Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Χωρίς ενοίκιο κόστος ζωής;δώσε στο περίπου
Εξαρτάται τι ζωή θες να κάνεις. Μπορεί να τρως σε πολυκαταστήματα (τα περισσότερα έχουν και φουντ- Λαντ στον τελευταίο, ή στον κάτω όροφο) όπου μπορείς να φας με 150 Μπατ αξιοπρεπώς.
Μπορεί όμως να τρως και σε εστιατόριο με 300-600 μπατ (η και παραπάνω, ανάλογα με το τι θα παραγγείλεις). Για μετακινήσεις, πάλι εξαρτάται που θες να πάς. Με το Μπι-τι-ες που χρησιμοποιώ εγώ καθημερινά για να πάω στην δουλειά μου θέλω 94 μπατ πήγαινε -ελα. Μια μπύρα το βραδάκι για χαλαρωμα, εδώ στο κέντρο, θέλει 100-130 Μπατ.
Για γαμησι αν έχεις μόνιμη παρέα, το "απ' το γιού" πάει περίπου στα 800-1000 την ημέρα συν το φαγητό της, (ευτυχώς είναι οικονομικές σε αυτό).
Αν δεν έχεις μόνιμη παρέα 1500-2000 κάθε φορά, βέβαια σήμερα βρήκα κάνα -δυο έξω από το ξενοδοχείο Νανά που μου είπαν χιλιάρικο για μια ώρα. Τελικά πήρα ένα μιλφακι από το σόι 11 που το τίμησε το 1500αρι που πήρε, την ιδρωσε την φανέλα και δεν ήθελε να φύγει.
Δεν συνηθίζω να δίνω συμβουλές, αλλά καλό είναι αν είσαι πρωταρης στην Μπανγκόκ για μια-δυο ημέρες να είσαι συγκρατημένος οικονομικά, μέχρι να μάθεις τα κόλπα και να προσαρμόσεις τις ανάγκες σου ανάλογα με τα οικονομικά σου.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Εξαρτάται τι ζωή θες να κάνεις. Μπορεί να τρως σε πολυκαταστήματα (τα περισσότερα έχουν και φουντ- Λαντ στον τελευταίο, ή στον κάτω όροφο) όπου μπορείς να φας με 150 Μπατ αξιοπρεπώς.
Μπορεί όμως να τρως και σε εστιατόριο με 300-600 μπατ (η και παραπάνω, ανάλογα με το τι θα παραγγείλεις). Για μετακινήσεις, πάλι εξαρτάται που θες να πάς. Με το Μπι-τι-ες που χρησιμοποιώ εγώ καθημερινά για να πάω στην δουλειά μου θέλω 94 μπατ πήγαινε -ελα. Μια μπύρα το βραδάκι για χαλαρωμα, εδώ στο κέντρο, θέλει 100-130 Μπατ.
Για γαμησι αν έχεις μόνιμη παρέα, το "απ' το γιού" πάει περίπου στα 800-1000 την ημέρα συν το φαγητό της, (ευτυχώς είναι οικονομικές σε αυτό).
Αν δεν έχεις μόνιμη παρέα 1500-2000 κάθε φορά, βέβαια σήμερα βρήκα κάνα -δυο έξω από το ξενοδοχείο Νανά που μου είπαν χιλιάρικο για μια ώρα. Τελικά πήρα ένα μιλφακι από το σόι 11 που το τίμησε το 1500αρι που πήρε, την ιδρωσε την φανέλα και δεν ήθελε να φύγει.
Δεν συνηθίζω να δίνω συμβουλές, αλλά καλό είναι αν είσαι πρωταρης στην Μπανγκόκ για μια-δυο ημέρες να είσαι συγκρατημένος οικονομικά, μέχρι να μάθεις τα κόλπα και να προσαρμόσεις τις ανάγκες σου ανάλογα με τα οικονομικά σου.
Αυτη την φορα δεν την γλυτωνεις. Θα μπω μεσα στην βαλιτσα σου και θα με φορτωθεις θες δεν θες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Αυτη την φορα δεν την γλυτωνεις. Θα μπω μεσα στην βαλιτσα σου και θα με φορτωθεις θες δεν θες.
Προσπαθώ να σε προστατεψω από τίς γουτσου - γουτσου και μιλάς κιόλας.:confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
Εγώ ετοιμάζομαι για Ιούνιο αυτή τη φορά 2 εμβομαδουλες για pattaya πτήση μόνο Qatar κορυφηοσοι ψάχνετε πληροφορίες για τα κορίτσια εγώ βλέπω από discord to buzzin έχει καθημερινές πληροφορίες για τα μαγαζιά και τα κορίτσια και όχι μόνο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
IMG_20230217_123019.jpg

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
Δεν έχει σημασία.
Να το ξαναπώ, Tom Boy είναι γυναίκα που ντύνεται και συμπεριφέρεται σαν άνδρας. Έχει πχ κοντά μαλλιά, έχει πιο ανδρική φωνή και κάνει κουμάντο σε μια ομοφυλοφιλική σχέση.
Αν ρωτήσεις κάποια ταυλανδή ποια είναι η διαφορά, θα σου εξηγήσει. Αν μπορέσεις και καταλάβεις βέβαια.
Τα Tom Boys σπάνια θα πάνε με κάποια farang(ξένη), και ο λόγος είναι γιατί ξεκάθαρα προτιμάνε να έχουν μόνιμη σχέση με γυναίκα, να δουλεύουν για λογαριασμό της να την φροντίζουν όπως θα έκανε κάποιος άνδρας. Απλά η γυναίκα σε αυτή την περίπτωση προτιμάει να έχει μια "ανδρική" φιγούρα ως προς την εμφάνιση και την συμπεριφορά, στο σώμα μιας γυναίκας αντί για ενός άνδρα.
Στις λεσβίες πχ βλέπεις 2 γυναικείες φιγούρες όπου μόνο στο σεξ κάποια αναλαμβάνει συνήθως τον ρόλο του ανδρα, πιο απλά: έχει το 'πάνω χέρι.
Θα δεις αρκετά Tom Boys όπως και LadyBoys σε όλους τους χώρους εργασίας. Μέχρι και σε τράπεζα θα δεις ladyboy στον κισέ να περιμένει να σε εξυπηρετήσει.
Προσωπικά θα συμβουλευα να μείνετε μακρυά από Τοm και LadyBoys. 9/10 περιπτώσεις τελειώνει άδοξα η περιπέτεια και με αρκετά προβλήματα. Θεωρώ τα συγκεκριμένα άτομα στη συγκεκριμένη χώρα όχι και τόσο εντάξει σε χαρακτήρα..
τομ μποι=αγοροκοριτσο δηλαδη μπορει να μην ειναι και bi καν

Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
261
Πόντοι
21
τομ μποι=αγοροκοριτσο δηλαδη μπορει να μην ειναι και bi καν
Στην ταυλανδη τα τομ μπόι θεωρούνται άντρες επομένως οι γυναίκες που πάνε μαζι τους δεν θεωρούνται λεσβιες. Απλως ολες έχουν όνειρο να τα φτιάξουν με τομ επειδή θεωρούνται όχι απλως άντρες αλλα οι ομορφότεροι του αντρικου φύλου. Μόνο οι πολυ Καλές εχουν την τύχη να ειναι με τομ χαχχα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Στην ταυλανδη τα τομ μπόι θεωρούνται άντρες επομένως οι γυναίκες που πάνε μαζι τους δεν θεωρούνται λεσβιες. Απλως ολες έχουν όνειρο να τα φτιάξουν με τομ επειδή θεωρούνται όχι απλως άντρες αλλα οι ομορφότεροι του αντρικου φύλου. Μόνο οι πολυ Καλές εχουν την τύχη να ειναι με τομ χαχχα
Τομ μπόι έχει παντρευτεί με κανονικό βουδιστικό γάμο η κόρη της Ταυλανδεζας γυναίκας ενός φίλου. Έχει καταφέρει μάλιστα το χνούδι από το πάνω χείλος να το μετατρέψει σε υποτυπώδες μουστάκι.

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.597
Πόντοι
6.186
Φυσικά χαμηλότερο 30-40% φθηνότερα από το κέντρο. Εδώ στο κέντρο, Σουκχουμβιτ σόι 13, για παράδειγμα το κοντο που νοίκιασα πλήρωσα 640 ευρώ για ένα μήνα. Δεν ξέρω ακριβώς τι θα πληρώσεις εκεί, αλλά υποθέτω μπορεί να είναι και μισή τιμή.
γέροντα από που τις νοικιάζεις?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.421
Πόντοι
12.756
Εν τω μεταξύ εδώ και 2-3 βραδυες έχει γίνει εισαγωγή από γαζέλες, μερικές από αυτές φοβερά κορμιά. Από 3000 Μπατ. Από.
IMG_20230221_234027.jpg
αμα δεν ηταν κουνημενη η φωτο θα σε εβαζα στο νημα με τις φιδίσιες φωτο , εχει πολυ ρεντα σημερα εκει

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Εν τω μεταξύ εδώ και 2-3 βραδυες έχει γίνει εισαγωγή από γαζέλες, μερικές από αυτές φοβερά κορμιά. Από 3000 Μπατ. Από.
IMG_20230221_234027.jpg
Σίγουρα δεν είναι γαζελος αυτή ;

Γέροντα όταν φεύγεις ,έρχομαι εγώ για δεύτερη βάρδια. Με πιθανή επίθεση βαλκανικών ευρωπυραυλων προς καμποτζη και μαλαισια/Σιγκαπούρη μεριά.

Καλό βόλι να έχεις και εσυ και όλοι οι συναγωνιστές

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
Σχετικά με εισητήρια 20/5 εώς 7/6
Βλέπω οτι όσο περνάνε οι μέρες σε σχεση με προχτές δυσκολα βρησκεις εισητήριο εκτός και αν πας 1500 +
Ξέρεις αν ειναι standard οι πτησεις ή πχ πανε οπως οι εδω αν γεμιση θα βάλουν και αλλο κτλ κτλ ?
Καθώς εγώ εισητηρια λέω να κλεισω 1 του μήνα να περιμένω πχ μέσα Μαρτίου ή μονο χειρότερα θα γίνει τι λεει η εμπειρία σας
Αναφέρομαι για αφηξη περίπου 20 Μαιου αναχωριση 5 ιουνιου 13-17 ημέρες αναλογα με το τι θα βρώ πχ αν βρω στης 13 ή στης 17 ημέρες τα εισητηρια πχ 400 € κάτω θα αλαξω το σχεδιο μου.
Έβαλα εδω μη και ξερει κανεις αλλος απο γεροντα γιατί τον εχω πρίξη :P
ευχαριστώ

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Αν κ άσχετος με το θέμα ένα πράγμα που μου έκανε εντύπωση λίγο που το έψαξα, είναι ότι είδα εισιτήριο διαθέσιμο για bankogk στις 9 Μαιου 200€!!!. Μονής διαδρομής βέβαια κ με στάση 12 ωρών Σινγκαπούρη.scoop η αεροπορική εταιρία δεν την ξέρω, αλλά μου φάνηκε πολύ φτηνά όπως κ σε κοντινές ημερομηνίες έχει παρόμοιες τιμές αναλόγως την εταιρεία που δεν ξεπερνούν τα 300€
Screenshot_2023-02-22-21-58-42-319_com.android.chrome.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Αν κ άσχετος με το θέμα ένα πράγμα που μου έκανε εντύπωση λίγο που το έψαξα, είναι ότι είδα εισιτήριο διαθέσιμο για bankogk στις 9 Μαιου 200€!!!. Μονής διαδρομής βέβαια κ με στάση 12 ωρών Σινγκαπούρη.scoop η αεροπορική εταιρία δεν την ξέρω, αλλά μου φάνηκε πολύ φτηνά όπως κ σε κοντινές ημερομηνίες έχει παρόμοιες τιμές αναλόγως την εταιρεία που δεν ξεπερνούν τα 300€
Αν πάρεις 2-3 σάντουιτς μαζί σου και μπουκαλάκι νερό, και δεν σε ενδιαφέρει να έχεις βαλίτσα, αλλά κυρίως να έχεις να κάνεις κάτι τις 12 ώρες στη Σινγκαπούρη, τότε ακούγεται καλό.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Σχετικά με εισητήρια 20/5 εώς 7/6
Βλέπω οτι όσο περνάνε οι μέρες σε σχεση με προχτές δυσκολα βρησκεις εισητήριο εκτός και αν πας 1500 +
Ξέρεις αν ειναι standard οι πτησεις ή πχ πανε οπως οι εδω αν γεμιση θα βάλουν και αλλο κτλ κτλ ?
Καθώς εγώ εισητηρια λέω να κλεισω 1 του μήνα να περιμένω πχ μέσα Μαρτίου ή μονο χειρότερα θα γίνει τι λεει η εμπειρία σας
Αναφέρομαι για αφηξη περίπου 20 Μαιου αναχωριση 5 ιουνιου 13-17 ημέρες αναλογα με το τι θα βρώ πχ αν βρω στης 13 ή στης 17 ημέρες τα εισητηρια πχ 400 € κάτω θα αλαξω το σχεδιο μου.
Έβαλα εδω μη και ξερει κανεις αλλος απο γεροντα γιατί τον εχω πρίξη :P
ευχαριστώ
Κοίτα και την Γκαλφ αιργουεις, καθώς και την Ιορδανικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom