04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Εν μερει δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες αλλα δεν ξερεις ολες τις λεπτομερειες.Μη λες μεγάλα λόγια. Τώρα που γύρισε ο Τακσίν Σιναβάτρα καλό είναι να αρχίσεις να μαζεύεις τα μπογαλάκια σου. Έτσι θα καταλάβεις τι περνάμε εμείς εδώ πέρα.
1ον) Ο Τακσιν γυρισε μεν αλλα δεν ειναι πρωθυπουργος αν και αυτοι που κυβερνανε τωρα στο ιδιο κομμα ανηκουν. Δεν ξερουμε τι ετοιμαζουν για το μελλον.
2ον) Ποτε μη λες ποτε αλλα αν αναγκαστει να φυγει καποιος, εγω θα ειμαι απο τους τελευταιους. Δε στηριζομαι σε τουριστικες βιζες για να παραμεινω αιωνια στη χωρα. Για την ωρα στο στοχαστρο ειναι οι "μονιμοι τουριστες" και οχι αυτοι που πληρωνουν φορους στο Ταυλανδικο κρατος και εχουν ανοιξει σπιτι με Ταυλανδεζα.
3ον) Ακομα και να αναγκαστω να φυγω εχω εναλλακτικες λυσεις. Παντως μεινε ησυχος η Ελλαδα σιγουρα δεν ειναι μεσα σε αυτες . Γιατι νομιζεις εχω αλωνησει ολες τις γειτονικες χωρες? Ανετα μενω Καμποτζη η Λαος. Φιλε δεν ειμαι κολλημενος με την Ελλαδα παρτο χαμπαρι, ουτε καν μου λειπει το μερος.
4ον) Ξερω πολυ καλα τι περνατε εκει περα και γιαυτο μαζεψα τα μπογαλακια μου. Περιμενω τον επομενο αλλα αντι για αυτο μερικοι προτιματε να μιζεριαζετε στο φορουμ (γενικα μιλαω οχι για σενα) και να τα ριχνετε ολα στις ελλειινηδες...και εγω μαζι σας σε αυτο αλλα καντε κατι για το προβλημα σας γιατι ταξιδακια 1-2 φορες το χρονο ειναι λυση απελπισιας για να σβηνετε τη διψα σας.