Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Τάκη και Κωστή

τον πήρα εγώ τηλέφωνο εχθές και πριν 4 ημέρες ,

αλλά δείχνει οτι έχει το τηλέφωνο κλειστό .

Δεν κρύβω να σας πω οτι πέρασε απ΄το μυαλό μου

το ενδεχόμενο στραβής , (πράγμα που εύχομαι να μην συμβαίνει)

αλλά και πάλι ρε παίδες δε θα επικοινωνούσε με κάποιον ?

Αξιον σχολιασμού

το ενδιαφέρον σας ρε παιδιά ....... μπράβο σας .

τι άλλο να πω ...... ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ .

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ετσι ετσι Κωστα...λεγε τα μονος σου!!! να ξεκουραζονται και τα χερια μου
να μη γραφω συνεχεια ερωτησεις !

Δεν ειδα ομως να σχολιασει κανεις για τη Σαρακοστη που ανεφερα...
anyway...
μαλλον πηρε "προστασια" αλα "so you think you can dance"  απο την επιτροπη!

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
παιδια μηπως εχει
καποιος κανα νεο
απο τον doctor/tilac
η γνωριζει ποτε επηστρεφει
δεν απαντα σε ςmς μηπως
εχει καποιο προβλημα . :helpplea:

Δεν ειναι η πρωτη φορα που αγνοειται η τυχη του. Θυμηθειτε οτι στο ταξιδι του στις Φιλιππινες δεν ειχε δωσει καθολου σημεια ζωης. Μιλησα μαζι του πριν μια βδομαδα περιπου, και αν θυμαμαι καλα μου ειπε οτι επιστρεφει στις 29 αυτου του μηνα.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μιμικο ναι θα εχω και σκονακια  :uglystupid:

john666 σπας παντως το ρεκορ ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε φανταζομαι μεσα στα μουνια ... και εσυ να βγαζεις τις οδηγιες χρησεως ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

παντως δεν εχεις ρωτησει ακομη ποσα τετραγωνικα μετρα ειναι το nana plaza... τι αποσταση εχει ο δρομος να περασεις απεναντι και να μπεις στην νανα ντισκο...

ποια η αποσταση μεταξυ του νανα και της πατπονγκ.
ποσο ειναι το μηκος της πατπονγκ.
ποσο ειναι το μηκος της λεωφορου που ειναι καθετη σε αυτη.
ποσο ειναι το μηκος του skytrain.
ποσο ειναι το μηκος του υπογειου σιδηροδρομου.

και τελος και ποιο σημαντικο ... ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ LADYBOY ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ !!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και ο αλλος ροταει
για το τι θα τρωει Σαρακοστη επειδη Νηστευει.... :jerking:  :uglystupid:
Και κανεις εδω μεσα δεν του τι λεει... :think:  :tickedoff:
Δεν ειδα ομως να σχολιασει κανεις για τη Σαρακοστη που ανεφερα...
anyway...
μαλλον πηρε "προστασια" αλα "so you think you can dance"  απο την επιτροπη!
John εισαι ο τελευταιος εδω μεσα που επρεπε να κρινει αυτη την ερωτηση,
επειτα απο τις πολυ σημαντικες ερωτησεις που εχουμε ακουσει απο σενα! :jerking:  :2funny:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Τα μικρομαγαζα των χριστιανων στην ΒΚΚ και στα αλλα μερη μαλλον σκοπο εχουν να διασκεδαζουν τους φαλανγκ παρα να επεκταθουν στον Ταυλανδικο λαο,περιοριζονται σε φιλανθρωπιες μηπως πιασουν κανενα πελατη...
Εχω συναντησει Ταυλανδους καθολικους αλλα ειναι σε μικρο αριθμο..
Τζορτζ συνηθως σε βλεπω ενημερωμενο αλλα εδω εχεις λαθος. Σωστος οτι οι μουσουλμανοι του νοτου μας τα κανανε τσουρεκια οπως και για τον ελληνα συμβουλο-εμπορο-(πρωθ)υπουργο παρα του Βασιλια αλλα μην ξεχνας οτι απο τοτε εχουν περασει περιπου 400 χρονια...εν τω μεταξυ εχει μπει πολυ νερο στο αυλακι. Η χριστιανικη προπαγανδα ειναι εδω και μαλιστα δυνατη και το χειροτερο....εχει αποτελεσματα. Πολλοι πλεον Ταυλανδοι ειναι χριστιανοι. Τα διαφημιστικα σποτακια στην τηλεοραση ειναι πολλα και οι ιεροκηρυκες σταλμενοι απο τη δυση τελειωμο δεν εχουν. Δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα ολοι αυτοι οι τυποι μαθαινουν και μιλουν απταιστα Ταυλανδικα για να εχουν καλυτερη προσβαση στον κοσμο. Η μαθηση της γλωσσας ειναι το πρωτο τους μελημα, πιστεψε με πηγα σε σχολειο μαθησης των Ταυλανδικων και συναντησα καμποσους απο δαυτους. Φυσικα πολλοι Ταυλανδοι τους παιρνουν στο ψιλο αλλα οχι ολοι. Επισης να ξερεις οτι χριστιανικα σχολεια δημοτικα-γυμνασια-λυκεια που λειτουργουν κατω απο τη σημαια του χριστιανισμου υπαρχουν δεκαδες σε ολην την Μπανγκοκ και μερικα σε αλλες πολεις και μαλιστα θεωρουνται απο τα καλυτερα. Οπως υπαρχουν και αλλοι οργανισμοι που λειτουργουν κατω απο χριστιανικη ομπρελλα οπως νοσοκομεια κτλ. Πριν απο ενα μηνα περιπου η γυναικα μου ειχε παρει στο ψιλο μια φιλη της που μεταλλαχθηκε σε χριστιανη. Ολα αυτα τα λεω με μεγαλη στενοχωρια και εγω, δε με ευχαριστει καθολου αυτη η εξελιξη ευχομαι να σταματησει καπου το ρευμα προσυλητισμου αλλα αυτοι οι τυποι εχουν υπομονη και επιμονη ελεφαντα.

δεν μυριζουν ιδρωτιλα-ποδαριλα
δεν ρεβονται
δεν εχουν κρυα ποδια
δεν κλανουν
δεν μυριζει η ανασα τους
δεν παραμιλανε στον υπνο τους.
και αλλα πολλα ΔΕΝ που μπορει να συμπληρωσει ο καθενας μας.
συγνωμη τωρα αλλα αυτα γιατι τα ανεφερες? οι ελληνιδες ετσι ειναι πλεον? δεν ξερω ρωταω...παντως ειμαι σιγουρος οτι και πολλοι ελληνες ικανοποιουν τα παραπανω χαρακτηριστικα  ;)

John εισαι ο τελευταιος εδω μεσα που επρεπε να κρινει αυτη την ερωτηση,
επειτα απο τις πολυ σημαντικες ερωτησεις που εχουμε ακουσει απο σενα! :jerking:  :2funny:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Τζον τον Mr.Νηστεια τον κραξανε πολλοι εδω μεσα με χιουμοριστικο η μη τροπο. Εσυ ομως εισαι υποτροπος. Φιλικα παντα.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά για σας μόλις αφυχθη από τον παράδεισο δεν χάθηκα αλλά οπός ξέρετε εγώ δεν κάθομαι σαν τον soi7 και να βγάζω φωτογραφίες τους ξενερο τους. Πέρασα καλά με τον αλεχ33 και τον Δημήτρη επήγαμε στο ko samet  φανταστικό και θα σας συνεχίσω. Να διαβάσω για να ενημερωθώ. :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Παιδιά για σας μόλις αφυχθη από τον παράδεισο δεν χάθηκα αλλά οπός ξέρετε εγώ δεν κάθομαι σαν τον soi7 και να βγάζω φωτογραφίες τους ξενερο τους. Πέρασα καλά με τον αλεχ33 και τον Δημήτρη επήγαμε στο ko samet  φανταστικό και θα σας συνεχίσω. Να διαβάσω για να ενημερωθώ. :rockon:

αγαπητε ντοκτορ καλως ηρθες!!!

παντα ΑΞΙΟΣ !!!

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
20 και σήμερα :dancing:

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1

Καλος ορισες 
Αντε και καλο μας ταξιδι

papdhmhtrhs1977

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα.ημουν και εγω παταγια με ντοκτορ και αλεξ.ενα μεγαλο ευχαριστω δημοσια στον ντοκτορ.νομιζω οτι απεκτησα ενα καλο φιλο οπως και ο αλεξ.ο ντοκτορ ομως τολμω να πω ειναι ο αρχοντας της παταγια.τι φαγητα τι ψωνια τι γυναικες.ο ανθρωπος ξερει τα παντα.που να δειτε τι εγινε στο σοι 7 που πηγαμε για μια μπυρα.τρελαθηκαν τα κοριτσακια τον φιλαγαν  του πεταγαν τα βυζια στη μουρη.τρελα πραγματα τα οποια τα ειδα με τα ματια μου.συνεχιζεται....

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Dr welcome back!
Aν δεν σου κάνει κόπο πες μας λίγα πράγματα για Κο Σαμετ!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
κοιτα δεν ειμαι κανα νιανιαρο να την πατησο με ladyboy αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις... :think:

αν παθω τετοια πλακα θα του βαλω το καβλ* του στον ποπο του με το συμπαθειο... :2funny: :2funny:

αυτα θα τα ξεκαθαρισω απο πριν τι ΣΟΙ ειναι,και αν πει ψεματα και κανω λαθος (δεν τον κοψω
οπτικα δηλαδη) αλιμονο του!

Οσο για το οτι ειμαι υποτροπος περιμενω την τιμωρια της πειθαρχικης!
ελπιζω να φαω πολλες μερες φυλακη στην Παταγια ΜΗ εξαγορασιμες!  :dancing:

Καποιοι απο δω μπορει να πηγαν και 2 και 3 και 10 φορες (δεν αναφερομαι συγκκεριμενα σε ονομα αλλα γενικα) αλλα εγω μπορει με μια φορα να μαθω πολυ περισσοτερα αφου ειμαι
χιλιοταξιδεμενος γενικα και "ειδικων δυναμεων" σε αποστολες.

Δεν βαριεμαι,κανω πολλα χιλιομετρα,με ποδια,μηχανη,ψαχνω ρωταω,κτλ κτλ. Ετσι κανω
σε καθε νεο μερος που πηγαινω ετσι θα κανω και εδω. Οποτε πιστευω οτι καποια στιγμη
ιδιαιτερα αν παω πανω απο 1 φορα εκει κατω καποιοι θα ρωτανε και δε θα απαντανε... :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom