Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
η παραμονη μου στην μπανγκοκ αφιερωμενη στους φανατικους της πολης,
δεν ειδα ακομη πολλα , αλλα γυρω απο το νανα το επιπεδο ειναι ισως χειροτερο της πατταγια, ανακατεμενα γυναικοειδη και ντροειδη....
σπανια βρισκεις κανα καλο, μποτιλιαρισμα, ποταμι βρωμικο και αερας ταιλανδης παντου.
οτι εβλεπε ο σοι  7   υπαρχει και εδω, αλλα δεν το κουναω, θα μεινω ως το τελος.
θα τσεκαρω αυριο καλυτερα, προτεινω ομως σε οσους πανε πρωτη φορα να πανε ΠΟΥΚΕΤ, αβλεπι...
θα επανελθω...
Σου λειπει η Πατταγια  το βλεπω απο την  πρωτη κιολας μερα, ολα μαυρα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Μεινε Βκκ και φυγε απο Νανα στο τελος θα σου αρεσει :sunglasses:

Νανα δεν παταω και γω ,την τελευταια φορα πηγα και στο biergarden αν και δε με χαλασε το μαγαζι με χαλασαν οι γκομενες που ηταν μετριες και ακριβες, αλλα εχω αναφερθει ξανα για τις υπερτιμημενες γκομενες της Βκκ :rolleyes:

Διωχνεις τον κοσμο απο την Πατταγια για να μεινεις μονος; :2funny: :2funny: :2funny:
Ο σοι7 δεν εβλεπε τιποτα ετσι;
μην ξυνεις πληγες :rolleyes:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Eden club στην Βκκ το απολυτο club αλλα δεν εχει το κατι αλλο μην τα λεμε συνεχεια ,καθαρα επαγγελματικη προσεγγιση και ο πελατης απολυτα ικανοποιημενος αλλα ...

Σίγουρα για κάποιον που πάει πρώτη - δεύτερη φορά Bangkok είναι μεγάλη εμπειρία το Eden.
Πραγματοποιεί κανείς μια μεγάλη αντρική φαντασίωση εκεί (και πρέπει να το δοκιμάσει κάποιος τουλάχιστον μία φορά στην ζωή του)... αλλά όπως είπε και ο George31 δεν σου δίνει το κάτι παραπάνω ...

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σου λειπει η Πατταγια  το βλεπω απο την  πρωτη κιολας μερα, ολα μαυρα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Μεινε Βκκ και φυγε απο Νανα στο τελος θα σου αρεσει :sunglasses:

Νανα δεν παταω και γω ,την τελευταια φορα πηγα και στο biergarden αν και δε με χαλασε το μαγαζι με χαλασαν οι γκομενες που ηταν μετριες και ακριβες, αλλα εχω αναφερθει ξανα για τις υπερτιμημενες γκομενες της Βκκ :rolleyes:

Το έχω αναφέρει γενικά και το είπα και ειδικά στον ΚώσταΦ16, ότι την πρώτη φορά στην ΒΚΚ δύσκολα θα βρει την αφρόκρεμα... θέλει υπομονή, σωστό timming και περπάτημα ...

Στο Νανα θα τα βρει όλα μαζί αλλά και πολύ μεγάλο αριθμό από μέτριες κοπέλες.

Στο  Biergarden, έχει κατά 90% μέτριες κοπέλες, και το υπόλοιπο 10% δουλεύει μέσω τηλεφώνου (πολύ δουλειά τα κορίτσια).

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συνέχεια...

Υπάρχει ένας μύθος που εξιστορεί την οικοδόμηση του αρχικού stupa. Είναι παρόμοιος με τον ελληνικό μύθο του Οιδίποδα. Οι αστρολόγοι της αυλής του βασιλιά πρόβλεψαν ότι ο νεογέννητος γιος του μια μέρα θα τον σκότωνε. Ανίκανη να σκοτώσει το γιο της, η βασίλισσα εγκατέλειψε το μωρό σε ένα δάσος όπου το βρήκε  μια ηλικιωμένη γυναίκα. Του δόθηκε το όνομα Phya Pan. Αργότερα στη ζωή του έγινε μεγάλος πολεμιστής του βασιλιά Ratchaburi. Κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας τους που οδήγησε σε ένοπλη σύγκρουση, ο Phya Pan οδήγησε τους στρατιώτες του στη μάχη που ηγείτο ο ίδιος πάνω σε ελέφαντα. Ο πατέρας του τον αναγνώρισε λίγο πριν σκοτωθεί από τον ίδιο του το γιο. Ο Phya Pan μπήκε στην πρωτεύουσα θριαμβευτής και απαίτησε τη βασίλισσα ως σύζυγό του, κάτι το οποίο ήταν παράδοση εκείνη την εποχή. Τρελάθηκε όταν ανακάλυψε την αλήθεια. Συμβουλεύθηκε τους μοναχούς για το τι μπορεί να κάνει προκειμένου να διορθώσει τη μεγάλη του αμαρτία. Αυτοί του είπαν να χτίσει ένα μεγάλο stupa που θα έφθανε τόσο ψηλά όσο μπορούσε να πετάξει ένα περιστέρι. Το αρχικό stupa, ή chedi, ήταν 39 μέτρα ψηλό. Ένα αντίγραφο μπορεί να δει κανείς σήμερα στη νοτιοανατολική πλευρά της πόλης.

Η πόλη που περιβάλλει το βουδιστικό μνημείο εγκαταλείφθηκε τελικά αφού οι ποταμοί στέγνωσαν και τα σκάφη των εμπορικών συναλλαγών κινήθηκαν αλλού. Η ζούγκλα στη συνέχεια απομόνωσε την περιοχή από τον  εξωτερικό κόσμο και η πόλη ξεχάστηκε. Έπειτα ανακαλύφθηκε πάλι από το μελλοντικό βασιλιά Mongkut (βασιλιάς Rama IV) που εκείνη την περίοδο ήταν μοναχός. Όταν αργότερα έγινε βασιλιάς, διέταξε να επισκευαστεί η παγόδα. Το 1853 μ.χ. χτίστηκε ένα γιγαντιαίο chedi για να διαφυλάξει την αρχική παγόδα. Δυστυχώς αυτό κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μιας βίαιης καταιγίδας. Η επανοικοδόμηση δεν ολοκληρώθηκε έως το 1870 μ.χ. κατά τη διάρκεια βασιλείας του Rama Β. Στο μεταξύ το ύψος του chedi ήταν 120.45 μέτρα ψηλό κάνοντας το το πιο ψηλό βουδιστικό μνημείο στον κόσμο. Ένα μέρος του διατηρείται ακόμα. Η διάμετρος της βάσης είναι 233.50 μέτρα. Το chedi είναι συμπαγές και στεγάζει τα λείψανα του Lord Buddha. Το chedi αποκαταστάθηκε και βελτιώθηκε κατά τη διάρκεια του επόμενου βασιλιά. Έπειτα ο ναός έγινε το βασιλικό παρεκκλήσι του βασιλιά Rama VI. Η τέφρα του είναι στη βάση του όρθιου Βούδα στη βόρεια πλευρά του chedi.

Η Nakhon Pathom είναι μόνο 56 χιλιόμετρα δυτικά της Μπανγκόκ. Είναι εύκολο να τη βρει κανείς οδηγώντας κατά μήκος της εθνικής οδού 4. Από το Samut Prakan, είναι λιγότερο από μια ώρα, οδηγώντας νωρίς το πρωί. Δεν υπάρχει ανάγκη για  χάρτη δεδομένου ότι το ταξίδι είναι απλό και καλά καθοδηγημένο από πλήθος πινακίδων. Μπορείτε, φυσικά, να πάτε εκεί και με λεωφορείο από Southern Bus Terminal ή με τραίνο από το σταθμό Thonburi. Το Σαββατοκύριακο, υπάρχει ένα ειδικό δρομολόγιο τραίνου που φεύγει από το σταθμό Hualampong στις 6:30 π.μ. με στάσεις στη Nakhon Pathom και το Kanchanaburi. Το τραίνο φθάνει στις 7:40 π.μ. στη Nakhon Pathom και έχεις μόνο 40 λεπτά για να εξερευνήσεις το Phra Pathom Chedi, προτού επιστρέψεις στο τραίνο. Η διαδρομή στοιχίζει 100THB άλλα έχει το μειονέκτημα που αναφέρθηκε (του χρόνου – 40 λεπτά). Υπάρχουν επίσης μερικά φτηνά αλλά καθαρά ξενοδοχεία κοντά στο σταθμό, αν θέλετε να μείνετε.

Ακόμα και νωρίς το πρωί το συγκρότημα είναι ανοικτό για επισκέπτες και προσκυνητές. Μπαίνοντας από το Βορρά μπορείτε να δείτε το μεγάλο όρθιο Βούδα. Μπορείτε να μπείτε και από άλλες κατευθύνσεις. Εάν είστε εκεί
νωρίς το πρωί, κατόπιν μπορεί να θελήσετε να πάτε γύρω στη νότια είσοδο προκειμένου να τραβήξετε καλύτερες φωτογραφίες, δεδομένου ότι ο ήλιος θα είναι πίσω σας. Κατά περπάτημα γύρω από ένα chedi ή οποιοδήποτε μνημείο του Βούδα, θα πρέπει να έχετε μια δεξιόστροφη κατεύθυνση. Αυτό θα σας φέρει τη μεγαλύτερη τύχη. Στην περιφέρεια των μοναστηριών που περιβάλλουν το chedi θα βρείτε συνολικά 25 κουδούνια σε μικρούς πύργους. Εάν τους χτυπήσετε με
μια ξύλινη σφύρα καθώς περπατάτε γύρω τους η τύχη σας θα μεγαλώσει. Έξω από τα μοναστήρια θα βρείτε τις πολυάριθμες απεικονίσεις του Βούδα σε διαφορετικές στάσεις και χειρονομίες. Υπάρχουν επίσης παρεκκλήσια όπου θα βρείτε τις μεγαλύτερες παραστάσεις του Βούδα όπως ο ξαπλωμένος Βούδας στην δυτική πλευρά.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
κωστα θα ειμαι στο nana hotel 14-15-17-17- μαρτιου μην φιγης για να τα πουμε. :)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
μπας και έχουμε δει όλη αυτό το τέλος  :think: :think: :think:

[youtube=425,350]Y6BSKXjjn_4[/youtube]

αποκλείεται λάθος κάνω  :2funny:

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν να το αποκαλύψουμε: υπάρχει οργανωμένο σχέδιο να διώξουμε κόσμο απ’ την Παττάγια. Η πόλη αυτή ανήκει σε λίγους και εκλεκτούς. Αρχηγός μας είναι ο soi7 :headbang2:. Αρχιστράτηγος στο μέτωπο ο Φ16. Εγώ έχω αναλάβει να υποστηρίξω ιδεολογικά το αγώνα. Αμ πως, γιατί νομίζετε έγραψα για Phra Pathom Chedi; Για να πάτε όλοι εκεί και να μας αφήσετε στην ησυχία μας. Ο μόνος που δεν συμμετέχει στην ομάδα είναι ο george31, ο οποίος προσπαθεί να φτάσει στη θέωση. :priest:

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν να το αποκαλύψουμε: υπάρχει οργανωμένο σχέδιο να διώξουμε κόσμο απ’ την Παττάγια. Η πόλη αυτή ανήκει σε λίγους και εκλεκτούς. Αρχηγός μας είναι ο soi7 :headbang2:. Αρχιστράτηγος στο μέτωπο ο Φ16. Εγώ έχω αναλάβει να υποστηρίξω ιδεολογικά το αγώνα. Αμ πως, γιατί νομίζετε έγραψα για Phra Pathom Chedi; Για να πάτε όλοι εκεί και να μας αφήσετε στην ησυχία μας. Ο μόνος που δεν συμμετέχει στην ομάδα είναι ο george31, ο οποίος προσπαθεί να φτάσει στη θέωση. :priest:
Και ο ντόκτορτίλακ???? :think: :think: :think:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μη νομιζετε οτι εφυγα,εδο ειμαι και εγω και σας διαβαζω σχεδον καθημερινα!
δυστυχως ειμαι κρυωμενος αυτες τις μερες και δεν κατεβηκα στο πρακτορειο
μου για να σας ενημερωσω και για τιμες που μου δωσαν για Αυγουστο.
Για να δουμε ομως,συντομα θα κατεβω και θα ξερω...
Ελπιζω κιολας να κερδισω 1 μερα ακομα λογω του οτι η ΤΗΑΙ πεταει
και κυριακη! θα παραμεινει ομως,θα εχει τοση ζητηση?

Αληθεια αν κλεισω π.χ μια κυριακη του Αυγουστου να φυγω και δεν εχει
καθολου ατομα η πτηση υπαρχει περιπτωση η εταιρεια να μην πεταξει?

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το ειχα καταλαβει προδοτες της φυλης σας,αντι-Ελληνες( σαν το προφητη Ζαχαρια της παλιας διαθηκης που ηθελε να εξαφανισει το γενος των Ελληνων)εχω το Λιακοπουλο μαζι μου :idiot:
θα σας εξαφανισουμε.
Θελετε να κρατησετε εναν ολοκληρο λαο στη μιζερια και στην αγαμια που εχει περιελθει,βρωμεροι πρακτορες των...σταματαω γιατι ποιος ακουει το Φαντομα αυριο :dancing:

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ george31. Είναι ανεπίτρεπτα αυτά που λες. Θα σε μαλώσω. Όλοι μας, ως γνωστόν, πάμε Ταϋλάνδη για το λεγόμενο πακέτο. Το πακέτο περιλαμβάνει βουνά, θάλασσες, λαγκάδια κλπ. Αν μας τύχει και κάνα τυχερό φυσικά και δεν θα πούμε όχι. Βέβαια θα μου πεις τι διαφορετικό έχουν τα βουνά της Ταϋλάνδης από τα βουνά π.χ της Κίνας. Ε, αυτό δεν το έχω ανακαλύψει ακόμα. Για να είμαι ακριβής δεν ξέρω καν αν η Ταϊλάνδη έχει βουνά.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Sabaideekap!

καταρχην καλη διαμονη στον φ16 στην μπανγκοκ , και με το καλο να ξεκινησει το μηνιαιο ταξιδι ο αρχοντας ντοκτορ τιλακ , για πρωτη φορα θα ταξιδεψει και ο τρελος21 μεσα σε αυτες τις μερες για την χωρα των χαμογελαστων ανθρωπων !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

βρε ΚωσταΦ16 γιατι τους στελνεις ολους στο πουκετ? ... ειναι σχεδιο για να απομακρυνεις την λαοθαλασσα των ελληνων μακρυα απο την πατταγια?  :dancing: :dancing: :dancing:

Οσο για τον Εden club στην μπανγκοκ ... δεν εχω παει ακομη ... αλλα δεν καταλαβαινω αυτο που λενε οτι αν δεν μεινεις ικανοποιημενος δεν πληρωνεις ... δηλαδη ... αμα πας κατω ... και τους λες ... κοιταξτε δεν το εκανε καλα αυτη... και θελω να μου το επαναλαβετε διοτι δεν ειμαι ευχαριστημενος... στο κανουν ολη μερα μεχρι να το εμπεδωσεις?  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο κύβος ερρίφθη και πάλι!
13 Ιουλιου πεταω για ΒΚΚ, επειδη το θεωρω ανουσιο να ξαναπαω Πουκετ μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει σεξ σκηνη Κο Σαμουι!
Καποιος ειχε γραψει καποτε αλλα δεν μπορω να βρω το ποστ!
Επισης, οποιαδηποτε άλλη πληροφορια για Σαμουι,κο πανγκαν,κο ταο καλοδεχουμενη!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
menoumellada_kalokairi.jpg
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ναι ναι ... να μεινετε ελλαδα... που να πηγαινετε στην "αθλια" πατταγια , που να τρεχετε 10 ωρες δρομο περιπου ... 4600χιλιομετρα μακρια απο την πατριδα ... που να πηγαινετε για "πιθηκια" στην ταυλανδη... να μεινετε ελλαδα ... αγκαλια με τις ελλεεινηδες... και με την κυτταριτιδα τους... και τις αμφιβολιες τους αν οντως θελουν να πηδηχτουν... και τις "πανεμορφες" παραλιες... που αν δεν υπηρχε το photoshop πλεον δεν θα βλεποντουσαν απο τις πολλες ξαπλωστρες , ομπρελες, εμπορευματοποιηση καθε σπιθαμης γης... τον ταβερνιαρη που σου κανει χαρη που σε σερβιρει... που εχει και "οικονομικες" τιμες... και ποσα αλλα ακομη!

και αφηστε εμας τους αμοιρους... τους ταυλανδοπληκτους !  :rockon: να εξερευνουμε αλλους πολιτισμους και να διευρυνουμε τον οριζοντα σκεψης μας και εμπειριων μας !!!  :happy:

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αληθεια αν κλεισω π.χ μια κυριακη του Αυγουστου να φυγω και δεν εχει
καθολου ατομα η πτηση υπαρχει περιπτωση η εταιρεια να μην πεταξει?
Βρε Τζων.. Βρε Τζων..
Ειναι δυνατον να υπάρξει τετοια περίπτωση?
Ουτε μια στο εκατομυριο!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μπας και έχουμε δει όλη αυτό το τέλος  :think: :think: :think:

[youtube=425,350]Y6BSKXjjn_4[/youtube]

αποκλείεται λάθος κάνω  :2funny:

φιλε κυκλαδες  :dancing:

καλο το βιντεο... και δειχνει μια καθημερινοτητα που εξελισσεται κατω ...
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
13 Ιουλιου πεταω για ΒΚΚ, επειδη το θεωρω ανουσιο να ξαναπαω Πουκετ μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει σεξ σκηνη Κο Σαμουι!

Bajas... sabaideekap!

γιατι δεν ξεκινας να βρεις κατι καλο στην μπανγκοκ ή στην πατταγια και απο εκει να ξεκινησεις για τους υπολοιπους προορισμους που αναφερεις?

διοτι το κο σαμουι δεν εχει και την τοση Σεξ σκηνη εν συγκριση με τα προαναφερθεντα σημεια... ειναι ποιο πολυ για ζευγαρωμενους το μερος! βεβαια δεν εχω παει... ακομη.

κοιτα και τις ενναλακτικες να πας πατταγια και απο εκει μολις φορτωσεις να πας στο κο τσανγκ ή στο κο σαμετ. στο κο τσανγκ παντως υπαρχει καποια σεξ σκηνη !!!

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στείλε π.μ για Κο Σαμουι κτλ με τις ερωτήσεις σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom