Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
η παραμονη μου στην μπανγκοκ αφιερωμενη στους φανατικους της πολης,
δεν ειδα ακομη πολλα , αλλα γυρω απο το νανα το επιπεδο ειναι ισως χειροτερο της πατταγια, ανακατεμενα γυναικοειδη και ντροειδη....
σπανια βρισκεις κανα καλο, μποτιλιαρισμα, ποταμι βρωμικο και αερας ταιλανδης παντου.
οτι εβλεπε ο σοι  7  υπαρχει και εδω, αλλα δεν το κουναω, θα μεινω ως το τελος.
θα τσεκαρω αυριο καλυτερα, προτεινω ομως σε οσους πανε πρωτη φορα να πανε ΠΟΥΚΕΤ, αβλεπι...
θα επανελθω...

κωστη το εχουμε ξαναπει και θα το ξαναλεμε... η ασια εχει μια ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ! ολοι χρειαζομαστε καποιο χρονο προσαρμογης σε αυτη την χαωδη πολη ! αλλα μην ξεχναμε ... οτι για να κατακτησεις ενα τοπο ... πρωτα κατακτας την πολη της !  :dancing:

ειμαι σιγουρος οτι τωρα που εγω σου γραφω ηδη θα εχεις ξεκινησεις τους μαραθωνιους με τις σομταμ με "πρωτευουσιανες" ταυλανδεζες !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

αναμενουμε νεα σου !!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ουτοπικε... για πες μας στο κοσαμουι εχει κατι αντιστοιχο της walking street της πατταγιας ή της soi bangla της πατονγκ?

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ουτοπικε... για πες μας στο κοσαμουι εχει κατι αντιστοιχο της walking street της πατταγιας ή της soi bangla της πατονγκ?
Ασφαλώς και όχι χωρίς αυτο να σημαίνει οτι δεν υπάρχει <<σεξ σκηνή>> για να δανειστώ την έκφραση σου.

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γιατι δεν ξεκινας να βρεις κατι καλο στην μπανγκοκ ή στην πατταγια και απο εκει να ξεκινησεις για τους υπολοιπους προορισμους που αναφερεις?

διοτι το κο σαμουι δεν εχει και την τοση Σεξ σκηνη εν συγκριση με τα προαναφερθεντα σημεια... ειναι ποιο πολυ για ζευγαρωμενους το μερος! βεβαια δεν εχω παει... ακομη.

κοιτα και τις ενναλακτικες να πας πατταγια και απο εκει μολις φορτωσεις να πας στο κο τσανγκ ή στο κο σαμετ. στο κο τσανγκ παντως υπαρχει καποια σεξ σκηνη !!!
Να σαι καλα Μιμικο για τις προτασεις!
Τα χω σκεφτει ολα και θεωρω Σαμουι και γυρω νησια ιδανικα για το γουστο μου! Κο τσανγκ-Κο σαμετ καλες επιλογες αλλα δεν με συγκινει η Παταγια φιλε γι' αυτο τα απερριψα! Μπανγκοκ θα μεινω 3-4 μερες στην αρχη καθως αυτη τη φορα θα ειμαι κατω για 18 ημερες αλλα δεν θελω να φορτωσω απο κει μωρο επειδη θελω να ασχοληθω και λιγο με τη φυση και το βυθο των νησιων που ενεφερα!Να μπορω να ειμαι καποιες ωρες μονος δηλαδη!
Στείλε π.μ για Κο Σαμουι κτλ με τις ερωτήσεις σου.
Ουτοπικε προς το παρον θα εκτιμουσα αν μου λεγες για σεξ σκηνη!
Για τα υπολοιπα(ξενοδοχεια κτλ) εχουμε χρονο να τα πουμε καθως δεν προκειται να κλεισω κατι απο δω!
Ευχαριστω!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ασφαλώς και όχι χωρίς αυτο να σημαίνει οτι δεν υπάρχει <<σεξ σκηνή>> για να δανειστώ την έκφραση σου.

απλα ειναι ποιο "διακριτικα" τα πραγματα εκει απο οτι εχω καταλαβει τοσο καιρο !!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Να σαι καλα Μιμικο για τις προτασεις!
Τα χω σκεφτει ολα και θεωρω Σαμουι και γυρω νησια ιδανικα για το γουστο μου! Κο τσανγκ-Κο σαμετ καλες επιλογες αλλα δεν με συγκινει η Παταγια φιλε γι' αυτο τα απερριψα! Μπανγκοκ θα μεινω 3-4 μερες στην αρχη καθως αυτη τη φορα θα ειμαι κατω για 18 ημερες αλλα δεν θελω να φορτωσω απο κει μωρο επειδη θελω να ασχοληθω και λιγο με τη φυση και το βυθο των νησιων που ενεφερα!Να μπορω να ειμαι καποιες ωρες μονος δηλαδη!Ουτοπικε προς το παρον θα εκτιμουσα αν μου λεγες για σεξ σκηνη!
Για τα υπολοιπα(ξενοδοχεια κτλ) εχουμε χρονο να τα πουμε καθως δεν προκειται να κλεισω κατι απο δω!
Ευχαριστω!

bajas εξετασε και το krabi ειναι πολυ ομορφο μερος !!! βαλε και αυτο μεσα στις ενδεχομενες επιλογες σου!!! το οποιο ομως δεν εχει καθολου σεξ σκηνη.

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
bajas εξετασε και το krabi ειναι πολυ ομορφο μερος !!! βαλε και αυτο μεσα στις ενδεχομενες επιλογες σου!!! το οποιο ομως δεν εχει καθολου σεξ σκηνη.
Mου περασε και αυτο απο το μυαλο, Railay συγκεκριμενα, αλλα ειναι αυτο που λες, δεν παιζουν μωρα, το χω τεκμηριωσει & απο ξενα φορουμ!

Επισκέπτης
να μεινετε ελλαδα ... αγκαλια με τις ελλεεινηδες... και με την κυτταριτιδα τους... και τις αμφιβολιες τους αν οντως θελουν να πηδηχτουν... και τις "πανεμορφες" παραλιες... που αν δεν υπηρχε το photoshop πλεον δεν θα βλεποντουσαν απο τις πολλες ξαπλωστρες , ομπρελες, εμπορευματοποιηση καθε σπιθαμης γης... τον ταβερνιαρη που σου κανει χαρη που σε σερβιρει... που εχει και "οικονομικες" τιμες... και ποσα αλλα ακομη!

Πεστα ρε μιμικο!Χοντροκολες φασολες κομπλεξικες και ανοργασμικες που δεν ξερουν ουτε οι ιδιες τι θελουν.
Και σαν να μην φτανει που ειναι σαβουρες στο σωμα εχουν και κατι τραβελοφατσες που σου πεφτει η ψωλη μολις τις βλεπεις.Αντι να ξερουν "ανεβαζουν" εναν αντρα στο κρεβατι το μονο που ξερουν ειναι να τον σερνουν σα σκυλακι στα χοντο σεντερ να τους πληρωσει τα καλυντικα που θα προσπαθησουν να καλυψουν τις αθλιες μαπες τους.Και σαν να μην φτανει ολα αυτα ειναι παριστανουν και τις ντιβες οι σαβουρες!Ουστ.
Τυχεροι οσοι πατε στον ασιατικο παραδεισο και ξεσκατε λιγο.(lucky bastards που να σας παρει το τσουναμι!!!)
Μια αλλη λυση για οσους δεν εχουν τη δυνατοτητα να πηγαινουν συχνα ταυλανδη ειναι να πεταξουμε στη θαλασα ολες τις Ελεινιδες και να φερουμε Ρωσιδες!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
take me down to the paradise city....

....

[youtube=425,350]v=tJ1qrO0ilAc[/youtube]

Pattayaaaaaaaaaaaaaaaa  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Μιμικο...
Σε ειχα για Πουκετιολόγο! :dancing:
Για καποιο λογο δεν μου δειχνει το βιντεο! :headbang:

πουκετολογος ειμαι  ;)

αλλα δεν βλεπεις ο ΚωσταςΦ16 τους στελνει ολους στους πουκετ... και εγω ανταποδιδω να τους στειλω ολους στην πατταγια...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν θα μου βουλιαξει το νησι ο ΚωσταςΦ16 για να εχει τις κοντες τις πατταγιας μονο δικες του !  :2funny: :2funny: :2funny:

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν βλεπεις ο ΚωσταςΦ16 τους στελνει ολους στους πουκετ... και εγω ανταποδιδω να τους στειλω ολους στην πατταγια...  :2funny:
δεν θα μου βουλιαξει το νησι ο ΚωσταςΦ16 για να εχει τις κοντες τις πατταγιας μονο δικες του !  :2funny:
Σωστο σε βρισκω! :2funny: :boobies: :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
για να δουμε και σημερα τι θα δουμε, μου περασε πολλες φορες να γυρισω πατταγια, αλλα θα δωσω αλλη μια ευκαιρια στην μεγαλουπολη.
μαρεσει και το ξενοδοχειο αρκετα.
για βραδυ θα δοκιμασω πατπογκ, νανα και περιξ δεν λενε πολλα.
ποσες μεινανε για απριλη?
:2funny: :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε, η Μπανκονκ δεν είναι χωριό να το ανακαλύψεις με τη μια. Σιγά-σιγά θα ανακαλύψεις τις φανερές και τις κρυφές χαρές της. Και αν όχι...τουλάχιστον δεν θα μπορούμε να σε μεμφθούμε για κάτι που το δοκίμασες και το απέρριψες.
Θέλω φωτό από το Νανα, please  :dancing:.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
η παραμονη μου στην μπανγκοκ αφιερωμενη στους φανατικους της πολης,
Μαλλον εμενα θα εννοεις. Φανατικος της Μπανγκοκ δε δηλωσα ποτε. Ουτε εμενα μου αρεσει (για ζωη οχι για διακοπες) ομως υπαρχει λογος που ειμαι εδω. Αυτο που ειπα ειναι οτι η Μπανγκοκ εχει τις ομορφοτερες κοπελλες. Δε φταιω εγω αν εσυ αποδεδειγμενα πλεον ψαχνεις στα λαθος μερη. Το προβλημα το δικο σου και πολλων αλλων εδω μεσα ειναι οτι μαθατε στην ευκολη λυση της Παταγιας και θελετε γυναικα για σεξ σε χρονο dt. Ολα μαζι δε γινονται οποτε αραξε με το fast-food και μην το παλευεις και πολυ αν δε σου βγαινει η Μπανγκοκ.

για βραδυ θα δοκιμασω πατπογκ, νανα και περιξ δεν λενε πολλα.
Ελεος πατπονγκ δεν μαμανε πια ουτε οι τουριστες  :2funny: :2funny:
Αλλα πηγαινε Πατπονγκ για να δεις πως θα ειναι η Παταγια στο μελλον. Αν δεν ειναι ηδη δηλαδη με το ρωσσικο τσουναμι.

Παντως ετσι μπραβο παιδια τετοια θελω να ακουω, η εκστρατεια μου επιτελους πιανει τοπο. Φαγωθειτε μεταξυ σας για το που ειναι καλυτερα Πουκετ η Παταγια. Εκει να πατε ολοι αντε και επειδη ξυπνησα με καλα κεφια και το Κο Σαμουι χαρισμα σας, μονο μια χαρη...αφηστε τα αλλα μερη για μας τους λιγους τους ξενερωτους  :rockon: 

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Γεια σας αδελφια!

Δεν ειμαι απο αυτους που τα θελουν ολα ετοιμα, ομως ας με βοηθησει καπιος. Επειδη βρισκομαι στην Κινα (Πεκινο) και δεν μπορω να μπω στο σιτε ουτε απο το σπιτι αλλα ουτε απο τη δουλεια ας μου απαντησει ενας στην ερωτηση μου σχετικα με Παταγια. Θα παω περιπου την Πρωτομαγια.

Υπαρχουν 2 ελληνες που εχουν ΗΟΤΕL εκει. Ας μου στειλει ενας σε ΡΜ καμια πληροφορια.

τα λεμε

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
βοήθεια προς [size=10pt]mimikos2000[/size] να παίξει το video του .....

[youtube=425,350]tJ1qrO0ilAc[/youtube]

είναι ακόμα τα πράγματα όπως τα βλέπω  :think: :think:
[size=10pt]ερώτηση[/size] γιατί έχω να παω καιρό  :cheesy:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ελεος πατπονγκ δεν μαμανε πια ουτε οι τουριστες   :2funny: :2funny:
Αλλα πηγαινε Πατπονγκ για να δεις πως θα ειναι η Παταγια στο μελλον. Αν δεν ειναι ηδη δηλαδη με το ρωσσικο τσουναμι.

Patpong μόνο για την εμπειρία, δεν αξίζει καθόλου πια ...

Στην Νανα πήγαινε στο Rainbow 4 (2ος όροφος αριστερά). Go Go Bar ακριβό, αλλά με πάνω από 100 κοπέλες να εναλλάσονται και από μέτριες έως 10άρια!!

Για μασάζ έχω κάνει εκτενέστερες αναφορές στο παρελθόν...

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
take me down to the paradise city..

Pattayaaaaaaaaaaaaaaaa  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
PARADISE CITY  αυτο τα λεει ολα :rockon:

Δεν εχει σημασια πατταγια ή πουκετ ή οπουδηποτε αλλου στην Ταυλανδη, φυγετε απο την μιζερια να γνωρισετε κοσμο και μερη να ανοιξει το κεφαλι σας αυτο εχει σημασια.
Μετα ποτε δεν θα ειστε ιδιοι,μπορει να το μεταφερετε και στους αλλους κατι μπορει να αλλαξει και σε αυτον τον τοπο :headbang:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
είναι ακόμα τα πράγματα όπως τα βλέπω  :think:
ερώτηση γιατί έχω να παω καιρό  ......
θα πει κανεις η θα με σκάσετε  :2funny:

Stories