Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.701
Πόντοι
1.446
Συναγωνιστές προσοχή στην SCOOT...
Ειναι η χειρότερη αεροπορική με βαση review...

πολλές ακυρώσεις... από το πουθενά

απορώ πως δεν έχει βγάλει η AEGIAN απευθείας για Thailand με τόσους μπηχτές στην Ελλάδα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.738
Πόντοι
19.795
Συναγωνιστές προσοχή στην SCOOT...
Ειναι η χειρότερη αεροπορική με βαση review...

πολλές ακυρώσεις... από το πουθενά

απορώ πως δεν έχει βγάλει η AEGIAN απευθείας για Thailand με τόσους μπηχτές στην Ελλάδα
Τυπε, είχε η Ται πριν χρόνια, η καλύτερη αεροπορική για αυτό ειδικά το ταξίδι, όταν μάλιστα οι μύστες ήταν περισσότεροι, αλλά την κοπανισε από την Ελλάδα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.738
Πόντοι
19.795
IMG_20230221_114454.jpg

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.619
Πόντοι
456
με σκοοτ πηγα Πουκετ το 2018 365 ευρω.τοτε ουτε καθυστερηση ειχε ουτε τιποτα ,ολα καλα.με ενα κρημ κρακερ νερο και οταν εφτασα Σιγκαπουρη εφτιαξα και μια φραπεδια ειχα φακελακια και ζαχαρι.δεν πεινας οταν καθεσε ακινητος η κοιμασαι.10 κιλα μονο την ατομικη βαλιτασα μια χαρα χωρεσαν ολα.τωρα αν χαλασε με καθυστερησεις τι να πω δεν ξερω.Παντως βλεπω γενικα τις τιμες και εχω φριξει πολύ ασκημα τα πραγματα.Αναφερομαι μονο για Αθηνα Πουκετ για αλλες πτησεις δεν εχω παει ποτυε

Tzovenos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ με υγεία πάνω απ'όλα και ότι επιθυμείτε. Είναι το πρώτο μου ποστ και αν κάνω λάθος σε κάποιες ερωτήσεις να με συνχωρειται. Ήθελα να ρωτήσω επειδή ετοιμάζω με εναν φίλο μου ταξίδι για ΤΑΥΛΑΝΔΗ 1) τι τιμές παίζουν πάνω κάτω στα κορίτσια είτε σε παραλία είτε σε μπαρ είτε σε κλάμπ, 2 ποιο μέρος είναι καλύτερο να πάει κάποιος για σεξ είτε βάσει χρημάτων, είτε βάση από όμορφες κοπέλες. 3) επίσης υπάρχουν και κοπέλες που εξυπηρετούν και φετίχ? Αυτά ήθελα να ρωτήσω ευχαριστώ πολύ

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Το μέσο κόστος εισητηριου Αθήνα μπαγκοκ πόσο είναι;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.738
Πόντοι
19.795
Το μέσο κόστος εισητηριου Αθήνα μπαγκοκ πόσο είναι;
Ανάλογα πόσο καιρό πριν θα το βγάλεις. Τώρα παίζει νομίζω από 1200 ευρώ και πάνω. Είχα βγάλει από αρχές Ιουλίου, 6 μήνες πριν, για Φλεβάρη με 500 ευρώ με την Τουρκική, και κόστος αλλαγής 100 ευρώ.Στην χειρότερη δηλ. θα μου ερχόταν 600 ευρώ. 6 μήνες πριν, όμως.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ανάλογα πόσο καιρό πριν θα το βγάλεις. Τώρα παίζει νομίζω από 1200 ευρώ και πάνω. Είχα βγάλει από αρχές Ιουλίου, 6 μήνες πριν, για Φλεβάρη με 500 ευρώ με την Τουρκική, και κόστος αλλαγής 100 ευρώ.Στην χειρότερη δηλ. θα μου ερχόταν 600 ευρώ. 6 μήνες πριν, όμως.

Εχει flash sale η Κατάρ για οσους ενδιαφερονται να αγορασουν τωρα εισιτηριο...

Ας πουμε 24 μαιου με 18 ιουνιου μου βγαζει τελικη τιμη αυτη τη στιγμή 730 ευρώ.
Οσοι ενδιαφέρονται ας κοιταξουν το σαιτ της αεροπορικης για περισσότερα.

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
Το έχασα κατάρ αλλά ετσι και αλιώς πρέπει να γίνουν unstake καποια τα Secret Tickets Funds :P οπότε εκτός και αν γινει καμια τρελη βουτιά στα Crypto Νεχτ ΣΚ τα κλεινω ποιο πριν no money no Honey !!!

Ωστόσο γύρο στα 1100 ειναι η κατάρ που νομίζω οτι δίνει ετσι και αλιως μεγαλη βαλίτσα και γευμα και 900 η Scoot με γευμα + βαλιτσα αλιως 200 κάτω .
Εδώ να συμπληρώσω οτι το ακριβό γιατι βρίσκεις ποιο δυσκολα ειναι το να γυρισης πας με 300 γυρνας με 600 χονδρικά :cheesy: και μαλιστα η πτηση του πηγαινε εχει 2 ωρες αναμονη και η αλλη 5

Αναφέρομαι για αναχωριση τελοι μαιου επιστροφη αρχες Ιουνη

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
Το έχασα κατάρ αλλά ετσι και αλιώς πρέπει να γίνουν unstake καποια τα Secret Tickets Funds :P οπότε εκτός και αν γινει καμια τρελη βουτιά στα Crypto Νεχτ ΣΚ τα κλεινω ποιο πριν no money no Honey !!!

Ωστόσο γύρο στα 1100 ειναι η κατάρ που νομίζω οτι δίνει ετσι και αλιως μεγαλη βαλίτσα και γευμα και 900 η Scoot με γευμα + βαλιτσα αλιως 200 κάτω .
Εδώ να συμπληρώσω οτι το ακριβό γιατι βρίσκεις ποιο δυσκολα ειναι το να γυρισης πας με 300 γυρνας με 600 χονδρικά :cheesy: και μαλιστα η πτηση του πηγαινε εχει 2 ωρες αναμονη και η αλλη 5

Αναφέρομαι για αναχωριση τελοι μαιου επιστροφη αρχες Ιουνη
Τώρα σοβαρά συγκρίνεις Qatar με Scoot για 200€;;
Και 500€ διαφορά να είχαν πρέπει να είσαι πολύ φτηνιαρης για να ρισκάρεις να πας με τη Scoot.

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
Δεν εχω δοκιμάσει Scoot για να ξέρω και για να είμαι ειλικρινής οι μόνες πτήσης που εχω πάρει είναι Αθήνα Θεσσαλονίκη 5-6 φορές με Ryan , aegian , esky και Αθήνα Κω ως φαντάρος με την παλιά ολυμπιακή :P

Σοβαρά τώρα δλδ η Scoot και με το πακέτο που δίνει + 100€ για γεύμα βαλίτσα να μη το σκέπτομαι εε ? Ο βασικός λόγος που την σκέφτηκα ήταν ότι οι πτήσης που έβρισκα με Qatar είχαν παραπάνω αναμονή ανάμεσα στης πτήσης και ότι έφτανα μεσημέρι εκει αντί χαράματα .
Επίσης απλά ανάφερα καθως τα ψαχνω για να κλεισω τι βρηκα και ευτηχως γιατί ισως να σωθηκα που δεν εκλεισα με scoot

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom