Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
είναι ακόμα τα πράγματα όπως τα βλέπω  :think:
ερώτηση γιατί έχω να παω καιρό  ......
θα πει κανεις η θα με σκάσετε  :2funny:
γιατι δε ρωτας τον σοι7?  :2funny:
ναι κατι εχει αλλαξει, τωρα πρεπει να μιλας ρωσσικα για να συννενοηθεις  :headbang:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
είναι ακόμα τα πράγματα όπως τα βλέπω  :think:
ερώτηση γιατί έχω να παω καιρό  ......
θα πει κανεις η θα με σκάσετε  :2funny:
ειναι ακομα οπως τα βλεπης και καλιτερα γιατι δεν πηγε ο κωστας F16. :uzi: :hammer:

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κώστα Φ 16 σε ποιό ξενοδοχείο bkk μένεις γιατί λες οτι είναι καλό...φιλιά καλά να περνάς...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Αυτο που ειπα ειναι οτι η Μπανγκοκ εχει τις ομορφοτερες κοπελλες.
γυρω απο νανα παιζει πολυ κατω του μετριου. αυριο θα παω στη ντισκο.
σοι καουμπου αξιζει?
βασικα δεν με πολυενδιαφερει για ειμαι με το gfe, αλλα να μη δω τι γινεται?
ριβερ κβαι αυριο μονοημερη. αντε να δουμε και κει.
φον, δεν εχω υπομονη να ανακαλυψω την μπανγκοκ, να λειπει, στην σιλομ το πρωι ειχε πλακα, εβλεπες μονο γυναικες εργαζομενες, ΜΟΝΟ γυναικες.
δευτερα τα λεμε εκτενεστερα.

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
καλα μουνακια εχει παντως!!απο οσο φαινετα παντα..

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
kyklades: δεν καταλαβενω αυτό που κάνης και διαφημίζεις της αρνητικές πλευρές της Ταϊλάνδης που έγιναν πριν ένα χρόνο. Αν αυτό εσύ το θεωρείς καλό πρέπει να είσαι αντικειμενικός και να δείχνεις και της Ελλάδος της βόμβες και τον άλλον κρατών. Μην πας να φοβυσης τους ανθρώπους γιατί αν βρέθηκαν  μερικοί και κάνανε καταστροφές δεν χιάζετε μετά ένα χρόνο να βρεθεί ένας για να το θυμίσει την στιγμή που δεν έχει σημασία. Και οπός ξέρεις ποτέ δεν είχες κίνδυνο στην Ταϊλάνδη. Τώρα μπορεί όλα να γίνουν οπουδήποτε. Γι αυτό ασχολι σου με κάτι άλω και όχι μόνο με το αρνητικό που δεν αντιπροσωπεύει την χώρα. :bottom: :bottom:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
kyklades: δεν καταλαβενω αυτό που κάνης και διαφημίζεις της αρνητικές πλευρές της Ταϊλάνδης που έγιναν πριν ένα χρόνο.
αγαπητέ γενικά καταλαβαίνω την στάση σου ,
παρόλα αυτά θέλω να φαίνονται και πληροφορίες που ενοχλούν
φυσικά ένα σε πειράζει ιδιαίτερα θα φροντίσω να μην σε ενοχλήσω περαιτέρω

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
αγαπητέ γενικά καταλαβαίνω την στάση σου , παρόλα αυτά θέλω να φαίνονται και πληροφορίες που ενοχλούν
φυσικά ένα σε πειράζει ιδιαίτερα θα φροντίσω να μην σε ενοχλήσω περαιτέρω
Εμένα δεν με ενοχλείς αλλά να είσαι αντικειμενικός . :grouphug:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
θα ήθελα να φαίνονται κάθε 100 σελίδες και μερικά έκτροπα

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Mου περασε και αυτο απο το μυαλο, Railay συγκεκριμενα, αλλα ειναι αυτο που λες, δεν παιζουν μωρα, το χω τεκμηριωσει & απο ξενα φορουμ!

Φίλε Bajas το Krabi είναι πόλη που δεν έχει σχεση με το Railey. Krabi λέγεται βέβαια η ευρύτερη περιοχή γι’αυτό ίσως ακούγεται λίγο μπερδεμένο. Αναλόγως από πού θα ξεκινήσεις θα φτάσεις στο σταθμό λεωφορείων του Krabi και αν δεν θέλεις να μείνεις εκεί παίρνεις ένα ταξάκι για Ao Nang που αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στα 300 ΒΗΤ. Η διαδρομή είναι υπέροχη μέσα από καταπράσινα τοπία. Μικρή παραθαλάσσια πόλη με όλο το ενδιαφέρον να βρίσκεται στον κεντρικό παραλιακό δρόμο με μπαρ, εστιατόρια κτλ. Εγώ έκατσα ένα βράδυ και αν δεν είναι κάτι σπουδαίο έχει μια όμορφη, ζεστή ατμόσφαιρα. Από την Ao Nang θα νοικιάσεις ένα longtail boat που ανάλογα τα άτομα και την εποχή ίσως αλλάζει το κόστος. Εγώ είχα δώσει 600 ΒΗΤ. Όταν φτάσεις στο Railey έχεις πολλές επιλογές για το που θα μείνεις, που θα φας, που θα διασκεδάσεις. Δεν είναι νησί αλλά ακρωτήρι, που δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα, μηχανάκια κτλ. Όπου θες πας με τα πόδια και δεν θα χαλαστείς καθόλου αφού περπατάς μέσα σε δάσος και είναι όλα πολύ κοντά. Το μέρος είναι αρκετά τουριστικό και έχεις πολλές επιλογές για τα πάντα. Σεξ σκηνή δεν υπάρχει αλλά αν έχεις παρέα μαζί σου κάνεις δεν μοιάζει να ενοχλείτε (αντίθετα με ότι κατάλαβα στα phi phi). Εγώ έμενα στην east Railay στο Anyavee(η κάπως έτσι, δεν έχω το προσπεκτους μπροστά μου) μπανγκαλόου ξύλινα, φανταστικά! Στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Επίσης να πας στο Gegko Bar που αν είσαι τυχερός ίσως έχουν καμία συναυλία  :thumbsup: (υπέροχοι άνθρωποι), στο Rock Bar για μπυριτσα και φαγητό (σε τέλεια τοποθεσία) και για φαγητό σε ένα εστιατόριο στο τέρμα της east Railay beach (που δεν θυμάμαι το όνομα του) αλλά είναι πολύ εύκολο να το βρεις. Είναι λίγο πιο κάτω από το Gecko Bar (ίσως να μην σου γεμίσει το μάτι αλλά αν φας θα με θυμηθείς). Τώρα τα υπόλοιπα θα τα βρεις μόνος σου ανάλογα τη θες να κάνεις. Έχει εκδρομές για καταδύσεις, ορειβασία και δεν ξέρω αν οργανώνουν και άλλα. Για μπάνιο πέρνα και από PhraNang beach.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Για μπάνιο πέρνα και από PhraNang beach.
χάρηκα που πήγες τελικά και μπορείς να δόσης και εσύ τώρα με την σειρά σου πληροφορίες  :cheesy:
επίσης μου αρέσει που διάλεξες τόσο ωραία περιοχή  ;)

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Phuket…Phi Phi…Ao Nang…Railay Beach…Koh Lanta…Trang…Koh Muk ένα μίνι οδοιπορικό στην Ταϊλάνδη!  :dancing: Όποιος θέλει πληροφορίες για τα παραπάνω πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω

kuklades εγώ να δεις πόσο χαρηκα που πήγα!  :grin:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Καλως το φιλο και συνταξιδιωτη mind. Που εισαι εσυ ρε παιδι χαθηκες.
Ακουω τιμες και τρομαζω. 300Β για μια αποσταση λιγων χιλιομετρων? Παρε το φορτηγακι-λεωφορειο την αλλη φορα (λογικα οχι πανω απο 20Β)  ;) .  600Β για μια συντομη βαρκαδα μεχρι το Railey? Δε θυμαμαι να πληρωσα τοσα πολλα εγω αλλα εχουν περασει και μερικα χρονακια. Πρεπει παντως να ησουν μονος πανω στη βαρκα και γι'αυτο φορτωθηκες ολο το κοστος. Τελος παντων σε μερικες μερουλες κατηφοριζω προς τα κατω και θα τα τσεκαρω απο πρωτο χερι. 

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
ελα να μπαινουμε στο πνευμα
να το καουμε Νο 1 Χιτ

[youtube=425,350]kS7hZhO0ee8[/youtube]

john666