Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.005
- Πόντοι
- 3.506
Φίλε είχα πάει Ταυλανδη πριν κανα τρίμηνο. Είχα αρκετές επιτυχίες με κορίτσια χωρίς να πληρώσω ούτε δεκάρα.Γκομενα ρίχνεις και στην Ελλάδα αν θέλεις ρε φίλε.. Αν πας σε ένα μέρος που οι 9/10 γαμιουνται για τα λεφτά καταλαβαίνεις πως το «θέλω να ρίξω μια γκομενα» είναι φάουλ.. ψέμα και μπούρδα θα σου πασάρουν και θα νομίζεις ότι είσαι θεός και μόλις φύγεις θα αρρωστήσει η μάνα τους ή ότι άλλο μπορείς να φανταστείς και θα σου ζητάνε λεφτά
Την τελευταία μέρα δε ,βγήκα με γκομενα από τιντερ,μου τελείωσε το συνάλλαγμα ,δε δέχονταν κάρτα και πλήρωσε η ίδια τα μισά ποτά καθώς και τ ταξί να πάμε πίσω στο ξενοδοχείο μου.
Με τις δυο από αυτές έχω κρατήσει μια τυπική επαφή, δεν μ ζήτησαν τίποτα. Ίσως λάτρεψαν την αρχοντοκοιλιτσα μου.
Τεσπα ,αυτό που ψάχνω εγώ ,είναι να πάω σε ένα ωραίο εξωτικό μέρος ,που γενικά γίνεται παιχνίδι. Και Μεξικό που είχα πάει πιο παλιά ,πάλι εσκοραρα,αλλά το μαλλί πήγε πιο ακριβά (Φαγιά,χοτελια ακόμα και εισητηρια αεροπλάνου). Όποτε ψάχνουμε εξωτικό μέρος και φτηνό με απλές κοπέλες.
Σκεφτόμουν τανζανια ( έχει φτηνά εισητηρια με Turkish) η καμία Βραζιλία αλλά γενικά ψάχνομαι ακόμα