κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.738
- Πόντοι
- 19.795
Έχω κάνει τη εξής ανάλυσηΑνάλογα πόσο καιρό πριν θα το βγάλεις. Τώρα παίζει νομίζω από 1200 ευρώ και πάνω. Είχα βγάλει από αρχές Ιουλίου, 6 μήνες πριν, για Φλεβάρη με 500 ευρώ με την Τουρκική, και κόστος αλλαγής 100 ευρώ.Στην χειρότερη δηλ. θα μου ερχόταν 600 ευρώ. 6 μήνες πριν, όμως.
οταν ειναι να βγαλεις κανα μαλάκα σχιστομάτι το χερι σου λες και στο εχουν γυψωσει στο ΚΑΤ
οταν ειναι να βγαλεις κανα μαλάκα σχιστομάτι το χερι σου λες και στο εχουν γυψωσει στο ΚΑΤ
Αν ειναι να βγαλεις κανα μουνι φωτο μας στελνεις ολους οφθαλμιατρο με την θολουρα
Κάνω αναλυση έξοδα έσοδα για μια δουλειά που βρήκαΜε μπερδεψες.
Έτσι.600 με τίποτα Μπανγκοκ
Μια βοήθεια παρακαλώ γιατί σας βλέπω ότι ξέρετε τα πάντα για Ταϊλάνδη. Που είναι καλύτερα να πάει κάποιος για γυναίκες? Πουκετ η Πατάγια? Και επίσης αν έχουν ανέβει αρκετά η τιμές που ακούγεται. Ευχαριστώ πολύΠώς σου ήρθε αυτή η περιοχή;
Συμαζεψου ρε συ..γερος ανθρωπος θα μας μεινειςΚαι λίγα μέτρα παρακάτω: Thermae Cafe.
Ο παράδεισος του Γιαπωνέζου.
Συμμαζευομαι. Δευτέρα πίσω στο Ελλαντα. Πώς πέρασε ένας μήνας δεν το κατάλαβα. Είναι και κουτσοφλεβαρος ρε γμτ.Συμαζεψου ρε συ..γερος ανθρωπος θα μας μεινεις
Ενταξει ..θα βαλω χαρτια στη γειτονια ..να βαλουμε τσιγκινα σωβρακα ...Συμμαζευομαι. Δευτέρα πίσω στο Ελλαντα. Πώς πέρασε ένας μήνας δεν το κατάλαβα. Είναι και κουτσοφλεβαρος ρε γμτ.