

και να΄σε τυχερός να μην σου τύχει ,

διοτι δεν ξέρεις το τι μπορεί να πάθεις ,

αν τις/τους  απορρίψεις .

ασε.... τον john666 τον κοβω να πηγαινει ετσι κορδωμενος και μολις του συμβει κατι που δεν θα υπαρχει απαντηση στις οδηγιες χρησεως τον βλεπω να τα χανει...

μην σας πω την ωρα που θα του τον φορμαρουν να μπει εδω μεσα και να ρωταει ... "μου τον φορανε ... τι να κανω τωρα? "  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας παιδες.
Το ξερω οτι ειμαι τελειως ακυρος, αλλα λεω να παω το καλοκαιρι ταυλανδη και προσπαθω να βρω φτηνο εισητηριο αεροπλανου.Κατι τουριστικα πακετα δε τα εμπιστευομαι με τιποτα. Μηπως ξερει κανενας κανα link με online bookings η κανα κολπο για να βρω καμια καλη τιμη? Γιατι ειμαι τελειως ασχετος απο ταξιδια (18 χρονων ειμαι) και θελω να χαλασω οσο το δυνατον λιγοτερα στο αεροπλανο..ευχαριστω προκαταβολικα

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ασε.... τον john666 τον κοβω να πηγαινει ετσι κορδωμενος και μολις του συμβει κατι που δεν θα υπαρχει απαντηση στις οδηγιες χρησεως τον βλεπω να τα χανει...

μην σας πω την ωρα που θα του τον φορμαρουν να μπει εδω μεσα και να ρωταει ... "μου τον φορανε ... τι να κανω τωρα? "  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κοιτα Μιμικο ακομα και τετοια στραβη να μου τυχει μολις δει το εργαλειο μου θα νιωσει οτι του εβαλαν γαριδακι!  :dancing:
θα παρει τετοια απογοητευση που θα παρει δρομο αρον αρον !  :grin:

ξερεις το ανεκδοτο που λεει... :think:

τι λεει ενας ελεφαντας οταν βλεπει εναν ανδρα γυμνο? 

...ρε τον κακομοιρο,θα δυσκολευεται πολυ να πινει νερο... :dancing: :dancing: :dancing:

Μιμικο γιατι εχω την εντυπωση οτι γνωρισες πολυ ομορφο ladyboy
και μας το κρυβεις?  :uglystupid:

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας και απο μενα παιδια.....24/4 πετάω για πρωτη μου φορα  :rockon:με ενα φιλαρακι για Μπανγκ Γκονγκ απ΄ ευθειας  :dancing: :dancing:και μετα απο 3 νυχτες για Πουκετ οπου θα κατσω αλλες 5 :rockon: :rockon: :rockon:....Η διαμονη ειναι σε 4αστερα ξενοδοχεια με πρωινο στην καταπληκτικη τιμη των 1060 ευρω :dancing: :dancing: :dancing:.....και η χαρα μου απεριγραπτη.... :grin: :grin:Καποιες συντομες συμβουλες σας θα ειναι απο εμας καλοδεχουμενες.....Ευχαριστουμε εκ των προτερων....SEE U! ;) ;)

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΦΙΛΕ DOCTOR/TILAC ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΣ
πριν λιγο εμαθα απο τον ΤΕΟ οτι ηλθες
δεν ειχαμε καμια εποικινωνια τοσο
καιρο κ ανησηχισα ρωτησα τα παιδια
αν ειχε καποιος νεα σου, ΑΝ μπορης
κανονησε να κατεβης την κυριακη
εχει κ ντερμπι
ΠΟΛΛΑ χερετισματα σε ολους
ειδικα στους φιλους στην περδτκα που
εχουν χαθει
ειδικοτερα σε σενα fantoma που βρισκεσε
τοσο μακρια δεν σε γνωριζω αλλα εκτιμω
τοσο πολυ τα γραφωμενα σου ΦΙΛΕ να εισε
καλα κ να παιρνας παντα καλα,,,,,,,,,,,

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Μιμικο γιατι εχω την εντυπωση οτι γνωρισες πολυ ομορφο ladyboy
και μας το κρυβεις?  :uglystupid:
αααρρεεε Τζον μυαλο δε βαζεις  ;)
Κανεις μπαμ σε καθε σου ποστ οτι την Ταυλανδη τη γνωριζεις μονο μεσα απο την οθονη του υπολογιστη. Προσεξε γιατι πολλοι καταπιαν τη γλωσσα τους απο την πολυ σιγουρια οταν εγινε η στραβη και οι Ταυλανδοι δεν συγχωρουν πια τοσο ευκολα στραβοπατηματα ξενων που πανε να βγουνε και απο πανω ιδιαιτερα στα μερη που θελεις να πας. Τα ladyboys γινονται πολυ απροβλεπτα αν τα απορριψεις με ακομψο τροπο και αν σου τυχει κατι τετοιο θα βλαστημας την ωρα και τη στιγμη που μπηκες στο φορουμ και εμαθες για Ταυλανδη. Επισης αυτα που λες οτι ο Μιμικος γνωρισε ομορφο ladyboy τα ακουω βερεσε. Προσεξε μη βρεθεις σε μερικα γκο-γκος και παρακαλας να ανεβουν τα ladyboys πανω στην πιστα να αποκτησει λιγο ενδιαφερον η υποθεση γιατι τυχαινει πολλα να ειναι μερικα επιπεδα παραπανω σε ομορφια απο τις κανονικες γυναικες.

Σου χρειαζεται επειγωντος λιγο αστυνομικο δελτιο για να δεις τι παθαινουν οι ξενοι σε καθημερινη σχεδον βαση και ας με εχει παρει στην καζουρα ο Κωστας οτι μονο εγω ποσταρω τετοια. Για να κοιτταξω λιγο στα κοιταπια μου να δω τι φρεσκο πραμμα εχω σημερα  :2funny:

Τακης να σαι καλα φιλε, αν με γνωρισεις απο κοντα ομως θα αλλαξεις γνωμη, τωρα τελευταια μου λενε οτι εχω φατσα σεσσημασμενου. Παω για ξυρισμα σημερα δεν παει αλλο    :grin:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλοι μου σας γράφω μια ιστορία που έγινε στο ταξίδι αυτό πέρα ως πέρα αληθινή και για του λόγου το αληθές μάρτυρες ο αχελ και ο Δημήτρης που ήμασταν μαζί . από εδώ έφυγα με τον Δημήτρη  πρώτη φορά με THAI  στο αεροπλάνο γνωρίσαμε ένα παιδί που αργότερα αποδιχτι και γάμο τα πεδία. Πρώτη φορά για pattaya όπως και ο Δημήτρης πιάσαμε την συζήτηση και ηρθαι μαζί μας στην Bangkok είχε έρθει η κοπέλα μου με την μάνα τις με το αμάξι και πήγα τα παιδιά στο welcome plaza με 800 μπατ. Το βράδι σηναντιθηκαμαι εγώ με το τιλακ και τα παιδιά κάναμε βόλτα και πάμε στον TONY DISCO. Έχω ανάψει το πούρο μου και έρχεται μια γκόμενα πολύ καλή και με μεγάλα βυζιά οπός αποδιχθι νο σιλικόνη. Και θέλει φωτιά τις δίνω αλλά εγώ είχα το τιλακ. Πετάγεται το παιδί όνομα Βασίλης και λέει στον Δημήτρη καλή την θέλεις του λέω yes. Την φωνάζω και εγώ για αρχή μου έχω πόσα θέλεις από την πρώτη στιγμή και δεν μου έχει βγει σε κακό μου λέει 1500 μπατ ακατέβατα ρε καλή μου όχι. Του άρεσε του Βασίλη και την πήραμε. Ο Δημήτρης αν και ψιλός 2 μέτρα βρήκε κοντοπουτανο σαν τον φίλο f16. την άλλη μέρα το πρωί σηναντιθηκαμαι ο Δημήτρης μόνος ο Βασίλης με την γκόμενα  μου άρεσε και θέλω να μινι σε 5 μέρες θα πηγαίναμε Bangkok για να συναντηθούμε  με τον αχελ. Της λέω για Bangkok αλλά όχι 1500 και κατέβητε στα 1000 την ημέρα. Επήγαμε Bangkok συναντάμε τον αχελ περάσαμε καλά γυρίζουμε pattaya. Μου λέει ο Βασίλης καιρός να πηγαίνει η γκόμενα  για να γαμισω και καμιά άλλη τις λέω πρέπει να φυγής και βάζει τα κλάματα και χτειπιοτανε γιατί. Τις λέω ότι ο Βασίλης δεν έχει άλλα λεφτά και μας λέει δεν θέλω λεφτά θα καθισω χωρίς λεφτά τις λέω ειρθε πρώτη φορά pattaya και να μην πιδιξι άλλη γκόμενα θα του φέρω εγώ για να πιδιξι. Ο Δημήτρης και ο αξελ παρόν σε όλα αυτά στο τέλος ο Βασίλης την κράτησε και του λέω ρε δινετεις τουλάχιστον 500 κάθε μέρα κρίμα είναι και όπως και έκανε πιγαμε μαζί στο ko samet περάσαμε καλά όλη μαζί. Γυρίζουμε pattaya οκ το τελευταίο βράδι πηγαμαι σε μερικά go-go και στο τελευταίο κάθετε το τιλακ μου μετά εγώ μετά ο Βασίλης η γκόμενα του ο Δημήτρης η γκόμενα του σε μια στιγμή ένα καλό από τον μάνατζερ κάθετε ανάμεσα σε μένα και στον Βασίλη αλλά καμιά σχέση με τον Βασίλη εγώ την κερνάω ένα ποτό και την ψήνω για παρτουζα με το τιλακ μου. Χωρίς να το θέλει ο Βασίλης την ακούμπησε την γκόμενα και η δικιά του του πατάει μια δαγγονια που ήτανε όλη δική του. Μετά από αυτό και για να μην γίνει φασαρία στο μαγαζί φεύγουμε πάμε ξενοδοχείο μας λέει ο Βασίλης μην φύγετε περνη επάνω τον συκιουριτι και τις λέει μάζεψε τώρα στις 2 το πρωί και γίνετε το σώσε να κλέη να φωνάζει σε αγαπώ και ο φίλος αμετάκλητος πήγε το τιλακ μου επάνω να τις μυληση με το καλώ και σε μια στιγμή που δεν την προσέξανε σπάει ένα ποτήρι και πάει να κόψη της φλέβες της την βλέπει ο Βασίλης την τραβά και κόβει τα δάχτυλα τις αίματα το ξενοδοχείο στο πόδι βγικανε με τα σώβρακα από δίπλα και την σούρνανε να την κατεβα σουν κάτω κάθισε κάτω από τις 3 το πρωί μέχρι τις 10 που τις είπανε να φυγή. Αυτά γίνανε για να ξέρετε και μάρτυρες ο αξελ και ο Δημήτρης και αν ξέχασα τίποτε ας σημπληρωσουν.    :rockon: :rockon:

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
kalhmera paides
Molis gyrisame apo thailand me doctor kai dimitri.
Eyxaristw ta paidia gia tis wraies meres poy perasame kai elpizw na mporesoume na to xanakanoume syntoma. O doctor poly enhmerwmenos kai prosektikos se ola! o dimitris poly kalo paidi kai erwtiaris!!
Eyxaristw re paidia gia ola....Mhn xathoume.....Tsapountzain!!!!!!!!!!!!!!!!

papdhmhtrhs1977

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια αληθεια ολα αυτα.προσοχη στις γυναικες της παταγια.δαγκωνουν...παντως χωρις πλακα  μερικες ειναι αδιστακτες...ντοκτορ που να φυγει να παει αυτη?αφου την γαμουσε καλα ο βασιλακης και περναγε και καλα μαζι του γιατι ηταν καλο παιδι.βεβαια και αυτη επεσε στα 500 την μερα.σημαντικη εκπτωση και δεν ηταν και κανα μπαζο ετσι?γεια σου αλεξ    φιλανθρωπε.....

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Θέλω να καλημερίσω και εγώ τον φίλο τον αλεξ και τον Δημήτρη  και όσο για τον Δημήτρη που ονόμασε τον αλεξ φιλάνθρωπο είναι πέρα ως πέρα αληθινό. Ο φιλάνθρωπος αλεξ θυσίασε της διακοπές του στο ko samet και έμεινε pattaya  και αυτό που έκανε έπαιρνε κοπέλες της ταΐζε της κοίμιζε της πότιζε της επλιρονε και μετά της έστελνε σπίτι τους εγώ μέτρησα 5 σε μια μέρα που το έκανε αυτό και μην πείτε τίποτα δεν της γαμαγε το έκανε από φιλανθρωπία. Η άτυχη ήτανε πάντοτε  η  βραδινή γιατί αυτήν την πήδαγε η άλλες φεύγανε αγαμητες. Αυτό να βλέπετε μερικοί που πάτε στην pataya και το μόνο που κάνετε είναι go-go και πήδημα. Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν τον φίλο τον αλεξ που μας βγάζει ασπροπρόσωπους. Τιμή μου να κάνω διακοπές με κάποιον σαν τον αλεξ. Και όχι σαν μερικους σαν εσάς που πάτε και της ξεσκίζετε όλες.  :uzi: :hammer:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
  Προσεξε γιατι πολλοι καταπιαν τη γλωσσα τους απο την πολυ σιγουρια οταν εγινε η στραβη και οι Ταυλανδοι δεν συγχωρουν πια τοσο ευκολα στραβοπατηματα ξενων που πανε να βγουνε και απο πανω ιδιαιτερα στα μερη που θελεις να πας. Τα ladyboys γινονται πολυ απροβλεπτα αν τα απορριψεις με ακομψο τροπο και αν σου τυχει κατι τετοιο θα βλαστημας την ωρα και τη στιγμη που μπηκες στο φορουμ και εμαθες για Ταυλανδη. Επισης αυτα που λες οτι ο Μιμικος γνωρισε ομορφο ladyboy τα ακουω βερεσε. Προσεξε μη βρεθεις σε μερικα γκο-γκος και παρακαλας να ανεβουν τα ladyboys πανω στην πιστα να αποκτησει λιγο ενδιαφερον η υποθεση γιατι τυχαινει πολλα να ειναι μερικα επιπεδα παραπανω σε ομορφια απο τις κανονικες γυναικες.

Σου χρειαζεται επειγωντος λιγο αστυνομικο δελτιο για να δεις τι παθαινουν οι ξενοι σε καθημερινη σχεδον βαση και ας με εχει παρει στην καζουρα ο Κωστας οτι μονο εγω ποσταρω τετοια. Για να κοιτταξω λιγο στα κοιταπια μου να δω τι φρεσκο πραμμα εχω σημερα  :2funny:
Καλα να παθουν οι ξενοι που πανε εκει σαν κατακτητες, και να βγαλουν ολα τα κομπλεξ κατωτερωτητας που εχουν σε ανθρωπους που δεν εχουν σχεση...στο αφεντικο σας παιδια και στη γυναικα σας :2funny:
Τα ladyboy φυσικα και χρειαζονται σεβασμο γιατι εχουν και βαρυ χερι :grin:
Οσο για την ομορφια τους εχω αναφερθει εκτενεστατα σε προηγουμενο ποστ ;)μακραν καλυτερες απο τις γυναικες :grin:
Να τολμησω να πω και εξυπνοτερες και με καλυτερη συμπεριφορα;αν δουν οτι τις σεβεσαι.
Τι αστυνομικα δελτια... εδω εχουμε τον doctor ...

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω εχω παη με πολα ladyboys και περασα πολι καλλα. και τι λενε μερικοι....... :think:

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
με την εμφανιση που εχω θα σκιζονται οι Ταυλανδες ποια θα
με παρει πρωτη ισως και χωρις χρηματα αφου δυσκολα βλεπουν τετοια ομορφια...εχω καλο σωμα,πολυ ωραιο προσωπο και γενικως πολυ καλα.
Καποιοι απο δω μπορει να πηγαν και 2 και 3 και 10 φορες αλλα εγω μπορει με μια φορα να μαθω πολυ περισσοτερα αφου ειμαι
χιλιοταξιδεμενος γενικα και "ειδικων δυναμεων" σε αποστολες.

Και πανω απο ολα εισαι μετριοφρων.... :2funny:

papdhmhtrhs1977

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ενημερωση προς john666.αποσταση ξενοδοχειου welcome plaza-walking street 1579βηματα.μηκος walking street 983 βηματα.ογδοος οροφος που ηταν το δωματιο μου αποσταση απο το εδαφος 39,6 μετρα.εξωτερικη θερμοκρασια 34βαθμους μεσο ορο.υψος γυναικων 1.61 μεσο ορο.τα ladyboy ειναι ποιο ψηλα περιπου 1.72.ελπιζω να σε καλυψα.τα μετρησα ολα αυτα γιατι ειδα οτι σε ενδιαφερουν.οτι αλλο θες εδω ημαστε :helpplea:

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλα ρε παιδια τοσες μερες στον παραδεισο μονο μια ιστορια. Εμεις κρεμομαστε απο τα χειλη σας και εσεις τιποτα?

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δημήτρη σωστός αν και με το μέτρημα το δικό μου έχουμε διαφορά λόγω βημάτων εσύ είσαι πιο ψιλός και τα βήματα σου είναι διαφορετικά και γράφω και τα δικά μου βήματα γιατί δεν ξέρουμε το υψος του jhon666. welcome plaza-walgink street 1902 βηματα, walgink street 1079 βηματα    υψως41,2  8 ορόφου,εξωτερικη θερμοκρασια απο το σπιτι μου 36. :bottom: :bottom:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom