Αγαπητε Ιωαννη Μποκολη,δε μπορω να καταλαβω τι σε χαλαει σε αυτα που γραφω απο τη προσφατη εμπειρια μου στο πουκετ.φυσικα και δεν συγκρινω τις τιμες μεταξυ Ελλαδας Ταιλανδης σε κανενα επιπεδο.η Ταιλανδη ειναι παμθηνη οπως φυσικα και το εγραψα.παμε στο θεμα των κοριτσιων.ποιος ειπε οτι εχω προβλημα ή οτι σνομπαρω τα κοριτσια που κανουν σεξ για να ζησουν? το κοριτσι απο το μασατζιδικο το κερασα φαγητο και μπυρα επειδη το γουσταρα να το κανω και οχι επειδη μου το ζητησε.μαλιστα πηγαμε στο γνωστο tiger restaurant επειδη μου αρεσε σαν μαγαζι.τωρα για το τολο που εγραψες,να σε ενημερωσω πως επεσες στη περιπτωση:μενω 12 χιλιομετρα μακρια απο το τολο οπτε εχω αποψη και ειναι οπως τα λες.Στο τελος γραφεις :Απλά επαναλαμβάνω τα λόγια του εξαιρετικά έμπειρου μέλους Mind Reader. Όποιος πάει στην άλλη άκρη του κόσμου απλά για να γαμίσει, έχει τεράστια εσωτερικά προβλήματα. δε νομιζω να με εντασεις και μενα σε αυτη τη μερια των ταξιδιωτων,μιας και εχεις διαβασει αυτα ακριβως που εχω γραψει. εφω φιλε εκατσα 13 μερες μονο πουκετ,πηγα στα πι πι στα τζειμς μποντ και στο μεγαλο βουδα.να σου και αλαλυτικα τα ποσα χαλασα:αεροπορικα με σκουτ 390 ευρω(μονο με μια αποσκευη καμπινας και ενα σακιδιο πλατης) ξενοδοχειο 15 ευρω τη μερα 600 μετρα μακρια απο τη πατονγκ μπιτς και περιπου 500 μετρα απο το εμπορικο Jungceylon.1500 στο συνολο χαλασα για πουκετ.ειναι η τριτη φορα που το γραφω :αν καποιος παει ταιλανδη μονο για σεξ,τοτε για μενα δεν αξιζει,αν ομως παει εκει για να γευτει οσα του προσφερει η ταιλανδη(φτηνη ζωη-μαγευτικα τοπια-διαφορετικη κουλτουρα και αλλα ,οπως φυσικα και τα σχιστοματικα) τοτε μαγκες καλο ταξιδι και να περασετε υπεροχα. ελπιζω να ξαναεχω λεφτα να ξαναπαω ταιλανδη μαζι με μαλαισια. αυτα απο μενα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (5 μέλη και 48 επισκέπτες)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.782
- Πόντοι
- 3.656
μμμ... στο τολο οπως και σε καθε αλλο μερος της ελλαδας ομως μπορεις να γνωρισεις μια σοβαρη ελληνιδα και να παντρευτεις ομως ! συν οτι γευεσε ελληνικες γαστρονομικες νοστιμιες και απολαμβανεις ηλιο και θαλασσα αριστης ποιοτητας !
Φυσικά. Κι αφού την ερωτευτείς και την παντρευτείς, να αγοράσετε ένα σπίτι με δάνειο, να το εξοπλίσετε πλήρως και να κάνετε δύο παιδιά. Και στη συνέχεια να σε διώξει από το σπίτι και να σου πάρει τα πάντα, και να σε αφήνει να βλέπεις τα παιδιά σου ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ της κάνει κέφι. Όσο για τη γαστριμαργία, ειδικά στο Πούκετ, υπάρχουν εστιατόρια με κουζίνα από όλες τις χώρες της Γης. Μέχρι Μαγαζί με Κορεάτικα ψητά είδα και Αυστραλιανό Μπάρμπεκιου, μην με ρωτήσετε τι διαφορά έχει από τα άλλα μπάρμπεκιου, δεν έφαγα εκεί. Και φυσικά όλες τις αλυσίδες στυλ πίτσα Χατ που γνωρίζουμε εδώ, αν δεν μπορείς να τις στερηθείς. Στην Παραλία του Πούκετ η θάλασσα είναι κακή και επικίνδυνη, αν όμως πας εκδρομή στα γύρω νησιά, εκεί θα δεις τι πάει να πει ιδιαίτερη θάλασσα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.782
- Πόντοι
- 3.656
θα σου απαντησω εγω
δεν ειμαι μονο θεμα χρημματων ειναι και θεμα αισθητικης/προσωπικου γουστου
το δηλωσε ξεκαθαρα ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ
ΟΚ τύπε. Περί ορέξεως, λόγος ουδείς. Απλά να αναφέρω ότι αν κάποιος έχει άλλα γούστα, υπάρχουν και Ρωσίδες αλλά και Μαύρες
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.782
- Πόντοι
- 3.656
η μοναδικη φυσικη ομορφια της ελλαδος και η γαστρονομιας της δεν συγκρινετε με κανενος αλλου μερους !
συν οτι οι ελληνιδες ειναι απο τις ποιο θερμες γυναικες !
Τώρα πια σιγουρεύτηκα ότι τρολάρεις. .....Όπως έδειξε έρευνα της ΕΜΑΣ (Εταιρία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας), του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των Ελληνίδων φαίνεται να είναι χωρίς σύντροφο. Σύμφωνα με την συγκεκριμένη έρευνα σχεδόν 7 στις 10 ελληνίδες, έχουν περιστασιακή σεξουαλική ζωή, και μάλιστα το 75% είναι σε ηλικία 25-34 χρόνων. Επίσης, το 60% του δείγματος δήλωσε ότι καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο. Το 17,4%, δε, απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια. Συγχρόνως, μία στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική..... Αυτά για τη θερμότητα των Ελληνίδων. Ξινές κι αγάμητες. πηγή
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.782
- Πόντοι
- 3.656
Αγαπητε Ιωαννη Μποκολη,δε μπορω να καταλαβω τι σε χαλαει σε αυτα που γραφω απο τη προσφατη εμπειρια μου στο πουκετ.φυσικα και δεν συγκρινω τις τιμες μεταξυ Ελλαδας Ταιλανδης σε κανενα επιπεδο.η Ταιλανδη ειναι παμθηνη οπως φυσικα και το εγραψα.παμε στο θεμα των κοριτσιων.ποιος ειπε οτι εχω προβλημα ή οτι σνομπαρω τα κοριτσια που κανουν σεξ για να ζησουν? το κοριτσι απο το μασατζιδικο το κερασα φαγητο και μπυρα επειδη το γουσταρα να το κανω και οχι επειδη μου το ζητησε.μαλιστα πηγαμε στο γνωστο tiger restaurant επειδη μου αρεσε σαν μαγαζι.τωρα για το τολο που εγραψες,να σε ενημερωσω πως επεσες στη περιπτωση:μενω 12 χιλιομετρα μακρια απο το τολο οπτε εχω αποψη και ειναι οπως τα λες.Στο τελος γραφεις :Απλά επαναλαμβάνω τα λόγια του εξαιρετικά έμπειρου μέλους Mind Reader. Όποιος πάει στην άλλη άκρη του κόσμου απλά για να γαμίσει, έχει τεράστια εσωτερικά προβλήματα. δε νομιζω να με εντασεις και μενα σε αυτη τη μερια των ταξιδιωτων,μιας και εχεις διαβασει αυτα ακριβως που εχω γραψει. εφω φιλε εκατσα 13 μερες μονο πουκετ,πηγα στα πι πι στα τζειμς μποντ και στο μεγαλο βουδα.να σου και αλαλυτικα τα ποσα χαλασα:αεροπορικα με σκουτ 390 ευρω(μονο με μια αποσκευη καμπινας και ενα σακιδιο πλατης) ξενοδοχειο 15 ευρω τη μερα 600 μετρα μακρια απο τη πατονγκ μπιτς και περιπου 500 μετρα απο το εμπορικο Jungceylon.1500 στο συνολο χαλασα για πουκετ.ειναι η τριτη φορα που το γραφω :αν καποιος παει ταιλανδη μονο για σεξ,τοτε για μενα δεν αξιζει,αν ομως παει εκει για να γευτει οσα του προσφερει η ταιλανδη(φτηνη ζωη-μαγευτικα τοπια-διαφορετικη κουλτουρα και αλλα ,οπως φυσικα και τα σχιστοματικα) τοτε μαγκες καλο ταξιδι και να περασετε υπεροχα. ελπιζω να ξαναεχω λεφτα να ξαναπαω ταιλανδη μαζι με μαλαισια. αυτα απο μενα
Μα δεν υπέθεσα ότι εσύ πήγες μόνο για σεξ. Έγραψες ......... αν καποιος παει ταιλανδη μονο για σεξ,.....
Επεσήμανα ότι αν κάποιος πάει μόνο για σεξ εκεί ή οπουδήποτε αλλού, είναι προβληματικός. Τελικά συμφωνείς ότι από άποψη τιμών, αξίζει με δεδομένο αυτά που προσφέρει. Τολό έχω πάει πολλές φορές, γιατί είναι κοντά και είχα μικρά παιδιά, έτρωγα πολλές φορές στο εστιατόριο του Γάλλου Σεφ, του Ζακ αλλά είναι μόνο για τέτοιου τύπου διακοπές. Οικογενειακές
kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
Τώρα πια σιγουρεύτηκα ότι τρολάρεις. .....Όπως έδειξε έρευνα της ΕΜΑΣ (Εταιρία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας), του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των Ελληνίδων φαίνεται να είναι χωρίς σύντροφο. Σύμφωνα με την συγκεκριμένη έρευνα σχεδόν 7 στις 10 ελληνίδες, έχουν περιστασιακή σεξουαλική ζωή, και μάλιστα το 75% είναι σε ηλικία 25-34 χρόνων. Επίσης, το 60% του δείγματος δήλωσε ότι καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο. Το 17,4%, δε, απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια. Συγχρόνως, μία στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική..... Αυτά για τη θερμότητα των Ελληνίδων. Ξινές κι αγάμητες. πηγή
ναι αλλα υπαρχει και ενα μικρο ποσοστο το οποιο ειναι πυραυλοι !
ισως κατω του 10% ! αλλα υπαρχει!
kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
Φυσικά. Κι αφού την ερωτευτείς και την παντρευτείς, να αγοράσετε ένα σπίτι με δάνειο, να το εξοπλίσετε πλήρως και να κάνετε δύο παιδιά. Και στη συνέχεια να σε διώξει από το σπίτι και να σου πάρει τα πάντα, και να σε αφήνει να βλέπεις τα παιδιά σου ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ της κάνει κέφι. Όσο για τη γαστριμαργία, ειδικά στο Πούκετ, υπάρχουν εστιατόρια με κουζίνα από όλες τις χώρες της Γης. Μέχρι Μαγαζί με Κορεάτικα ψητά είδα και Αυστραλιανό Μπάρμπεκιου, μην με ρωτήσετε τι διαφορά έχει από τα άλλα μπάρμπεκιου, δεν έφαγα εκεί. Και φυσικά όλες τις αλυσίδες στυλ πίτσα Χατ που γνωρίζουμε εδώ, αν δεν μπορείς να τις στερηθείς. Στην Παραλία του Πούκετ η θάλασσα είναι κακή και επικίνδυνη, αν όμως πας εκδρομή στα γύρω νησιά, εκεί θα δεις τι πάει να πει ιδιαίτερη θάλασσα
δεν εχεις αδικο εχει καταντησει σημειο των καιρων πλεον αυτο !
kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
Μα δεν υπέθεσα ότι εσύ πήγες μόνο για σεξ. Έγραψες ......... αν καποιος παει ταιλανδη μονο για σεξ,.....
Επεσήμανα ότι αν κάποιος πάει μόνο για σεξ εκεί ή οπουδήποτε αλλού, είναι προβληματικός. Τελικά συμφωνείς ότι από άποψη τιμών, αξίζει με δεδομένο αυτά που προσφέρει. Τολό έχω πάει πολλές φορές, γιατί είναι κοντά και είχα μικρά παιδιά, έτρωγα πολλές φορές στο εστιατόριο του Γάλλου Σεφ, του Ζακ αλλά είναι μόνο για τέτοιου τύπου διακοπές. Οικογενειακές
η πλειονοτητα παει για σεξ απλα εντασετε μεσα σε αυτο και το ολο πακετο !
αν παρατηρησεις οι περισσοτεροι πανε και πινουν ολη μερα και οταν μπορουν κανουν και σεξ.
ιδιως οι λοιποι ευρωπαιοι !
δεν ειναι τυχαιο που ειναι τοσα τα μπαρακια!
kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
μεχρι πριν καμια εικοσαετια το μεγαλυτερο ποσοστο των επισκεπτων ιδιως της παταγιας ηταν ναυτικοι που ξεμπαρκαραν για καποιο διαστημα και μεσηλικες ή συνταξιουχοι με μεσες ή καλες μηνιαιες απολαβες !
ολοι αυτοι αραζαν στο μπαρ σαν λαγοι και πιναν ολη μερα !
ολοι αυτοι αραζαν στο μπαρ σαν λαγοι και πιναν ολη μερα !
kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
αλλα δεν τους ενοιαζε οταν με κανα 30ευρω τη μερα τρωγαν πιναν τον αγλεορα και γαμουσαν !
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Τυπε σου είναι πολύ δύσκολο να συγκρατήσεις τον οιρμο των σκέψεων σου και να τις διοχετεύσεις σε ένα ποστ αντί 3-4 συνεχόμενα;αλλα δεν τους ενοιαζε οταν με κανα 30ευρω τη μερα τρωγαν πιναν τον αγλεορα και γαμουσαν !
Έχεις καταλάβει την διαφορά τσατ με φόρουμ;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.782
- Πόντοι
- 3.656
ναι αλλα υπαρχει και ενα μικρο ποσοστο το οποιο ειναι πυραυλοι !
ισως κατω του 10% ! αλλα υπαρχει!
Έγραψες επακριβώς .....συν οτι οι ελληνιδες ειναι απο τις ποιο θερμες γυναικες.... Αν έγραφες ότι το 10% από αυτές είναι πύραυλοι, θα συμφωνούσα μαζί σου
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.782
- Πόντοι
- 3.656
η πλειονοτητα παει για σεξ απλα εντασετε μεσα σε αυτο και το ολο πακετο !
αν παρατηρησεις οι περισσοτεροι πανε και πινουν ολη μερα και οταν μπορουν κανουν και σεξ.
ιδιως οι λοιποι ευρωπαιοι !
δεν ειναι τυχαιο που ειναι τοσα τα μπαρακια!
Οι περισσότεροι Βορειοευρωπαίοι πίνουν μέχρι να αποκτηνωθούν. Έχω πάει Δανία κι έχω δει δίμετρα θηρία, πραγματικούς Βίκινγκς, να πέφτουν αναίσθητοι από το ποτό, ενώ δίπλα τους έμεναν οι θεές αγάμητες. Κανένας Έλληνας δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, εκτός αν μιλάμε για αλκοολικούς. Και ναι, στο Πούκετ είδα κάτι τέτοιους (και Αγγλίδες) οι οποίοι δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους από το μεθύσι. Τι να γαμήσουν; ούτε με βίντσι δεν θα τους σηκωνόταν
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.782
- Πόντοι
- 3.656
Ιωαννη Μποκολη σωμφωνω φιλε σε ολα ,καλα να ειμαστε ολοι και καλα ταξιδια να εχουμε.ειπαμε το επομενο που θα παω οταν μπορεσω λογω οικονομικων φυσικα θα ειναι μαλαισια-πουκετ.
Εύχομαι να περάσεις καλά και με ασφάλεια. Όταν πας γράψε εντυπώσεις, γιατί ψάχνοντας λίγο τις τιμές μου φάνηκε ακριβή η Μαλαισία σε σχέση με την Ταιλάνδη. Άλλο όμως η προσωπική εμπειρία κι άλλο το διαδίκτυο
Σε ευχαριστω πολυ .θα αργησω να ξαναπαω ταξιδι ,καθως τα οικονομικα μου,με τη κωλοδουλεια που κανω δεν μου επιτρεπουν και πολλες σπαταλες.ευχομαι βεβαια να παω μαλαισια-πουκετ.Εύχομαι να περάσεις καλά και με ασφάλεια. Όταν πας γράψε εντυπώσεις, γιατί ψάχνοντας λίγο τις τιμές μου φάνηκε ακριβή η Μαλαισία σε σχέση με την Ταιλάνδη. Άλλο όμως η προσωπική εμπειρία κι άλλο το διαδίκτυο
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Βλέπω λέτε για Πουκέτ όλοι.
Μια μαλακια και μισό ήταν. Ότι πιο τουριστικό θα δεις στην Ταϋλάνδη. Γεμάτο μαγαζιά, Ρώσους και παραλίες σαν της Κύπρου.
Άμα θες τέτοια σκηνικά, τράβα Αγία Νάπα στην Κύπρο. Πιο φτηνά θα σου βγει.
Πήγαινε μια Chiang Mai, Chiang Rai, Ko Tao, Krabi να δεις ωραία μέρη και φύση.
Μια μαλακια και μισό ήταν. Ότι πιο τουριστικό θα δεις στην Ταϋλάνδη. Γεμάτο μαγαζιά, Ρώσους και παραλίες σαν της Κύπρου.
Άμα θες τέτοια σκηνικά, τράβα Αγία Νάπα στην Κύπρο. Πιο φτηνά θα σου βγει.
Πήγαινε μια Chiang Mai, Chiang Rai, Ko Tao, Krabi να δεις ωραία μέρη και φύση.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Συνεχίζω τις περιπέτειες του 2018 από Ταϊλάνδη,Μαλαισία,Σιγκαπούρη.
Βρίσκομαι Koh Samui εδώ,
Την κοπελίτσα την είχα γνωρίσει στο Green Mango club έπινε με μια φίλη τις ποτάκι στο μπαρ.
Περιφερόμενος λοιπόν και εγώ έψαχνα όπως πάντα να βρω κάτι κάλο και συμπαθητικό στα μετρά που με αρμόζει.
Χωρίς να πολυλογώ και όπως πάντα έπεσαν τα πρώτα χαμόγελα αλλά ο λύκος πάντα περιμένει μπας και βρει καλύτερο θήραμα,η ώρα όμως περνάει,πίνω κάνα ποτάκι έρχομαι στο κέφι και σιγά σιγά την πλησιάζω.
Τα σχετικά,how are you? where are you from,your name η ίδια κασέτα όπως πάντα και αν είναι η πρώτη μου φορά στην Ταϊλάνδη (έξυπνη η βλάχα)
Την κερνάω ποτάκι καθόμαστε,ψιλό χορεύουμε και έρχεται η ώρα προς το hotel.
Εγω τότε στα 38 και η γκόμενα που βλέπεται σχεδόν ίδια ηλικία απ'οτι θυμάμαι καλά.
Και τιμή ΣΟΚ μόνο 1000 baht και ήταν πολύ καλή στο κρεβάτι και αυτό με έκανε να την πάρω και την επόμενη μέρα. Εγω φυσικά την έδωσα κάτι παραπάνω 1200 αλλά το άξιζε.
Αυτό που θέλω να πω ότι ακόμη και εν έτος 2018 πάντα μπορείς να βρεις κάτι κάλο και φθηνό.
Το hotel που έμενα ήταν το Verticolor Hotel,μακριά από αυτό οποίος πάει Samui.
Βρίσκομαι Koh Samui εδώ,
Την κοπελίτσα την είχα γνωρίσει στο Green Mango club έπινε με μια φίλη τις ποτάκι στο μπαρ.
Περιφερόμενος λοιπόν και εγώ έψαχνα όπως πάντα να βρω κάτι κάλο και συμπαθητικό στα μετρά που με αρμόζει.
Χωρίς να πολυλογώ και όπως πάντα έπεσαν τα πρώτα χαμόγελα αλλά ο λύκος πάντα περιμένει μπας και βρει καλύτερο θήραμα,η ώρα όμως περνάει,πίνω κάνα ποτάκι έρχομαι στο κέφι και σιγά σιγά την πλησιάζω.
Τα σχετικά,how are you? where are you from,your name η ίδια κασέτα όπως πάντα και αν είναι η πρώτη μου φορά στην Ταϊλάνδη (έξυπνη η βλάχα)
Την κερνάω ποτάκι καθόμαστε,ψιλό χορεύουμε και έρχεται η ώρα προς το hotel.
Εγω τότε στα 38 και η γκόμενα που βλέπεται σχεδόν ίδια ηλικία απ'οτι θυμάμαι καλά.
Και τιμή ΣΟΚ μόνο 1000 baht και ήταν πολύ καλή στο κρεβάτι και αυτό με έκανε να την πάρω και την επόμενη μέρα. Εγω φυσικά την έδωσα κάτι παραπάνω 1200 αλλά το άξιζε.
Αυτό που θέλω να πω ότι ακόμη και εν έτος 2018 πάντα μπορείς να βρεις κάτι κάλο και φθηνό.
Το hotel που έμενα ήταν το Verticolor Hotel,μακριά από αυτό οποίος πάει Samui.
Συνημμένα
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Για πόσο αξίζει ρε συ pipinomaniac 500 baht? Με 500 baht δεν κάνεις τπτ πλέον στην Ταϊλάνδη.
Και αν κρίνω από το πιπίνι το δεξιό που έβαλες είναι ακολη (χωρίς κώλο) και μέσα στις ραγάδες και ξεχυλωμενο pumpui από εγκυμοσύνη ίσως.. Για μένα δεν έχει να ζηλέψει τπτ εκτός από το λίγο πιο νεανικό τις πρόσωπο.
Και αν κρίνω από το πιπίνι το δεξιό που έβαλες είναι ακολη (χωρίς κώλο) και μέσα στις ραγάδες και ξεχυλωμενο pumpui από εγκυμοσύνη ίσως.. Για μένα δεν έχει να ζηλέψει τπτ εκτός από το λίγο πιο νεανικό τις πρόσωπο.