Εντάξει, ναι, όλες απο μια ηλικία κι έπειτα, πλέον, βαράνε μπότοξ, παντού επάνω στη Γη. Η φωτογραφία, και δη ΜΙΑ μόνο φωτογραφία, μπορεί να ξεγελάσει τους πάντες, από το να την περάσει μικρότερη, μέχρι και για βαρκάρη με παλαμάρι, εννοείται. Ωραίο ήταν, πάντως, σαν τεστ, εδώ στο topic, από όσο κατάλαβα όλοι μας μπερδευτήκαμε
Νομίζω σε είχα ρωτήσει και παλιότερα, υπάρχουν και στην Pattaya τέτοια club, για πλούσιες, έτσι; Είναι ψιλο-στάνταρ αυτό και σε επίσκεψή μου κατά το παρελθόν με μια "φίλη" και τις δύο ΘΕΙΕΣ της, οι ΘΕΙΕΣ πήραν το αυτοκίνητο κι εξαφανίστηκαν από δίπλα μας για τουλάχιστον 2 ώρες, κι επανήλθαν έπειτα για δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο, μαζί μας. Όταν ρώτησα την φίλη μου "μα που είχαν εξαφανιστεί τόση ώρα οι θείες σου", μου απάντησε μονολεκτικά ότι είχαν επαγγελματική υποχρέωση με έναν ντόπιο (όντως ασχολούνταν με το εμπόριο αλλά δεν το πίστεψα εννοείται). Από την συμπεριφορά των θείων, εξάλλου, κατά το δείπνο, κατάλαβα εκείνο το βράδυ πόσο καλά πέρασαν πριν, και υπέθεσα ότι σίγουρα είχαν επισκεφθεί τέτοιο κλαμπ, που ανέφερες κι εσύ (και που κατά πάσα πιθανότητα ήταν και λιγάκι εκτός πόλης).