Έλα να μας πεις εσύ γιατί θα πάμε Ταϊλάνδη μεγάλε και πώς θα αξιοποιήσω τον χρόνο μου.
Για πήγαινε να δεις αν έρχομαι.
Καταρχήν μιλάς σε άτομο που κάνει 10-15 ταξίδια τον χρόνο και εκτός από Ευρώπη, φέτος μόνο πήγα Μπαλί, Ντουμπάι, Αίγυπτο και σύντομα Ταϋλάνδη.
Δεύτερον, έχω ξαναπάει εκεί και έχω μια κάποια άποψη. Στο θέμα ψησίματος γυναικών από εκεί όντως δεν είχα ξανασχοληθει γιατί την προηγούμενη φορά πήγα με βαλίτσα που λέει και ο Κωλογερος.
Τώρα γιατί πάω για δουλειά χρειάζεται να το συζητήσουμε; Ή γιατί γουστάρω να έχω προγραμματισμό; Ε χάρη στον προγραμματισμό βγήκαν 5-6 ραντεβού έτοιμα που με περιμένουν για ποτό ή φαγητό. Αν μου κάτσουν και 1-2 από αυτά στο τσάμπα θα είναι αρκετά καλό το αποτέλεσμα και χωρίς να έχω χάσει έξω τον χρόνο μου στους δρόμους. Κακό δεν είναι απλά βαριέμαι να το κάνω.
Όποιος ξενερώνει, ξυδακι.
Δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι ίδιοι.
Μωρή Λουλού....
Έχεις κάνει του κόσμου τα ταξίδια κ μπράβο σου....
Ξέχασες όμως ότι το site εδώ μέσα λέγεται bourdela.com κ είμαστε όλοι μπουρδελιαρηδες κ μουνοδουλοι.
Κ μία κουβέντα πως πέρασες δεν έγραψες....
Εδώ μέσα μπαίνουμε για να ενημέρωση, να παρέχουμε ενημέρωση από εμπειρίες κ να ακούμε για να μαθαίνουμε όλοι.
Κ συ μαζί με τους άλλους μας τα χετε ζαλίσει λίγο ότι πήγα με βαλίτσα, απ τα 5-6 μου έκατσε το 1-2 , αλλά λεπτομέρειες δε γράφεται....
Πώς περάσατε, πως σας φέρθηκαν τα κορίτσια, πως τέλος πάντων ήταν σε γενικές γραμμές η εμπειρία σας.
Αυτό δεν κάνουμε εμείς εδώ ;
Μιλούσα με κάποιους πέρσι που ήταν ήδη κάτω γιατί ήθελα να πάω κ τα εξηγούσαν όλα μόνοι τους χωρίς ερωτήσεις.....
Αυτό Λέγεται ενημέρωση.....
Μου φαίνεται ότι κάτι τυπακια σαν κ σένα ταξιδεύουν για να χουν να μας λένε ότι κάτι κάνουν διαφορετικό απ τους άλλους.....
Κ από αυτό μόνο καταλαβαίνουμε Τι σας κάνουν εκεί που ταξιδεύετε , όχι τι κάνατε.....
Άστο παλληκάρι....
Εμείς έχουμε φάει πολύ ξύδι από πολλές τέτοιες καταστάσεις.
Κ τα χουμε χρυσοπληρωσει διότι Λατρεύουμε το γυναικείο φύλλο και κορμί.....
Κ συνεχίζουμε....
Η τσουτσουνα σου είναι ακόμα στα σπάργανα , Κ όλο μαγκιά κ κλανια είσαι....
Κ γω πίνω καφέ στο mikel στη Συγγρού με την παρέα μου.
Έλα να μας την δείξεις
Φτωχομπινε....
Θίχτηκε το κωλαράκι σου κ το παίζεις γαμιας....
Αλλού αυτά....
Κ οι περισσότεροι που αναφέρθηκα που γράφουν για Ταϋλάνδη είναι τουρίστες του τύπου " πάμε Babylon, να πιούμε ποτά, να μας χορέψουν, να χουφτωσουμε κιόλας, να καταφέρουμε να της πηδηξουμε στο τέλος, να πάρουμε και το τηλέφωνο τους, γι αύριο....
Κ να κάνουμε κ τα γλυκά μάτια στη φίλη της....
Κ όλα αυτά, με 50 ευρώ...."
Μου θέλετε κ Ταϋλάνδη....
Οι ίδιες μας τα λένε όποτε τις κερνάμε.
Α ρε....φτωχομπινεδες Αθηναίοι, ορισμένοι που είσαστε....
Όλο κόμπλεξ κ υποχονδριοι μέχρι σκασμό....
Ε, εσύ....
Νιανιαρο....
Το μουνι το υπηρετείς
Δεν το κάνεις καλά....
Αφήσαμε περιουσίες για να περνάμε καλά και να περνάν και τα κορίτσια καλά μαζί μας.....
Κ δεν ζητήσαμε αντίτιμο.
Διότι δεν υπάρχει.
Για το κέφι μας πάμε....
Όχι μαγκιές από το site κ στην τελική σας πηδάνε τα στουντιοκοριτσα κ τα freelancer των στριπτητζαδηκων....
Όποιος θίχτηκε, στ αρχιδια μας....
Κάτι σφιχτερ και κάτι παϊδάκια κ αντρακια φουσκωτά τους έχουν ξεσκίσει το κωλαράκι τους αυτές που γράφουν κάποιοι ότι δεν τους κάθονται.....
Νεοέλληνα....
Σας λυπάμαι ορισμένους....
Διότι δεν προλάβατε να ζήσετε καλές εποχές.
Κ μπαίνετε δω μέσα κ ακούτε από άλλους πως ήταν κ Νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε τα ίδια....
Επειδή έτυχε να βρεθείτε κάπου....
Με τ αρχιδια αλλουνου δε γαμας μικρέ....
Κ στ αρχιδια μου όποιος θίχτηκε....
Αυτή είναι η αλήθεια κ σ όποιον αρέσει....
Αλλά κ όποιος να μη θίχτηκε, την ξέρεις την παροιμία....
Έχει το κωλαράκι του λερωμενο.
Γι αυτό ανακατεύεται....