Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.605
Πόντοι
456
η ετιχαντ εχει βγαλει για Πουκετ κατι πτησεις με ελαχιστες αναμονες αλλα εγω ψαχνω μονο για Δεκεμβριο και μετα 2 η 3 μηνςε μαξιμουν την επιστροφη με 520-530 βεβαια τωρα τις ανεβασε 100 και πλεον αλλα γενικα ψαχνοντας ηταν η φθηνοτερη .ειχα παει περσι το Δεκεμβρη εκτος του πως μου βουτηξαν ς τενεκεδενιες συσκευασιεσ του κιλου με ελαιολαδο απο τη βαλιτσα που ηταν κατω ,με τη φθηνη δικαολογια πως ηταν επικυνδινο μηπως τι ημουν τρομοκρατης? και δεν εσκασε στη πρωτη πτηση και θα εσκαγς στη δυτερη / πολυ μαλακες τοσες φορες 16 που εχω παει ποτε δεν μου συνεβει ξανα ,κατα τα αλλα ε δεν ειναι και καταρ αλλα ενταξει στην ωρα τους οι πτησεις.Κοιταξτε για εμενα το να δωσω οπως περσι 548 ευρω αντι για 900 που ηθελε η καταρ σημαινει ποως θα εχω350 ευρω γαι επιπλεον ξοδεμα στο Πουκετ .οποιος εχει παει καταλαβαινει ποση αξια εχεουν εκει τοσα χερηματα για να τα σπαταλησω στο εισιτηριο

dim international

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
5
Like
127
Πόντοι
280
καλησπερα στη παρεα 11 με 22 αυγουστου θα παω 5 μερες μπανγκοκ 5 μερες παταγια
θα ειναι κανεις εκει αυτες τις μερες ?η θα παει?
πεταω με καταρ κυριακη στις 19'40
Καλησπέρα , πετάω απο ελλάδα 15/8 θα ειμαι 16-18 bangkok και λέω 18 κυριακή να παω πατάγια. οπότε θα σε προλάβω εκεί λογικά. αν θες στείλε ινμποξ τηλ επικοινωνίας.

bill777

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Λέμε να πάμε Ταιλανδη μεσα Σεπτέμβρη . Λετε θα το μετανιώσουμε λόγο καιρου?

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
822
Πόντοι
81

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.676
Πόντοι
1.446
η ετιχαντ εχει βγαλει για Πουκετ κατι πτησεις με ελαχιστες αναμονες αλλα εγω ψαχνω μονο για Δεκεμβριο και μετα 2 η 3 μηνςε μαξιμουν την επιστροφη με 520-530 βεβαια τωρα τις ανεβασε 100 και πλεον αλλα γενικα ψαχνοντας ηταν η φθηνοτερη .ειχα παει περσι το Δεκεμβρη εκτος του πως μου βουτηξαν ς τενεκεδενιες συσκευασιεσ του κιλου με ελαιολαδο απο τη βαλιτσα που ηταν κατω ,με τη φθηνη δικαολογια πως ηταν επικυνδινο μηπως τι ημουν τρομοκρατης? και δεν εσκασε στη πρωτη πτηση και θα εσκαγς στη δυτερη / πολυ μαλακες τοσες φορες 16 που εχω παει ποτε δεν μου συνεβει ξανα ,κατα τα αλλα ε δεν ειναι και καταρ αλλα ενταξει στην ωρα τους οι πτησεις.Κοιταξτε για εμενα το να δωσω οπως περσι 548 ευρω αντι για 900 που ηθελε η καταρ σημαινει ποως θα εχω350 ευρω γαι επιπλεον ξοδεμα στο Πουκετ .οποιος εχει παει καταλαβαινει ποση αξια εχεουν εκει τοσα χερηματα για να τα σπαταλησω στο εισιτηριο

Ωραίος συναγωνιστή... τα λευτα μας στα μουνια όχι στα εισιτήρια...

Αλλά λύσε μου μια απορία... τους τενεκεδες με το λάδι τι θα τους ηθελες ...
Για σαλάτα ... η για λάδωμα ταιλανδεζικης κωλοτρυπιδας ...?

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.605
Πόντοι
456
Ωραίος συναγωνιστή... τα λευτα μας στα μουνια όχι στα εισιτήρια...

Αλλά λύσε μου μια απορία... τους τενεκεδες με το λάδι τι θα τους ηθελες ...
Για σαλάτα ... η για λάδωμα ταιλανδεζικης κωλοτρυπιδας ...?
το οτι θα πρεπει να εξηγω τα αυτονοητα ,καθε χρονο εβαζα σε 2 μεταλλικα ,σαν και αυτα που πουλανε στα αεροδρομια χωρητικοτητας του κιλου ηταν το ενα και των 750γρ.το αλλο ,απο λαδι δικο μας , αυτα στη κατω βαλιτσα , γιατι να αγορασω απο το αεροδρομιο ,ασε που δεν ειχαν καθολου αυτη τη φορα ,με κοστος πανω και απο 12 η 15 ςυεω .δεν ειπα τενεκεδες αυτοι οι γυφτοι τα βουτηξαν αφου διαβασαν στα Αγγλικα τι ηταν ,και ναι ηθελα να φτιαχνω και καμμια σαλατα που και που .σιγα την απορια πια ,για λαδωμα εχει και εκει ειδικα να αγορασεις εχουν και οι κορασιδες δεν πας στην Ερημο Σαχαρα στο Πουκετ εχει μαρκετ πολυ μεγαλυτερα και απο της Αθηνας

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.670
Πόντοι
19.795
το οτι θα πρεπει να εξηγω τα αυτονοητα ,καθε χρονο εβαζα σε 2 μεταλλικα ,σαν και αυτα που πουλανε στα αεροδρομια χωρητικοτητας του κιλου ηταν το ενα και των 750γρ.το αλλο ,απο λαδι δικο μας , αυτα στη κατω βαλιτσα , γιατι να αγορασω απο το αεροδρομιο ,ασε που δεν ειχαν καθολου αυτη τη φορα ,με κοστος πανω και απο 12 η 15 ςυεω .δεν ειπα τενεκεδες αυτοι οι γυφτοι τα βουτηξαν αφου διαβασαν στα Αγγλικα τι ηταν ,και ναι ηθελα να φτιαχνω και καμμια σαλατα που και που .σιγα την απορια πια ,για λαδωμα εχει και εκει ειδικα να αγορασεις εχουν και οι κορασιδες δεν πας στην Ερημο Σαχαρα στο Πουκετ εχει μαρκετ πολυ μεγαλυτερα και απο της Αθηνας
2 μεταλλικα του κιλου λαδια και 2 κιλα παρμεζανα, παιρνω και εγω τα τελευταια χρονια που μενω airbnb.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.676
Πόντοι
1.446
2 μεταλλικα του κιλου λαδια και 2 κιλα παρμεζανα, παιρνω και εγω τα τελευταια χρονια που μενω airbnb.

Μου αρέσεις κωλο-γερε ...
κατεβαινεις Ταϊλάνδη λες και πετάγεσαι από χωριό-Αθήνα...

Τοτε θα πάρω και εγώ λάδι παρθένο, ρίγανη, φέτα-παρμεζάνα...
θα βαλω και κανενα μιλφακι να μου φτιάχνει όσπρια και λαδερά...

Και θα λαδώσει και το άντερο της ... με το λάδι που περισσέψε ... :wink:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.670
Πόντοι
19.795

Τοτε α πάρω και εγώ λάδι παρθένο, ρίγανη, φέτα-παρμεζάνα...

Για την αλλη δουλεια μην χαλας το ελληνικο παρθενο ελαιολαδο. Παρε απο το 7/11 λαδακι απο κοκονατ, ειδικο για μασσαζ σε "ευαισθητα" σημεια.

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.153
Πόντοι
201
Καλησπέρα. Λέμε να πάμε Ταιλανδη μεσα Σεπτέμβρη . Λετε θα το μετανιώσουμε λόγο καιρου?
μια χαρά είναι, εγώ πηγαίνω ή Σεπτέμβρη ή Νοέμβρη. Τον Σεπτέμβριο έχει λίγο πιό ησυχία στη Πατάγια που πηγαίνω και καλύτερες τιμές. μπορεί όλη μερα να έχει φουλ ήλιο και το βράδυ να ανοίγουν οι ουρανοί, τίποτα όμως το φοβερό, πέρσι τον Σεπτέμβριο δεν έριξε σταγόνα, ενώ στο Πουκετ έριχνε ασταμάτητα.

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
822
Πόντοι
81
Πείτε μου κάτι όσοι χρησιμοποιείτε χρόνια το Thai friendly, καθώς ετοιμάζομαι για την επόμενη επίσκεψη σε λίγους μήνες.

Είχα αρκετή επιτυχία να μου βρίσκει προφίλ με τη δωρεάν συνδρομή και πολλές γκόμενες μου έστελναν από μόνες τους μηνύματα.
Το προφίλ μου το είχα απενεργοποιήσει πριν καιρό και το ξανανανοιξα πρόσφατα. Όμως βλέπω ότι πλέον δεν μου στέλνει καμία καινούρια γκόμενα τίποτα. Σαν να μη με προτείνει πια σε άλλα προφίλ.
Τι παίζει; Βλέπουν ότι δεν είμαι ακόμα στην Ταϊλάνδη και με κόβει;

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.605
Πόντοι
456
μου ειχαν σπασει το λουκετακι ,και μου αφησαν ενα χαρτι στα Αγγλικα πως εντοπισαν επικυνδινο υλικο ,οταν στο πουκετ που την ειδα ετσι τη βαλιτσσα πηγα για παραπονο ,μου ειπαν πως επειδη δεν ηταν σφραγισμενα θα μπορουσα να ειχα βαλει καποιο επικυνδινο υγρο ακομη και εκρηκτικο ,τους ενημερβσα πως αγου ηταν η δευτερη πτηση ,απο Αμοπυ νταμπι ,δεν θα ειχε ποιπον σκασει στη πρωτη πτηση ηδη , στην Αθηνα δηλαδη γιατι δεν μου ειπαν τιποτα, και επισης τους ενημερωσα πως ταξιδευω πουκετ απο το 2005, και παντα ετσι βαζω λαδι στη κατω βαλιτσα ,αφου ο γαμπρος μου εχει δικη του παραγωγη ,που ειναι και ηγ αλγηθεια ,λυπαμαι τους ειπα και θα φροντισω να επικοινωνησω παντου στο ιντερνετ αυτιο που μου κανατε ,,τους εβαλα τα χειροτερα σχολια ,αφου ειναι γυφτοι και ειμαι σιγουρος πως το βουτηξαν τιποτα πακιστανοι ,η δεν ξερω και εγω ποιοι αλλοι ειναι στις βαλιτσες .Πρωτη φορα μου συμβαινει ,αλλα και 548 ευρωπουλα ηταν πολυ χαμηλη τιμη για 3 Δεκεμβριου που οσο ναναι ειναι πλεον χαι σηζον

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.605
Πόντοι
456

Τοτε θα πάρω και εγώ λάδι παρθένο, ρίγανη, φέτα-παρμεζάνα...

εχετε παει να δειτε τις τιμες τυριων εκει εχει φετα Δωδωνη ,που βγαινει γυρω στα 30 το κιλο ,και παρμεζανες και γενικα κιτρινα τυρια απλησιαστα ,απλως εγω δεν τα αγορασα απο το αεροδρομιο οπου σφραγιζονται με την αποδειξη αγοραςε επανω πως δηλαδη ειναι και ασφαλη ,και βρηκαν δικαιολογια και τα βουτηξαν ,γιατι θα εβρισκα κορωναιικο λαδι κορυφαιο ξερακιανο ,χωρις χημικα κλπ ,εκει ,κατι ισπανικα και ιταλικα γρασα εχουν ,που βεβαια κανουν και για το μηχανακι για αυτο αλωστε και τα εχουν καπου 17-20 το κιλο ειναι 2 σε 1 κατασταση

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.605
Πόντοι
456

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.605
Πόντοι
456
εργατικα τα κοριτσια ..στο μεταξυ καποιος ρωταγε που θα βρει τις επαγγελματιες ,και οχι τιποτα αλλο αλλα οπως βλεπουμε εδω αν δεν μπορεις να τις βρεις ,θα σε βρουν εκεινες ,λοιπον για να μην ρωτανε και τα αυτονοητα αν δεν εισαν ομορφοτερος και απο τον Μαρλον Μπραντο στγα νιατα του και αντιληφθεις πως ξαφνικα οι γυναικες εκει σου τη πεφτουν ε αυτες ειναι επαγγελματιες.. in the end is gonna be no money no honey lol

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.676
Πόντοι
1.446
εχετε παει να δειτε τις τιμες τυριων εκει εχει φετα Δωδωνη ,που βγαινει γυρω στα 30 το κιλο ,και παρμεζανες και γενικα κιτρινα τυρια απλησιαστα ,απλως εγω δεν τα αγορασα απο το αεροδρομιο οπου σφραγιζονται με την αποδειξη αγοραςε επανω πως δηλαδη ειναι και ασφαλη ,και βρηκαν δικαιολογια και τα βουτηξαν ,γιατι θα εβρισκα κορωναιικο λαδι κορυφαιο ξερακιανο ,χωρις χημικα κλπ ,εκει ,κατι ισπανικα και ιταλικα γρασα εχουν ,που βεβαια κανουν και για το μηχανακι για αυτο αλωστε και τα εχουν καπου 17-20 το κιλο ειναι 2 σε 1 κατασταση

Πάντως στην Σινγκαπουρη η φέτα Δωδώνη είχε 16 το κιλό...
λογικό για την χώρα αφού στην Ελλάδα έχει 14

Το γιαούρτι φάγε 5% είχε την ίδια τιμή με Ελλάδα...
Τώρα ήταν εισαγωμενη κινεζιά η απλά στο Ελλαδισταν μας πιάνουνε τον κωλο ...?

Έμαθα να τρώω με Chopstics ... πλάκωνα τα chicken rice ...και ξεμπερδευα

Θινκ λοκαλ ... Εατ λοκαλ ... Φακ λοκαλ ...:sunglasses:

Τελευταία τροποποίηση:

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
205
Πόντοι
21
Χαρά στο κουράγιο σας να κουβαλάτε κάθε φορά κάτω τενεκέδες με λάδια και φέτα και γαλο-τύρια σπέσιαλ, ούτε καν το είχα σκεφτεί ουδέποτε να το κάνω, κι ούτε είχα φανταστεί να το κάνει κάποιος συν-Έλλην :zfuck:

Βρε είστε μερακλήδες εσείς, το μόνο σίγουρο! :zfuck:

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.605
Πόντοι
456
Χαρά στο κουράγιο σας να κουβαλάτε κάθε φορά κάτω τενεκέδες με λάδια και φέτα και γαλο-τύρια σπέσιαλ, ούτε καν το είχα σκεφτεί ουδέποτε να το κάνω, κι ούτε είχα φανταστεί να το κάνει κάποιος συν-Έλλην :zfuck:

Βρε είστε μερακλήδες εσείς, το μόνο σίγουρο! :zfuck:
οταν εχεις βαλιτσα 20 εως 30 κιλα και ουτε 10 δεν ειναι αυτα που χρειαζεσαι γιατι να παει αδεια? να εχουμε και καποιες γευσεις απο Ελλαδα σε τιμες Ελλαδας γιατι οχι? με ροδες τσουλανε στο φιναλε οι βαλιτσες ενταξει δεν τις κουβαλαμε στη πλατη μας lol

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom