takis loutraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παρασκευη θα μαθουμε, περιεργο παντως, αυτος παντα απανταει.
τον πηρες και τηλεφωνο τακη?
ΚΩΣΤΑ του εστειλα ςms
παρασκευη θα μαθουμε, περιεργο παντως, αυτος παντα απανταει.
τον πηρες και τηλεφωνο τακη?
ΚΩΣΤΑ του εστειλα ςms
παιδια μηπως εχει
καποιος κανα νεο
απο τον doctor/tilac
η γνωριζει ποτε επηστρεφει
δεν απαντα σε ςmς μηπως
εχει καποιο προβλημα .
μιμικο ναι θα εχω και σκονακια
ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ LADYBOY ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ !!!!
Οποιος πεσει πανω στη Mint θα καλοπερασει σιγουραΚι εκει στο θέμαwww.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,2926.msg115491#msg115491]μήκος[/url] δεν παίζουν αστεία ....
και ο αλλος ροταει
για το τι θα τρωει Σαρακοστη επειδη Νηστευει....
Και κανεις εδω μεσα δεν του τι λεει...
John εισαι ο τελευταιος εδω μεσα που επρεπε να κρινει αυτη την ερωτηση,Δεν ειδα ομως να σχολιασει κανεις για τη Σαρακοστη που ανεφερα...
anyway...
μαλλον πηρε "προστασια" αλα "so you think you can dance" απο την επιτροπη!
Τζορτζ συνηθως σε βλεπω ενημερωμενο αλλα εδω εχεις λαθος. Σωστος οτι οι μουσουλμανοι του νοτου μας τα κανανε τσουρεκια οπως και για τον ελληνα συμβουλο-εμπορο-(πρωθ)υπουργο παρα του Βασιλια αλλα μην ξεχνας οτι απο τοτε εχουν περασει περιπου 400 χρονια...εν τω μεταξυ εχει μπει πολυ νερο στο αυλακι. Η χριστιανικη προπαγανδα ειναι εδω και μαλιστα δυνατη και το χειροτερο....εχει αποτελεσματα. Πολλοι πλεον Ταυλανδοι ειναι χριστιανοι. Τα διαφημιστικα σποτακια στην τηλεοραση ειναι πολλα και οι ιεροκηρυκες σταλμενοι απο τη δυση τελειωμο δεν εχουν. Δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα ολοι αυτοι οι τυποι μαθαινουν και μιλουν απταιστα Ταυλανδικα για να εχουν καλυτερη προσβαση στον κοσμο. Η μαθηση της γλωσσας ειναι το πρωτο τους μελημα, πιστεψε με πηγα σε σχολειο μαθησης των Ταυλανδικων και συναντησα καμποσους απο δαυτους. Φυσικα πολλοι Ταυλανδοι τους παιρνουν στο ψιλο αλλα οχι ολοι. Επισης να ξερεις οτι χριστιανικα σχολεια δημοτικα-γυμνασια-λυκεια που λειτουργουν κατω απο τη σημαια του χριστιανισμου υπαρχουν δεκαδες σε ολην την Μπανγκοκ και μερικα σε αλλες πολεις και μαλιστα θεωρουνται απο τα καλυτερα. Οπως υπαρχουν και αλλοι οργανισμοι που λειτουργουν κατω απο χριστιανικη ομπρελλα οπως νοσοκομεια κτλ. Πριν απο ενα μηνα περιπου η γυναικα μου ειχε παρει στο ψιλο μια φιλη της που μεταλλαχθηκε σε χριστιανη. Ολα αυτα τα λεω με μεγαλη στενοχωρια και εγω, δε με ευχαριστει καθολου αυτη η εξελιξη ευχομαι να σταματησει καπου το ρευμα προσυλητισμου αλλα αυτοι οι τυποι εχουν υπομονη και επιμονη ελεφαντα.Τα μικρομαγαζα των χριστιανων στην ΒΚΚ και στα αλλα μερη μαλλον σκοπο εχουν να διασκεδαζουν τους φαλανγκ παρα να επεκταθουν στον Ταυλανδικο λαο,περιοριζονται σε φιλανθρωπιες μηπως πιασουν κανενα πελατη...
Εχω συναντησει Ταυλανδους καθολικους αλλα ειναι σε μικρο αριθμο..
συγνωμη τωρα αλλα αυτα γιατι τα ανεφερες? οι ελληνιδες ετσι ειναι πλεον? δεν ξερω ρωταω...παντως ειμαι σιγουρος οτι και πολλοι ελληνες ικανοποιουν τα παραπανω χαρακτηριστικα ;)δεν μυριζουν ιδρωτιλα-ποδαριλα
δεν ρεβονται
δεν εχουν κρυα ποδια
δεν κλανουν
δεν μυριζει η ανασα τους
δεν παραμιλανε στον υπνο τους.
και αλλα πολλα ΔΕΝ που μπορει να συμπληρωσει ο καθενας μας.
John εισαι ο τελευταιος εδω μεσα που επρεπε να κρινει αυτη την ερωτηση,
επειτα απο τις πολυ σημαντικες ερωτησεις που εχουμε ακουσει απο σενα!
Παιδιά για σας μόλις αφυχθη από τον παράδεισο δεν χάθηκα αλλά οπός ξέρετε εγώ δεν κάθομαι σαν τον soi7 και να βγάζω φωτογραφίες τους ξενερο τους. Πέρασα καλά με τον αλεχ33 και τον Δημήτρη επήγαμε στο ko samet φανταστικό και θα σας συνεχίσω. Να διαβάσω για να ενημερωθώ.
παιδια 22 και σημερα.
20 και σήμερα
Θα μας πεθανεις ολους εδω μεσα ρε γιατρε.Ακομα δεν γυρισες και ξαναφευγεις. Και εγω που νομιζα οτι ειμαι απο τους προνομιουχουςπαιδια 22 και σημερα.
Παιδιά για σας μόλις αφυχθη από τον παράδεισο δεν χάθηκα αλλά οπός ξέρετε εγώ δεν κάθομαι σαν τον soi7 και να βγάζω φωτογραφίες τους ξενερο τους. Πέρασα καλά με τον αλεχ33 και τον Δημήτρη επήγαμε στο ko samet φανταστικό και θα σας συνεχίσω. Να διαβάσω για να ενημερωθώ.