Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Μη λες μεγάλα λόγια. Τώρα που γύρισε ο Τακσίν Σιναβάτρα καλό είναι να αρχίσεις να μαζεύεις τα μπογαλάκια σου. Έτσι θα καταλάβεις τι περνάμε εμείς εδώ πέρα.
Εν μερει δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες αλλα δεν ξερεις ολες τις λεπτομερειες.
1ον) Ο Τακσιν γυρισε μεν αλλα δεν ειναι πρωθυπουργος αν και αυτοι που κυβερνανε τωρα στο ιδιο κομμα ανηκουν. Δεν ξερουμε τι ετοιμαζουν για το μελλον.
2ον) Ποτε μη λες ποτε αλλα αν αναγκαστει να φυγει καποιος, εγω θα ειμαι απο τους τελευταιους. Δε στηριζομαι σε τουριστικες βιζες για να παραμεινω αιωνια στη χωρα. Για την ωρα στο στοχαστρο ειναι οι "μονιμοι τουριστες" και οχι αυτοι που πληρωνουν φορους στο Ταυλανδικο κρατος και εχουν ανοιξει σπιτι με Ταυλανδεζα.
3ον) Ακομα και να αναγκαστω να φυγω εχω εναλλακτικες λυσεις. Παντως μεινε ησυχος η Ελλαδα σιγουρα δεν ειναι μεσα σε αυτες  :2funny:. Γιατι νομιζεις εχω αλωνησει ολες τις γειτονικες χωρες? Ανετα μενω Καμποτζη η Λαος. Φιλε δεν ειμαι κολλημενος με την Ελλαδα παρτο χαμπαρι, ουτε καν μου λειπει το μερος.
4ον) Ξερω πολυ καλα τι περνατε εκει περα και γιαυτο μαζεψα τα μπογαλακια μου. Περιμενω τον επομενο  :rolleyes: αλλα αντι για αυτο μερικοι προτιματε να μιζεριαζετε στο φορουμ (γενικα μιλαω οχι για σενα) και να τα ριχνετε ολα στις ελλειινηδες...και εγω μαζι σας σε αυτο αλλα καντε κατι για το προβλημα σας γιατι ταξιδακια 1-2 φορες το χρονο ειναι λυση απελπισιας για να σβηνετε τη διψα σας.

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
menoumellada_kalokairi.jpg
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ωραίες οι φωτό. Αλλά αν λογαριάσουμε :
α) Το ότι για να πιείς ένα ουζάκι στο καφενεδάκι της πρώτης φωογραφίας, θα πρέπει να έχεις υποθηκεύσει το σπίτι σου,
β) την ποιότητα εξυπηρέτησης της Ο.Α (2η φωτό) και
γ) τα πλαστικά μουκάλια, σακούλες, όμπρέλλες, ξαπλώστρες και όσα άλλα εμφανίζονται το καλοκαίρι στην παραλία της 3ης φωτό...,
τότε το συμπέρασμα είναι : Φεύγουμε από την Ελλάδα .

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Φον τα ελληνικα θεματα τα κατεχεις καλυτερα απο μενα. Παντως πανω-κατω συμφωνουμε. Να προσθεσω επισης οτι οι περισσοτεροι Ελληνες του εξωτερικου λενε το ιδιο πραγμα. Η Ελλαδα ειναι καλα μονο για διακοπες! Ακομη και αυτο ομως με την τωρινη ακριβεια συζητιεται. Επισης η Ελλαδα αξιζει για αυτους που ειναι καλα βολεμενοι η εχουν πολλα λεφτα.

Με αφορμη τις φωτογραφιες του Ουτοπικου να πω οτι δεν συγκρινουμε φυσικες ομορφιες. Ασε που εγω προσωπικα διαφωνω καθετα με αυτους που λενε οτι οι παραλιες στην Ελλαδα ειναι πιο ομορφες απο οτι στην Ταυλανδη. Ομορφες οι μεν, ομορφες και οι δε, η φυσικη ομορφια ειναι τελειως διαφορετικη, πολυ απλα δε συγκρινεται.

Καλο θα ηταν παντως να συγκρινουμε το συνολικο πακετο. Φυσικα και οταν βλεπω την τριτη φωτογραφια (Κεφαλλονια πρεπει να ειναι) θα ηθελα να ειμαι εκει τωρα. Αλλα αυτο ειναι παιχνιδι του μυαλου  ;).

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Φυσικα και οταν βλεπω την τριτη φωτογραφια (Κεφαλλονια πρεπει να ειναι) θα ηθελα να ειμαι εκει τωρα.
Ναι ο Μύρτος είναι. Αν πας όμως καλοκαίρι θα θες να φύγεις τρέχοντας (Κεφαλλονίτης είμαι και ξέρω τι λέω).
Στο μόνο που υπερέχει η Ελλάδα είναι στα υπέροχα και μοναδικά νερά της. Η θάλασσα στην Ταϋλάνδη είναι σαν σούπα.

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στατιστικά στοιχεία για τον εισερχόμενο τουρισμό στην Ταυλάνδη

main.gif

growthrate.gif

tourism.gif

Αντίστοιχα στοιχεία για τον ελληνικό τουρισμό

Απλά μην ξεχνάμε οτι ο τουρισμός είναι η μοναδική βαριά βιομηχανία της χώρας μας και οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Στο μόνο που υπερέχει η Ελλάδα είναι στα υπέροχα και μοναδικά νερά της. Η θάλασσα στην Ταϋλάνδη είναι σαν σούπα.
Οταν λες σουπα φανταζομαι εννοεις τις σχετικα υψηλες θερμοκρασιες των Ταυλανδικων νερων. Σε αλλους αρεσει ομως αυτο. Τωρα σε χρωμα νερου πολλες Ταυλανδικες παραλιες δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο αντιστοιχες ελληνικες υπο την προυποθεση οτι θα παμε την καταλληλη εποχη. Αναγνωριζω βεβαια οτι ισως ειναι λιγοτερες στον αριθμο. Αλλα απο την αλλη που βρισκεις τοσο πρασσινο σε ελληνικη παραλια? Πηγες εσυ σε μια Ταυλανδικη παραλια που να μην εχει εστω ενα δεντρο να βαλλεις το κεφαλι σου απο κατω? Γιαυτο σου λεω δε βγαινει ακρη με τις συγκρισεις... 

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ωραία όλα αυτά που λέτε αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να ζήσεις μόνιμα σε μια χώρα με κατά κεφαλήν εισόδημα πολύ μικρότερο από την χώρα όπου έχεις συνηθίσει να ζεις; Αν είσαι πολύ πλούσιος εντάξει ,το καταλαβαίνω γιατί δε θα χρειαστεί να δουλέψις , αλλά για τους υπόλοιπους τι γίνεται; Από τα λίγα που ξέρω η μετανάυστευση γίνεται από τις φτωχά κράτη προς τα πλούσια και όχι αντίστροφα  :rockon: Φαντομά κάτι ξέρεις παραπάνω και δε μας το λες  :-

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Κωστα ουτε 3 ταυλανδες δεν με σιμπλιρωνουν!! :rockon: :rockon: :2funny: Κυκλαδες αγορι μου το βιντεακι με την ταυλανδη τελειο! αλλα μεσα σε σχολειο!! τι να υποθεσει κανεις?? :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.949
Πόντοι
5.235
Μαγκες θελω μια πληροφορια...
Πως παει κανεις απο Μπανγκογκ στην Πατταγια?
Με αεροπλανο? Με λεωφοριο?
Ποση ωρα ειναι?
Κοστος?

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
απο οτι εχω διαβασει εδω με λεωφοριο ειναι πολυ φτηνα αλλα πας και με ταξι που ευκολα μπορεις με λιγο παζαρι να πας και ανετα και με πολυ καλα λεφτα.τουλαχιστον απο οτι εχουν πει τα παιδια εδω μεσα εγω το καλοκαιρι θα παω για πρωτη φορα και θα τα δω αν κοιταξεις στις πρωτες σελιδες θα βρεισ αρκετες πληροφοριες

Cretanicious

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χμμμμ για όλους εσάς που δεν προτιμάτε την ΒΚΚ επισυνάπτς ενα Flyer... :) επιπλέον θα παρακαλούσα τον μόνιμο κάτοικο ταιλάνδης που ποστάρει να μου κάνει ένα pm για να μοπυ λύσει μια απορία σχετική με θέματα μετανάστευσης (απο Ελλάδα-Ταυλάνδη ) ευχαριστώ.

Συνημμένα

• eden_menu.jpg
    eden_menu.jpg
    56,8 KB · Εμφανίσεις: 17

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες θελω μια πληροφορια...
Πως παει κανεις απο Μπανγκογκ στην Πατταγια?
Με αεροπλανο? Με λεωφοριο?
Ποση ωρα ειναι?
Κοστος?
Από Μπανγκόκ παίρνουμε το BTS(skytrain) και κατεβαίνουμε στη στάση Ekkamai.Κατεβαίνουμε απο το σταθμό και ακολουθώντας τις πινακίδες μπαίνουμε μέσα στο τερματικό σταθμό των λεωφορείων.Δίνουμε 117 μπατ(τιμή Ιανουαρίου),ανεβαίνουμε στο mercedes bus air-conditioned(εμένα μου έτυχε το νουμερο 69) και σε μιάμιση ώρα είμαστε στην αμαρτωλή πόλη Πατάγια(προσοχή δεν μπαίνουμε στο λεωφορείο που βρίσκεται έξω απο τον σταθμό γιατί κάνει πολλές στάσεις).
P1070205.jpg

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Από Μπανγκόκ παίρνουμε το BTS(skytrain) και κατεβαίνουμε στη στάση Ekkamai.Κατεβαίνουμε απο το σταθμό και ακολουθώντας τις πινακίδες μπαίνουμε μέσα στο τερματικό σταθμό των λεωφορείων.Δίνουμε 117 μπατ(τιμή Ιανουαρίου),ανεβαίνουμε στο mercedes bus air-conditioned(εμένα μου έτυχε το νουμερο 69) και σε μιάμιση ώρα είμαστε στην αμαρτωλή πόλη Πατάγια(προσοχή δεν μπαίνουμε στο λεωφορείο που βρίσκεται έξω απο τον σταθμό γιατί κάνει πολλές στάσεις).
P1070205.jpg
ΝΑ ΛΟΙΠΏΝ ΚΑΙ ΚAΤΙ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΎΣΑ ΤΕΛΕΊΩΣ ....είδες τι κάνει η πολυτέλεια που πας κυβερνά το μυαλό  ;)

Κυκλαδες αγορι μου το βιντεακι με την ταυλανδη τελειο! αλλα μεσα σε σχολειο!! τι να υποθεσει κανεις?? :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot:
το video που ανέβασα όντως είχε σχολειο ....αλλα να σου πω ότι δεν το πρόσεξα ,λόγο αλλου ενδιαφέροντος

[size=10pt]φυσικά ζητω συγγνώμη για την απρέπεια και το εννοώ[/size]

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Eden club στην Βκκ το απολυτο club αλλα δεν εχει το κατι αλλο μην τα λεμε συνεχεια ,καθαρα επαγγελματικη προσεγγιση και ο πελατης απολυτα ικανοποιημενος αλλα ...
Φαντομα επειδη η Πατταγια ειναι το κεντρο του κοσμου :grin: εχει το Κο-σαμετ διπλα και το Κο-τσανγκ πιο διπλα για οποιον θελει θαλασσα  με πρασσινα νερα και ερημικες παραλιες,ακομα και στην Πατταγια βρισκεις μερη με καθαρη θαλασσα:sunglasses:μην ξεχνας τους αθηναιους για να δουν θαλασσα θελουν ενα δυωρακι στο δρομο και οχι σαν της Ταυλανδης :grin:
Εγω μενω διπλα στη θαλασσα απο μικρο παιδι και βαρεθηκα να με χτυπαει ο ηλιος και να ιδρωνω ;) :o
Ασε που για να παω θαλασσα πρεπει να ξυπνησω και να ειναι μερα :dancing:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
επιπλέον θα παρακαλούσα τον μόνιμο κάτοικο ταιλάνδης που ποστάρει να μου κάνει ένα pm για να μοπυ λύσει μια απορία σχετική με θέματα μετανάστευσης (απο Ελλάδα-Ταυλάνδη ) ευχαριστώ.
Φιλε αν εννοεις εμενα στειλε πμ με αυτο που θελεις να με ρωτησεις  ;)

Ρε Τζορτζ θα μου λυσεις μια απορια? Ο Φ16 τις προαλλες μας ειπε οτι εισαι μονογαμικος. Δεν ξερω αν αληθευει βεβαια αλλα αν ειναι ετσι και σε συνδιασμο με αυτο που εσυ ειπες την αλλη φορα οτι σε κωλομπαρα δεν πηγαινεις, τελικα τι στον κορακα κανεις στην Παταγια? Γιατι κανονικα μπαρακια εχει και αλλου αν η νυχτερινη ζωη σε απασχολει τοσο πολυ.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Τζορτζ θα μου λυσεις μια απορια? Ο Φ16 τις προαλλες μας ειπε οτι εισαι μονογαμικος. Δεν ξερω αν αληθευει βεβαια αλλα αν ειναι ετσι και σε συνδιασμο με αυτο που εσυ ειπες την αλλη φορα οτι σε κωλομπαρα δεν πηγαινεις, τελικα τι στον κορακα κανεις στην Παταγια? Γιατι κανονικα μπαρακια εχει και αλλου αν η νυχτερινη ζωη σε απασχολει τοσο πολυ.
                     :grin:ναι αληθεια ειναι :grin:
Καλα πατταγια εχει μονο κωλομπαρα; διαφωνω καθετα φυσικα τα εχω ξαναπει...
Εχω παρελθον στην πατταγια  :huh:τωρα παω και ξεκουραζομαι (γιατι εδω κανω δυο δουλειες)κοιμαμαι και τρωγω σαν ανθρωπος :sunglasses:κανω τη βολτα μου το βραδυ χαλαρα (οχι οπως παλια) :grin:και γινομαι αλλος ανθρωπος,ουτε αγχος ουτε νευρα...σε συνδιασμο οτι βλεπω αγαπημενα προσωπα και χαρουμενες φατσες( τις περισσοτερες φορες) :dancing:
αυτο μου φτανει...

Μην μας χτυπας κατω απο τη ζωνη :'( πολλοι θα ηθελαν να μενουν ταυλανδη εστω για ενα εξαμηνο το χρονο :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ο Φ16 τις προαλλες μας ειπε οτι εισαι μονογαμικος.
η παραμονη μου στην μπανγκοκ αφιερωμενη στους φανατικους της πολης,
δεν ειδα ακομη πολλα , αλλα γυρω απο το νανα το επιπεδο ειναι ισως χειροτερο της πατταγια, ανακατεμενα γυναικοειδη και ντροειδη....
σπανια βρισκεις κανα καλο, μποτιλιαρισμα, ποταμι βρωμικο και αερας ταιλανδης παντου.
οτι εβλεπε ο σοι  7   υπαρχει και εδω, αλλα δεν το κουναω, θα μεινω ως το τελος.
θα τσεκαρω αυριο καλυτερα, προτεινω ομως σε οσους πανε πρωτη φορα να πανε ΠΟΥΚΕΤ, αβλεπι...
θα επανελθω...

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μιας και σήμερα έχω λίγο χρόνο, έκανα μια πρόχειρη μετάφραση σε ένα άλλο ωραίο  – κατά τη γνώμη μου – κομμάτι που βρήκα. Τελικά ανακάλυψα και ένα κοινό σημείο με τους Ταϊλανδούς: το οιδιπόδειο σύμπλεγμα!!!

Phra Pathom Chedi
Παρά την κοντινή σχετικά απόσταση της απ’ τη Μπανγκόκ, η πόλη Nakhon Pathom παραμελείται συχνά απ’ τους τουρίστες. Αυτό είναι λίγο περίεργο λόγω κυρίως της ιστορικής σημασίας της πόλης. Η Nakhon Pathom είναι μια από τις αρχαιότερες πόλεις της Ταϊλάνδης και την χαρακτηρίζει το γεγονός ότι ο βουδισμός εισήχθη επίσημα στο βασίλειο από την πόλη αυτή. Η αρχική παγόδα θεωρείται ότι έχει ηλικία πάνω από 1.500 έτη. Εκείνη την εποχή ο κόλπος της Ταϊλάνδης  έφθανε τόσο μακριά στο βορρά ως την Nakhon Pathom. Ινδοί έμποροι έφθαναν με τα καράβια τους και κατοικούσαν σ’ αυτήν. Η εισαγωγή του βουδισμού ήρθε μέσω του βασιλιά Asoka που έστειλε δύο ιεραποστόλους στην περιοχή, περίπου το 269 π.χ. Οι ιστορικοί θεωρούν ότι η περιοχή αυτή, που ήταν γνωστή ως Suvarnabhumi, είχε πρωτεύουσα τη Nakhon Pathom. Η λέξη Suvarnabhumi σημαίνει  "Χρυσό Έδαφος" και είναι το επίσημο όνομα του νέου διεθνούς αεροδρομίου της Μπανγκόκ.

Συνεχίζεται…

Συνημμένα

• IMG_1.jpg
    IMG_1.jpg
    64,9 KB · Εμφανίσεις: 27

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom