Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
1000 μπατ?
Δηλαδη για αυτα τα 21χρονα πιπινια,ποσα πρεπει να δωσουμε?

ΝΕΦΡΟ?  :2funny: :2funny: :2funny:
εγω όταν βλεπω τετοια στην γιαννιτσων ή στα μπουρδελα παω παρακατω, εχει ξανθιες και ομορφες, γιατι να τα σκασω για τετοια χαρακτηριστικα, μονο τα σχιστα ματι αξιζουν σε αυτές που ποσταρες το υπολοιπο είναι σαν γυφτακια.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.842
Πόντοι
19.795
εγω όταν βλεπω τετοια στην γιαννιτσων ή στα μπουρδελα παω παρακατω, εχει ξανθιες και ομορφες, γιατι να τα σκασω για τετοια χαρακτηριστικα, μονο τα σχιστα ματι αξιζουν σε αυτές που ποσταρες το υπολοιπο είναι σαν γυφτακια.
Και ποσά ζητάνε για να σου έρθουν στο ξενοδοχείο για κανένα δίωρο, να σε κάνουν μπανάκι στην μπανιερα και να σου πουλήσουν το παραμυθακι του gfe στο οποίο ειδικεύονται καλύτερα από κάθε άλλη ράτσα;

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36

Ναι? Που υπάρχουν αυτές στην Γιαννιτσών ρε φίλε...ναι,κάτι τζανκια τσιγγανακια υπάρχουν βρομιάρικα άλλα μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Για πόσο αξίζει ρε συ pipinomaniac 500 baht? Με 500 baht δεν κάνεις τπτ πλέον στην Ταϊλάνδη.
Και αν κρίνω από το πιπίνι το δεξιό που έβαλες είναι ακολη (χωρίς κώλο) και μέσα στις ραγάδες και ξεχυλωμενο pumpui από εγκυμοσύνη ίσως.. Για μένα δεν έχει να ζηλέψει τπτ εκτός από το λίγο πιο νεανικό τις πρόσωπο.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Σε καμμια περιπτωση δε θελω να κρινω τα γουστα του καθενος!

Το δεξι πιπινακι,για αλλους μπορει να ειναι ενα πανεμορφο,σχεδον ανεγγιχτο μωρο,ενας αγγελος επι γης...για αλλους ενα ματσο κοκκαλα για σουπα,ακωλο,σαμιαμιδι και κατα πασα πιθανοτητα "κομοδινο" στο πηδημα.
Οπως και αυτο που ανεβασες εσυ,για καποιους ειναι ενα προμιλφ προς μιλφ,νταρντανα και με πολλα χιλιομετρα στη πλατη.

Αλλοι επισης επικεντρωνονται περισσοτερο στην ηλικια και την ομορφια και βαζουν σε δευτερη μοιρα τις επιδοσεις στο κρεββατι.
Σεβαστα ολα τα γουστα!Αλλωστε εδω στο φορουμ ειμαστε για να μοιραζομαστε τις εμπειριες μας και οχι να κρινουμε τις επιλογες του καθενος,ποσο μαλλον να τις κατακρινουμε!

Αν νομιζεις πως ηθελα "να στη πω",σορρυ.ΔΕΝ ηταν αυτος ο σκοπος μου!!

Απλα ως γνησιος "pipinomaniac",στο δικο μου "αξιακο συστημα επιλογης" η ΗΛΙΚΙΑ ειναι το Νο1 κριτηριο.

Με δεδομενο επισης,οπως πως πολυ σωστα ειπες,πως με κατω απο 1000 μπατ τη σημερον ημερα δε γαμας τιποτα στη Ταυλανδη,με αυτο που εγραψα,ηθελα να στηλιτευσω τη κατασταση που εχει διαμορφωθει στη Ταυλανδη και το ποσο εχουν ανεβει οι τιμες.
Καποιοι απο εμας που ειχαν τη τυχη να ανακαλυψουν το προορισμο αυτο πολυ πιο παλια,εξοργιζομαστε!!
Για να σου δωσω ενα μετρο συγκρισης και να καταλαβεις τη διαφορα..
Πριν 12-13 χρονια,το πιπινακι που ανεβασα,αν το εβρισκες ξεμπαρκο εκτος αγκογκο,το γαμουσες με 1000-1500 μπατ.Δηλαδη 20-30 ευρω με τη τοτε αντιστοιχια του νομισματος.
ΤΩΡΑ θα σου ζητησει για πλακα 3000-4000 μπατ..Δηλαδη 90-120 ευρω με τη τωρινη ισοτιμα...
Το κοστος πηδηματος εχει σχεδον 5ΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Γνωρίζω φυσικά ότι δεν μου την είπες...
και πριν από αυτήν έχω ποσταρει και πιπινακια που πήγα μαζί τους,οκ εγώ δεν έχω θέμα ηλικίας αν η άλλη έχει καλό σωματάκι και βλέπετε φυσικά.
Βέβαια αυτήν που ποσταρα στο μάτι μου την θεωρώ ότι πιπινοφερνει και δεν την θεωρώ από τις νταρντανες φυσικά.
Αν την βλέπατε με φάτσα Ελληνίδας ίσως αναθεωρουσατε.

BLOROW

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
84
Πόντοι
0
ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Σε καμμια περιπτωση δε θελω να κρινω τα γουστα του καθενος!

Το δεξι πιπινακι,για αλλους μπορει να ειναι ενα πανεμορφο,σχεδον ανεγγιχτο μωρο,ενας αγγελος επι γης...για αλλους ενα ματσο κοκκαλα για σουπα,ακωλο,σαμιαμιδι και κατα πασα πιθανοτητα "κομοδινο" στο πηδημα.
Οπως και αυτο που ανεβασες εσυ,για καποιους ειναι ενα προμιλφ προς μιλφ,νταρντανα και με πολλα χιλιομετρα στη πλατη.

Αλλοι επισης επικεντρωνονται περισσοτερο στην ηλικια και την ομορφια και βαζουν σε δευτερη μοιρα τις επιδοσεις στο κρεββατι.
Σεβαστα ολα τα γουστα!Αλλωστε εδω στο φορουμ ειμαστε για να μοιραζομαστε τις εμπειριες μας και οχι να κρινουμε τις επιλογες του καθενος,ποσο μαλλον να τις κατακρινουμε!

Αν νομιζεις πως ηθελα "να στη πω",σορρυ.ΔΕΝ ηταν αυτος ο σκοπος μου!!

Απλα ως γνησιος "pipinomaniac",στο δικο μου "αξιακο συστημα επιλογης" η ΗΛΙΚΙΑ ειναι το Νο1 κριτηριο.

Με δεδομενο επισης,οπως πως πολυ σωστα ειπες,πως με κατω απο 1000 μπατ τη σημερον ημερα δε γαμας τιποτα στη Ταυλανδη,με αυτο που εγραψα,ηθελα να στηλιτευσω τη κατασταση που εχει διαμορφωθει στη Ταυλανδη και το ποσο εχουν ανεβει οι τιμες.
Καποιοι απο εμας που ειχαν τη τυχη να ανακαλυψουν το προορισμο αυτο πολυ πιο παλια,εξοργιζομαστε!!
Για να σου δωσω ενα μετρο συγκρισης και να καταλαβεις τη διαφορα..
Πριν 12-13 χρονια,το πιπινακι που ανεβασα,αν το εβρισκες ξεμπαρκο εκτος αγκογκο,το γαμουσες με 1000-1500 μπατ.Δηλαδη 20-30 ευρω με τη τοτε αντιστοιχια του νομισματος.
ΤΩΡΑ θα σου ζητησει για πλακα 3000-4000 μπατ..Δηλαδη 90-120 ευρω με τη τωρινη ισοτιμα...
Το κοστος πηδηματος εχει σχεδον 5ΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ.

Και με 800 μπατ πηδασ φτανει να ξερεισ τα μερη εκει εχεισ πολλεσ επιλογεσ αν ψαχτεισ υπαρχουν τα ακριβα μαγαζια αλλα υπαρχουν και τα φτηνα δεν θελει πολυ μυαλο και προ παντων να μην την πεφτεισ με τα μουτρα διοτι εκει θα σε μαδησουνε

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Νομίζω πλέον η Αθήνα είναι η φτηνότερη πόλη στον κόσμο για να γαμησεις ωραία κοριτσάκια και φτηνά.
Ίσως φτηνότερα και από Ταϋλάνδη.
Γιατί στα 20€ που πλέον βρίσκεις ρωσιδακια, δεν παίζει να βρεις Ταυλανδες στα 600μπατ.

• Like
Αντιδράσεις: flynow
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και ποσά ζητάνε για να σου έρθουν στο ξενοδοχείο για κανένα δίωρο, να σε κάνουν μπανάκι στην μπανιερα και να σου πουλήσουν το παραμυθακι του gfe στο οποίο ειδικεύονται καλύτερα από κάθε άλλη ράτσα;
ειπαμε δεν μπαινω καν στην διαδικασια να σταματήσω να ρωτησω παω στα μπουρδελα οπου με 30 βρίσκεις μοντελε σαν την μιρελα ή ξανθούλες σαν την εβελινα ή πορνοσταρ σαν την νατασσα, οι θεσσαλονικεις ξερουν για ποιες μιλω.

από την πιατσα εχω ψωνισει καποιες φορες όταν εμφανίζεται κατι καλο, κατι πολύ καλυτερο από αυτές στο ποστ, πχ η μαρια η λεγομενη κατσαριδα, καμμια βουλγαρα(όχι γυφτισσα) κατω των 25 χρονων και κατω των 55 κιλων, και καποτε ειχε εμφανιστεί και μια μαυρουλα που ηταν καυλα σε σωμα και προσωπο πριν 10 χρονια και την πηρα στο αμαξι. περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. ναι μου αρεσουν τα σχιστα ματια αλλα σπανια συνοδευονται από συνολικα ωραιο προσωπο και ωραιο σωμα, και αυτές οι δυο στο ποστ δεν είναι σε αυτην την κατηγορια, αντίθετα στο προηγουμενο ποστ η άλλη η 38 χρονων στην τελευταια φωτο δειχνει οντως πολύ ωραιο προσωπο.

Συνημμένα

• μικρες αλλα οχι ομορφες.jpg
    μικρες αλλα οχι ομορφες.jpg
    91,6 KB · Εμφανίσεις: 55
  • ομορφο προσωπο.png
    ομορφο προσωπο.png
    723,8 KB · Εμφανίσεις: 64
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Νομίζω πλέον η Αθήνα είναι η φτηνότερη πόλη στον κόσμο για να γαμησεις ωραία κοριτσάκια και φτηνά.
Γιατί στα 20€ που πλέον βρίσκεις ρωσιδακια, δεν παίζει να βρεις Ταυλανδες στα 600μπατ.

Και εμείς που δεν μένουμε Αθηνά? Θέλουμε χοτελ και αεροπορικά να έρθουμε + φαΐ-ποτάκια να βγούμε δεν συμφέρει πάλι.
Ρε παιδιά πάτε καλά? Θα έρθω διακοπές αθηνα για να πηδήξω? Και τι άλλο να κάνω εκεί? να δω την ακρόπολη? Τι λογική είναι αυτή? Όλο το felling που σε προσφέρει και η ελευθεριά τις Ταϊλάνδης πουθενά τόσο...γιαυτό και κολανε όλοι οι Ευρωπαίοι εκεί και βλέπεις και πολύ ωραία παιδιά που υποτίθεται δεν θα είχαν δυσκολίες στο να βρουν μια κοπέλα να γαμάνε.
Είναι όλο το πακέτο που ονειρεύεται ένας ταξιδιώτης.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και εμείς που δεν μένουμε Αθηνά? Θέλουμε χοτελ και αεροπορικά να έρθουμε + φαΐ-ποτάκια να βγούμε δεν συμφέρει πάλι.
Ρε παιδιά πάτε καλά? Θα έρθω διακοπές αθηνα για να πηδήξω? Και τι άλλο να κάνω εκεί? να δω την ακρόπολη? Τι λογική είναι αυτή? Όλο το felling που σε προσφέρει και η ελευθεριά τις Ταϊλάνδης πουθενά τόσο...γιαυτό και κολανε όλοι οι Ευρωπαίοι εκεί και βλέπεις και πολύ ωραία παιδιά που υποτίθεται δεν θα είχαν δυσκολίες στο να βρουν μια κοπέλα να γαμάνε.
Είναι όλο το πακέτο που ονειρεύεται ένας ταξιδιώτης.
από θεσσαλονικη με τραινο η Αθήνα είναι 10 φορες πιο φτηνα από ότι ταυλανδη,
εγω εμεινα σε κοιτωνες μαζι με μια ολλανδεζα , έναν ελληνα, έναν κινεζο και 2 κινεζες, 10 ευρω η βραδια, παλι πιο φτηνα από ταυλανδη,

και γαμαγα από κωλο με 20 ευρω στην φυλης πηγαίνοντας σε 3 λεπτα με τα ποδια,

και ναι βολτα στο μοναστηρακι για να χαζεύεις τουριστριες δεν είναι ασχημα, καλοκαιρι που πηγα δοκιμασα και για μπανιο, προτιμησε την λιμνη της βουλιαγμενης , πιο ωραιος κοσμος, πιο ωραιο περιβάλλον και νερο, από αλλου.

Athens sex trip και θα το ξανακανω.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Φίλε Sorry άλλα δεν μπορώ να την βγάζω στην παρακμή αν δεν έχω δωμάτιο μόνος μου και αξιοπρεπείς για να νιώθω όμορφα σε όλο το ταξίδι.

Συνημμένα

• P1082341.JPG
    P1082341.JPG
    260 KB · Εμφανίσεις: 103
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω κανω κάμπινγκ σχεδόν κάθε χρονο, είμαι της επιστροφης στην φυση, οποτε ειτε ξενοδοχειο, ειτε χωμα, ειτε κοιτωνας, δεν μου κανει μεγαλη διαφορα,

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.842
Πόντοι
19.795
Στη Φυλής με 25χρονο Σλαβορουμανακι και τη τσατσά να σου χτυπάει την πόρτα στο 10λεπτο;
Ή Ταυλανδη με το μιλφακι του Τεκιλα, για 2 ώρες στο δωμάτιο σου;
Ιδού η απορία.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Στη Φυλής με 25χρονο Σλαβορουμανακι και τη τσατσά να σου χτυπάει την πόρτα στο 10λεπτο;
Ιδού η απορία.
Ή αμα την γουσταρεις με 1000-2000 μπατ τη μερα, δικια σου για 24ωρες τη μερα!

Προφανως και δεν υπαρχει καμια συγκριση, ο αλλος λεει ο πιο φτηνος σεξοτουρισμος στον κοσμο ειναι να γαμαω με 20 ευρώ για 10 λεπτα στη φυλης...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.842
Πόντοι
19.795
Ή αμα την γουσταρεις με 1000-2000 μπατ τη μερα, δικια σου για 24ωρες τη μερα!

Προφανως και δεν υπαρχει καμια συγκριση, ο αλλος λεει ο πιο φτηνος σεξοτουρισμος στον κοσμο ειναι να γαμαω με 20 ευρώ για 10 λεπτα στη φυλης...
Και άμα της δώσεις 10000 Μπατ την παίρνεις και 2 βδομάδες σε νησάκι, μαζί σου. Όποιος δεν έχει πάει εκεί, δεν μπορεί να καταλάβει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ιδού η απορία.
συνηθως τελειωνω πριν το δεκαλεπτο οποτε προτιμω φυλης ξανθουλα με 20 ευρω,

παρα σκουρη, για 2 ωρες με περισσοτερα λεφτα,

υγ. ουτε αλκοολ πινω, ουτε τρελαίνομαι να χαζεύω ουρανοξύστες και τροπικα μερη.

όταν θελω χρονο και μασαζακι και φιλακια και αισθημα κλπ βαζω την γκομενα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και άμα της δώσεις 10000 Μπατ την παίρνεις και 2 βδομάδες σε νησάκι, μαζί σου. Όποιος δεν έχει πάει εκεί, δεν μπορεί να καταλάβει.
εσυ μαλλον δεν καταλαβαίνεις ότι πληρωνεις επαγγελματια για υπηρεσίες γκόμενας.

όταν θες σεξ το καταλαβαίνω, όταν δεν θες γιατι να την κερνας φαγητο και ταξίδια, αυτά τα κανεις με την εκάστοτε σχεση-συζυγο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.842
Πόντοι
19.795
εσυ μαλλον δεν καταλαβαίνεις ότι πληρωνεις επαγγελματια για υπηρεσίες γκόμενας.

όταν θες σεξ το καταλαβαίνω, όταν δεν θες γιατι να την κερνας φαγητο και ταξίδια, αυτά τα κανεις με την εκάστοτε σχεση-συζυγο.
Ίσως στην ηλικία μου να ζητάω κάτι παραπάνω από σεξ. Κωλο-γεραματα βλέπεις. :woldman:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656

Πληροφόρησέ μας ρε φίλε. Μην είσαι μοναχοφαγάς. Που κυκλοφορούν αυτά τα Ρωσιδάκια;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πληροφόρησέ μας ρε φίλε. Μην είσαι μοναχοφαγάς. Που κυκλοφορούν αυτά τα Ρωσιδάκια;
στην φυλης,
εχει 40 αλβανιδες, 20 ρουμανες, 10 ρωσιδες και 10 ουκρανες, μια χαρα είναι στα 20 ευρω και πολλες δινουν και κωλο και κανουν ακαποτο τσιμπουκι, αυτά πχ στην θεσσαλονικη τα πληρωνεις 60-80 ευρω για τον ιδιο χρονο μιας πιστολιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom