κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Εξαρτάται τι ζωή θες να κάνεις. Μπορεί να τρως σε πολυκαταστήματα (τα περισσότερα έχουν και φουντ- Λαντ στον τελευταίο, ή στον κάτω όροφο) όπου μπορείς να φας με 150 Μπατ αξιοπρεπώς.Χωρίς ενοίκιο κόστος ζωής;δώσε στο περίπου
Μπορεί όμως να τρως και σε εστιατόριο με 300-600 μπατ (η και παραπάνω, ανάλογα με το τι θα παραγγείλεις). Για μετακινήσεις, πάλι εξαρτάται που θες να πάς. Με το Μπι-τι-ες που χρησιμοποιώ εγώ καθημερινά για να πάω στην δουλειά μου θέλω 94 μπατ πήγαινε -ελα. Μια μπύρα το βραδάκι για χαλαρωμα, εδώ στο κέντρο, θέλει 100-130 Μπατ.
Για γαμησι αν έχεις μόνιμη παρέα, το "απ' το γιού" πάει περίπου στα 800-1000 την ημέρα συν το φαγητό της, (ευτυχώς είναι οικονομικές σε αυτό).
Αν δεν έχεις μόνιμη παρέα 1500-2000 κάθε φορά, βέβαια σήμερα βρήκα κάνα -δυο έξω από το ξενοδοχείο Νανά που μου είπαν χιλιάρικο για μια ώρα. Τελικά πήρα ένα μιλφακι από το σόι 11 που το τίμησε το 1500αρι που πήρε, την ιδρωσε την φανέλα και δεν ήθελε να φύγει.
Δεν συνηθίζω να δίνω συμβουλές, αλλά καλό είναι αν είσαι πρωταρης στην Μπανγκόκ για μια-δυο ημέρες να είσαι συγκρατημένος οικονομικά, μέχρι να μάθεις τα κόλπα και να προσαρμόσεις τις ανάγκες σου ανάλογα με τα οικονομικά σου.