Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Πολύ καλά τα λέει ο Geo πιο πάνω . Η ταυλανδη είναι περιπέτεια από τη στιγμή που φτάνεις αεροδρόμιο . Μην κανονίζεται τίποτε πιο πριν πέρα από ξενοδοχείο . Όλα μπορούν να ανατραπούν σε δευτερόλεπτα . Κάντε καμάκι , ρίξτε ματιές , πιάστε κουβέντα . Ευγενικοί , καθαροί και όχι τσιγκουνιές . Σας τα λέει άνθρωπος που έχει πάει αμέτρητες φορές κάτω και δούλευε εκεί πριν κάμποσα χρονια στην bkk .
Aυτο ακριβως εχω γραψει πολλες φορες σε αυτο το νημα, σε παιδια που ζητανε πληροφοριες και συμβουλες.
Τοτε μονο θα ειναι πετυχημενες οι διακοπες σου, αν απο ολα αυτα που διαβασες εδω και προγραμματισες, δεν θα τηρηρσεις απολυτως τιποτα.

Τελευταία τροποποίηση:

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.278
Πόντοι
446
Πολύ καλά τα λέει ο Geo πιο πάνω . Η ταυλανδη είναι περιπέτεια από τη στιγμή που φτάνεις αεροδρόμιο . Μην κανονίζεται τίποτε πιο πριν πέρα από ξενοδοχείο . Όλα μπορούν να ανατραπούν σε δευτερόλεπτα . Κάντε καμάκι , ρίξτε ματιές , πιάστε κουβέντα . Ευγενικοί , καθαροί και όχι τσιγκουνιές . Σας τα λέει άνθρωπος που έχει πάει αμέτρητες φορές κάτω και δούλευε εκεί πριν κάμποσα χρονια στην bkk .
μιλας πολυ σωστα φιλε....ετσι ακριβως ειναι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Γραφτηκα σε αυτο το σαιτ τον Οκτωμβριο του 2008 μονο και μονο για να παρω πληροφοριες για την Ταυλανδη. Πραγματι τα παιδια που γραφανε τοτε, με βοηθησαν με καποιες πληροφοριες, αν και μπορει να τους εσπασα λιγο τα αρχιδια σαν πρωταρης.
Τον Φεβρουαριο του 2009 ταξιδεψα για πρωτη φορα στην Ταυλανδη. Απο την πρωτη στιγμη που πατησα το ποδι μου στο αεροδρομιο, ολα μου φανηκανε μαγικα, ειχα ηδη ξεχασει τι διαβαζα εδω μεσα.
Απο τοτε παω καθε χρονο 30-35 ημερες, εχω μεινει συνολικα στην Μπανκογκ γυρω στους 14 μηνες και ενα μηνα στο Πουκετ.
Η μαγεια της πρωτης φορας βεβαια εχει μειωθει πολυ, δεν παυει ομως, καθε φορα που κατεβαινω απο το αεροπλανο στην Μπανγκοκ να εχω μια γλυκεια προσμονη.
Ζηστε την μαγεια αυτης της χωρας, ειδικα οι πρωταρηδες, μην πηγαινετε προγραμματισμενοι, περα απο τα ξενοδοχεια.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Γραφτηκα σε αυτο το σαιτ τον Οκτωμβριο του 2008 μονο και μονο για να παρω πληροφοριες για την Ταυλανδη. Πραγματι τα παιδια που γραφανε τοτε, με βοηθησαν με καποιες πληροφοριες, αν και μπορει να τους εσπασα λιγο τα αρχιδια σαν πρωταρης.
Τον Φεβρουαριο του 2009 ταξιδεψα για πρωτη φορα στην Ταυλανδη. Απο την πρωτη στιγμη που πατησα το ποδι μου στο αεροδρομιο, ολα μου φανηκανε μαγικα, ειχα ηδη ξεχασει τι διαβαζα εδω μεσα.
Απο τοτε παω καθε χρονο 30-35 ημερες, εχω μεινει συνολικα στην Μπανκογκ γυρω στους 14 μηνες και ενα μηνα στο Πουκετ.
Η μαγεια της πρωτης φορας βεβαια εχει μειωθει πολυ, δεν παυει ομως, καθε φορα που κατεβαινω απο το αεροπλανο στην Μπανγκοκ να εχω μια γλυκεια προσμονη.
Ζηστε την μαγεια αυτης της χωρας, ειδικα οι πρωταρηδες, μην πηγαινετε προγραμματισμενοι, περα απο τα ξενοδοχεια.
Άρχοντα Να πας ξανά στο πουκετ

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Ρε σεις....
Εσείς πάτε αναψυχή για να ξελαμπικαρετε ή πάτε να το παίξετε Δον Ζουάν !
Ο άλλος λέει πάει για δουλειές και τις θέλει έτοιμες να τον περιμένουν.
Ο άλλος βαριέται να ψάχνει το βράδυ αργά....
Ο άλλος έχει τόσα like....
Εσείς κάνετε λες και βρισκόσαστε Αθήνα.....
Μην ξεχάσετε να βάλετε και Armani στο ραντεβού....
Ααααα, ρε....
Διακοπές είναι αυτές ή μόστρα α λα Mykonos ;
Εσείς πάτε να το παίξετε Έλληνες στο εξωτερικό.....
Λες και σας περιμένει η λιμουζίνα στο αεροδρόμιο κ όλη η ιστορία της Ταϋλάνδης την έχουν φτιάξει οι αρχαίοι Έλληνες.....
Πιο καλά κ φθηνότερα θα περάσετε στα μασατζιδικα της Αθήνας και με τα ντόπια εσκορτ παρά με τις ξένες εκεί.....
Ταϋλάνδη πάμε αγοράκια για να χαλαρώσει ο οργανισμός μας χειμωνιάτικα κ για να έχουμε καλοκαίρι Γενάρη Φλεβάρη....
Για μασάζ...
Για να πιούμε, να φάμε
Έστω και καμιά γνωριμία άμα λάχει αργά το βράδυ .....
Κ για μία συναλλαγή με αντίτιμο την καλοπέραση....
Μυθιστόρημα γράφεται ή παραγγελνεται πίτσα εσείς ;
Ο ένας το θέλει έτσι ο άλλος γιουβέτσι.
Τι είναι η Ταϋλάνδη
Η μαμά σας να σας τα χει όλα έτοιμα ;
Αυτό το σκυλάκι του νεοέλληνα που έχετε ορισμενοι βασιζόμενοι σ αυτά που ακούτε που κάναμε εμείς οι πιο παλιοί, δεν το καταλαβαίνω....
Είναι σαν να περιμένεις να περάσεις το ίδιο καλά όπως περάσαμε εμείς τις καλές εποχές, με τα μυαλά τα δικά μας.....
Δεν κάθεστε σπίτια σας λέω γω....
Στην Αράχωβα πιο πολύ μούρη θα βγάλετε παρά εκεί στην άλλη άκρη του κόσμου.....
Για να μην πω που οι μισοί που είναι όλο ενδοιασμούς είναι κρυφές κ στο τέλος καταλήγουν με τα toyboys....
Λες κ παίζεται κρυφτό, γράφεται ορισμένοι.....
Διακοπές πάτε, όχι να κλείσετε καμιά μπιζνα
Για χαλαρώστε λίγο....
Μουροχαυλοι.....
Μας ξενερωνετε μ αυτά που γράφεται....
Για να γράψουν καμιά ιστορία αυτοί που πήγαν να μάθετε λίγο....
Χρατς Χρουτς
Έλα να μας πεις εσύ γιατί θα πάμε Ταϊλάνδη μεγάλε και πώς θα αξιοποιήσω τον χρόνο μου.
Για πήγαινε να δεις αν έρχομαι.
Καταρχήν μιλάς σε άτομο που κάνει 10-15 ταξίδια τον χρόνο και εκτός από Ευρώπη, φέτος μόνο πήγα Μπαλί, Ντουμπάι, Αίγυπτο και σύντομα Ταϋλάνδη.
Δεύτερον, έχω ξαναπάει εκεί και έχω μια κάποια άποψη. Στο θέμα ψησίματος γυναικών από εκεί όντως δεν είχα ξανασχοληθει γιατί την προηγούμενη φορά πήγα με βαλίτσα που λέει και ο Κωλογερος.

Τώρα γιατί πάω για δουλειά χρειάζεται να το συζητήσουμε; Ή γιατί γουστάρω να έχω προγραμματισμό; Ε χάρη στον προγραμματισμό βγήκαν 5-6 ραντεβού έτοιμα που με περιμένουν για ποτό ή φαγητό. Αν μου κάτσουν και 1-2 από αυτά στο τσάμπα θα είναι αρκετά καλό το αποτέλεσμα και χωρίς να έχω χάσει έξω τον χρόνο μου στους δρόμους. Κακό δεν είναι απλά βαριέμαι να το κάνω.

Όποιος ξενερώνει, ξυδακι.
Δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι ίδιοι.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Παίδες καλησπέρα και καλή βραδιά από Πατάγια. Μια πρόταση για body to body massage που να αξίζει τα λεφτά του έχει κανείς γνωστής; περιμένω τα φώτα σας

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
Έλα να μας πεις εσύ γιατί θα πάμε Ταϊλάνδη μεγάλε και πώς θα αξιοποιήσω τον χρόνο μου.
Για πήγαινε να δεις αν έρχομαι.
Καταρχήν μιλάς σε άτομο που κάνει 10-15 ταξίδια τον χρόνο και εκτός από Ευρώπη, φέτος μόνο πήγα Μπαλί, Ντουμπάι, Αίγυπτο και σύντομα Ταϋλάνδη.
Δεύτερον, έχω ξαναπάει εκεί και έχω μια κάποια άποψη. Στο θέμα ψησίματος γυναικών από εκεί όντως δεν είχα ξανασχοληθει γιατί την προηγούμενη φορά πήγα με βαλίτσα που λέει και ο Κωλογερος.

Τώρα γιατί πάω για δουλειά χρειάζεται να το συζητήσουμε; Ή γιατί γουστάρω να έχω προγραμματισμό; Ε χάρη στον προγραμματισμό βγήκαν 5-6 ραντεβού έτοιμα που με περιμένουν για ποτό ή φαγητό. Αν μου κάτσουν και 1-2 από αυτά στο τσάμπα θα είναι αρκετά καλό το αποτέλεσμα και χωρίς να έχω χάσει έξω τον χρόνο μου στους δρόμους. Κακό δεν είναι απλά βαριέμαι να το κάνω.

Όποιος ξενερώνει, ξυδακι.
Δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι ίδιοι.
Μωρή Λουλού....
Έχεις κάνει του κόσμου τα ταξίδια κ μπράβο σου....
Ξέχασες όμως ότι το site εδώ μέσα λέγεται bourdela.com κ είμαστε όλοι μπουρδελιαρηδες κ μουνοδουλοι.
Κ μία κουβέντα πως πέρασες δεν έγραψες....
Εδώ μέσα μπαίνουμε για να ενημέρωση, να παρέχουμε ενημέρωση από εμπειρίες κ να ακούμε για να μαθαίνουμε όλοι.
Κ συ μαζί με τους άλλους μας τα χετε ζαλίσει λίγο ότι πήγα με βαλίτσα, απ τα 5-6 μου έκατσε το 1-2 , αλλά λεπτομέρειες δε γράφεται....
Πώς περάσατε, πως σας φέρθηκαν τα κορίτσια, πως τέλος πάντων ήταν σε γενικές γραμμές η εμπειρία σας.
Αυτό δεν κάνουμε εμείς εδώ ;
Μιλούσα με κάποιους πέρσι που ήταν ήδη κάτω γιατί ήθελα να πάω κ τα εξηγούσαν όλα μόνοι τους χωρίς ερωτήσεις.....
Αυτό Λέγεται ενημέρωση.....
Μου φαίνεται ότι κάτι τυπακια σαν κ σένα ταξιδεύουν για να χουν να μας λένε ότι κάτι κάνουν διαφορετικό απ τους άλλους.....
Κ από αυτό μόνο καταλαβαίνουμε Τι σας κάνουν εκεί που ταξιδεύετε , όχι τι κάνατε.....
Άστο παλληκάρι....
Εμείς έχουμε φάει πολύ ξύδι από πολλές τέτοιες καταστάσεις.
Κ τα χουμε χρυσοπληρωσει διότι Λατρεύουμε το γυναικείο φύλλο και κορμί.....
Κ συνεχίζουμε....
Η τσουτσουνα σου είναι ακόμα στα σπάργανα , Κ όλο μαγκιά κ κλανια είσαι....
Κ γω πίνω καφέ στο mikel στη Συγγρού με την παρέα μου.
Έλα να μας την δείξεις
Φτωχομπινε....
Θίχτηκε το κωλαράκι σου κ το παίζεις γαμιας....
Αλλού αυτά....
Κ οι περισσότεροι που αναφέρθηκα που γράφουν για Ταϋλάνδη είναι τουρίστες του τύπου " πάμε Babylon, να πιούμε ποτά, να μας χορέψουν, να χουφτωσουμε κιόλας, να καταφέρουμε να της πηδηξουμε στο τέλος, να πάρουμε και το τηλέφωνο τους, γι αύριο....
Κ να κάνουμε κ τα γλυκά μάτια στη φίλη της....
Κ όλα αυτά, με 50 ευρώ...."
Μου θέλετε κ Ταϋλάνδη....
Οι ίδιες μας τα λένε όποτε τις κερνάμε.
Α ρε....φτωχομπινεδες Αθηναίοι, ορισμένοι που είσαστε....
Όλο κόμπλεξ κ υποχονδριοι μέχρι σκασμό....
Ε, εσύ....
Νιανιαρο....
Το μουνι το υπηρετείς
Δεν το κάνεις καλά....
Αφήσαμε περιουσίες για να περνάμε καλά και να περνάν και τα κορίτσια καλά μαζί μας.....
Κ δεν ζητήσαμε αντίτιμο.
Διότι δεν υπάρχει.
Για το κέφι μας πάμε....

Όχι μαγκιές από το site κ στην τελική σας πηδάνε τα στουντιοκοριτσα κ τα freelancer των στριπτητζαδηκων....
Όποιος θίχτηκε, στ αρχιδια μας....
Κάτι σφιχτερ και κάτι παϊδάκια κ αντρακια φουσκωτά τους έχουν ξεσκίσει το κωλαράκι τους αυτές που γράφουν κάποιοι ότι δεν τους κάθονται.....
Νεοέλληνα....
Σας λυπάμαι ορισμένους....
Διότι δεν προλάβατε να ζήσετε καλές εποχές.
Κ μπαίνετε δω μέσα κ ακούτε από άλλους πως ήταν κ Νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε τα ίδια....
Επειδή έτυχε να βρεθείτε κάπου....
Με τ αρχιδια αλλουνου δε γαμας μικρέ....
Κ στ αρχιδια μου όποιος θίχτηκε....
Αυτή είναι η αλήθεια κ σ όποιον αρέσει....
Αλλά κ όποιος να μη θίχτηκε, την ξέρεις την παροιμία....
Έχει το κωλαράκι του λερωμενο.
Γι αυτό ανακατεύεται....

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Μωρή Λουλού....
Έχεις κάνει του κόσμου τα ταξίδια κ μπράβο σου....
Ξέχασες όμως ότι το site εδώ μέσα λέγεται bourdela.com κ είμαστε όλοι μπουρδελιαρηδες κ μουνοδουλοι.
Κ μία κουβέντα πως πέρασες δεν έγραψες....
Εδώ μέσα μπαίνουμε για να ενημέρωση, να παρέχουμε ενημέρωση από εμπειρίες κ να ακούμε για να μαθαίνουμε όλοι.
Κ συ μαζί με τους άλλους μας τα χετε ζαλίσει λίγο ότι πήγα με βαλίτσα, απ τα 5-6 μου έκατσε το 1-2 , αλλά λεπτομέρειες δε γράφεται....
Πώς περάσατε, πως σας φέρθηκαν τα κορίτσια, πως τέλος πάντων ήταν σε γενικές γραμμές η εμπειρία σας.
Αυτό δεν κάνουμε εμείς εδώ ;
Μιλούσα με κάποιους πέρσι που ήταν ήδη κάτω γιατί ήθελα να πάω κ τα εξηγούσαν όλα μόνοι τους χωρίς ερωτήσεις.....
Αυτό Λέγεται ενημέρωση.....
Μου φαίνεται ότι κάτι τυπακια σαν κ σένα ταξιδεύουν για να χουν να μας λένε ότι κάτι κάνουν διαφορετικό απ τους άλλους.....
Κ από αυτό μόνο καταλαβαίνουμε Τι σας κάνουν εκεί που ταξιδεύετε , όχι τι κάνατε.....
Άστο παλληκάρι....
Εμείς έχουμε φάει πολύ ξύδι από πολλές τέτοιες καταστάσεις.
Κ τα χουμε χρυσοπληρωσει διότι Λατρεύουμε το γυναικείο φύλλο και κορμί.....
Κ συνεχίζουμε....
Η τσουτσουνα σου είναι ακόμα στα σπάργανα , Κ όλο μαγκιά κ κλανια είσαι....
Κ γω πίνω καφέ στο mikel στη Συγγρού με την παρέα μου.
Έλα να μας την δείξεις
Φτωχομπινε....
Θίχτηκε το κωλαράκι σου κ το παίζεις γαμιας....
Αλλού αυτά....
Κ οι περισσότεροι που αναφέρθηκα που γράφουν για Ταϋλάνδη είναι τουρίστες του τύπου " πάμε Babylon, να πιούμε ποτά, να μας χορέψουν, να χουφτωσουμε κιόλας, να καταφέρουμε να της πηδηξουμε στο τέλος, να πάρουμε και το τηλέφωνο τους, γι αύριο....
Κ να κάνουμε κ τα γλυκά μάτια στη φίλη της....
Κ όλα αυτά, με 50 ευρώ...."
Μου θέλετε κ Ταϋλάνδη....
Οι ίδιες μας τα λένε όποτε τις κερνάμε.
Α ρε....φτωχομπινεδες Αθηναίοι, ορισμένοι που είσαστε....
Όλο κόμπλεξ κ υποχονδριοι μέχρι σκασμό....
Ε, εσύ....
Νιανιαρο....
Το μουνι το υπηρετείς
Δεν το κάνεις καλά....
Αφήσαμε περιουσίες για να περνάμε καλά και να περνάν και τα κορίτσια καλά μαζί μας.....
Κ δεν ζητήσαμε αντίτιμο.
Διότι δεν υπάρχει.
Για το κέφι μας πάμε....

Όχι μαγκιές από το site κ στην τελική σας πηδάνε τα στουντιοκοριτσα κ τα freelancer των στριπτητζαδηκων....
Όποιος θίχτηκε, στ αρχιδια μας....
Κάτι σφιχτερ και κάτι παϊδάκια κ αντρακια φουσκωτά τους έχουν ξεσκίσει το κωλαράκι τους αυτές που γράφουν κάποιοι ότι δεν τους κάθονται.....
Νεοέλληνα....
Σας λυπάμαι ορισμένους....
Διότι δεν προλάβατε να ζήσετε καλές εποχές.
Κ μπαίνετε δω μέσα κ ακούτε από άλλους πως ήταν κ Νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε τα ίδια....
Επειδή έτυχε να βρεθείτε κάπου....
Με τ αρχιδια αλλουνου δε γαμας μικρέ....
Κ στ αρχιδια μου όποιος θίχτηκε....
Αυτή είναι η αλήθεια κ σ όποιον αρέσει....
Αλλά κ όποιος να μη θίχτηκε, την ξέρεις την παροιμία....
Έχει το κωλαράκι του λερωμενο.
Γι αυτό ανακατεύεται....
Α καλά εσύ έχεις τρελά απωθημένα.
Ούτε σε πρόσβαλα ούτε έγραψα κάτι αναληθές.
Αφού γουστάρεις βρισίδια, σαλτα και γαμησου που δεν με ξέρεις και θα με βγάλεις και πουστακο.
Το τι μουνια γαμαω τα δείχνουν οι κριτικές μου από τα μασάζ της Αθήνας και τα θέματα της Κύπρου.
Αν δεν ήσουν ένας άχρηστος τεμπέλης θα είχες άποψη, αλλά επειδή μπήκες εδώ απλά να μου την πεις είσαι απλά για φτύσιμο. Και σαφώς δεν προφέρεις τίποτα με τις προσβολές σου. Κομπλεξικός μέχρι αηδίας που μιλάς για Αθηναίους και ποιος ξέρει τι ξύλο έχεις φάει κακομοιρε χωριατη που το έχεις απωθημένο για την Αθήνα.
Τουλάχιστον όποιος ενδιαφέρεται να δει τι παίζει πχ με το Thai Friendly ή το Bumble θα ξέρει λίγα πράγματα παραπάνω από αυτά που έγραψα.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.554
Πόντοι
506
Αφού γουστάρεις βρισίδια, σαλτα και γαμησου που δεν με ξέρεις και θα με βγάλεις και πουστακο.
Το τι μουνια γαμαω τα δείχνουν οι κριτικές μου από τα μασάζ της Αθήνας και τα θέματα της Κύπρου.
Αν δεν ήσουν ένας άχρηστος τεμπέλης θα είχες άποψη, αλλά επειδή μπήκες εδώ απλά να μου την πεις είσαι απλά για φτύσιμο. Και σαφώς δεν προφέρεις τίποτα με τις προσβολές σου. Κομπλεξικός μέχρι αηδίας που μιλάς για Αθηναίους και ποιος ξέρει τι ξύλο έχεις φάει κακομοιρε χωριατη που το έχεις απωθημένο για την Αθήνα.
Τουλάχιστον όποιος ενδιαφέρεται να δει τι παίζει πχ με το Thai Friendly ή το Bumble θα ξέρει λίγα πράγματα παραπάνω από αυτά που έγραψα.
Tελικα πως το είδες το
Μπαλι τυπε?

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Tελικα πως το είδες το
Μπαλι τυπε?
Και εκεί πήγα με γυναίκα, οπότε αν ρωτας για γυναίκες δεν μπορώ να βοηθήσω.
Αν σε ενδιαφέρει γενικά για το μέρος, δες και τα ποστ μου στο σχετικό θέμα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Μόνο 2 από τα πολλά που έχω πάει στην Μπανγκόκ, κάνουν σχετικά καλό μποντι του μποντι μασσαζ και νουρου. Το Κολονζ και το Πωσειδων. Όλα τα άλλα κάνουν μασσαζ της πουτσας.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Μόνο 2 από τα πολλά που έχω πάει στην Μπανγκόκ, κάνουν σχετικά καλό μποντι του μποντι μασσαζ και νουρου. Το Κολονζ και το Πωσειδων. Όλα τα άλλα κάνουν μασσαζ της πουτσας.

Κατι τετοιο δηλαδη τυπε; :tooth:

5.jpg

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
Τι μαλακας είσαι
Εγώ μιλάω κ όλοι συμφωνούν με τα λεγόμενα μου.
Εσύ θιχτηκες και δεν κατάλαβα το γιατί, Και με προκαλεσες κιόλας αλλά Και με αποκαλεσες κάπως.
Τι ήθελες, να μην απαντήσω.....
Σιγά την πρωτεύουσα την Αθήνα κ τους νταήδες της.....
Όταν ερχοσαστε στα νησιά μας για να ξεσκασετε, σας κοροϊδεύουν όλοι για το πώς μιλάτε και το πώς φερεστε.....
Κ εμάς μας κοροϊδεύουν, για την προφορά μας κ το ταμπεραμέντο μας.
Αλλά βρε αδερφέ, είσαστε πολύ αδερφές δω μέσα δα....
Άλλωστε εσείς οι ίδιοι τα λέτε εδώ μέσα αλλά τα ακούμε κ στα στριπτιτζαδικα κ στα μασατζιδικα από τα κορίτσια....
Δε φταίω εγώ που μεταβιβαζω αυτά που ακούω, όποιος δεν τα πιστεύει ή δεν του αρέσουν, πρόβλημα του
Εις τας Αθήνας.....
Σας κάνω πολύ πλάκα....
Κ δεν κρατάω κακίες....
Κ μάθε να μην πεταγεσαι όταν δεν σου απευθύνει κάποιος το λόγο, ειδικά όταν μιλάμε για ευαίσθητα θέματα όπως πουστηδες στην Ταϋλάνδη κ κωλομπαραδες στα μασατζιδικα των Αθηνών.
Τι είσαι συ, δικηγόρος τους ;
Γι αυτό σε παίρνει κ σένα η μπάλα....
Τρελοί είμαστε από τα γεννοφάσκια οι νησιώτες, δεν θα μας πείτε εσείς τι είμαστε....
Κ τρελοί κ κουλτουριαρηδες, κ Γαμιαδες και δουλευταραδεε αλλά κ οι καλύτεροι οικογενειάρχες....
Απλά περνάμε που κ που απ την Αθήνα, για ψώνια, για κάνα στριπτιτζαδικο, για κάνα μασάζ κ για να δούμε συγγενείς και φίλους απ τα παλιά....
Όσο για τα νταηλικια....
Έχουμε ξυλοφορτωσει όλη την Ευρώπη....
Άγγλους, γερμανούς, σκανδιναβους, Ιρλανδούς, κ γενικώς όποιον δεν συμπεριφέρονται όπως πρέπει.
Σε καθημερινή βάση....
Πολλά χρόνια γίνεται αυτό....
Τι να μας πεις τώρα εσύ αγόρι....
Ένα Σαββατοκύριακο με πονοδοντο μας, είναι ολη σας η ζωή....
Κ το ξέρετε όλοι σας αυτό
Άντε καλά γαμησια.....

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
207
Πόντοι
21
Eχω συναντηθει με καποια παιδια που γραφανε παλιοτερα σε αυτο το νημα, κατω στην Ταυλανδη. Με τον Παγκνταο και την παρεα του, με τον Φαντομα, με τον Μανο τον Χαρντ που τον καταστρεψαμε και τον καναμε μονιμο εκει κατω, με τον Δημητλακη29, αλλα και με τον Λοβ γιου σορτ ταιμ, @Love you sort time , που γραφει ακομα καμμια φορα εδω. Ολα τα παιδια μια χαρα ηταν και ηταν και τιμη μου που τους γνωρισα. Ευτυχως δεν μου ετυχε κανενας να ειναι λαμογιο.

Εξ αρχής, επί του συγκεκριμένου θέματος, έγραψα γέροντα ότι καλό είναι να αποφεύγονται "τυφλά ραντεβού" μεταξύ Ελλήνων που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ εκεί κατω. Αυτό ακριβώς επεσήμανα. Εσύ τουλάχιστον γνώριζες τα συγκεκριμένα παιδιά επί αρκετό καιρό, έστω μέσα από το forum και τα προσωπικά μηνύματα που ανταλλάζατε, τότε. Αυτό διαφέρει με την ερώτηση φίλου, πριν κάτι ημέρες, του τύπου "ποιός είναι κάτω να έρθει να με βρει να πιούμε ποτά" κλπ... Ο συγκεκριμένος φίλος μπορεί να μην βάζει καν στο νου του ότι ίσως καταλήξει σε κανένα αστυνομικό τμήμα, μετά από μια τέτοια "αθώα" συνάντηση, για κατοχή ναρκωτικών κλπ. Πολλά έχουν συμβεί, οφείλουμε να επιστήσουμε λιγάκι την προσοχή, ειδικά σε άτομα που πρώτη φορά κάνουν τέτοια ταξίδια. Αυτά τα ολίγα, με σεβασμό γέροντα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Εντάξει να μιλήσουμε λίγο για κανένα γκομενάκι γιατί με μερικούς το κουρασανε το θέμα και μόνο για μπλα μπλα και να γράφουν μαλακιες είναι εδώ το θέμα.

Όπως λοιπόν λέγαμε, όποιος ψάχνει βρίσκει.
Έτσι λοιπόν βρήκα το γυμνό κορίτσι που βλέπετε παρακάτω να κάνει short time με 1000 baht παρακαλώ! Μου έγραψε ότι τα μόνα που δεν κάνει είναι τελείωμα στόμα και πρωκτικό.

Το άλλο το ντυμένο, 168 ύψος παρακαλώ, 40ετών θα το βγάλω για ποτό σε rooftop bar την Τετάρτη.
Και έχω ακόμα 5-6 ραντεβού κλεισμένα, περίπου 1 κάθε μέρα. Κυριακή που δεν έχω επαγγελματικές συναντήσεις έχω 3 κορίτσια να συναντήσω.

Συνημμένα

• 1699010406974.jpg
    1699010406974.jpg
    325 KB · Εμφανίσεις: 123
  • 1699010406703.jpg
    1699010406703.jpg
    325,9 KB · Εμφανίσεις: 118
  • IMG_20231103_222824.jpg
    IMG_20231103_222824.jpg
    488,7 KB · Εμφανίσεις: 115

pepe21

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
94
Πόντοι
0
Thailand χώρα της χαλάρωσης του Μασαζ και της καλοπέρασης .
Τα υπόλοιπα τα βρίσκεις όταν φτάσεις .
Σχέδια και λοιπές ιστορίες είναι για νιόπαντρα ζευγάρια και όχι για καλοπερασάκηδες τουρίστες .
Εμεις πάμε στο ίδιο ξενοδοχείο 10 χρόνια τώρα ( na nai , patong. )
Ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι ακριβώς απέναντι έχει μια σάουνα και κανείς open air massage σε ένα τοπίο λες και είσαι μες την ζούγκλα . Άσε που έχει πολλά μικρά μασατζιδικα τριγύρω με ωραία μπιζουδακια από το ισσαν .

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Κοιτάω για airbnb και σε μια περίπτωση στους "κανόνες" του σπιτιού βλέπω το εξής:
"Short stay guests to get in the lift lobby, you need to wait at seats till residents face-scanning to open the door. The scan is commonly used to anti Airbnb in many condos. But guests can still stay with the owner's permission."
Δεν το πολυκαταλαβαίνω. Τι εννοεί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom